luni, 9 aprilie 2012

Sufletul intre doua vieti

În intervalul dintre două vieţi înţelegerea experienţelor avute în toate vieţile de până atunci este totală. Această cunoaştere spirituală te ajută să alegi şi să-ţi propui experienţele prin care urmează să treci în viaţa ce o vei reîncepe. Înainte de a te reîncarna în această nouă viaţă, îţi propui ce scopuri trebuie să îndeplineşti şi ce lecţii mai ai de învăţat. Tu eşti cel ce alegi cum îţi vei echilibra karma şi hotărăşti ce anume vrei să experimentezi. Îţi alegi destinul pe care îl vei urma şi cărarea pe care vei păşi în noua viaţă.

Alegerile şi deciziile se bazează pe experienţele avute în vieţile precedente – ce crezi şi ce simţi în legătură cu ceea ce ai înfăptuit în decursul lor şi cum doreşti să procedezi în consecinţă în această viaţă ce urmează. Tu eşti cel ce creezi structura şi cadrul de desfăşurare şi pui fundamentul pe care se va înălţa viaţa ta prezentă, sprijinită pe experienţele vieţilor trecute şi pe cunoaşterea ta spirituală.

Tu eşti cel ce planifici şi pregăteşti evenimentele următoarei tale reîncarnări. Tu eşti cel ce creează ocaziile pentru situaţiile pe care doreşti să le experimentezi şi să le explorezi. Tu eşti cel care îşi alege partenerii şi aranjează scena pentru experienţele prin care veţi trece împreună. Tu eşti cel care discută cu sufletele aflate pe tărâm spiritual şi comunică de asemenea cu sufletele care sunt în curs de a experimenta o nouă reîncarnare, pentru a primi de la ele confirmarea unor aranjamente făcute anterior. Tu eşti cel care faci promisiuni şi îţi iei angajamente, atât faţă de tine, cât şi faţă de alte suflete.

Cât timp îţi alegi experienţele viitoare, ai acces la toată cunoaşterea spirituală pe care ai căpătat-o de-a lungul tuturor vieţilor tale şi poţi folosi această conştienţă în deciziile pe care le iei. Uneori eşti asistat de ghizi şi de maeştri spirituali care îţi oferă sfaturile lor în legătură cu ce ar fi cel mai bine pentru tine de făcut, dar, în ultimă instanţă, alegerea îţi aparţine. Tu eşti cel ce creează împrejurările, tu îţi fixezi încercările prin care vei trece şi tu stabileşti legăturile asigurând ocaziile de sincronism din planul pământesc.

Tot ce există în viaţa ta prezentă a fost creat de tine înaintea naşterii tale. Nimic nu a fost lăsat la întâmplare şi nu ţi-a fost impus din afară. Singurul lucru pe care nu îl alegi este Rezultatul a tot ceea ce ţi-ai propus să înfăptuieşti. Tu eşti cel ce faci alegerile şi iei hotărârile, cu liberul tău arbitru, atunci când iei contact direct cu experienţele din viaţa prezentă.

Tu eşti cel care îţi alcătuieşti eboşa vieţii tale prezente pe pânza creaţiei şi tot tu eşti cel care apoi îi colorezi detaliile. Pe măsură ce îţi faci alegerile şi iei deciziile, tabloul începe să se contureze, fiecare personaj se precizează mai bine, fiecare eveniment se defineşte mai clar şi fiecare experienţă devine mai tangibilă şi mai reală. Tu eşti autorul acestei lucrări de maestru formată din bucăţele, care se aşează perfect la locul lor, pe măsura desfăşurării treptate a vieţii prezente. De o manieră extrem de reală, tu eşti cel care creezi lumea pe care o vei trăi în reîncarnarea care urmează.

Atunci când consideri că este cel mai potrivit moment şi ai condiţiile cele mai bune, te reîncarnezi într-un corp fizic pentru a aplica cunoaşterea spirituală pe care ai dobândit-o până acum şi pentru a îndeplini promisiunile pe care ţi le-ai făcut şi angajamentele pe care ţi le-ai luat. Opţiunile şi deciziile luate devin amintiri şi tu rămâi doar cu senzaţia lor, la nivelul subconştientului, de unde primeşti călăuzirea interioară în direcţia pe care ţi-ai propus-o în ocaziile şi încercările pe care ai fost de acord să le trăieşti în această viaţă. Pe măsură ce îţi trăieşti viaţa actuală, capeţi o înţelepciune spirituală şi mai mare, prin învăţarea lecţiilor de viaţă, prin echilibrarea karmei şi prin îndeplinirea destinului tău.

Înaintea naşterii, sufletul există sub forma unei vibraţii energetice de conştienţă, cunoaştere şi lumină. Imediat ce alegi renaşterea pe pământ, te legi şi te dedici corpului tău fizic de o manieră spirituală. Sufletul intră în corpul tău în orice moment situat între concepţie şi trei luni după naştere şi ai, până în acel moment, libertatea deplină de mişcare între planul fizic şi cel spiritual de existenţă.

După primele trei luni de viaţă în planul fizic, sufletul se leagă de corpul fizic şi rămân împreună până în momentul morţii. De-a lungul reîncarnării tale prezente, datorită cunoaşterii tale interioare, rămâi cu capacitatea de a putea, în oarecare măsură, să călătoreşti prin diverse nivele de conştienţă. Nu ai însă posibilitatea de a alege ca întreaga conştienţă a sufletului tău să îşi exprime spiritualitatea la nivelul planului fizic. Această restricţie poartă numele de vălul conştienţei.

Atunci când părăseşti tărâmul spiritual şi iei contact cu cel pământesc, sufletul tău preia energiile fizice care îţi vor permite să exişti într-un mediu fizic. Acest proces este trăit de tine ca un schimb de energii. În momentul naşterii are loc o pierdere de conştienţă, datorată trecerii de la energiile spirituale la cele fizice.

În momentul în care îţi transformi energiile prin naşterea în mediul terestru, treci printr-o tranziţie de conştienţă, odată cu traversarea unor nivele de energie cu vibraţii foarte diferite.Aceste vibraţii variază de la valorile cele mai înalte, corespunzătoare nivelelor celor mai puţin dense de energie – care reprezintă sufletul în forma lui spirituală – până la vibraţii cu valorile cele mai joase, corespunzătoare celor mai compacte nivele de energie – care reprezintă conştiinţa corpului fizic. Fiecare din nivelele de energie vibrează pe un domeniu diferit de conştienţă şi fiecăruia dintre aceste domenii îi corespund gânduri, simţăminte şi experienţe diferite.

Când părăseşti domeniul spiritual şi-ţi începi călătoria traversând diversele nivele de energie, Lumina te înconjoară şi este cu tine şi în tine şi eşti pe deplin conştient de sufletul tău. Când părăseşti atmosfera conştienţei spirituale, te simţi plutind prin vibraţiile energetice de timp, spaţiu, materie şi mişcare. Atunci când faci tranziţia în domeniul eteric, te simţi mişcându-te printr-un nor de Lumină, care îţi limitează conştienţă sufletului. La trecerea prin vălul conştienţei, înţelepciunea ta spirituală începe să se transforme în înţelegerea fizică asupra sufletului tău.

La intrarea în mediul terestru, conştienţă ta transformată pătrunde în subconştient. Ai conştienţa atât a lumii pe care tocmai ai părăsit-o, cât şi a celei în care ai intrat. Te afli în nivelul astral şi eşti în stare de echilibru între energiile spirituale şi cele fizice. Creezi un canal de comunicare între spiritualitatea şi conştienţa ta prin contopirea energiilor spirituale cu energiile fizice.

Când începi să intri în energiile mediului terestru, simţi cum conştienţă spirituală şi înţelegerea devin adevăr şi cunoaştere interioară. Eşti pe deplin conştient la nivelul subconştientului şi gândurile îţi sunt limpezi. Eşti conştient că tu eşti cel care a creat lumea în care intri şi simţi cu anticipaţie emoţiile experienţelor care te aşteaptă.

Când sufletul tău intră în contact cu trupul, devii total conştient de energiile corpului tău fizic şi de energiile pământeşti. Ai senzaţia existenţei lumii care te înconjoară şi devii conştient de starea ta fizică. Închei procesul de tranziţie şi simţi o ceaţă densă şi grea care te înconjoară şi te separă de majoritatea energiilor spirituale. Ai senzaţia acută de izolare şi de limitare, cel puţin până ce te reobişnuieşti cu starea ta fizică.Sursa: http://drumuricatretine.wordpress.com/2010/05/19/sufletul-intre-vieti/Va salut si...sa ne trezim constiinta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu