duminică, 29 aprilie 2012

Rezonanta Schumann – “inima” mamei Pamant
Masura ratei de vibratie a Pamantului, sunt bataile inimii sale “rezonanta Schumman” , care pare sa fie masurata diferit de unii oameni de stiinta in raport cu informatiile reale din ultimul timp.Frecventele Schumann variaza functie de urmatorii factori:- intensitatea si configuratia campului magnetic al Pamantului
- compozitia si proprietatile atmosferei
- proprietatile ionosfereiIndiferent cum variaza acest spectru de frecvente, 7,83 Hz este frecventa fundamentala, deci are ponderea cea mai mare. Cea de-a doua armonica are valoarea maxima undeva in jurul a 15 Hz (+/- 0,5 Hz), armonicele a treia, a patra si a cincea se situeaza undeva in jurul valorilor 20, 26 si 33 Hz iar intensitatile acestora sunt variabile in functie de factorii susmentionati. Armonicele a sasea si a saptea a caror intensitate este suficienta pentru a fi luate in considerare sunt 39 si 45 Hz.


Ani de zile aceasta a fost 7,83 cicli pe secunda , dar incepand cu anul 1987 ( an de trezire spirituala) , totul a inceput sa se accelereze. Mai exact incepand din august 1987, momentul Convergentei Armonice. Teoretic cand rata de vibratie a Pamantului este in mod constant 13, 0 suntem in a5a dimensiune. Conform unor surse, de ceva vreme am ajuns la rata de vibratie de 12,9 si in viitorul apropiat se va muta la 13,8 trecand pragul celei de-a 5a dimensiuni.


In timp ce vibratia Pamantului este in crestere , campul magnetic este in scadere. Conform cercetarilor prof. Bannerjee de la Universitatea din New Mexico, campul magnetic si-a pierdut mai mult de jumatate din intensitatea initiala in ultimii 4000 de ani. Si pentru ca predecesorul inversarii magnetice este chiar acest camp, prof. Bannerjee considera ca acesta este motivul inversarii polilor.


Desi se speculeaza foarte mult ca 2012 ar fi anul in care inversarea polilor se va petrece si mari catastrofe se vor abate asupra Pamantului , de fapt acesta nu este sfarşitul lumii, este numai terminarea unui ciclu calendaristic care dateaza inca din Antichitate, un ciclu astronomic numit şi Precesiunea Echinocţiilor.
Se vor inchide 26.000 de ani de tranziţie in care Pamantul va traversa toate cele 12 semne ale zodiacului, avand 2152 de ani fiecare.


Mayaşii au calculat ca aceşti 26.000 de ani sa fie formaţi din 5 cicluri a 5125 de ani fiecare. Suntem in perioada 3113 (i.Hr)-2012 (d.Hr), ciclu numit şi Era Celui De-al 5-lea Soare. Ciclul acesta este format la randul lui din 5 elemente, şi anume Apa, Vant, Ploaie, Pamant şi Foc. Conform calendarului Mayaş ne aflam in al 4-lea Ciclu de Creaţie, şi suntem in perioada Pamantului. Perioada care urmeaza sa se termine pe 21 Decembrie 2012.


 În semnificaţii antice 4 Earth se poate referi la majoritatea problemelor şi calamitaţilor cu care ne confruntam in prezent, şi anume mişcare, evoluţie, cutremure, navigaţie, sincronizare, sau conştiinţa. 4 Earth in Azteca este de fapt Cabal iar in Mayaşa, Ollin.


Primele 2 litere din Ollin semnifica in limba Mayaşa.. conştiinţa. Pe calendarul mayaş, perioada intrarii Terrei in Ciclul 4 de Creaţie este 13 August 3113 (i.Hr), şi scris in calculele lor inseamna de fapt 13.0.0.0.0. Savanţii din acea perioada au calculat cum ca in aceasta perioada vom parasi al 4-lea Ciclu şi Omenirea va intra in cel de al 5lea , parasind perioada Distrugerii, a razboaielor şi a diferenţelor etnice, religioase şi materiale, intrand intr-o perioada a Pacii.
Publicat de aniramsursa: esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu