sâmbătă, 30 aprilie 2011

Romania si Noua Ordine Mondiala - surse necunoscute de energie in Muntii Bucegi


Sursa misterioasa de energie din Muntii Bucegi este in atentia SUA de mai multi ani. Puterea Mondiala va fi a aceluia care va controla resursele energetice. Citeam azi un articol postat de prietenul meu Sarmis pe blogul sau Sarmis-e-getu-ZA.blogspot.com, legat de Rosia Montana, acolo unde resursele de Wolfram ne plaseaza teoretic in fruntea Puterilor Mondiale, asta daca nu vom ceda in stilul nostru caracteristic aceste resurse marilor puteri. In acelasi spirit revin la energia absolut misterioasa cu surse ascunse sub platourile Muntilor Bucegi si nu numai. Bineinteles SUA (cine altcineva) a obtinut imagini cu ajutorul satelitilor, a unor tuneluri subterane care se intind pe sute de kilometri, care formeaza o adevarata retea nu numai de tuneluri dar si de linii energetice. Partea interesanta este ca satelitii nu pot scana detalii datorita unor baraje energetice de natura, se pare, artificiala, chiar de origine extraterestra in opinia unora. Din nou ciudat este faptul ca tunelele nu au iesire la suprafata, fiind ca o lume ingropata ascunsa. Sunt voci care afirma ca americanii sunt in tratative cu autoritatile Romaniei pentru a demara o actiune de anvergura de forare a rocilor pana la patrunderea in reteaua subterana. Privita de sus, harta acestor linii energetice ce strabat muntii Romaniei, verificata si prin masuratori radiestezice este de forma unui imens lup stilizat inaripat. In muntii Bucegi insa, aceste energii sunt cunoscute atat localnicilor cat si autoritatilor care se spune ca ar trata in secret cu SUA explorarea acestor surse ascunse de energie. De asemenea se pare ca exista cercetari comune pentru determinarea sursei de energie izvorata din legatura Sfixului nostru cu cel din Egipt si cu un altul din America de Sud. Cele mai vechi atestari ale tunelurilor de sub munti sunt de pe vremea dacilor, din timpul razboaielor cu romanii, atunci cand armatele dacilor dispareau pur si simplu in munti in fata romanilor si apareau apoi intr-o cu totul alta zona. De fapt, Varful Omu era considerat un sanctuar al dacilor.

Intorcandu-ne la misterul energetic al zonei, sunt nenumarate marturii ale turistilor, localnicilor, radiestezistilor si unor cercetatori pasionati de elucidarea acestor mistere, despre zone in care daca omul ajunge brusc dispare orice durere orice oboseala si instantaneu oamenii se incarca cu o energie fantastica. S-a probat si medical, atunci cand un medic a masurat pulsul unor oameni de varsta a treia care urcasera muntele si brusc pulsul a revenit la normal si o stare de bine a cuprins instantaneu pe toata lumea din grup, ca intr-un flux de recuperare biologica. Exista o asa numita "zona a nemuririi" sau "gura de rai" pe Valea Ialomitei in zona celor "sapte izvoare", in care s-au facut cercetari de catre cercetatorii romani si cei francezi in perioada 1927-1935 si s-a descoperit un izvor unic in lume cu apa perfect pura, cu 0% bacterii, care se pare sa isi are sursa intr-un lac subteran imens, care ne duce cu gandul din nou la sursele de energie misterioase din subteran. Aceste lucruri au ramas in continuare secretizate incepand din perioada comunista. Se spune ca aici venea Zamolxe sa bea apa. Simbolul celor "sapte izvoare" era incrustat nu numai pe scuturile dacilor, dar si pe Columna lui Traian.

Sa mai spunem ca timp de o luna - august 1993 - au fost cateva sute de cutremure in muntii Bucegi cu totul ciudat avand in vedere ca acesti munti au in structura lor calcare si conglomerate, fiind o structura stabila din punct de vedere geologic. Modul in care apareau cutremurele era de asemenea foarte ciudat: intai se auzea o bubuitura puternica in subteran iar apoi se producea cutremurul. In aceeasi perioada locuitorii orasului Busteni aveau insomnii noaptea iar in atmosfera se simtea un miros pregnant de gaz.

Sunt multi care afirma ca in anumite zone au vazut fiinte si lucruri care par a fi dintr-o alta lume, din alt spatiu si timp, crezand cu putere intr-o poarta in timp si/sau spatiu sau o poarta spre lumi paralele.
Sunt multi care cred intr-o civilizatie extraterestra care traiste in paralel cu a noastra in subteran.
Daca luam insa in considerare trecutul nostru cele mai multe concluzii duc inspre existenta unui tezaur de stiinta ascuns de milenii in inima muntilor, protejat de scuturi energetice care se va arata oamenilor la momentul potrivit, atunci cand vom fi pregatiti sa utilizam energiile poate infinite in scopuri spirituale si nu pentru a detine puterea mondiala asa cum isi doresc in acest moment unele state.

Pana atunci, Sfinxul, Babele, Crucea de pe Caraiman construita pe un platou in mod misterios deja existent, vor pazi tezaurul care poate implini profetiile in care Romania va fi recunoscuta ca fiind pilonul de spiritualitate in noua ordine mondiala a lumii, dand poate peste cap toate planurile marilor puteri care vor sa obtina suprematia numai prin controlul resurselor planetei, uitand cu totul de spirit.

Ca o concluzie personala, nu suprematia Romaniei este importanta ci suprematia spiritului in fata setei de putere materiala care incearca prin orice mijloace sa ucida vibratia interioara si ... trezirea constiintei.

Va salut si...sa ne trezim constiinta !

vineri, 29 aprilie 2011

naveta spatiala Endeavour pleaca astazi in spatiu pentru a descoperi misterele universului


Naveta spatiala Endeavour (construita pentru a inlocui naveta Challenger distrusa in catastrofa din 1986 in conditii suspecte) pleaca astazi in spatiu cu 6 astronauti la bord (5 americani si 1 italian) catre Statia Spatiala Internationala (ISS). Va fi un experiment unic cu scopul de a descifra unele dintre cele mai mari mistere ale universului. Nava transporta pe ISS spectometrul magnetic Alpha 2 (AMS) un modul experimental de fizica fundamentala care a fost conceput exact in acest scop: descifrarea misterelor universului, precum existenta antimateriei sau natura materiei negre, invizibile. Aceasta materie formeaza 25% din masa universului.
E un eveniment unic in lumea stiintei, care este insa umbrit de nunta regala a Angliei.

Va salut si...sa ne trezim constiinta !

marți, 26 aprilie 2011

Atlantida ingropata in Antarctica?


Se pare ca cel putin un satelit a identificat sub gheturile Antarcticii o structura arheologica ce pare a fi o creatie de natura umana, banuindu-se a fi chiar Atlantida.
Mai sunt si alte elemente ce au condus in timp la invaluirea in mister a Antarcticii, ca numeroase pesteri ciudate sau activitati seismice care nu au inca o sursa identificata, avand in vedere faptul ca nu exista placi tectonice in zona.
Sunt de asemenea invaluite in mister fluvii, cascade sau lacuri care n-au inghetat inca sub gheata de suprafata.
S-a concluzionat in perioada anilor 90' de catre unii oameni de stiinta ca o poarta temporara ar fi aparut sub forma unui imens vartej de ceata. Sunt multe voci care spun ca Statele Unite deja lucreaza la un proiect de a patrunde sub gheturi cu ajutorul unor utilaje care ar fi echipate pentru sfredelirea crustei masive de gheata, in scopul scoaterii la iveala a unei civilizatii antice descoperita se pare de sateliti.

Va salut si...sa ne trezim constiinta !

duminică, 24 aprilie 2011

lumina sfanta de la Ierusalim
Hristos A Inviat !

Din nou acelasi miracol la Marmantul Invierii.


Lumina Sfanta de la Ierusalim nu arde in primele minute. Mi-as dori sa fiu acolo intr-o buna zi.


Va provoc sa intrati pe Youtube si sa vedeti cateva inregistrari incredibile. Eu tocmai am facut asta si am vibrat pur si simplu. Printre alte sute de miracole si acesta trece aproape neobservat, sau in orice caz, se uita repede si ne intoarcem rapid in "fabuloasa" traire cotidiana. Continuam sa fim mai preocupati de orice alte probleme existentiale: culoarea hainelor, marca masinii, capra vecinului, etc.
Va salut si ... sa ne trezim constiinta !
joi, 21 aprilie 2011

regasire spirituala

Sa ne oprim putin din agitatia cotidiana, din stresul care ne controleaza gandurile, energiile, vibratiile. Sa ne gandim in prag de sarbatori...ce dobandim in aceasta viata? Ne apartine cu adevarat ceva? Ce vom lua cu noi? Fiecare dintre noi digera din cand in cand aceste ganduri. Hai sa ne reamintim ca iubirea si intelepciunea este tot ce luam si tot ce conteaza. Numai prin iubire vom "vedea" lumina din care suntem creati....si care iubire este mai mare decat cea a lui Dumnezeu...

Sarbatori Fericite !

miercuri, 20 aprilie 2011

gandurile, sentimentele si cuvintele noastre influenteaza cristalizarea apei

Sa facem! (prima imagine)
Fa! (a doua imagine)

Vreau sa discutam un pic despre ceea ce mie mi s-a parut a fi cea mai relevanta proba palpabila despre puterea gandului si depre relationarea spiritului cu materia. Sa vorbim despre ceea ce stiti, cititi sau credeti despre cristalizarea apei. Daca stiti alte probe sau descoperiri de natura sa demonstreze aceasta relationare, va rog sa-mi impartasiti din stiinta voastra. Asa cum probabil ati citit in numeroasele articole disponibile pe internet, Dr. Masaru Emoto a descoperit ca moleculele de apa pot fi influentate de cuvintele, gandurile sau sentimentele noastre.Cand apa este inghetata, cristalele formate releva gandurile concentrate ce au fost indreptate asupra apei. Nu intru aici in detalii...doar cautand pe google "cristalizarea apei" veti afla imediat despre ce este vorba. Ce mi se pare extraordinar este faptul ca apa constituie aproape 70% din trupurile noastre, deci puterea gandurilor proprii sau ale celor care interactioneaza cu noi ne afecteaza in mod cert sanatatea, atitudinea fata de semeni si fata de mediu, energia, vibratia, etc. Din nou extraordinar este faptul ca devine evidenta inmagazinarea informatiilor in memoria apei chiar si a vibratiilor subtile. Cum apa are un circuit permanent in natura si trece si prin corpurile noastre, imaginati-va cum ar fi sa putem descifra informatiile inmagazinate si cum am reusi probabil sa intelegem insasi viata si universul. Nu in ultimul rand, daca apa relationeaza la nivel de vibratie cu gandurile, cuvintele si vibratiile noastre, de ce nu ar relationa si materia in general. Nu se confirma oare si in plan stiintific veridicitatea mesajului mesianic : "daca ati avea credinta cat un graunte de mustar ati zice muntelui acestuia: muta-te de aici acolo, si s-ar muta"...