vineri, 20 mai 2011

suflete pereche - sa le primim in viata noastra cu iubire


E un miracol faptul ca viata ne scoate uneori in cale suflete pereche, atunci cand avem nevoie, iar prin vibratia lor amplifica starea noastra de bine sau ne ajuta sa evoluam spiritual prin iubire, in toate intelesurile ei.

Este un subiect care ma emotioneaza prin simplul fapt ca scriu aceste ganduri, pentru ca - mie cel putin - aceste intalniri, spuneam miraculoase, mi se par unele dintre cele mai importante si mai frumoase lucruri din viata noastra, vise in plan real, sentimente puternice, vibratii pozitive ale constiintei.

Frumusetea este ca nu avem un singur suflet pereche...pot fi suflete pereche gemene (membri de familie apropiati sau prieteni deosebiti), suflete pereche camarade (oameni cu care te simti bine, care te sprijina repetat atunci cand ai mai multa nevoie, care iti ofera un sfat intelept la problema care te framanta - ei pot deveni suflete pereche gemene in viitor) si sufletul pereche flacara geaman (singurul suflet pereche adevarat, jumatatea ta spirituala, a carui prezenta va fi resimtita in profunzimea extrema a fiintei tale, oglinda sufletului tau. Intre doua suflete pereche flacara curge in permanenta un fluviu subteran de iubire, care depaseste orice negativitate).

Sufletele pereche sunt acele fiinte care de-a lungul mai multor vieti s-au intalnit si au creat o karma pozitiva si li se mai da o sansa de a se intalni in aceasta viata pentru a se ajuta reciproc, pentru a lucra impreuna la un proiect comun. Ne putem intalni sufletele pereche in familie, in scoala, la locul de munca sau intr-un cerc apropiat de prieteni. Sufletele pereche se vor ajuta sa depaseasca diferite situatii in plan personal sau profesional, se vor ajuta sa evolueze, sa accelereze karma, sa avanseze in niveluri superioare de constiinta.

Cand ne intalnim sufletele pereche ne simtim dintr-o data bine, o stare de vibratie interioara ne cuprinde, simtim ca intalnirile sunt karmice si ca vom gasi intotdeauna compatibilitate de idei si de emotii. Intalnirile karmice sunt uneori precedate de coincidente care fac sa se intalneasca sufletele atunci cand apare o nevoie, de multe ori intalnirile fiind intamplatoare, in locuri diferinte, parca alese de destin.

Cred cu tarie ca este important ca fiecare dintre noi sa constientizeze prezenta sufletelor pereche din jurul nostru,  pentru ca in general intalnirile sunt temporare, in anumite perioade ale vietii alese nu intamplator de destin. Ar fi pacat sa treaca aceste momente pe langa noi fara a lua maxim din maxim de la aceste intalniri miraculoase.

Va salut si...sa ne trezim constiinta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu