vineri, 20 mai 2011

suflete pereche - sa le primim in viata noastra cu iubire


E un miracol faptul ca viata ne scoate uneori in cale suflete pereche, atunci cand avem nevoie, iar prin vibratia lor amplifica starea noastra de bine sau ne ajuta sa evoluam spiritual prin iubire, in toate intelesurile ei.

Este un subiect care ma emotioneaza prin simplul fapt ca scriu aceste ganduri, pentru ca - mie cel putin - aceste intalniri, spuneam miraculoase, mi se par unele dintre cele mai importante si mai frumoase lucruri din viata noastra, vise in plan real, sentimente puternice, vibratii pozitive ale constiintei.

Frumusetea este ca nu avem un singur suflet pereche...pot fi suflete pereche gemene (membri de familie apropiati sau prieteni deosebiti), suflete pereche camarade (oameni cu care te simti bine, care te sprijina repetat atunci cand ai mai multa nevoie, care iti ofera un sfat intelept la problema care te framanta - ei pot deveni suflete pereche gemene in viitor) si sufletul pereche flacara geaman (singurul suflet pereche adevarat, jumatatea ta spirituala, a carui prezenta va fi resimtita in profunzimea extrema a fiintei tale, oglinda sufletului tau. Intre doua suflete pereche flacara curge in permanenta un fluviu subteran de iubire, care depaseste orice negativitate).

Sufletele pereche sunt acele fiinte care de-a lungul mai multor vieti s-au intalnit si au creat o karma pozitiva si li se mai da o sansa de a se intalni in aceasta viata pentru a se ajuta reciproc, pentru a lucra impreuna la un proiect comun. Ne putem intalni sufletele pereche in familie, in scoala, la locul de munca sau intr-un cerc apropiat de prieteni. Sufletele pereche se vor ajuta sa depaseasca diferite situatii in plan personal sau profesional, se vor ajuta sa evolueze, sa accelereze karma, sa avanseze in niveluri superioare de constiinta.

Cand ne intalnim sufletele pereche ne simtim dintr-o data bine, o stare de vibratie interioara ne cuprinde, simtim ca intalnirile sunt karmice si ca vom gasi intotdeauna compatibilitate de idei si de emotii. Intalnirile karmice sunt uneori precedate de coincidente care fac sa se intalneasca sufletele atunci cand apare o nevoie, de multe ori intalnirile fiind intamplatoare, in locuri diferinte, parca alese de destin.

Cred cu tarie ca este important ca fiecare dintre noi sa constientizeze prezenta sufletelor pereche din jurul nostru,  pentru ca in general intalnirile sunt temporare, in anumite perioade ale vietii alese nu intamplator de destin. Ar fi pacat sa treaca aceste momente pe langa noi fara a lua maxim din maxim de la aceste intalniri miraculoase.

Va salut si...sa ne trezim constiinta!

luni, 16 mai 2011

trezirea constiintei poate transcede limitele temporale


Savantul rus A. Kozarev dezvolta o teorie in care demonstreaza ca timpul este o forma cuantica de energie, cu o frecventa stabila, care poate fi depasita in unele forme de constiinta extinsa. El observa ca in Univers exista forme de viata care traiesc cu un nivel de cobstiinta sub nivelul vibratiei timpului (si pentru care exista doar prezent), dar si fiinte care traiesc in dimensiuni vibrationale superioare frecventei timpului, pentru care curgerea trecut-prezent-viitor inseamna cu totul altceva.

Posibilitatea depasirii limitelor temporale a fost demonstrata de fizicieni cuantici (Einstein, Penrose, Wheeler, Greenberger, Svozil etc), acestia definind si explicand structuri pana de curand necunoscute sau tabu.

Mecanica cuantica permite calatoria in timp pentru ca nu exista nimic care sa impiedice o unda sa mearga inapoi in timp. Atunci cand Greenberger si Svozil au analizat ceea ce se intampla cu aceste unde care merg spre trecut, au descoperit ca paradoxurile care ar fi implicate de ecuatiile lui Einstein nu apar. Undele care calatoresc inapoi in timp interfereaza distructiv una cu cealalta si impiedica deci sa se intample altceva decat ceea ce s-a intamplat deja.  Greenberger si Svozil scriu: "in conformitate cu modelul nostru, daca in mecanica cuantica ceva calatoreste in timp, nu gaseste decat alternativele consistente cu lumea pe care au lasat-o in urma, in viitor. Cu alte cuvinte, cu toate ca poti sa afli trecutul, nu-l poti schimba. Nu conteaza cat de putin probabil sunt evenimentele care au putut sa conduca catre situatia actuala, ele nu pot fi schimbate. Calatoria in trecut ar trimite rezonante care sunt compatibile numai cu viitorul care deja s-a intamplat."


Einstein a demonstrat ca pentru a calatori in timp nu este nevoie de o deplasare cu viteza luminii ci de o vibratie apropiata de cea a luminii. Vasul din experimentul Philadelphia nu a fost teleportat prin accelerarea vitezei lui de miscare pana la viteze foarte mari (asa cum au gandit scenaristii filmului "Inapoi in Viitor"), ci prin cresterea foarte mare a frecventei de vibratie a campului electromagnetic in care fusese plasata nava.

Foarte important mi se pare faptul ca modelele cuantice se pliaza perfect peste cele mistice, facandu-ma sa sper si sa cred ca viitorul va uni aceste doua viziuni si atunci omul va cunoaste o alta etapa a existentei lui.

In fizica cuantica s-a demonstrat ca, la nivel atomic, tot ceea ce exista in univers este energie, vibrand si osciland cu frecvente diferite. Asadar fiecare celula, atom sau particula din corpul nostru vibreaza, dezvoltand in jurul corpului un camp bioenergetic propriu. Acest camp bioenergetic reprezinta chiar Aura Bioenergetica.

Ascensiunea fiecaruia dintre noi spre un nivel superior de constiinta se face de fapt prin cresterea continua a frecventei noastre de vibratie. Voi aprofunda in cadrul postarilor mele ulterioare despre metodele de crestere a frecventei de vibratie personale.

Aura este campul subtil de forma ovoidala, alcatuit din energii de diferite frecvente de vibratie corespunzatoate corpurilor energetice (subtile), camp care inconjoara corpul fizic vizibil al fiecarei fiinte, si care se intinde pe distante variabile in functie de gradul de evolutie sau sanatate. Acest camp este format din sapte straturi : corpul fizic, corpul eteric sau bioenergetic, corpul emotional, corpul mental, corpul astral, corpul spiritual, corpul cosmic, corpul atmic sau scanteia divina.
Corpul fizic are cea mai scazuta frecventa de vibratie si este corespunzator unei fiinte cu cel mai scazut nivel de constiinta, in timp ce corpul atmic are cea mai inalta frecventa de vibratie. Maestri spirituali si clarvazatorii au acest camp deschis. Este campul care ofera cea mai puternica protectie atunci cand este dezvoltat, impotriva agresiunilor energetice, functionand ca un scut. Campul atmic poate fi intarit prin credinta si incredere, sensibilitate, spirit de sacrificiu, constientizarea ego-ului, meditatie, rugaciune si asceza.

In mai multe religii, initiatii si maestri spirituali cad de acord asupra faptului ca trupul astral este intermediar intre corpul fizic si constiinta spirituala a fiecarui om. Potrivit acestora, corpul astral nu trebuie confundat cu sufletul decedatului care paraseste trupul lipsit de viata. Corpul astral este uneori vizibil sub forma aurei colorate in mai multe nuante, aura care este vizibila doar pentru initiati sau oameni care in urma meritelor din alte vieti s-au nascut cu cel de-al treilea ochi deschis. Avand aceasta capacitate, anumite persoane, foarte rare ca numar, pot vedea uneori nu doar corpul astral al celorlalti oameni ci si crampeie din Universul Astral, dimensiunea imediat urmatoare celei vizibile, materiale sau terestre.
Planul astral este survolat de fiecare dintre noi, la nivel de subconstient insa, noaptea cand visam si constiinta noastra este decuplata. Multi sunt cei care spun ca au visat ceea ce li s-a intamplat mai tarziu.
Initiatii cu un nivel de constiinta superior pot realiza asa numita dedublare astrala, momentul in care constiinta paraseste la comanda corpul fizic, pentru a calatori in lumile planului astral. Atingand o frecventa de vibratie superioara, acesti initiati (clarvazatorii sau sfintii) pot avea acces la crampeie din viitor. Se stie ca multi dintre sfinti si-au prevazut momentul si locul mortii lor. Nostradamus si alti clarvazatori au probat de-a lungul timpului capacitatea lor de a calatori in timp si de a avea acces la informatii din viitor.

Ma opresc aici pentru moment desi sunt inca foarte multe de spus. Voi continua insa seria postarilor pe aceasta tema.

Pana atunci,

Va salut si...sa ne trezim constiinta !vineri, 13 mai 2011

trezirea constiintei - niveluri de constiinta


Popor al lui Zamolxis am fost in anii de demult initiati iar acum aflam din tot mai multe surse ca ne aflam intr-un centru de spiritualitate al planetei.  Imi propun astazi sa deschid seria unor postari pe tema trezirii constiintei, tema care a stat la baza gandului meu de a posta intr-un blog personal.
Voi cei care cititi acum acest mesaj cu siguranta faceti parte din categoria celor care sunt preocupati de evolutia spirituala si ati citit cu siguranta multe postari pe aceasta tema. Sunt atat de multe teorii si informatii incat avem practic o sursa inepuizabila (din fericire) care, numai prin simpla lor lectura ne ridica nivelul de vibratie si constituie un real suport in incercarea noastra de a evolua.
Vreau sa am ca punct de plecare o clasificare a nivelurilor de constiinta. Si aici am intalnit multe variante dar una dintre ele mi s-a parut mai aproape de logica si simtirea mea - clasificarea preluata din "Power vs. Force" de David R. Hawkins, care din punctul meu de vedere ne ajuta foarte mult sa realizam unde suntem in prezent si sa urmarim pas cu pas evolutia noastra.
Deci, de la nivelul inferior la cel superior nivelurile de constiinta sunt: rusinea, vina, apatia, durerea, frica, dorinta, mania, mandria, curajul, neutralitatea, bunavointa, acceparea, ratiunea, iubirea, bucuria, pacea, iluminarea.
RUSINEA - doar un pas deasupra mortii. Probabil ca te gandesti la sinucidere la acest nivel, sau esti un criminal. La acest nivel cu siguranta iti urasti propria persoana.
VINA - te simti un pacatos, incapabil sa treci peste pacatele trecutului. Inca exista gandul sinuciderii.
APATIA - te simti neajutorat, ca o victima fara speranta. Esti in pielea unui om al strazii.
DUREREA - te simti permanent trist si pierdut, depresiv. Ai scapat totusi de amorteala starii de APATIE
FRICA - vezi lumea ca un loc periculos si nesigur. Esti paranoic. De multe ori ai nevoie de ajutor ca sa iesi din aceasta stare in care risti sa ramai blocat pentru multa vreme. Poate fi rezultatul unor intamplari socante in viata ta.
DORINTA - iti doresti putere, bani, faima, etc. Vorbim de dorinta materiala nu de idealuri. Este etapa in care esti cufundat in lumea viciilor: alcool, tutun, droguri, etc.
MANIA - esti frustrat ca nu-ti poti indeplini dorintele. Poti ramane aici mult timp blocat in ura, sau poate fi o etapa care te determina sa mergi spre un nivel mai inalt.
MANDRIA - este primul nivel in care incepi sa te simti bine, dar este un sentiment fals. Acest sentiment vine de la realizari materiale ca faima, bani, etc. Este foarte riscant, pentru ca orice este impotriva principiilor tale si crezului tau este perceput ca un atac asupra propriei persoane. Poti deveni foarte usor extremist.
CURAJUL - ai atins primul nivel al adevaratei puteri.  Incepi sa vezi viata ca pe ceva provocator si excitant, treci de etapa in care viata te copleseste. Incepi sa privesti inainte, spre educatie, dezvoltarea aptitudinilor.
NEUTRALITATEA - esti relaxat si te simti confortabil. Mergi cu valul, esti flexibil dar lenes, te intelegi bine cu cei din jur, ai suficient si nu mai trebuie sa dovedesti nimic. Daca lucrezi pe cont propriu poti fi la acest nivel.
BUNAVOINTA - simti ca nu mai este suficient doar sa te descurci. Vrei deja sa-ti folosesti mai eficient energia. Vrei sa imbunatatesti lucrurile, rezultatele, gestiunea timpului, vrei sa te organizezi mai bine. Aceste lucruri nu erau atat de importante in etapa NEUTRALITATII. La acest nivel iti dezvolti vointa si autodisciplina. Constiinta incepe sa devina mai organizata si mai disciplinata. In aceasta etapa sunt cei pe care se poate baza societatea.
ACCEPTAREA - ai devenit deja competent si vrei sa-ti folosesti foarte bine capabilitatile. Este nivelul la care iti fixezi si atingi teluri. Accepti responsabilitati, accepti rolul tau in aceasta lume si vrei performanta. Vezi mult mai in ansamblu viata ta.
RATIUNEA - gandesti clar, rational, iti exploatezi la maxim competentele si capabilitatile tale naturale. Iti aduci o contributie importanta in relationarea ta cu lumea. Construiesti ceva durabil pentru prezentul si viitorul semenilor tai.
IUBIREA - ai trecut de etapa de maxim a intelectului si ai ajuns in etapa intelegerii, a constientizarii conexiunii tale cu tot ce exista. Esti plin de compasiune si de iubire neconditionata. Iesi cu sentimente profunde din ego-ul tau, care nu te mai corupe. Ai sentimente pure si te dedici umanitatii si binelui tuturor. Hawkins sustine ca acest nivel este atins in timpul vietii lor de 1 din 250 de persoane.
BUCURIA - traiesti o stare de bucurie universala, de neclintit. Este un nivel caracteristic invatatorilor spirituali avansati. Nu mai este nevoie sa-ti fixezi teluri si sa-ti faci planuri. La acest nivel viata ta este ghidata de sincronism si de intuitie.
PACEA - traiesti in transcendenta totala. Este un nivel caracteristic sfintilor.
ILUMINAREA - cel mai inalt nivel al constiintei umane, unde umanintatea se amesteca cu divinitatea. Extrem de rar. Nivelul lui Krishna, Buddha, Iisus. Chiar si numai a te gandi la persoane de la nivelul acesta iti poate ridica nivelul constiintei.

Cred ca aceasta clasificare ne ajuta mult sa ne regasim intr-una din etape cu preponderenta. Spun cu preponderenta pentru ca temporar, in anumite momente ale vietii noastre, ne putem regasi si in alte niveluri de constiinta. Cred ca toti putem sa revedem ca niste flash-uri diferite felii din viata noastra care apartin unuia sau mai multor niveluri de constiinta. Important este sa ne identificam nivelul unde predomina elementele caracteristice ale vietii noastre in general, asa cum este ea astazi. Este bine in aceasta clasificare ca putem sa ne uitam inapoi si sa vedem deja ca am parcurs unele niveluri in trecutul nostru. Si mai important este faptul ca putem intelege unde si cum ne indreptam. Hawkins afirma ca 85% din omenire traieste sub nivelul curajului. Toate elementele care ce ne inconjoara : oameni, obiecte, evenimente, ne pot influenta pozitiv sau negativ nivelul de constiinta. Asta este cu siguranta explicatia pentru care multi oameni care au atins un inalt nivel de constiinta au ajuns aici prin izolare, prin retragerea in pesteri sau locuri pustii, prin post si rugaciune.

Imi dau seama ca traind personal unele flashuri ale unor niveluri de constiinta superioare ca IUBIREA sau BUCURIA (doar flashuri pentru ca ma simt inca departe de aceste niveluri), deja realizez ce stare de bine si de armonie pot trai si ...parca viata e deja mai frumoasa !

Va salut si...sa ne trezim constiinta !

duminică, 8 mai 2011

Toti avem la nivel de subconstient al saselea simt, al treilea ochi, capacitati extrasenzoriale!


Unii se nasc cu capacitati supranaturale (clarviziune, telekinezie, etc), altii le activeaza in urma unor socuri (trasnete, accidente, moarte clinica), iar altii le capata printr-o ascensiune spirituala sau asceza. In clarviziune omul achizitioneaza informatia direct de la surse exterioare, in afara canalelor senzoriale obisnuite. Un caz celebru este viziunea filozofului suedez Emanuel Swedenborg (1688-1772) despre incidentul de la Stockholm. In anul 1759 intr-una din zile filozoful se afla impreuna cu un grup de cunoscuti in Goteborg, la o distanta de 600km de Stockholm. Cand tocmai se asezau la masa pentru a cina, filozoful a sarit brusc de pe scaun si a strigat celor prezenti ca tocmai a izbucnit un incediu in Stockholm. A trait la maximum acest eveniment si a relatat in cel mai mic amanunt celor din jur desfasurarea evenimentului. A doua zi insusi guvernatorul orasului Stockholm a confirmat cele intamplate printr-o scrisoare adresata filozofului. Acest caz nu a fost singular in viata filozofului, facand inconjurul Europei si fiind studiat chiar de catre Kant, care era preocupat de astfel de fenomene.

Un alt caz este savantul din Slovenia Nicola Tesla, nascut la 10 iunie 1856, care a emigrat in SUA si a uimit o lume intreaga in acea vreme. De mic era inzestrat cu puteri extrasenzoriale si reusea sa exploreze lumi paralele, de unde si-a propus la varsta de 17 ani sa foloseasca unele informatii din lumi superioare si sa puna bazele unor inventii. O inventie celebra a fost bobina "Tesla" in anul 1891. La aceasta bobina cheia este rezonanta cu energiile subtile ale naturii. Au fost multe alte inventii de aparate electrice care nu erau alimentate cu energie in mod obisnuit, ci prin intermediul unor generatoare bazate pe principii descoperite de el.
Toate aceste descoperiri erau intai "vazute", proiectate mental, apoi experimentate si imbunatatite. In anul 1936 a reusit sa aduca materia in stare invizibila (a si lucrat cu Einstein la proiectul Rainbow, cunoscut de noi sub numele de Proiectul Philadelphia). A mai inventat un dispozitiv cu ajutorul caruia genera cutremure. De asemenea a descoperit undele scalare care incep a fi folosite in industria moderna de armament dar nu s-au folosit inca, din pacate in mijloacele de transmisii si comunicatii, fiind o alternativa nepoluanta extraordinara la cele utilizate in prezent, extrem de poluante.

Celebrul clarvazator american Edgar Cayce, adesea comparat cu Nostradamus, este dupa parerea mea un element de referinta in aceasta lume inca ascunsa majoritatii oamenilor. Spun asta pentru ca Edgar nu se limiteaza la a accesa informatii din"eter" ci incearca sa ne lamureasca si pe noi ceilalti cum stau lucrurile.
El ne explica modul in care "vedea" prin accesarea unei baze de date universala pe care o denumea "arhiva akashica". Este vorba despre memoria cosmica sau "Akasha" - cuvant de origine sanskrita care inseamna "eter". Formula "memorie akashica" se foloseste in teosofie si antroposofie pentru a intelege cunoasterea mistica incifrata intr-un plan non-fizic, paralel cu cel al existentei. Aceasta memorie universala inglobeaza istoria universului si experientele fiecarei fiinte in trecut, prezent, proiectii in viitor, orice gand, cuvant sau fapta . Informatiile cuprinse in memoria Akasha sunt reinnoite permanent pe masura ce viata se desfasoara pe Pamant si universul insusi evolueaza. Accesarea acestor informatii din universul material se realizeaza prin intermediul proiectiei astrale. Hinduismul, Budismul si chiar Biblia fac referire la aceasta memorie akashica sau Carte a Vietii. Sa revin la Edgar Cayce : el accesa aceasta memorie akashica atunci cand intra in stare de transa si calatorea in sfere mai inalte ale constiintei, asa cum se intampla in vis sau intr-un stadiu avansat de meditatie. Deja am introdus aici un termen care ne este accesibil tuturor: visul. Aceasta cale este accesibila fiecaruia dintre noi dar numai la nivel de subconstient. Voi reveni la acest aspect. Edgar Cayce descria aceasta experienta ca o urmarire a unei raze de lumina care-l transporta catre un loc similar cu o biblioteca. Un batran il prelua apoi, avand carti despre fiecare om, iar Edgar putea astfel solicita cartea despre omul sau evenimentul care-l interesa. Revin acum la posibilitatea ca fiecare dintre noi sa accesam aceste informatii universale. Cayce spunea ca, la nivel de inconstient, toti accesam aceste informatii in viata de zi cu zi. Asfel, in mod repetat constientizam inca de la prima intalnire cu un om, sentimente pozitive sau negative fata de acel om, accesand inconstient aceasta baza de date. Cayce afirma ca aceste sentimente sunt bazate pe amintiri stocate in propriul nostru trecut, pe care ni le reamintim constant la nivel de inconstient. Chiar in acest moment noi creem informatii pentru sentimentele pe care le vom avea in viitor despre oamenii cu care interactionam constient sau inconstient. Cayce spunea ca si visele ne ofera informatii despre trecut, prezent si viitor. De asemenea, relatiile personale cu alti indivizi sunt de multe ori experiente menite sa ne ajute, fara ca noi sa realizam, in evolutia spirituala. In Biblie se mentioneaza Cartea Vietii, in care asemeni principiului Akashei se constituie intro baza de date universala. Moise vorbeste cu Dumnezeu despre israeliti, pentru care pledeaza in virtutea abandonarii de catre acestia a venerarii Vitelului de Aur, iar in schimbul iertarii Moise se ofera sa i se stearga propriul nume din Carte.  In Vechiul Testament putem citi ca totul despre viata unei persoane este inregistrat intr-o Carte a Amintirilor. David in Psalmi afirma ca totul din viata sa este memorat, chiar si faptele pe care urmeaza sa le faca. In Apocalipsa se mentioneaza ca fiecare dintre noi are un volum pe care Dumnezeu il va deschide si din care ii va citi viata.
Parintele principiilor teosofice, filosoful si esoteristul de origine austriaca Rudolf Steiner spunea ca "tot ceea ce apare in timp isi are originea in eternitate". El si adeptii teoriilor sale cred ca viitorul a fost de fapt trait si ca acesta este de fapt pastrat in acea Memorie Cosmica in care este inregistrat chiar Universul. Persoane care afirma ca au fost rapite de OZN - uri vorbeau de globuri luminoase eterice despre care li s-a spus ca reprezinta "depozite de cunostinte si inteligenta" in care se memoreaza tot ce este in univers. Contactele unor oameni cu aceasta memorie explica unele situatii in care brusc diverse persoane incep sa vorbeasca limbi pe care nu le-au vorbit niciodata inainte (xenoglosia), ar putea explica retrairea unor vieti anterioare (vezi numeroase cazuri de hipnoza in care subconstientul - spuneam anterior - acceseaza aceasta baza de date fara o pregatire spirituala deosebita sau fara a fi clarvazator).

Sunt asa de multe de spus pe aceasta tema incat n-o sa inchei acum, pentru ca voi simti cu siguranta nevoia sa revin.

Va salut si...sa ne trezim constiinta !

marți, 3 mai 2011

Declasificari dosare OZN - FBI si NSA ne pregatesc pentru marea intalnire de gradul III?


FBI, NSA, Wikileaks declasifica socant de multe dosare OZN in ultima vreme dand impresia ca omenirea trebuie pregatita deja de marea intalnire de gradul III sau pentru marele adevar detinut de catre guvernul SUA.
Unul dintre cele mai interesante documente OZN cu referire la civilizatia extraterestra, se numeste "NSA Technical Journal Vol 14 No1 with FOIA Case number 41472 - Key To The Extraterestrial Messages"
Documentul este scris de Dr. Howard H. Campaigne si prezinta o serie de 29 de mesaje receptionate din afara spatiului. Acest document este dovada legaturii umane cu civilizatia extraterestra, constituind de fapt o decriptare a acestor mesaje. Dr. Campaigne afirma: "acest document nu numai ca demonstreaza si confirma prezenta extraterestrilor, dar si faptul ca Guvernul SUA a receptat transmisiuni de la civilizatii din afara sistemului nostru solar."

Interesant este ca acest document apare la scurta vreme dupa ce FBI a declasificat alte documente referitoare la OZN, la cazul Roswell, la autopsierea extraterestrilor, la Planeta Nibiru, la  sfarsitul lumii in 2012, etc.

Si Wikileaks nea dezvaluit o serie de documente referitoare la fenomenul OZN.

Daily Mail relateaza tot recent despre descoperirea unei scrisori trimisa de catre presedintele american John F. Kennedy catre CIA in care acesta cerea sa vada documentele si rapoartele strict secrete legate de aparitiile OZN - urilor din acel an 1963. Socant este faptul ca aceasta scrisoare a fost trimisa cu 10 zile inainte de a fi ucis. De asemenea mai exista o scrisoare catre un administrator NASA, in care JFK declara ca ar vrea sa stabileasca relatii de colaborare in domeniul spatial cu URSS, ingrijorat de numarul mare de aparitii OZN deasupra URSS si de faptul ca aceste obiecte zburatoare sa nu fie percepute de catre rusi ca fiind o amenintare americana. Interesant este ca aceste scrisori au ajuns in posesia scriitorului William Lester, date chiar de CIA, pentru a-i folosi ca documentare in cartea sa "A Celebration of Freedom: J.F.K. and The New Frontier". A aparut deci o noua teorie legata de asasinarea presedintelui Kennedy: nu trebuia sa mearga mai departe cu investigatiile.

Sa iau si un caz autohton: "Adevarul" publica un articol in 6 Aprilie 2011 despre un document top secret referitor la survolul unor OZN - uri deasupra Bazei Militare Mihail Kogalniceanu in anul  1989. Acest document exista in arhiva Comandamentului Aviatiei Militare.

Pe de alta parte, nici stirile despre aparitii recente OZN in diverse zone ale lumii legate de evenimente importante, nu au lipsit din paginile de stiri.

Este deja celebra aparitia OZN deasupra Catedralei Westministery Abbey, locul in care a doua zi avea sa se desfasoare nunta regala:


In Japonia au fost nenumarate aparitii OZN dupa dezastrul din 11 martie.

In Tara Galilor 20 de aparitii au fost reclamate in Aprilie la politie de catre cetateni, conform publicatiei "The Telegraph"


Pe 28 ianuarie 2011 multi martori au avut privilegiul sa filmeze aparitii OZN deasupra Ierusalimului, in zona sanctuarului islamic cunoscut sub numele de Cupola Stancii sau Moscheea Omar, construit pe Muntele Templului.

La sfarsitul anului 2010 multe OZN-uri au fost observate in China, unde s-au si inchis cateva aeroporturi.

Foarte recent s-au semnalat aparitii in New York, Manhatan, statul texan El Paso, Moscova, Vatican, etc.

In mod sigur mai sunt foarte multe cazuri similare despre care nu am citit inca.

Un lucru este cert: OZN-urile nu prea se mai "feresc" iar repetatele dosare de profil declasificate in ultima vreme se suprapun peste aceste aparitii.

Vorba romanului: o fi de bine sau de rau? :)

Va salut si...sa ne trezim constiinta !

duminică, 1 mai 2011

Apocalipsa alimentara - cea mai mare criza alimentara este aproapeMarea criza alimentara a fost deja anuntata de catre Banca Mondiala, Fondul Monetar si multe alte institutii internationale. Iata principalele motive:

- Pretul petrolului pare a fi principalul factor intrucat productia alimentara si transportul sunt in stricta dependenta de petrol. Evenimentele recente din Orient si din Japonia au un puternic impact in majorarea pretului petrolului. Daca revolutiile din Orient se vor extinde si catre Arabia Saudita, cel mai mare producator si exportator de titei din lume, nu va mai fi nici o scapare. Interesele ascunse ale marilor puteri de a controla putinele rezerve de petrol ramase, vor accelera conflictele in zona pentru ca "oamenii destepti" sa detina puterea mondiala, chiar cu riscul infometarii globale. Oare cum se poate conduce mai usor populatia? Nu prin detinerea resurselor si prin infometarea oamenilor? Daca pana acum toate astea se puteau pune pe semana unor teorii ale conspiratiilor, ultimele evenimente duc deja spre certitudini.

- Potrivit analistului de politica externa Lester Brown, o treime din suprafetele agricole la nivel global, pierd solul vegetal mult mai repede decat formarea unui sol nou.

- Resursele de fosfor sunt aproape epuizate si nu vor mai satisface cererea agricola, potrivit oamenilor de stiinta.

-  Indicele preturilor la alimente calculat de ONU a inregistrat cea mai rapida crestere in ultimii ani - 25% numai anul trecut. Materiile prime la porumb si grau si-au dublat pretul anul trecut.

- India se confrunta cu o rata anuala a inflatiei la produsele alimentare de 18%

- Colapsul financiar in Europa si nu numai este departe de a se fi terminat. America este amenintata de o criza si mai profunda datorita datoriilor imense acumulate (peste 14.000 de miliarde de dolari, adica 91,6% din Produsul Intern Brut). Japonia este extrem de afectata de tsunami, care a generat inutilizarea multor suprafete agricole, criza nucleara, dezechilibre economice globale). Pe acest fond, Europa inca fragila, ca un pacient in convalescenta va fi imediat readusa in coma de catre SUA, Japonia si pretul petrolului.

-  Cu doar 2 dolari pe zi traiesc aproximativ 3 miliarde de oameni de pe glob. Ei sunt deja in foamete dar cresterea preturilor la alimente nu le-ar mai da nici o sansa.

Daca vorbim de Romania, este suficient sa spun ca importam 90% din alimentele consumate. No comment.

Multi afirma ca este sfarsitul hipermarket-urilor si ca se va reveni la un consum alimentar foarte redus, aproape primitiv.

Probabil ca toata aceasta infometare globala va dezechilibra psihic o mare parte a umanitatii, se vor destrama probabil familii, se vor inmulti exponential hotii la drumul mare....nici nu vreau sa-mi imaginez o reactie generala dominata de panica si de lupta de supravietuire.

In acelasi timp insa cred ca multi se vor regasi in spiritualitate, se vor indrepta catre Dumnezeu, dand uitarii lumea materiala care de aceasta data le va da...tzeapa.

Sa ne gandim deci de pe-acum din care categorie ne dorim si ne impunem sa facem parte...

Va salut si...sa ne trezim constiinta !