joi, 12 aprilie 2012

Pamantul se trezeste: Profetii 2012 - 2030

În ultima vreme din mai multe direcţii ne tot vin informaţii despre un individ pe nume Sal Rachele care este un channeler pentru Fondatori, niste fiinte din densitatea a 12-a.
În ceea ce ne priveşte am cam început să facem alergie la explozia de mesaje care vin de la mii de fiinte care de care mai evoluate şi mai cu bune intenţii (extratereştrii diverşi - din Pleiade, Arcturieni, din zona Sirius, Orion, Vega, Lira, Zeta Reticuli, fondatori, îngeri, arhangheli, nefilimi, civilizaţii din diverse dimensiuni, aflate încă pe Pământ sau pe alte planete, venusieni, solarieni, saturnieni, marţieni, fel şi fel de sfinţi sau fiinte biblice, Enoh, Iisus, fecioara Maria, Dumnezeu direct, tot felul de iluminați, eliberați descarnați sau încarnați, crăcănați, șamani, pastori, oameni de rând ș.a.m.d).
Deşi în aparență, există nenumarate fiinţe care ne vor binele, preferă doar să ne dea sfaturi şi sugestii fără să intervină în liberul nostru arbitru, pe când altele, cele întunecate, deja au făcut-o şi o fac de milenii. Unii respectă "prima directivă" (de non intervenţie în viaţa şi evoluţia altor civilizaţii) , iar alţii nu. Dacă totuşi deja există un intervenţionism extraterestru, iar evoluţia noastră este departe de a fi cea naturală, de ce nu intervin mai în forţă să-i împiedice pe cei întunecaţi să se mai bage în viaţa şi treaba noastră? Este oricum prea târziu ... credem noi. Se pare totuşi că suntem cel puţin în parte, progeniturile întunecaţilor care au intervenit în evoluţia noastră ca specie de nenumărate ori. Alte teorii spun ca de fapt, extratereştrii reptilieni (care de fapt sunt intratereştrii) sunt primii care au existat pe planeta noastră, iar noi suntem experimentul lor genetic şi de aia nu se bagă ceilalţi extratereştrii să ne ajute cu adevărat. Sunt 100 de miliarde de teorii şi sincer suntem cam sătui, şi am vrea să vedem ceva mai concret, să se vadă, să se simtă. Din multe puncte de vedere lucrurile par să meargă din mai rău în mai rău. Binențeles că există și mișcări care ne dau speranțe însă preferăm să rămânem de un optimism moderat, mai raționali. Nici nu mergem pe panta pesimistă. Aveți în vedere însă ce spune și George Kavasillas în workshpul Călătoria Noastră Acasă și Marea Înșelare . Nu toți sunt ceea ce par ...
Ne uimeste totusi atentia pe care ne-o dau toate aceste sute de civilizatii de parca am fi miezul din gogoasa. Daca te uiti la scara universala cine suntem si ce e cu noi, suntem si noi un graunte de nisip printre alte miliarde de miliarde de de fire de nisip. Aici puteti sa vedeti cam pe unde ne aflam...vplay.ro
Sau poate suntem o gradina zoologica interesanta ... sau poate un experiment la care au participat numeroase rase si suntem creati dupa chipul si asemanarea lor, a zeilor si a zeitelor, Elohim (asta inseamna de fapt).

Unii, cum ar fi Benjamin Fulford şi David Wilcock spun că extratereştii deja acţionează în forţă distrugând bazele subterane ale oculţilor şi că unele cutremure din ultima vreme sunt datorate acestor distrugeri. Şi noi am putea afirma la fel de uşor că am făcut pe ninja. Ne uităm pe unde a mai avut loc un cutremur nespecific și hopa țopa putem spune că am distrus baze subterane în zonă. Suntem sătui de vorbe fără acoperire, fără nici cea mai mică dovadă concretă.
Însă poate pe unii dintre voi îi va ajuta informaţia ce o vom prezenta astăzi.
Mulți sunt impresionați de cărțile și realtările lui Sal. Pe noi insa, profețiile ne cam lasă reci. Viitorul se scrie clipa de clipă. Și chiar de ar exista anumite direcții clare către care se îndreaptă lumea, odată conștientizate se schimbă viitorul care este viu, maleabil, ca un fractal care în permanența se schimbă , se schimbă , se schimbă ... fiecare gând, fiecare acțiune, fiecare gest îl modifică. Potențial, orice viitor posibil există deja.
Un alt lucru care e deranjant la acești mari binefăcători ai omenirii este că își vând cărțile și DVD-urile, cursurile, informațiile la un preț care pentru majoritatea reprezintă o cenzură economică. Nu poți avea acces la informațiile lor decât cu mare greutate. Dacă tot ai în vedere ridicarea nivelului la nivelului de conștiință la nivel de masă oferă frate informația dacă nu la liber măcar la un preț decent (eliminarea profitulurilor aberante - acoperă-ți investiția, dar cu profitul las-o mai moale, dacă ești așa de benefic și de mărinimos). Și așa astfel de informații ajung destul de greu la populație, dacă mai există și cenzura economică atunci vor ajunge de la puțin spre deloc. În fine, poate greșim, dar așa simțim.
În ceea ce il priveste pe Sal este interesant ca a oferit cateva predictii si despre Romania, ceea ce este destul de rar in lumea occidentala. Majoritatea nici nu au auzit de tarisoara noastra, desi sunt nenumarate dovezi ca aici ar fi leaganul civilizatiei noastre. Sa-i dam deci un plus de credit lui Sal ca a vorbit si despre noi.
Acestea fiind spuse ii multumim lui George Acu care ne-a pus la dispozitie urmatorul material:
„Informaţii oferite la modul foarte condensat şi ştiinţific despre transformările prin care trecem în prezent. Se recomandă vizionarea de mai multe ori a filmului, pentru o asimilare mai bună a materialului prezentat, care este detaliat în cărţile de mai jos.
Este o emisiune înregistrată pe 25 iunie 2010.
În limba română, cărţile lui Sal Rachele sunt publicate de editura Proxima Mundi -
http://www.youtube.com/redirect?q=http%3A%2F%2Fwww.althea.ro%2Fro%2Feditura-proxima-mundi.html&session_token=3ecO4rd0WdTEU6y8DTgosf8q4gp8MTMyOTgyNzQxM0AxMzI5NzQxMDEz

Pamântul se trezeste: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele si Fondatorii)
http://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
Transformari Planetare 2012-2030 (Mesaje de la Fondatori)
http://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
Viata la Frontiera Cunoasterii (Sal Rachele)
http://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
Conexiunea Lira/Pamânt
http://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamantsursa: fymaaa.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu