marți, 3 mai 2011

Declasificari dosare OZN - FBI si NSA ne pregatesc pentru marea intalnire de gradul III?


FBI, NSA, Wikileaks declasifica socant de multe dosare OZN in ultima vreme dand impresia ca omenirea trebuie pregatita deja de marea intalnire de gradul III sau pentru marele adevar detinut de catre guvernul SUA.
Unul dintre cele mai interesante documente OZN cu referire la civilizatia extraterestra, se numeste "NSA Technical Journal Vol 14 No1 with FOIA Case number 41472 - Key To The Extraterestrial Messages"
Documentul este scris de Dr. Howard H. Campaigne si prezinta o serie de 29 de mesaje receptionate din afara spatiului. Acest document este dovada legaturii umane cu civilizatia extraterestra, constituind de fapt o decriptare a acestor mesaje. Dr. Campaigne afirma: "acest document nu numai ca demonstreaza si confirma prezenta extraterestrilor, dar si faptul ca Guvernul SUA a receptat transmisiuni de la civilizatii din afara sistemului nostru solar."

Interesant este ca acest document apare la scurta vreme dupa ce FBI a declasificat alte documente referitoare la OZN, la cazul Roswell, la autopsierea extraterestrilor, la Planeta Nibiru, la  sfarsitul lumii in 2012, etc.

Si Wikileaks nea dezvaluit o serie de documente referitoare la fenomenul OZN.

Daily Mail relateaza tot recent despre descoperirea unei scrisori trimisa de catre presedintele american John F. Kennedy catre CIA in care acesta cerea sa vada documentele si rapoartele strict secrete legate de aparitiile OZN - urilor din acel an 1963. Socant este faptul ca aceasta scrisoare a fost trimisa cu 10 zile inainte de a fi ucis. De asemenea mai exista o scrisoare catre un administrator NASA, in care JFK declara ca ar vrea sa stabileasca relatii de colaborare in domeniul spatial cu URSS, ingrijorat de numarul mare de aparitii OZN deasupra URSS si de faptul ca aceste obiecte zburatoare sa nu fie percepute de catre rusi ca fiind o amenintare americana. Interesant este ca aceste scrisori au ajuns in posesia scriitorului William Lester, date chiar de CIA, pentru a-i folosi ca documentare in cartea sa "A Celebration of Freedom: J.F.K. and The New Frontier". A aparut deci o noua teorie legata de asasinarea presedintelui Kennedy: nu trebuia sa mearga mai departe cu investigatiile.

Sa iau si un caz autohton: "Adevarul" publica un articol in 6 Aprilie 2011 despre un document top secret referitor la survolul unor OZN - uri deasupra Bazei Militare Mihail Kogalniceanu in anul  1989. Acest document exista in arhiva Comandamentului Aviatiei Militare.

Pe de alta parte, nici stirile despre aparitii recente OZN in diverse zone ale lumii legate de evenimente importante, nu au lipsit din paginile de stiri.

Este deja celebra aparitia OZN deasupra Catedralei Westministery Abbey, locul in care a doua zi avea sa se desfasoare nunta regala:


In Japonia au fost nenumarate aparitii OZN dupa dezastrul din 11 martie.

In Tara Galilor 20 de aparitii au fost reclamate in Aprilie la politie de catre cetateni, conform publicatiei "The Telegraph"


Pe 28 ianuarie 2011 multi martori au avut privilegiul sa filmeze aparitii OZN deasupra Ierusalimului, in zona sanctuarului islamic cunoscut sub numele de Cupola Stancii sau Moscheea Omar, construit pe Muntele Templului.

La sfarsitul anului 2010 multe OZN-uri au fost observate in China, unde s-au si inchis cateva aeroporturi.

Foarte recent s-au semnalat aparitii in New York, Manhatan, statul texan El Paso, Moscova, Vatican, etc.

In mod sigur mai sunt foarte multe cazuri similare despre care nu am citit inca.

Un lucru este cert: OZN-urile nu prea se mai "feresc" iar repetatele dosare de profil declasificate in ultima vreme se suprapun peste aceste aparitii.

Vorba romanului: o fi de bine sau de rau? :)

Va salut si...sa ne trezim constiinta !

Un comentariu:

  1. I enjoy what you guys are usually up too.
    This sort of clever work and coverage! Keep up the terrific
    works guys I've added you guys to blogroll.

    Here is my site bancuri popi

    RăspundețiȘtergere