luni, 23 aprilie 2012

Un nou ritm al vietii ... nu-l simtiti deja?
Transmis de Steve Rother - august 2011
SALUTARI DE ACASA !
Exista o schimbare in starea voastra vibrationala, dragii nostri. Noi am mai spus asta inainte si am vazut cum
umanitatea s-a ridicat la un alt nivel , apoi a lucrat din greu pentru a se aclimatiza la acest nivel, doar pentru a se simti confortabil pentru un moment si a face un alt pas. Noi am vazut luptele, provocarile, emotiile prin care multi dintre voi ati trecut pentru a va aclimatiza cu aceste noi energii. Noi dorim sa impartasim cu voi ceea ce are loc in acest an, deoarece exista multa energie care se schimba acum. Daca aveti un bici si ati pocni cu el, acesta ar crea o unda, care in schimb, creaza o unda mai mare care se raspandeste in univers. Exista suisuri si coborasuri ale acestei unde, dar este necesar sa o alimentezi cu energie noua. De multe
ori va simtiti pierduti aici , pe Pamant. Cand ajungeti de Acasa aici, nu va puteti aminti cine santeti , pentru ca pare ca si cum totul a fost luat de la voi. Trebuie sa incepeti sa priviti la cine santeti voi cu adevarat, in loc sa priviti la cine pretindeti ca santeti.
Aproape fiecare persoana care merge pe aceasta planeta are un nivel de integritate la care a aderat, pe durata acestui joc.
Cateodata voi aderati prea mult la integritatea voastra, deoarece incercati in mod constant sa fiti aceeasi persoana care ati fost inainte. Noi va spunem, dragii nostri, ca acest lucru va stopeaza si va blocheaza schimbarea, pentru ca acesta nu va permite sa iesiti din norme si sa fiti flexibili si fluizi.
A VA POTRIVI CU NOUA VIBRATIE A PAMANTULUI
Noi va rugam sa respirati profund, cu noi, acum. Inspirati pe nas, expirati pe gura. Aceasta este ceea ce noi numim o respiratie a Pamantului, pentru ca voi inspirati Pamantul in corpul vostru fizic si apoi il expirati inafara. Cand noi am facut aceasta acum, voi v-ati armonizat cu noi.Ati observat ca deja am schimbat tempo-ul discutiei ; voi v-ati schimbat tempo-ul receptiei voastre. V-ati schimbat propria voastra cadenta si ritm si aceasta se intampla intregii umanitati , mai mult decat ati stiut vreodata.
Cu un timp in urma, noi am punctat doua lucruri importante declansatoare de pe aceasta planeta. Unul a fost cutremurul care a avut loc in Chile si celalalt a fost cutremurul care a avut loc in Japonia. Ambele au schimbat rotatia planetei. Aceasta, la o scara mai larga, inseamna ca exista un nou tipar vibrational , care a inceput acum putin timp in urma pe Pamant. Cu alte cuvinte, Pamantul creaza acum o noua cadenta, un nou ritmprin tot ceea ce exista si isi gaseste locul sau in noua energie, deasemenea.
Cand va ganditi la evolutia voastra, va puteti privi propriul vostru trecut - ultimii 3-4 ani , pentru majoritatea dintre voi si puteti vedea o uriasa miscare si evolutie. Daca priviti Pamantul, va ganditi ca este la fel de dragut cum a fost intotdeauna. Dar noi va spunem ca acesta evolueaza la fel de repede ca si voi, pentru ca exista o evolutie care are loc la o rata incredibila. Datorita tiparului noului ritm al pamantului, umanii isi evalueaza tiparele ritmului lor ,deasemenea. Da, noi stim ca multi dintre voi gandesc ca nu aveti ritm si ca nu puteti mentine nici macar o cadenta, dar nu acesta este tipul de ritm despre care vorbim. Noi dorim sa mergem profund in nivelele voastre interioare ale umanitatii si sa vorbim despre ceva ce voi numiti ritmuri circadiene, un cuvant care a fost folosit de cateva ori in aceasta camera, astazi.

RITMURILE INTERIOARE SE SCHIMBA ACUM
Exista parti evolutionare ale corpului vostru fizic care incep sa evolueze si sa se ataseze de nivelele mai inalte ale noii vibratii. Din ziua intai, glanda pineala insasi este piesa care se schimba cel mai mult. Aceasta este partea care devine cristalina in natura, permitandu-va sa aveti conectii , care nu ati crezut niciodata ca erau conectate inainte. Glanda pineala a fost responsabila deasemenea, pentru ceea ce numiti ritmuri circadiene. Ritmurile circadiene sant mult mai mult decat doar tipare de somn. De altfel, acestea sant bine cunoscute pe planeta, ca fiind tiparele voastre de somn, ele incluzand deasemenea si dorintele sexuale.
Aha ! V-am suscitat atentia cu acest lucru. Acestea includ sensul pozitiei voastre in univers, tiparele de somn, evolutia fizica si tiparele voastre emotionale , care sufera suisuri si coborasuri. Provocarea pentru voi este schimbarea. Ca rezultat al schimbarii tiparului ritmului de baza al Pamantului, umanitatea se va armoniza cu acest nou tipar. Aceasta este o parte a motivului pentru care simtiti un sens al unei ciudate linistiri chiar acum, ca si cum ar fi calmul dinaintea furtunii. Multi dintre voi au simtit schimbarile noii energii sosind si deci, ati fost repozitionati intr-o noua viata, astfel incat aceasta s-a deschis larg pentru voi. Altii s-au simtit complet pierduti, deoarece,chiar daca ati pus un picior in fata celuilalt , deodata, destinatia in care mergeati nu mai exista. Este ca si cum ati pierdut o intoarcere de 90 de grade si cautati acea piesa, unde puteti aseza scopul in pasul si in ritmul vostru. Noi va spunem ca acest lucru este mai usor decat v-ati imaginat, deci, sa explicam. Cand valul de energie din 10-10-10 a lovit planeta, voi ati fost cei care l-au creat. Voi santeti cei care ati creat un val mai mare decat s-au asteptat multi oameni ; voi ati creat un val al schimbarii. Acel bici s-a inaltat foarte, foarte sus si voi toti v-ati bucurat si ati dansat in lumina si ati fost gata sa va mutati in el,
dar nu ati fost pregatiti pentru urmatorul nivel care a aparut. La acest punct de-a lungul istoriei, nu a mai existat niciodata un asemenea timp pe Pamant . Acesta a fost doar pe durata ultimelor 8 luni, pentru ca acel bici l-a facut sa fie posibil pentru voi, ca si creatori. Ce se intampla cand Dumnezeii se indoiesc de ei insisi? Ce se intampla cand creatorii se indoiesc de ei insisi? Ei creaza indoiala. Iata ce s-a intamplat pe aceasta planeta de ceva timp. Acesta este motivul pentru care vedeti asemenea supra-reactii in politica si in luptele economice din intreaga lume, asa cum incep sa se armonizeze cu noul ritm al planetei Pamant. Voi evoluati,
deasemenea si aceasta este partea din piesa despre care vom vorbi aici. Glanda pineala incepe sa se schimbe si sa se adapteze la noile cicluri si ritmuri mai largi ale Pamantului. Iata ceea ce va aseaza in armonie, in acelasi fel in care am respirat acum un moment, noi toti ne-am armonizat. Veti folosi tehnicifoarte simple de armonizare, dar acum le veti observa in propira viata, in moduri diferite. Multe din lucrurile pe care le credeati extrem de importante, nu vi se vor mai parea atat de importante , deci noi va rugam sa va re-evaluati viata acum. faceti un pas dupa altul, stiind in tot acest timp ca aceasta a fost calea pe care ati folosit-o, dar poate nu mai este suficienta in viitor sau nu va aduce bucuria pieselor puse impreuna. Va vom da cateva piese foarte simple si cateva unelte , pentru a va ajuta sa lucrati cu noi, sa inaintati.

TRIADA SOMNULUI
Asa cum incepeti sa treceti prin aceste piese(manifestari), unul din lucrurile pe care le veti experimenta este o
schimbare a tiparelor voastre de somn. Acestea singure, sant suficiente pentru ca un creator sa se indoiasca de el insusi, deoarece vor schimba intregul vostru camp energetic si fiziologia voastra, daca nu va reimprospatati in timpul perioadei de somn.
Somnul pe planeta pamant se schimba oricum. Va miscati inainte catre o triada a somnului : trei parti in loc de o parte. Obisnuiati a mergeti la culcare seara si sa va treziti dimineata si acesta era un lucru foarte simplu. Acum, va treziti in mijlocul noptii . Multi dintre voi se gandesc ca de vina sant doar nervii vostri, dar noi va spunem ca acesta este un proces evolutionar care incepe sa se intample fiecarui uman. Nu este vorba despre faptul ca ei se trezesc si fac anumite lucruri, ci, de multe ori, se misca spre o triada a somnului, unde vor incepe sa doarma aproximativ 2-3 ore, apoi se trezesc pentru inca 2 ore, apoi adorm inca 3 ore.Acest lucru
se intampla multor oameni de pe planeta acum si asa cum noul ritm se potriveste in fiziologie, vom incepe sa facem mai mult decat atat. In cele 2 ore din mijlocul noptii noi va vom atentiona, pentru ca voi santeti intr-o stare de hipercreativitate. Fiecare gand pe care il aveti pe durata acelui timp, se va manifesta in viata voastra, intr-un fel. Care este gandul numarul unu pe care il aveti chiar acum? Voi ganditi :" Oh, voi fi obosit maine". Cand va treziti, santeti epuizati si va ganditi ca este din cauza celor 2 ore de somn lipsa, din mijlocul noptii. Nu este asa. Acest lucru se intampla ,deoarece v-ati spus ca veti fi obositi maine. Noi trebuie sa va
re-evaluam fiziologia, pentru ca aceasta se schimba foarte rapid. Conectia voastra cu planeta devine mai apropiata si mai intensa si datorita acesteia, armonizarea cu tiparele noului ritm al planetei, va deveni critic pentru fiecare persoana , asa cum inaintati catre energiile mai inalte ale noii vibratii.
11-11-11
Va spunem, deasemenea, ca santeti pregatiti sa incepeti un nou val. Da, 11-11-11 este un val al energiei constiintei , care este realizat de umani intentionat, pentru a crea urmatorul nivel al existentei pentru voi, pentru ca voi sa existati ca umani imputerniciti pe aceasta planeta. Voi l-ati testat, ati gasit mici piese ale acestuia si acum acest val va deveni o realitate. Noi va spunem ca va incepe peste urmatorii 2-3 ani , fara nici o problema pentru fiecare persoana, totusi, exista cei dintre voi care vor sa fie in fata valului, pentru a ajuta la crearea sa. Noi dori sa va spunem ce se va intampla. Voi santeti acum intr-o perioada, unde
biciul 10-10-10 si valul au revenit la normal. Acesta este o parte din motivul pentru care va simtiti putin cam ciudat, chiar acum.
Este un fel de sentiment confortabil, dar nu stiti daca ar trebui sa aveti incredere, deoarece nu stiti daca va continua. Deci, noi va spunem ca , asa cum acesta va inainta, vor avea loc cateva lucruri foarte comune pentru oricine. Incercati sa v-il imaginati , ca si cum un val mare soseste si chiar acum, se retrage. Este locul unde apa se retrage si totul devine linistit ; este acolo unde totul incepe sa devina ciudat de gri in exterior si puteti mirosi electricitatea din aer, dar nimic nu se intampla inca. Acesta este timpul perfect pentru a gasi noi armonii , deoarece atunci cand valul soseste este mult mai dificil pentru voi sa va armonizati cu ceva care pare sa va copleseasca. De fiecare data cand priviti in ochii cuiva si zambiti, exista o oglinda care va aduce energia inapoi la voi. Uitati-va la aceste oglinzi. Incepeti sa deveniti constienti de locul unde va aflati si de cele mai mari vise ale voastre. Acesta este timpul viselor. Voi ati cerut sa va mutati in imputernicirea totala si aceasta va este data chiar acum. Voi va intoarceti la propriile voastre capacitati, ca spirite din cer, in timp ce santeti pe Pamant. Noi va spunem ca nu ati ajuns chiar acolo, inca. Nu santeti la punctul la care toata umanitatea poate face acel salt, dar va apropiati cu fiecare moment. Cu fiecare eveniment tragic,
vedeti deasemenea o infratire a inimii care va armonizeaza, care va permite sa va armonizati energetic cu tot si cu oricine de pe planeta. Aceasta aduce un nivel al iubirii si increderii planetei Pamant, care nu a mai existat niciodata inainte aici. Acestea sant zile marete in fata voastra , dragii nostri. Voi ati castigat, ati cerut si ati stiut intotdeauna ca acestea vor sosi. Si acum, iata au
venit. Nu erati chiar pregatiti pentru modul in care s-au prezentat, dar au fost eficiente. Mai exista cateva valuri care sosesc, dar vom lua cate unul pe rand. In loc de a fi coplesiti in ultimul minut, voi puteti merge pe varful sau energetic si sa va scaldati in el.
Multi umani trec prin schimbari fiziologice, la fel si prin schimbari emotionale. Incepeti sa vedeti noi tipare ivindu-se in multe domenii. Si, va spunem deasemenea ca, exista modalitati de vindecare care au fost blocate pe aceasta planeta. Multe dintre acestea care au fost aduse, nu lucreaza la fel in aceasta energie. Voi toti v-ati asumat cresterea vibratiei umanitatii si evolutia umanitatii este ceea ce cauzeaza schimbarea si noi va spunem ca , cateva din aceste schimbari au fost blocate constient de catre voi. Mult din informatia care a fost original adusa de Nicolaie Tesla a fost blocata - pur si simplu. Nu este vorba doar despre
munca sa, exista o uriasa tehnologie evolutionara adusa acum, care este integrata in munca multora de pe aceasta planeta , care trebuie sa fie revelata. Veti vedea multe din marile voastre probleme, cum ar fi poluarea, rezolvate prin aceleasi metode care le-au creat. Mult din tehnologia voastra care a creat o parte din poluare, va incepe sa o curete si va va permite sa veti mai mult control asupra planetei. Aceasta va va da o mai mare abilitate de a fi ingrijitori ai Pamantului. Din cele mai vechi timpuri pe aceasta plenta, nu ati avut incredere in voi insiva pentru a fi gardienii, ca cetaceele - balenele si delfinii, care au avut acest rol de atat de
mult timp si acestea va dau acum aceasta putere inapoi. Voi o detineti.
IMPUTERNICIREA = LIBERUL ARBITRU
Nu exista predeterminari in privinta directiei in care mergeti si iata unde stau provocarile care exista pentru multi dintre voi. Voi santeti obisnuiti sa cautati calea - acum, calea nu mai este creata, pana cand piciorul vostru nu atinge pamantul. Propriile voastre asteptari creaza acum noi oportunitati pentru voi. Tot ceea ce va rugam este sa va jucati. Pasiti in acestea. Jucati-va cu ele. Armonizati-va cu ele. Gasiti o cale pentru a va exprima pasiunea prin acestea, intr-un fel. Veti vedea aliniamentul unei mici piese care v-a inebunit in trecut. Veti simti usile deschizandu-se in mod magic, pentru ca este timpul potrivit. Chiar si munca lui
Nicolaie Tesla a evoluat din ziua in care acesta a plecat - el nu ar fi fost acceptat sa lucreze in sanul umanitatii. Nu liderii din tehnologie fac aceasta diferenta, ci fiecare dintre voi si o faceti in propria voastra inima. Voi deschideti posibilitatilesi noi suntem aici, nu pentru a va arata calea, ci pentru a va ajuta sa va amintiti cine santeti si sa accesati oportunitatea pentru a face o diferenta uriasa in viata voastra. In fiecare zi veti face fata unor noi oportunitati pentru armonie. Imbratisati-le si cunoasteti ca ritmurile voastre se vor schimba, ca rezultat. Asa cum am mai mentionat, cand eliberati tiparele corpului vostru, aceasta poate avea un efect opus asupra greutatii corpului, la inceput. Aceasta este o reactie naturala fiziologica la orice schimbare de energie. Acelasi lucru este adevarat si in privinta tiparelor de somn si chiar daca veti dormi mai putin la inceput, veti afla ca se intampla si opusul.
Toate acestea fac parte din evolutia naturala prin care voi treceti, ca umani. Chiar daca noi am mai vorbit despre aceste piese, ca si cum s-ar intampla intr-un viitor indepartat ,acestea au loc chiar acum. Toate aceste piese despre care vorbim in ultimii 15 ani , incep sa se declanseze acum. Acest loc devine foarte interesant. Voi ati miscat mai multa energie decat veti sti vreodata. Noi stim ca multi dintre voi aveti indoieli in legatura cu voi insiva, intrebandu-va daca santeti pe calea cea buna. Daca doar am putea sa tragem voalul deoparte pentru o secunda, v-am arata maretele fiinte care santeti. Nu ati fi intr-o forma fizica , daca nu ati fi unele
dintre cele mai inalte fiinte vibrationale disponibile pe aceasta planeta. Aceasta inseamna ca aveti cele mai mari oportunitati ale tuturor acelor lucruri care incerca sa sosesca pe pamant acum. Multi dintre voi ati dorit sa fiti aici exact la momentul potrivit, pentru a privi miracolul inramplandu-se. Acesta chiar se intampla. Are loc chiar acum. Nu trebuie nici macar sa asteptati 12-12-12.
Deschideti acea usa si priviti cum aceasta evolutie are loc. Faceti-o a voastra proprie. Creati-o in propriul vostru mod. Stabiliti-va ritmul la ceva ce este confortabil pentru voi. Stabiliti-va pasul si daca la orice punct nu santeti fericiti cu acel ritm si acel pas, indrazniti sa le schimbati.
SEXUL SI A PRETINDE CA SANTETI UN UMAN
Voi va expandati ca fiinte, pretinzand ca santeti umani. Acest corp fizic va va permite acum sa faceti cateva lucruri incredibile, care au fost blocate pentru voi inainte. Cand noi spunem cuvantul blocaj, cu un timp in urma, aacesta inseamna frici. Sa ne adresam acestora. Voi ati fost cei care ati blocat informatia pentru aceasta planeta - nimeni altcineva. Voi santeti cei care ati decis cate de departe veti merge. Voi santeti cei care ati pus in miscare cele mai mari schimbari pe orice planeta, care au avut loc vreodata oriunde. Noi va privim , asa cum asezati un picior inaintea celuilalt, facand ca totul sa se intample. Gasiti-va pasiunea. Gasiti acea piesa, acea parte de puzzle pe care ati adus-o de Acasa, pe care nimeni altcineva nu o are. Nimeni nu o poate exprima in felul in care o faceti voi. Faceti-o in modul vostru propriu. Nu uitati sa va distrati. Aceasta este o parte uriasa din a pretinde ca santeti umani. Va vom spune o piesa finala. Asa cum multe din ritmuri se schimba in corpul vostru fizic, veti afla deasemenea, ca dorinta voastra sexuala este in schimbare de ritm. Noi am vorbit mult despre energia sexuala, chiar am facut un curs cu voi despre acest lucru, deoarece multor umani le este frica de propria energie sexuala. Istoria planetei, care a tinut ascuns adevarul despre sex, a cauzat multe probleme. Acum este timpul sa o canalizati si sa o folositi intr-un mod minunat, adica sa o folositi. Voi vedeti o schimbare diferita in propriile voastre dorinte sexuale. Exista cativa care , dintr-o varietate de motive, au inchis acest subiect. Veti simti ca acesta se intoarce singur. Aceasta este o reactie naturala , pentru ca umanii se gandesc la sexualitate ca fiind o energie de baza de natura animalica. Noi va spunem ca nu este cazul. Energia sexuala este lumina care soseste de Acasa , care este impartasita prin intermediul corpului. Asa cum realizati aceste evolutii , propriile voastre conectii sexuale vor invia. Aceasta inseamna, pur si simplu, mai mult spirit care este infuzat in corpul vostru. Aceasta este baza energiei
sexuale. Fiti atenti la aceste lucruri. Jucati-va cu ele. Gasiti o cale in care le puteti folosi intentionat, in loc sa fiti coplesiti de ele.
Cunoasteti ca fiecare pas pe care il faceti este o noua cale si voi santeti priviti de catre tot universul. Chiar si multe din rasele care au venit aici ,de la origine, sa va ajute sa formati aceste corpuri fizice , va privesc cu o incredibila uimire. Voi ati realizat aceasta.
Minunata lucrare. Minunata munca. Cu cea mai mare onoare, noi va rugam sa va tratati unii pe altii cu cel mai mare respect.Hraniti-va unul pe altul cu fiecare sansa pe care o aveti. Amintiti-va ca acesta este un joc minunat si jucati-va frumos impreuna. ESPAVO.


Sursa :www.lightworker.com/beacons/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu