luni, 16 mai 2011

trezirea constiintei poate transcede limitele temporale


Savantul rus A. Kozarev dezvolta o teorie in care demonstreaza ca timpul este o forma cuantica de energie, cu o frecventa stabila, care poate fi depasita in unele forme de constiinta extinsa. El observa ca in Univers exista forme de viata care traiesc cu un nivel de cobstiinta sub nivelul vibratiei timpului (si pentru care exista doar prezent), dar si fiinte care traiesc in dimensiuni vibrationale superioare frecventei timpului, pentru care curgerea trecut-prezent-viitor inseamna cu totul altceva.

Posibilitatea depasirii limitelor temporale a fost demonstrata de fizicieni cuantici (Einstein, Penrose, Wheeler, Greenberger, Svozil etc), acestia definind si explicand structuri pana de curand necunoscute sau tabu.

Mecanica cuantica permite calatoria in timp pentru ca nu exista nimic care sa impiedice o unda sa mearga inapoi in timp. Atunci cand Greenberger si Svozil au analizat ceea ce se intampla cu aceste unde care merg spre trecut, au descoperit ca paradoxurile care ar fi implicate de ecuatiile lui Einstein nu apar. Undele care calatoresc inapoi in timp interfereaza distructiv una cu cealalta si impiedica deci sa se intample altceva decat ceea ce s-a intamplat deja.  Greenberger si Svozil scriu: "in conformitate cu modelul nostru, daca in mecanica cuantica ceva calatoreste in timp, nu gaseste decat alternativele consistente cu lumea pe care au lasat-o in urma, in viitor. Cu alte cuvinte, cu toate ca poti sa afli trecutul, nu-l poti schimba. Nu conteaza cat de putin probabil sunt evenimentele care au putut sa conduca catre situatia actuala, ele nu pot fi schimbate. Calatoria in trecut ar trimite rezonante care sunt compatibile numai cu viitorul care deja s-a intamplat."


Einstein a demonstrat ca pentru a calatori in timp nu este nevoie de o deplasare cu viteza luminii ci de o vibratie apropiata de cea a luminii. Vasul din experimentul Philadelphia nu a fost teleportat prin accelerarea vitezei lui de miscare pana la viteze foarte mari (asa cum au gandit scenaristii filmului "Inapoi in Viitor"), ci prin cresterea foarte mare a frecventei de vibratie a campului electromagnetic in care fusese plasata nava.

Foarte important mi se pare faptul ca modelele cuantice se pliaza perfect peste cele mistice, facandu-ma sa sper si sa cred ca viitorul va uni aceste doua viziuni si atunci omul va cunoaste o alta etapa a existentei lui.

In fizica cuantica s-a demonstrat ca, la nivel atomic, tot ceea ce exista in univers este energie, vibrand si osciland cu frecvente diferite. Asadar fiecare celula, atom sau particula din corpul nostru vibreaza, dezvoltand in jurul corpului un camp bioenergetic propriu. Acest camp bioenergetic reprezinta chiar Aura Bioenergetica.

Ascensiunea fiecaruia dintre noi spre un nivel superior de constiinta se face de fapt prin cresterea continua a frecventei noastre de vibratie. Voi aprofunda in cadrul postarilor mele ulterioare despre metodele de crestere a frecventei de vibratie personale.

Aura este campul subtil de forma ovoidala, alcatuit din energii de diferite frecvente de vibratie corespunzatoate corpurilor energetice (subtile), camp care inconjoara corpul fizic vizibil al fiecarei fiinte, si care se intinde pe distante variabile in functie de gradul de evolutie sau sanatate. Acest camp este format din sapte straturi : corpul fizic, corpul eteric sau bioenergetic, corpul emotional, corpul mental, corpul astral, corpul spiritual, corpul cosmic, corpul atmic sau scanteia divina.
Corpul fizic are cea mai scazuta frecventa de vibratie si este corespunzator unei fiinte cu cel mai scazut nivel de constiinta, in timp ce corpul atmic are cea mai inalta frecventa de vibratie. Maestri spirituali si clarvazatorii au acest camp deschis. Este campul care ofera cea mai puternica protectie atunci cand este dezvoltat, impotriva agresiunilor energetice, functionand ca un scut. Campul atmic poate fi intarit prin credinta si incredere, sensibilitate, spirit de sacrificiu, constientizarea ego-ului, meditatie, rugaciune si asceza.

In mai multe religii, initiatii si maestri spirituali cad de acord asupra faptului ca trupul astral este intermediar intre corpul fizic si constiinta spirituala a fiecarui om. Potrivit acestora, corpul astral nu trebuie confundat cu sufletul decedatului care paraseste trupul lipsit de viata. Corpul astral este uneori vizibil sub forma aurei colorate in mai multe nuante, aura care este vizibila doar pentru initiati sau oameni care in urma meritelor din alte vieti s-au nascut cu cel de-al treilea ochi deschis. Avand aceasta capacitate, anumite persoane, foarte rare ca numar, pot vedea uneori nu doar corpul astral al celorlalti oameni ci si crampeie din Universul Astral, dimensiunea imediat urmatoare celei vizibile, materiale sau terestre.
Planul astral este survolat de fiecare dintre noi, la nivel de subconstient insa, noaptea cand visam si constiinta noastra este decuplata. Multi sunt cei care spun ca au visat ceea ce li s-a intamplat mai tarziu.
Initiatii cu un nivel de constiinta superior pot realiza asa numita dedublare astrala, momentul in care constiinta paraseste la comanda corpul fizic, pentru a calatori in lumile planului astral. Atingand o frecventa de vibratie superioara, acesti initiati (clarvazatorii sau sfintii) pot avea acces la crampeie din viitor. Se stie ca multi dintre sfinti si-au prevazut momentul si locul mortii lor. Nostradamus si alti clarvazatori au probat de-a lungul timpului capacitatea lor de a calatori in timp si de a avea acces la informatii din viitor.

Ma opresc aici pentru moment desi sunt inca foarte multe de spus. Voi continua insa seria postarilor pe aceasta tema.

Pana atunci,

Va salut si...sa ne trezim constiinta !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu