marți, 10 aprilie 2012

Dedublarea astrala


Suntem mai mult decât un trup iar universul nu se limitează doar la realitatea fizică. Conform unor estimări, peste 50 de milioane de persoane au avut experiențe de proiecție în afara corpului fizic, acest număr impresionant sugerând că fiecare dintre noi poate să aibă acces la aceste experiențe, cu destul de mare ușurință. Studiind atent experiențele extracorporale, s-au putut observa caracteristicile lor comune și s-au descoperit anumite chei practice esențiale care îi vor ajuta pe cei interesați să exploreze cu succes dimensiunea vastă și enigmatică ce se deschide atunci în fața lor.


Anatomia unei experienţe extracorporale


Aşa cum în cadrul experienţelor aflate la graniţa cu moartea sunt descrise adeseori anumite elemente specifice, tot astfel şi în cadrul experienţelor extracorporale putem vorbi despre anumite etape. Cele care urmează sunt cele mai des menţionate.

1. Etapa vibrațiilor


În acest punct, vibraţiile energetice ne străbat întregul corp. Senzaţii de bâzâit, huruit sau zumzăit, împreună cu stări ocazionale de ameţeală sau stări cataleptice (incapacitatea de a ne mişca), însoţesc adeseori aceste vibraţii. Variaţia şi intensitatea vibraţiilor şi a sunetelor raportate este infinită; acestea pot varia de la medii sau subtile până la intense sau surprinzătoare. În timpul fazei de vibrație conştiinţa noastră comută către corpul nostru subtil energetic. Vibraţiile şi sunetele (semnalele interioare) nu reprezintă evenimente fizice, aşa cum ar crede unii, ci recunoaşterea conştientă a corpului nostru energetic înzestrat cu o frecvenţă de vibrație a energiei mai mare, ce se separă de corpul nostru fizic (apare decalarea de fază faţă de acesta).


2. Etapa de separare


În momentul în care corpul subtil energetic se separă de corpul fizic, în general apare un sentiment distinct de plutire, de ridicare sau de rostogolire afară din trup. După ce separarea este completă, vibraţiile şi sunetele se diminuează rapid.3. Etapa de explorare


Odată ce ne separăm şi existăm în mod independent de corpul nostru fizic, noi putem începe să explorăm lumea din planul subtil în care ne aflăm. Corpul nostru subtil energetic este adeseori experimentat de noi ca fiind un duplicat al corpului fizic ce este însă alcătuit dintr-o energie mai înaltă ca frecvenţă de vibraţie. Datorită structurii sale subtile, corpul nostru energetic este foarte receptiv la puterea gândului. Modalitățile de mişcare pe care le putem utiliza sunt complet nelimitate; putem merge, alerga, zbura, pluti. Pentru a menţine explorarea, este necesar să continuăm să ne focalizăm atenţia asupra noului mediu înconjurător şi al noului corp subtil energetic pe care le experimentăm.


4. Etapa de revenire


Revenirea (reintegrarea corpului subtil energetic în corpul fizic) apare în mod automat atunci când doar ne gândim la corpul fizic. Uneori, în timpul revenirii, integrarea celor două corpuri este însoţită de vibraţii temporare, ameţeală şi stare cataleptică. Aceste senzaţii se estompează rapid pe măsură ce ne reunificăm şi ne reacordăm cu trupul nostru fizic.


Patru paşi către succes


Primul pas către o experienţă de dedublare corporală conştientă încununată de succes este acela de a rămâne calmi din punct de vedere mental şi emoţional pe măsură ce începem să conştientizăm orice formă de modificare sau de comutare a conştiinţei noastre către altceva. Abilitatea noastră de a rămâne calmi este esenţială pentru atingerea şi menţinerea oricărui grad de control atunci când suntem dedublaţi. Senzaţiile iniţiale asociate experienţelor extracorporale pot fi surprinzătoare pentru un începător. Acest aspect este în special valabil în cazul în care suntem nepregătiţi pentru această experienţă. De multe ori, acest entuziasm este cauzat de senzaţiile şi sunetele intense ce pot să apară chiar înaintea şi în timpul separării. Unii oameni devin atât de entuziasmaţi sau uimiţi de aceste sunete şi senzaţii interioare, încât se gândesc imediat la corpul lor fizic. Aceasta determină o întoarcere instantanee în învelişul fizic. Cheia este să întâmpinăm cu bucurie senzaţiile şi sunetele neobişnuite dar să rămânem cât mai calmi posibil.


Al doilea pas este reprezentat de faptul de a ne însuși obiceiul autocontrolului. De fiecare dată când experimentăm orice senzaţii sau sunete asociate călătoriilor extracorporale, să începem imediat să încurajăm aceste senzaţii sau sunete să se expansioneze în întreaga noastră fiinţă. De exemplu, dacă experimentăm un bâzâit intens sau o senzaţie vibraţională aparte, să urmărim imediat să încurajăm acea senzaţie să se împrăştie în tot trupul nostru. Să ne focalizăm întreaga atenţie asupra savurării acestei noi şi înalte frecvenţe vibraţionale. Apoi, mental, să încurajăm senzaţiile de vibrație sau sunetele respective să ne pătrundă întreaga fiinţă.


Cel de-al treilea pas este reprezentat de acţiunea de a ne direcţiona pe noi înşine departe de corpul fizic. Aceasta poate fi realizată cu uşurinţă printr-un monolog mental interior care ne direcţionează şi ne menţine separaţi de corpul fizic. De exemplu, „Plutesc în sus, în sus…” sau „Devin din ce în ce mai uşor…” sau „Acum mă îndrept către camera de zi (sau curtea din spatele casei, sau orice altă locaţie ce este departe de corpul fizic)”. Orice sugestie care ne direcţionează şi ne separă de corpul fizic va fi eficientă. Trebuie să ne amintim să nu ne gândim sau să nu facem niciun fel de referire la corpul nostru fizic, sub nici o formă. Chiar şi gânduri aleatorii direcţionate spre corpul fizic pot provoca o revenire rapidă în acesta.


Cel de-al patrulea pas este acela de a ne menţine întreaga focalizare departe de corpul fizic. Cea mai uşoară modalitate de a face aceasta este să uităm temporar de corpul nostru fizic şi să devenim foarte interesaţi de noua lume pe care o experimentăm. Succesul şi durata experienţei noastre extracorporale vor depinde în întregime de capacitatea noastră de focalizare a atenţiei. Gândurile sau sentimentele legate de corpul nostru fizic ne vor aduce imediat înapoi în acesta.


Trebuie să ne amintim mereu că suntem fiinţe puternice, energetice, care locuim temporar într-un vehicul sau corp fizic. Abilitatea noastră de a ne controla experienţele extracorporale reprezintă o parte naturală a dezvoltării noastre personale. Fiecare experienţă reprezintă o aventură interesantă pentru a descoperi lucruri noi. În realitate, noi ne explorăm şi ne redescoperim propria identitate şi propriul cămin.


William Buhlman,

"Aventuri dincolo de limitele corpului fizic – Cum să experimentăm călătorii în afara corpului fizic", Editura Infinit

Sursa: danielroxin.blogspot.com

Va salut si...sa ne trezim constiinta !

4 comentarii:

  1. Foarte interesant si folositor , multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  2. ma numesc katy si intr o dimineata mam trezit si la-m vazut pe sotul meu imbracat gata sa plece mam gindit unde pleaca asa devreme e pensionar el statea aplecat asupra patului ca si cum se uita la ceva mam uitat unde se uita mirarea mia fost si mai mare cind lam vazut dormind linga mine cind sa trezit lam intrebat daca a visat sau a simtit ceva mia spus ca nu lunile au trecu iar intro dimineata trezinduma brusc miam vazut chipul meu era ca un abur as dori sa stiu daca cineva a trecut prin ce am trecut si eu va multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  3. cand te dedublezi in spirit nu mai ai nevoie de pamant ,iti intelegi si vezi infinitul , Alpha si Omega intre adanciimea Universului si inaltimea lui nu exista limite , imaginile se succed tridimensional si nu au capat ,extraterestrii nu exista niciunde in Univers si nici un fir de praf nu vorbeste ,Universul este un joc al luminii ,curcubeelor ,ramane vazul si simtirea nu ,poti sa treci prin Soare si sa nu simti nimic ,poti sa treci prin gauri negre si sa nu simti nimic , in Univers este muzica ,totul fiind cuvant si muzica , un joc al luminii ,prafului.Poti sa mergi in viitor sau in trecut.Cand revii in orasul tau in spirit vezi o strada si un nume pe o poarta pe unde nu ai mai trecut niciodata , te trezesti dimineata si mergi pe acea strada si vezi poarta ,numele si numarul ,dovada ca spiritele batrane se pot dedubla ,ele vin aici in concediu sa danseze neavand nevoie de nimic ,ca unu ce vine in concediu pe planeta pamant.Iarba mangaiata de vant aplecata tu stai inspre pamant ca verde legamant intre cer si pamant ,ce esti tu Luna decat un pusitu lipsit de freamat si ce esti tu univers far de val si catec la mal ,ce esti tu copac in univers in afara de un unicat si ce pret ai tu viata intre stele comparat.viata noastra este oare zbatere in frica sau o liniuta dintre nastere si moarte pe cruce sau plictiseala intre culori cu sori si astri lipsiti de orice poveste ,socializare. Venim in trup sa atingem praful,sa gustam fructe, dar curcubeul si culorile sunt vazute de spirite dar si de oameni fiind podul de unire. In spirit este usor sa fii bun ,nu ai nevoie de hrana ,de haine ,nu te vezi pe tine insuti ,nu poti atinge nimic si nimic nu te atinge ,doar VEZI tot si te macina ce este materia,poti inchide ochii si iti imaginezi un an si esti acolo ,zeul ANU ,cand deschizi ochii esti in acel timp,intrarea in materie este ca in univers imagini peste imagini ,o imagine naste alta imagine ,un univers cuprinde alt univers pana in vid ,caci totul este gol insusi universul intreg.Universul nu are timp ,el este o multitudine de secvente unite parand timp ,spiritele duc informatii despre materie spiritului Universal care le inglobeaza pe toate intr-un intreg ,spiritul Universal a creat Terra pentru a analiza materia ,el poate crea viata in tot Universul ,dar ar insemna existenta cu adevarat a mortii ,materia este un lant care produce dureri in procesele chimice doar materiei ce are spirit ,spiritele din materie duc informatii ale durerii ,ale simtamintelor ,spiritul Universal este un far alb ca in porturi ,daca te uiti inspre el este o lumina intensa alba ce lasa in bezna universul,spiritul este bucata din acea lumina insasi una cu lumina aceea ,in interiorul acelei lumini este alt univers plin de imagini ,universul material este intunecat si universul spiritual luminos lipsit de orice pata ,Terra este o copie a spatiului spiritual imaterial in materie ,centru de explorare in negura.Trupul este o haina si mintea o unealta ,spiritele ce au fost pe pamant nu vor mai veni niciodata aici ,doar cele ce nu au fost sau cele care au o dorinta express sa vina dar cu conditia sa astepte ,spiritele sunt curioase de durere,proces ireversibil ,vor sa atinga acel praf

    RăspundețiȘtergere