luni, 30 aprilie 2012

Noi preziceri ale lui Nostradamus: Toţi oamenii vor muri până în 2016 şi nu vor mai fi plante şi animale
Specialiştii care au analizat scrierile lui Nostradamus au făcut un anunţ şoc. Potrivit acestora, celebrul prezicător a anunţat că Sfârşitul Lumii va veni pe 2016 şi că un cilindru satanic furios ameninţă întreaga lume.
Oamenii de ştiinţă nu pot spune cu exactitate dacă Nostradamus s-a referit la acceleratorul de particule de la Geneva dar spun că în lucrările lui, prezicătorul francez menţionează existenţa unui "arc satanic din Europa" care ar putea cauza "arderi teribile" pe jumătate din glob. Nu vor mai fi plante, animale şi până în 2016 toţi oamenii vor muri.
Exista si teorii legate de acest proiect cum ca in viitorul apropiat sa putem calatori in timp. Unii oameni de stiinta considera ca acceleratorul de particule de la Geneva ar putea produce singletul Higgs, o particula care ar lua nastere inainte ca impactul care l-a produs, sa aiba loc. Teoretic, acest lucru este posibil doar in situatia in care particula ar proveni dintr-o alta dimensiune. Totusi, cercetatorii admit posibilitatea ca particula in cauza sa nu existe in fapt si nici sa nu poata fi produsa de catre LHC-ul de la Geneva.
Alaturi de singletul Higgs, oamenii de stiinta mai au de descoperit bosonul Higgs, supranumit si “particula lui Dumnezeu”, considerandu-se ca aceasta a avut un rol important in formarea cosmosului, in urma Big Bang-ului. Astfel, va fi posibila trimiterea de mesaje atat in trecut, cat si in viitor. Potrivi Teoriei M, un nou concept al fizicii, oamenii exista intr-o lume in patru dimensiuni, trei spatiale si una temporala, aceasta plutind intr-un univers format din 11 dimensiuni
Fizicianul Tom Weiler a declarat: “Teoria noastra are sanse minime, insa nu incalca legile fizicii sau constrangerile experimentale. Una dintre cele mai interesante lucruri ale acestei teorii este ca evita marile paradoxuri (…) Intrucat calatoria in timp este limitata la aceste particule speciale, nu este posibil ca un om sa se intoarca in timp si sa isi ucida unul dintre parinti inainte ca el sa se nasca, de exemplu.”


sursa: cancan.ro si zeustv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu