sâmbătă, 21 aprilie 2012

Activarea Sinelui Superior Angelic


Constientizati in voi acum, Lumina voastra interioara. Spuneti cu voce tare, “Chem Lumina in mine acum !” Şi va simtiti instantaneu transportati intr-o coloana glorioasa de Lumina de la Sursa. Coloana este de 7 metri in diametru, curgand prin tine si in jos, si mai jos pana in centrul Gaiei.


Spuneti “Ma concentrez si extind aura mea acum!” Va simtiti ca si cum ati comuta pe aura dumneavoastra de forma unui ou (cocon) de Lumina, impingand aura dumneavoastra 2 metrii sau mai mult in toate directiile. Impingeti-o in fata dvs.


Impingeti-o in spatele dvs, astfel incat partea din fata si din spate sunt egale. Impingeti Lumina dvs in stanga si dreapta corpului dumneavoastra, 2 metri sau mai mult …apoi mai sus si mai jos … si va veti simti ca fiind o mare de lumina alba pura!


Spuneti cu voce tare, “Deschid acum portalurile stelare cosmos – pamant !” Uitati-va la chakrele din partea de sus si de jos a aurei dvs. deschizandu-se, permitand o lumina mai concentrata sa curga prin toate cele 12 chakre – 3 chakre rotindu-se, deasupra capului, 7 ale corpului tau si 2 mai jos, una dintre acestea direct sub picioarele dvs.Spuneti, “Ma impamantez in Gaia acum”, si cu dragoste, trimiteti o coloana de Lumina de la abdomen, in jos prin portalul (deschis) stelar al Pamantului, in magnifica inima magnetica cristalina a Gaiei, exact mai jos de voi.Acordati-va la tubul vostru de prana acum, tub de respiratie alb- albastru cristalin de 5 cm in diametru care trece prin centrul corpului vostru. Spuneti cu voce tare ”Imi activez tubul meu de prana acum”, si extindeti-l prin chakra coroanei, prin partea de sus a aurei dumneavoastra, pana in inima Marelui Soare Central. Extindeti tubul de prana in jos acum, prin chakra radacina, prin chakra portalului stelar Pamant, pana in inima Gaiei. Incetiniti si aprofundati-va respiratia.


Respirati prin tubul pranic in frecventa turcoaz cristalina a Inimii Lui Unul. Activati curgerea Luminii si Iubirii de sus in jos, prin d-voastra, prin inspirare in chakra inimii vostre din piept -expirare in aura voastra.


In timp ce inspirati Iubire si Lumina continuu de sus in jos in inima dvs, simtiti cum aripile angelice incep sa se desfasoare de la umar intre omoplati, in aura voastra. Maretele aripi angelice se deschid in aura dvs, si va experimentati pe voi ca un maiestuos Inger Auriu de Lumina, insamantat pe aceasta planeta a frumusetii. Fiintele cristaline Angelice de lumina sunteti voi, dragii nostri.


Cu scopul de a activa pe deplin Sinele vostru Superior Angelic, vizualizati al treilea ochi ca o pestera stralucitoare indigo in centrul creierului… si in aceasta pestera indigo este o flacara violet. Trimiteti o coloana de Lumina violet acum, de la aceasta flacara din al treilea ochi, in jos, prin gat pana in chakra inimi voastre. Vizualizati-va chakra inimii ca un diamant turcoaz rotitor ce iradiaza iubire pentru toata Creatia. Priviti flacara violet din al treilea ochi cum va aprinde inima si o inconjoara – o lumina violet care conecteaza al treilea ochi si inima voastra.


Experimentati natura ingereasca, natura cristalina a fiintei voastre, si astfel va mutati in vibratia Sinelui vostru Christic. In 2012 ne mutam in inima unitatii pe deplin, si noi, care intruchipam purtatorii inimii unitatii in Era Luminii, pacii si armoniei. Vizualizati toate fiintele umane de pe planeta noastra ca ingeri aurii. Şi asa vom crea Raiul pe Pamant.


Namaste

sursa: esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu