sâmbătă, 30 aprilie 2011

Romania si Noua Ordine Mondiala - surse necunoscute de energie in Muntii Bucegi


Sursa misterioasa de energie din Muntii Bucegi este in atentia SUA de mai multi ani. Puterea Mondiala va fi a aceluia care va controla resursele energetice. Citeam azi un articol postat de prietenul meu Sarmis pe blogul sau Sarmis-e-getu-ZA.blogspot.com, legat de Rosia Montana, acolo unde resursele de Wolfram ne plaseaza teoretic in fruntea Puterilor Mondiale, asta daca nu vom ceda in stilul nostru caracteristic aceste resurse marilor puteri. In acelasi spirit revin la energia absolut misterioasa cu surse ascunse sub platourile Muntilor Bucegi si nu numai. Bineinteles SUA (cine altcineva) a obtinut imagini cu ajutorul satelitilor, a unor tuneluri subterane care se intind pe sute de kilometri, care formeaza o adevarata retea nu numai de tuneluri dar si de linii energetice. Partea interesanta este ca satelitii nu pot scana detalii datorita unor baraje energetice de natura, se pare, artificiala, chiar de origine extraterestra in opinia unora. Din nou ciudat este faptul ca tunelele nu au iesire la suprafata, fiind ca o lume ingropata ascunsa. Sunt voci care afirma ca americanii sunt in tratative cu autoritatile Romaniei pentru a demara o actiune de anvergura de forare a rocilor pana la patrunderea in reteaua subterana. Privita de sus, harta acestor linii energetice ce strabat muntii Romaniei, verificata si prin masuratori radiestezice este de forma unui imens lup stilizat inaripat. In muntii Bucegi insa, aceste energii sunt cunoscute atat localnicilor cat si autoritatilor care se spune ca ar trata in secret cu SUA explorarea acestor surse ascunse de energie. De asemenea se pare ca exista cercetari comune pentru determinarea sursei de energie izvorata din legatura Sfixului nostru cu cel din Egipt si cu un altul din America de Sud. Cele mai vechi atestari ale tunelurilor de sub munti sunt de pe vremea dacilor, din timpul razboaielor cu romanii, atunci cand armatele dacilor dispareau pur si simplu in munti in fata romanilor si apareau apoi intr-o cu totul alta zona. De fapt, Varful Omu era considerat un sanctuar al dacilor.

Intorcandu-ne la misterul energetic al zonei, sunt nenumarate marturii ale turistilor, localnicilor, radiestezistilor si unor cercetatori pasionati de elucidarea acestor mistere, despre zone in care daca omul ajunge brusc dispare orice durere orice oboseala si instantaneu oamenii se incarca cu o energie fantastica. S-a probat si medical, atunci cand un medic a masurat pulsul unor oameni de varsta a treia care urcasera muntele si brusc pulsul a revenit la normal si o stare de bine a cuprins instantaneu pe toata lumea din grup, ca intr-un flux de recuperare biologica. Exista o asa numita "zona a nemuririi" sau "gura de rai" pe Valea Ialomitei in zona celor "sapte izvoare", in care s-au facut cercetari de catre cercetatorii romani si cei francezi in perioada 1927-1935 si s-a descoperit un izvor unic in lume cu apa perfect pura, cu 0% bacterii, care se pare sa isi are sursa intr-un lac subteran imens, care ne duce cu gandul din nou la sursele de energie misterioase din subteran. Aceste lucruri au ramas in continuare secretizate incepand din perioada comunista. Se spune ca aici venea Zamolxe sa bea apa. Simbolul celor "sapte izvoare" era incrustat nu numai pe scuturile dacilor, dar si pe Columna lui Traian.

Sa mai spunem ca timp de o luna - august 1993 - au fost cateva sute de cutremure in muntii Bucegi cu totul ciudat avand in vedere ca acesti munti au in structura lor calcare si conglomerate, fiind o structura stabila din punct de vedere geologic. Modul in care apareau cutremurele era de asemenea foarte ciudat: intai se auzea o bubuitura puternica in subteran iar apoi se producea cutremurul. In aceeasi perioada locuitorii orasului Busteni aveau insomnii noaptea iar in atmosfera se simtea un miros pregnant de gaz.

Sunt multi care afirma ca in anumite zone au vazut fiinte si lucruri care par a fi dintr-o alta lume, din alt spatiu si timp, crezand cu putere intr-o poarta in timp si/sau spatiu sau o poarta spre lumi paralele.
Sunt multi care cred intr-o civilizatie extraterestra care traiste in paralel cu a noastra in subteran.
Daca luam insa in considerare trecutul nostru cele mai multe concluzii duc inspre existenta unui tezaur de stiinta ascuns de milenii in inima muntilor, protejat de scuturi energetice care se va arata oamenilor la momentul potrivit, atunci cand vom fi pregatiti sa utilizam energiile poate infinite in scopuri spirituale si nu pentru a detine puterea mondiala asa cum isi doresc in acest moment unele state.

Pana atunci, Sfinxul, Babele, Crucea de pe Caraiman construita pe un platou in mod misterios deja existent, vor pazi tezaurul care poate implini profetiile in care Romania va fi recunoscuta ca fiind pilonul de spiritualitate in noua ordine mondiala a lumii, dand poate peste cap toate planurile marilor puteri care vor sa obtina suprematia numai prin controlul resurselor planetei, uitand cu totul de spirit.

Ca o concluzie personala, nu suprematia Romaniei este importanta ci suprematia spiritului in fata setei de putere materiala care incearca prin orice mijloace sa ucida vibratia interioara si ... trezirea constiintei.

Va salut si...sa ne trezim constiinta !

3 comentarii:

 1. Salutare! Foarte interesant articolul. Cu ani in urma citeam intr-o revista despre un american in timpul ultimului Razboi Mondial,care, aflat undeva prin zona Bucegilor, s-a ratacit si a intalnit un grup de oameni imbracati primitiv(despre care a aflat ulterior ca erau daci). Se pare ca intrase intr-o poarta temporala. Se intampla foarte multe lucruri ciudate in zona.
  ”Va salut si...sa ne trezim constiinta !”

  RăspundețiȘtergere
 2. Gândeşti că poate Chevron (al Americii) să se-npiedice de-un Ponta?
  http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8575


  RăspundețiȘtergere
 3. Romania este o tara binecuvantata . Se stie acest lucru . Istoria invatata de mine vorbeste depre traci si daci ... depsre romani si invazia romana la anii 100 ine...inainte de Christos si noi ne-am romanizat si am devenit daci+ romani = romăni ...Limba românaă formata din amestecul ..limba dacă + limba romană = limba română .... Dar ultimile descoperiri au dovedit că LIMBA ROMÂNĂ exista cu 5000 de ani inainte de Ghristos .. Romanicii din Alpii Suedezi ... De ce nu ascultam ultimile descoperiri .. De ce UNGURII au ascuns o scrisoare doveditoare a limbii ROMÂNE de dinnainte de Ghristos .... Pentru ca UNGURII ne-au furat istoria şi noi accpetăm în mod tacit... Americanii cunosc ROMANIA ca în palmă graţie Sateliţilor...noi nu mai avem secrete ...avem resurse naturale şi pentru multe viitoare generaţii ... Dar noi refuzăm să folosim resursele pentru un trai mai bun ...Ne speriem de false alarme ...Refuzăm să ne folosim cunoştiinţele acumulate în şcoli şi facultăţi....şi refuzăm să ne dezvoltăm cunoştiinţele prin studii şi prin aaplicarea lor în funcţie de condiţiile din ţara noastră ... Aşteptăm americani...germani..englezi...ŞI NE PLÂNGEM CA NIŞTE BEBELUŞI ...

  RăspundețiȘtergere