joi, 12 aprilie 2012

Locuri de taina ale Romaniei


"Daniel Roxin si Agentia de turism Bonsi Travel iti propune explorarea celor mai tainice locuri din tara noastra, in cadrul unui proiect unic de turism. Aventura, misterul si surprizele pe care le-am pregatit vor face din aceste incursiuni, pentru multi, experiente de neuitat.


In tara noastra exista multe locuri misterioase, incarcate de istorie si magie. Dintre toate acestea am ales, pentru inceput, patru obiective, patru calatorii in locuri de taina:


1. Muntii Buzaului, intre mister si realitate. http://locuridetaina.ro/?p=113
2. Descopera Cetatile Dacice din Muntii Orastiei. http://locuridetaina.ro/?p=110
3. Misterele din Padurea Baciu. http://locuridetaina.ro/?p=107
4. Ceahlaul - Muntele Sacru al dacilor. http://locuridetaina.ro/?p=104


Incursiunile pe care vi le propunem vizeaza mai mult decat vizitarea unor vestigii istorice sau admirarea unor peisaje incantatoare; in aceste intalniri cu neobisnuitul si misterul, cu sufletul adevarat al poporului roman, veti avea ocazia sa priviti in spatele valului pe care istoria oficiala l-a pus peste adevar. Veti avea prilejul sa va intalniti cu oameni deosebiti si sa aflati lucruri care nu se spun la televizor sau prin ziare.


Calatoreste constient in locurile de taina ale Romaniei! Regaseste-te pe tine insuti in spatiile sacre ale acestei tari!


Afla mai multe detalii despre acest proiect turistic, aici: http://www.locuridetaina.ro/"
SURSA: Blogul Daniel Roxin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu