miercuri, 2 mai 2012

Totul este energie, vibraţie şi conştiinţă
de Patricia Diane Cota-Robles

Există un fenomen care face Omenirea în trezire să se simtă frustrată şi neputincioasă, în fata provocărilor care apar la acest moment din vieţile noastre, căutând vindecare. Când ne trezim şi începem să înţelegem puterea facultăţilor noastre creatoare de gândire şi simţire, încercăm să ne controlăm modelele de comportament pentru a ne îmbunătăţi viaţa. Facem efortul să gândim pozitiv şi ne străduim să ne concentrăm atenţia pe ceea ce dorim să manifestăm în viaţa noastră, în loc să dăm putere temerilor noastre şi lucrurilor pe care nu vrem să le creăm. Zi de zi vizualizăm viaţa pe care ne-ar plăcea să o trăim şi lucrăm pentru a ne întări viziunile, folosind gânduri şi afirmaţii pozitive.
Dar adesea, după ceea ce pare a fi un efort vitejesc, continuăm să ne lovim de multe din vechile noastre probleme. Aceasta ne face să ne pierdem curajul şi încrederea în capacitatea noastră de a ne schimba vieţile. Atunci simţim că eforturile noastre sunt futile şi de obicei renunţăm să mai încercăm să ne îmbunătăţim situaţia. Ne abandonăm viziunile şi revenim la vechile noastre modele de gândire negativă. Zăbovim asupra temerilor, problemelor şi greutăţilor în loc să dăm putere ţelurilor, speranţelor şi visurilor noastre. Ca urmare a acestui regres, lucrurile se înrăutăţesc şi mai mult, iar situaţia noastră pare chiar şi mai disperată. Dacă înţelegem Legea Universală care se aplică acestui fenomen anume, vom avea curajul să perseverăm chiar şi în condiţiile iluziei unui aparent eşec.
Totul este format din energie, vibraţie şi conştiinţă. Analizând o părticică a vastei ştiinţe a fizicii cuantice, aflăm că atunci când ceva ajunge masa critică, are loc o transformare de neoprit. De exemplu, atunci când un electron îşi creşte vibraţia, în momentul în care acesta atinge masa critică, întregul electron este atras în frecvenţa superioară şi nimic nu poate opri acest lucru.
Masa critică înseamnă 51%. Atunci când 51% dintr-un electron vibrează la o frecvenţă ridicată, restul de 49% este absorbit instantaneu în noua vibraţie. Deci, cum afectează acest aspect al fizicii cuantice capacitatea noastră de a prelua răspunderea pentru propriile noastre vieţi?
Aceleaşi legi ale fizicii cuantice se aplică şi în strădania noastră de a ne îmbunătăţi vieţile.
Atunci când dăm putere unei viziuni sau unei forme gând, în momentul în care 51 % din energia, vibraţia şi conştiinţa noastră este aliniată cu viziunea, este atinsă masa critică şi nimic nu mai poate opri manifestarea acesteia. Problema este că nu ştim niciodată când vom ajunge la acel moment magic al masei critice. Adesea nu există semne în lumea exterioară şi ar putea părea chiar că ne aflăm foarte departe de acel moment de transformare.
Aceasta se întâmplă atunci când de obicei simţim că eforturile noastre eşuează şi renunţăm. Uneori am putea fi la distanţa de o singură respiraţie de atingerea masei critice, dar nu ne dăm seama de acest lucru, astfel că ne descurajăm şi nu mai lucrăm pentru a ne atinge ţelurile. Aşa, sfârşim prin a nu ne manifesta niciodată viziunile.
În termeni foarte practici, masa critică înseamnă că atunci când ne străduim să creăm prosperitate în vieţile noastre, în momentul în care gândurile, cuvintele, acţiunile şi sentimentele noastre vibrează cu 51% conştiinţă de prosperitate în loc de conştiinţă de sărăcie, circumstanţele vieţii noastre se vor transforma şi vom începe să trăim în prosperitate. În momentul în care 51% din energia noastră este aliniată cu respectul de sine şi cu iubirea, vom magnetiza relaţii pozitive în vieţile noastre. În momentul în care 51% din energia noastră este alinată cu pace, armonie şi echilibru, vom manifesta aceste Calităţi Divine în mod tangibil în experienţele noastre de viaţă.
Cheia succesului nostru este că trebuie să mergem mai departe, chiar în situaţii adverse. Este vital să înţelegem că Lumina Divină este mult mai puternică decât orice creaţii umane greşite şi fragmentate pe care le-am creat în mod nepotrivit. Sărăcia nu are nici o putere asupra Abundenţei nelimitate a lui Dumnezeu. Potenţialul nostru Divin este infinit mai puternic decât boala, eşecul, relaţiile disfuncţionale, ura, lăcomia, corupţia, războiul sau oricare alte maladii create de om, care apar pe ecranul vieţii.
Atâta vreme cât alegem Lumina şi ne consacrăm energia pentru a da putere numai experienţelor pozitive pe care dorim să le creăm în vieţile noastre, nu celor negative, pe care nu le dorim, ne vom manifesta viziunile şi visurile mai repede decât ne putem imagina.
Aceste informaţii ne sunt oferite de Fiinţe de Lumină din Tărâmurile Adevărului Iluminat, la acest moment critic pe Pământ, pentru a ne ajuta să ne amintim că, dacă nu ne place ce se întâmplă în viaţa noastră, avem opţiunea să facem ceva în acest sens. Acest lucru este valabil pentru fiecare dintre noi în parte, dar şi la nivel colectiv, ca familie globală.
Este important să punem din nou lucrurile în lumina corectă şi să acceptăm responsabilitatea pentru schimbarea vieţilor noastre. Atunci când ne concentrăm deliberat pe co-crearea Potenţialului nostru Divin suprem, eforturile noastre sunt susţinute de Lumina impenetrabilă a Sinelor noastre Divine şi de întreaga Companie a Cerului.
Când atingem masa critică, avem succesul asigurat.
Nu este nevoie să credem în diversele Legi Universale pentru a exista pe pământ, dar având în vedere că TOŢI suntem supuşi acestor legi, este de bun simţ să încercăm să le acceptăm. Nu este nevoie să credem în Legea Gravitaţiei, dar dacă sărim de pe un acoperiş vom cădea pe pământ.
Nu este nevoie să credem că fiecare gând, cuvânt, acţiune şi sentiment pe care îl avem vor ieşi şi vor afecta lumea şi apoi se vor întoarce la noi pentru a ne afecta vieţile personale, însă acest lucru se întâmpla ştiinţific, ca la carte, în ciuda a ceea ce credem sau nu.
Nu contează dacă credem în reîncarnare sau dacă înţelegem că avem o acumulare de experienţe din alte cadre temporale şi dimensiuni, care ne influenţează vieţile prezente; acest lucru se întâmplă oricum. Dacă încetăm să ne mai opunem acestui Adevăr şi doar îl acceptăm ca posibilitate, va fi cu siguranţă în avantajul nostru. Chiar şi dacă doar ne spunem, “Şi dacă e adevărat? Dacă chiar pot să schimb lucrurile în viaţa mea, acceptând Legea Cercului şi lucrând cu acest principiu în loc să lupt împotriva lui?”
Dacă fiecare din noi vom încerca doar această Lege Universală şi vom da putere în fiecare zi doar acelor gânduri, cuvinte, acţiuni şi sentimente pe care dorim să le manifestăm în vieţile noastre, vom avea imediat o transformare pozitivă. Atunci când vrem să facem acest prim pas şi facem eforturi reale pentru a ne corecta comportamentul, zăgazurile Cerului se deschid să ne ajute să ne îndeplinim ţelurile. Atunci, dacă doar continuăm până atingem masa critică, vom avea parte de o transformare de neoprit şi vieţile noastre se vor schimba.
Nu uitaţi, Lumina Divină este ÎNTOTDEAUNA Învingătoare şi Voi sunteţi acea Lumină.


preluat de la: http://eusuntvictor.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu