marți, 1 mai 2012

CINE SUNTEŢI VOI CU ADEVĂRAT - KRYON
Salutări iubiţilor, eu sunt Kryon din serviciul magnetic! Unii dintre voi aşteptaţi o altă voce, nu-i aşa? Cea care citeşte pagina, care desigur este a voastră! Câţi dintre voi înţelegeţi şi realizaţi că în timp ce citiţi mesajele lui Kryon, voi citiţi cu voce tare prin Sinele voastre Superioare, pentru subliniere? Sinele Superior al fiecărei Fiinţe Divine cunoaşte ceea ce cunosc eu. Este vorba despre Sinele voastre Superioare pe care le-am chemat, să se adune împreună şi să facă channel cu mine, în această seară.

Când citiţi cuvintele lui Kryon, nu citiţi nimic nou. Nimic nu este nou, însă acum totul este de descoperit, pentru cei fără cunoaşterea completă. Când citiţi cuvintele lui Kryon, voi citiţi adevărul oferit de cineva, care are o relaţie cu voi, despre care voi vorbi în această noapte. Eu o numesc Relaţia Tainică/Secretă/Ascunsă. Este o relaţie care este atât de puternică, încât Sinele vostru Divin poate acum să facă channel cu mine, pentru că el ştie ce voi spune. Când citiţi cărţile, voi citiţi alături de Sinele voastre Divine. Aceasta este vocea pe care o auziţi! Este o voce divină; ea este minunată şi este a voastră!

Cei din această cameră, v-aţi obişnuit să folosiţi această voce de puţin timp… vocea Umană reprezintă Maestrul Magnetic din Marele Soare Central. “Kryon, ce reprezintă exact marele soare central?” Ei bine, vă voi spune. Răspunsul este “da”. Este tot ce vă pot spune. Marele Soare Central nu este un loc, de fel. Este o metaforă şi este singurul lucru pe care îl putem descrie, care ar fi esenţa centrului iubirii lui Dumnezeu. Voi îl cunoaşteţi foarte bine. Nu este un loc de origine, ci mai degrabă o condiţie. Mai mult decât atât, el descrie relaţia dintre noi. Oh, sunt atât de multe lucruri care sunt ascunse pentru conştienţa voastră imediată, în timp ce vă aflaţi aici! Sunt încă ascunse celor care ar deschide uşa şi ar descoperi Akasha Pământului şi care ar fi apoi capabili să privească în ADN-ul vostru şi ar vedea toate vieţile trecute. Chiar o persoană ca aceasta, nu ar şti ce vă voi spune astăzi. Deoarece, ceea ce vă voi spune astăzi, nu este înregistrat în Înregistrarea Akashică. Nu se află nici în pământ şi nici Gaia nu le are. Nu există nici în ADN-ul vostru.

ADN-ul vostru şi Akasha planetei, acea energie care vă permite să intraţi în acea stare de ascensiune, merg înapoi atât de departe, spre cel mai de timpuriu lucru care s-a petrecut cu voi pe Gaia. Acum, acesta este îndepărtat! Dar acolo acestea se opresc. ADN-ul vostru şi Înregistrarea Akashică pot doar să vă ofere informaţii despre exprimările trecute Uman-angelice. V-am spus de multe ori cine sunteţi şi vă vom spune din nou, în această noapte, dar într-un mod diferit, într-un mod cuprinzător. Vedeţi, există mult mai multe, decât credeţi voi.

Anturajul care soseşte în acest loc, vă va surprinde. Nu este cine credeţi voi. V-aţi prăbuşi dacă l-aţi vedea. Acesta este alcătuit de anturajul evident al lui Kryon, orice ar însemna asta pentru voi. Sunt cei care au venit să vă spele picioarele. Dar, există mult mai mulţi. Unii dintre voi vă veţi raporta la aceştia, alţii nu. Dragi Fiinţe Umane, toţi cei pe care i-aţi iubit şi i-aţi pierdut pe această planetă, în această viaţă, se află acum în cameră. Sunt copii în cameră şi voi ştiţi despre cine vorbesc, nu-i aşa? Fraţi şi surori, mame şi taţi, veri, unchi şi mătuşi. Camera este plină de Familia Umană: cei pe care voi i-aţi înmormântat şi de la care v-aţi luat rămas bun. Ei se află aici.

Unii puteţi spune, “Ei bine, de ce ar fi aşa? De ce ei ni s-ar arăta doar astăzi? Vă voi spune: ei nu “se arată” doar astăzi. Dragi Fiinţe Umane, atât de mulţi au fost cu voi tot timpul, dar nu aţi vrut să îi vedeţi. Ei există vertical şi voi priviţi orizontal (referire la studiul percepţiei oferit mai devreme în timpul zilei). Ei nu se află în câmpul percepţiei voastre. Sistemul vostru de credinţă nu susţine informaţia, că cei dragi plecaţi sunt încă cu voi şi fac parte din structura voastră de îndrumare şi că vor fi cu voi întreaga voastră viaţă. Aţi ştiut asta? Constituie o parte din sistem… din sistemul ascuns/tainic.

Aţi ştiut că există un acord între ceea ce aţi numi suflete? Oh, sunteţi atât de liniari şi atât de singulari! Vă priviţi în oglindă şi acolo există o Fiinţă Umană. Există un Sine Divin. Există un suflet şi acestea reprezintă cele pe care le purtaţi cu voi. Ce concept! Ei bine, este greşit! Există mult mai multe aici, de văzut. Vă aflaţi în multe locuri, în acelaşi timp. Chiar dacă voi începe să deschid subiectul, nu veţi înţelege. În acest punct, intelectul uman este ofensat şi strigă, “Spune-ne oricum! Suntem suficient de inteligenţi, ca să înţelegem totul.” Nu este vorba despre inteligenţă, iubiţilor, mai degrabă despre percepţia voastră antrenată într-o dimensiune, care este limitată. Chiar şi cei mai inteligenţi oameni nu pot face comentarii despre ceva ce nu văd şi nu percep.

Aţi ştiut că există multipli din voi, de cealaltă parte de voal? Multipli din voi! Ei sunt energetici… dar multipli totuşi! Aţi crezut că v-aţi luat toată puterea, îngerilor, atunci când aţi venit aici? Nu. Nu încăpea în corpul vostru. Aşa că, ce aţi lăsat în urmă? Cum credeţi că s-a realizat co-creaţia? Permiteţi-mi să vă întreb din nou! Dacă voi co-creaţi ceva pentru voi şi vă aflaţi într-o societate cu alte Fiinţe Umane, ce spuneţi de ceilalţi Oameni? Voi doar v-aţi aruncat în aer calea voastră din puzzle, prin proprie intenţie, direct în vieţile lor? Dacă este aşa, aţi avut permisiune? Dacă nu, unde se află integritatea co-creaţiei? V-aţi gândit vreodată la asta? Când aţi cerut să fiţi scoşi dintr-o situaţie sau să fiţi plasaţi într-o nouă ocupaţie, ce spuneţi despre cei afectaţi de acest eveniment al vostru? Doar v-aţi rostogolit peste ei? Am ceva noutăţi! De fiecare dată când co-creaţi, voi desăvârşiţi co-creaţia altcuiva! De fiecare dată când co-creaţi cu succes, există o planificare imensă, complexă. Aţi ştiut asta? Este vorba despre un sistem, ştiţi?

Sinele Divin – o parte din voi de cealaltă parte de voal – îndeplineşte o muncă pe care nu v-o puteţi imagina. Numiţi-o o sesiune de planificări intense, care se desfăşoară tot timpul, când vă rugaţi, când mergeţi, când trimiteţi lumina! Dar, sesiunea îi implică şi pe mulţi alţii. Aceasta implică Sinele Divine ale celor cu care interacţionaţi şi ele lucrează împreună, pentru a co-crea ceea ce încercaţi să faceţi pe planetă, pentru că îi avantajează şi pe ei. Este foarte complicat! Atunci când şi dacă intenţia voastră, creaţia voastră se manifestă în final, este vorba despre o soluţie câştig-câştig pentru voi toţi, realizată prin permitere şi potrivire. Cum credeţi că funcţionează aceasta? Inexplicabil şi dificil de conceput, nu-i aşa?

Doar v-am spus că cei dragi ai voştri, care au plecat, sunt ghizi, unul dintre cei mulţi. Ce ziceţi de voi? Poate fi acest lucru, aşa cum spune partenerul meu, că chiar acum voi sunteţi ghidul altcuiva? Când aţi făcut tranziţia într-o viaţă trecută, ar fi fost posibil ca acea parte să rămână aici, ca să fie cu alţii? Răspunsul este “da”. Poate că ei sunt încă aici, în viaţă? Ce spuneţi de puzzle! Gândiţi-vă la aceasta! V-aţi reîncarnat şi iată-vă aici, însă voi puteţi fi încă cu un alt Om, ca ghid al său. Cum este să fiţi multipli? Acest lucru înseamnă că sunteţi în două locuri, în acelaşi timp. Cum se simte asta? Ştiţi, acest lucru este adevărat, iar atunci când vă gândiţi la el, acesta explică multe aspecte.

Întotdeauna vă întrebaţi, atunci când veniţi pe planetă, de ce aveţi atribute psihologice care nu pot fi explicate? Frici, amintiri, lucruri pe care le veţi face sau nu, locuri unde vreţi să mergeţi, toate prezente ca şi cum le-aţi trăit. Există o conectare cu Gaia şi ceilalţi oameni! De fapt, există o relaţie între toate acestea, care este tainică. Vă aflaţi aici pe planetă, ca ghid al altcuiva. Nu toţi, deoarece această informaţie este foarte specifică. Aceasta depinde de cât de bătrâni sunteţi. Cu cât mai tânăr sunteţi, cu atât mai mult puteţi fi, din motive clare. Acest lucru este complicat, însă există mai multe lucruri ce au loc decât ştiţi şi chiar una mai mare , o relaţie, de care nu ştiţi, până nu vă voi informa, într-un moment.

Mai întâi, vreau să fac unul dintre lucrurile mele favorite. Aş dori să vă duc înapoi la vântul naşterii şi aş dori să vă cer pentru prima dată, să vizualizaţi cu mine, într-un mod 4D. Vreau să vă ofer o descriere a acestui lucru, ca voi să ştiţi despre ce vorbesc şi să îl puteţi vizualiza cu mine, deoarece am fost acolo cu voi. Eu încă sunt! Vă voi spune ceva despre Kryon, ceva ce nu ştiţi. Cine credeţi că sunt eu, cu adevărat? Înger? Da. Asta sunteţi şi voi. Sunt Furnizor al Magnetismului planetei? Da. Asta sunteţi şi voi. Voi ştiţi cât de mare a fost anturajul, care m-a ajutat să reglez grilele planetei? Au fost acolo un miliard dintre voi. Fiecare persoană care umblă pe această planetă şi care se va naşte în viitorul Pământului, m-a ajutat să reglez grilele planetei. Aţi fost acolo şi m-aţi ajutat să iniţiez acest lucru. O parte a relaţiei constă în faptul că voi aţi acceptat energia planetei. Apoi, majoritatea dintre voi aţi umblat în alte locuri şi voi vorbi şi despre aceasta, într-o clipă.

Vântul naşterii este descrierea timpului şi locului din 4D, în care aţi sosit pe această planetă, dintr-o viaţă anterioară, fie de pe Pământ sau nu. Cei ce vin prima oară sosesc şi sosesc şi sufletele bătrâne. Imaginaţi-vă, dacă doriţi, ceva de mărimea unui stadion! Acum, vă ofer această metaforă, deoarece aceasta se află parţial în 4D şi parţial în multi-D. Voi nu puteţi auzi lumina aşa cum o aud eu, însă puteţi vedea porţiuni din ea. Gândiţi-vă la acest obiect de mărimea unui stadion, ca la un abis gigantic! Vă aflaţi într-o altă dimensiune şi sunteţi pregătiţi să veniţi în 4D (atributul dimensional al Planului Pământului şi aparent cădeţi în acest abis. Însă există vântul care emană din acest abis ca un ciclon. Este unul liniştit, suflând în acesta şi în sus. Este multicolor şi minunat; scânteiază; are lumină care se răspândeşte peste tot, însă suflă de jos în sus. Dacă aţi putea să vă înclinaţi înspre acel vând, acesta vă va susţine şi va ajuta greutatea voastră energetică, până vă veţi îndepărta de margine. Apoi, la momentul potrivit, veţi pătrunde pe ceea ce noi numim canalul naşterii. Următorul lucru pe care îl veţi cunoaşte, va fi mâna doctorului şi vă veţi auzi vocea, pentru prima dată în noua viaţă, numită Pământ.

Nu vă gândiţi la aceasta prea mult, deoarece o întrebare inevitabilă liniară va apare, “acel suflet era în fetus, în timp ce creştea? Dacă eu vin prin naşterea Umană, unde începe viaţa Umană, cu adevărat?” V-am spus înainte – un subiect pentru mai târziu, poate – că viaţa Umană începe, de fapt, cu permisiunea de a o crea, prin ambii părinţi şi copil. Este un eveniment spiritual, nu unul fizic. Este manifestat doar prin biologia ambelor genuri. Timpul petrecut de un suflet în uter, nu este la fel de important, pe cât l-aţi făcut voi, deoarece actuala călătorie angelică a Fiinţei Umane, începe la actuala naştere. “Procesul vieţii” este privit de Dumnezeu ca fiind la fel de preţios, de la început până la sfârşit… de la permisiunea spirituală, până la patul de moarte. Oamenii doresc sa compartimenteze acest lucru şi să stabilească aspecte spirituale pentru unele părţi individuale, în loc de a le stabili pentru întreg procesul spiritual.

Aş dori să examinez vântul naşterii, pentru o clipă. Este un portal şi eu sunt întotdeauna acolo. Mă aflu acum, acolo. Eu sunt acolo, alături de miile de entităţi, care se hotărăsc în fiecare zi şi îşi încep procesul de reîntoarcere pe Pământ. Ei sunt părţi din Dumnezeu, examinând ce fac, coordonând prin toţi lucrătorii, prin acele părţi proprii (greu de descris) înainte de a separa partea cea mai mare din ei şi de a veni pe Pământ. Am fost acolo când aţi venit voi. Voi vorbi despre asta, într-un minut. Mă aflu acolo, chiar acum. Vorbesc cu fiecare dintre ei, chiar când realizez această comunicare. “Kryon, cum poţi face asta? Te afli aici, făcând channeling.” Oh, dacă voi credeţi că este ciudat, vă voi oferi altceva, la care să vă gândiţi. Mă aflu, de asemeni, în Holul de Onoare! Îi salut pe toţi cei cărora le-am spus la revedere, la vântul naşterii! Pentru mine ei se află înapoi, cât ai clipi! Noi celebrăm fiecare lucru care a avut loc. Greu de crezut, nu-i aşa? Este vorba despre un sistem, ştiţi? Este mai mare decât credeţi. Aşteptaţi până veţi afla cine sunteţi! Motivul pentru care treceţi prim momente dificile, privitor la entitatea mea, care se află în multe locuri în acelaşi timp, se datorează ceasului vostru. Acesta permite doar un lucru, o dată. Eu nu am ceas şi nici voi, atunci când vă aflaţi aici.

Cine Sunteţi Voi?

Vă aflaţi aici, pe planetă. Sunteţi fiinţe biologice, care nu aţi uitat complet de partea angelică, de cine eraţi înainte de a veni. Unii dintre voi sunteţi suficient de acordaţi, pentru a citi părţi din Akasha. Această înregistrare vă va vorbi despre cine aţi fost şi despre unele vieţi trecute, pe care le-aţi experimentat. Această înregistrare vă va oferi unele motive pentru care simţiţi, în modul în care o faceţi, în acest moment. Aceasta oferă explicaţii despre viaţa voastră actuală, în care ştiţi cine sunteţi obişnuiţi să fiţi. Dar, cine sunteţi voi, cu adevărat? Vă voi spune eu. V-am vorbit despre unele lucruri înainte, însă voi vorbi despre ele, din nou.

Primul lucru, voi sunteţi o parte din Dumnezeu şi acest lucru înseamnă că aţi fost întotdeauna şi veţi fi întotdeauna – ieri, astăzi şi în vecie! Când ieşiţi din 4D şi timpul dispare, acest fapt este de înţeles pentru voi şi reprezintă o stare normală a fiinţei. Nu există început şi sfârşit! Există un cerc. Permiteţi-mi să vă ofer un exemplu, privitor la modul în care văd eu lucrurile! Ce veţi face mâine? Nu ştiţi, deoarece este viitorul vostru. Orice se poate întâmpla, deoarece acestea se afla în viitor. Nu puteţi şti, până nu se întâmplă. Când soseşte ziua de mâine, ea constituie prezentul şi voi îl veţi manifesta. Într-un fel voi manifestaţi viitorul (aşa cum l-aţi văzut voi ieri). După ce trece ziua de mâine, atunci ea este trecutul. Tot ce a fost necesar a fost o zi din viitor, pentru a fi necunoscut, cunoscut şi trecut. Un lucru devine alt lucru. În ce moment se transformă din viitor necunoscut în trecut cunoscut? Răspunsul este “în timp ce-l trăiţi”. Ei bine, în percepţia mea, voi deja l-aţi trăit! Eu le văd pe toate instantaneu. Pentru voi, eu vă spun, “Trăiţi-l zilnic”. Prin urmare, voi creaţi mereu viitorul.

“Aşteaptă o clipă, Kryon! Cum poţi spune asta? Ne-ai spus că nu ştii ce se va întâmpla, de vreme ce noi avem liber arbitru.” Corect! Nu ştiu ce veţi face, însă cunosc toate potenţialele care există, din ceea ce aţi putea face şi ele există în faţa mea, ca o hartă. Fiecare activitate potenţială pe care aţi putea-o desfăşura se află aici. Calea pe care veţi merge este necunoscută şi se va manifesta prin liberul vostru arbitru, însă eu văd toate potenţialele. În felul acesta, eu deja ştiu unul din lucrurile pe care îl veţi face. Acesta este “acum-ul” şi este foarte dificil de explicat, în timp ce voi vă aflaţi într-o structură de timp liniar.

“Nu are sens pentru mine!”, puteţi spune. Are sens doar atunci când nu vă aflaţi aici, iubiţilor! Noi vedem potenţialele planetei şi le-am văzut întotdeauna. De ce credeţi că este o atât de mare emoţie, de partea noastră? Se datorează faptului că noi vedem potenţialul Pământului – vedem toate potenţialele la un loc – şi vedem unde vă îndreptaţi voi. Şi, vă îndreptaţi spre mijlocul Noului Ierusalim! Voi intraţi în peştera care este atât de întunecată şi o mare schimbare se află înaintea voastră, însă voi intraţi cu un aşa de mare curaj! Şi, vă întrebaţi de ce vă iubim, în modul în care o facem?

Când v-aţi aflat la vântul naşterii, v-am întrebat dacă vreţi cu adevărat, să faceţi asta din nou, aţi spus “da” şi apoi aţi plecat. Cine sunteţi, cu adevărat? Entităţi bătrâne? Voi toţi sunteţi dincolo de bătrân. Voi toţi nu aveţi început, însă unii dintre voi sunteţi bătrâni pe această planetă. Unii dintre voi aţi fost aici de 50 000 de ani. Pentru voi acesta reprezintă un timp îndelungat. Nu este aşa, cu adevărat. Gândindu-ne ce moment era, atunci când aţi stabilit grilele cu mine, 50 000 de ani reprezintă doar o fracţiune de secundă, la nivelul ceasului lumii. Cu 50 0000 de ani în urmă, unii dintre voi eraţi Lemurieni, unii Sumerieni, alţii aţi devenit mai târziu, Egipteni. Aţi ales unele dintre societăţile înalt-tehnologizate care au existat vreodată pe acest pământ, nedefinite prin maşini, ci prin conştiinţă. Vedeţi, aceasta este percepţia voastră. De fapt, ea reprezintă o proptea a civilizaţiei. Voi gândiţi “cu cât va fi o tehnologie mai înaltă, cu atât vor fi necesare cele mai bune maşini”. Acest lucru este atât de nostim!

Tehnologie Înaltă! Permiteţi-mi să vă explic ce înseamnă, cu adevărat, tehnologie înaltă! Tehnologia înaltă este ştiinţa de vârf cunoscută intuitiv de Fiinţa Umană şi practicată zilnic, deoarece aceasta stăpâneşte percepţia dimensională. Nu se putea obţine mai mult decât atât. Ea nu are nevoie de computere. Cum se face că ambii, Lemurienii şi Sumerienii ştiau despre Sistemul Solar? Cum puteaţi face astrologie, fără a cunoaşte planetele, care acum este cea mai veche ştiinţă de pe Pământ? Cum puteaţi cunoaşte astronomie, fără telescop? Cum puteaţi cunoaşte mişcarea planetelor, în timp ce aceasta era bine cunoscută, cu mult timp înaintea telescoapelor? Oferiţi un gând acestora! Există mai mult decât întâlnesc ochii! (umorul lui Kryon).

Iată cine sunteţi! Voi sunteţi străbunii. Unii dintre voi sunteţi indigeni în această zonă. Acum, iată ce vreau să spun: Aţi fost primii care aţi pus piciorul în ţărâna Pământului de aici. Vreţi să vă dovedesc asta? Nu pot, dar voi puteţi, prin propria voastră conştiinţă. Dacă gândiţi că sunteţi unul dintre cei înrudiţi cu pământul, unul care rezonează cu pământul şi cu animalele care se află aici, vă provoc să mergeţi la muzee, ca să verificaţi olăritul pe care l-aţi realizat! Veţi rezona cu acesta. V-am mai spus asta înainte. Iată cine sunteţi: suflete bătrâne!

Suflete Noi Sosesc pe Pământ

“Ei bine, Kryon, ceva nu are sens. Tu spui că noi venim şi umblăm prin preajmă, însă Pământul are mai mulţi Oameni astăzi, de două ori mai mulţi, decât atunci când m-am născut. Nu are sens faptul că aceleaşi entităţi vin şi pleacă tot timpul. Trebuie să fie unii noi, care sosesc mereu.” Cât de perceptivi! Vreţi să aflaţi de unde veniţi? Unora dintre voi nu le va plăcea răspunsul, însă vi-l voi spune. Fiţi răbdători, vă rog, faţă de răspunsul meu lung! Atunci când vă aflaţi de cealaltă parte de voal, Fiinţă Umană… cum să spun asta? Este o mare emoţie, dacă pot folosi acest cuvânt; există atât de multă energie, dacă pot folosi cuvântul; există un mare entuziasm, dacă pot folosi acest cuvânt, în privinţa a cine sunteţi, cu adevărat!

Lucrător al Luminii, dacă te-aş întreba “Cine eşti?, ai răspunde “Sunt obosit.” Noi obţinem întotdeauna acest răspuns. Nu răspunde la întrebare de fel, dar reprezintă ce există cel mai mult în mintea voastră. Cum vă simţiţi astăzi, vă întrebăm adesea? “Sunt obosit” este replica. Sunteţi obosiţi când vă treziţi şi sunteţi obosiţi când mergeţi la culcare; este aşa deoarece majoritatea dintre voi desfăşuraţi o muncă grea. Vă simţiţi atât de obosiţi, încât vă simţiţi storşi din punct de vedere spiritual. Câţi dintre voi sunteţi convinşi că aceasta este ultima voastră viaţă aici? (multe mâini s-au ridicat). Ei bine, ghiciţi! Aţi greşit! “Kryon, nu vreau să aud asta. Mi-am realizat partea mea şi iată-mă aici! Acesta este un lucru foarte epuizant… a veni şi a lucra pe planeta Gaia. Nu mai vreau să fac asta, din nou. Am câştigat o pauză.” Însă, atunci când vă revăd în Holul de Onoare, voi cu greu puteţi aştepta să nu reveniţi la vântul naşterii! Acelaşi lucru l-aţi spus şi ultima oară, în timpul ultimei încarnări! Iată, iubiţilor, ce experimentează Fiinţa Umană în biologie! Voi sunteţi atât de obosiţi, deoarece eliberaţi energie spirituală, care de fapt, schimbă planeta. Voi ajungeţi din cealaltă parte de voal, pe Pământ şi nu vă sunt clare lucrurile în privinţa relaţiei reale şi vă voi spune de ce: deoarece voi sunteţi specialişti în aceasta.

V-am răspuns la întrebare, nu-i aşa? De unde veniţi? Mereu vin Suflete noi. De unde vin acestea? Aceasta este o parte, care nu o să vă placă unora dintre voi. Voi veniţi dintr-un fel de test din alte dimensiuni, din alte locuri şi situaţii, care nu sunt numite Pământ, însă foarte asemănătoare cu acesta. Acest test continuă mereu şi acest lucru nu este ceea ce aţi vrut să auziţi. El continuă în universuri multi-dimensionale şi există mai mult de un test, în acelaşi timp. Există poate doar unul în acest Univers, însă există şi alte care se petrec în universuri alternative şi iată ce faceţi voi… veniţi şi plecaţi din aceste teste, ca specialişti.

Există un nume al specialităţii voastre, pe care nu vi-l pot oferi, deoarece este perceptibil numai de partea mea de voal. Este un nume pe care voi îl ştiţi foarte bine şi este imprimat în voi, pentru că reprezintă ceea ce faceţi voi. Voi aţi venit din alt loc de testare, fie că testul s-a terminat sau nu. Când veniţi, voi alegeţi să reveniţi în acest test de pe Pământ, ca nou născut. Prima oară este dificil pentru voi. Voi aţi făcut asta într-un fel, după ce a existat un început! Acum, acest lucru poate să vă spună ceva, dacă v-aţi gândit la asta. Există un tablou mai mare, care se derulează. Există un sistem. Gândiţi-vă la asta: dacă există un sistem care include multiple teste şi aţi făcut asta întotdeauna, acest lucru trebuie să însemne că există un motor al creaţiei care continuă, datorită existenţei voastre pe această planetă. V-aţi întrebat vreodată despre actuala creaţie? Aţi putea fi o parte din ceva mult mai mare? Dacă vă gândiţi la asta, răspunsul este “da”. Există un tablou şi mai mare, pe care îl cunoaşteţi, atunci când nu vă aflaţi aici.

Eu vă cunosc pe voi foarte bine… pe voi toţi! Nu există nici o entitate aici, care să nu recunoască numele specialităţii voastre. “Ei bine, Kryon, această informaţie mă oboseşte, când mă gândesc la ea.” Aceasta este reacţia umană pe care o aşteptam, iubiţilor! Vă voi spune care este reacţia noastră, atunci când ne gândim la aceasta. Este un lucru glorios, este spectacular! Specialitatea voastră este cunoscută de toţi îngerii. Voi purtaţi culorile şi simbolurile locurilor pe unde aţi fost şi ceea ce aţi făcut, oriunde aţi mers. Acestea se schimbă cu fiecare viaţă. În privinţa vieţilor, ele sunt scurte, ştiţi? Voi veniţi şi plecaţi foarte repede… foarte repede! Iată cine sunteţi – specialişti în creaţia universală!

Tipuri de Veniri şi Plecări

Este interesant modul în care acest lucru funcţionează pentru voi! Mulţi dintre voi aţi văzut aceste lucruri, dar nu le-aţi recunoscut. Noul venit. Noul venit este cel care vine pe pământ pentru prima dată, în acest ciclu. El vine din alte biologii, din alte universuri, de pe alte pământuri (daca vreţi să spuneţi asta), dar nu chiar aşa. Acest test pe care îl numiţi Pământ, nu reprezintă un duplicat a ceva ce s-a întâmplat înainte sau care se petrece acum. Nu este vorba despre sinele alternativ. Nu. Acest test este unic şi toate locurile de testare sunt unice. Toate au legătură cu liberul arbitru şi cu ceea ce acesta creează, în mod specific, în limitele unui singur univers. Vă cunoaştem potenţialele, dar cu adevărat, ceea ce puteţi face, se realizează prin liber arbitru.

Noul venit. Îi puteţi identifica – ei sunt inocenţi şi deja devastaţi/pustiiţi de omenire, în general. Noul venit este cel care imediat, va merge în natură, deoarece el nu pot rămâne cu Oamenii. “Acest lucru nu funcţionează pentru mine”, spune el. Într-o conversaţie normală ei vorbesc despre “A” şi revin la “B”, în percepţia lor, conversaţia este foarte dificilă. Adesea ei nu vă privesc în ochi sau nu răspund în felul în care vă aşteptaţi voi. Nu înţeleg de ce Oamenii ţes drama, fie spun “De ce-ar face Oamenii asta?”. ”Nu-mi place acest loc.” spun ei. “Voi vorbi cu animalele.” Acesta este un nou venit – este foarte confuz în privinţa legăturilor dintre Om şi Om. Ei trebuie să înveţe acestea şi fac asta întotdeauna.

Un nou venit este cel care se află puţin în afara sincronizării. Unii spun că sun puţin bizari şi este aşa, deoarece ei sunt atât de tulburaţi de Pământ şi de omenire. Voi i-aţi observat. Ştiţi cine sunt, ei sunt blânzi şi preţioşi… sunt suflete preţioase! Dar, ei simt că nu-şi găsesc locul potrivit în societate; sunt atât de oneşti, învăţând cum funcţionează toate acestea.

Apoi, există opusul – sufletele bătrâne/străvechi. Unii dintre voi aveţi 50 000 de ani şi nimic nu vă surprinde. Voi “aţi fost aici şi voi le-aţi înfăptuit pe acestea”. Voi aţi jucat toate rolurile, în cadrul ambelor genuri de multe ori şi acum jucaţi un altul… şi aţi obosit! Sunteţi atât de obosiţi! Pentru cei care sunt convinşi că este ultima viaţă şi că nu veţi mai reveni, am noutăţi: Da, aşa este! Oh, aşa este! (Kryon zâmbeşte).

Apoi, există simulatorul. Ei bine, simulatorul este o fiinţă nouă, cu adevărat. Dar, el preia microbul spiritualităţii repede şi uşor. De fapt, nu este esenţa din voi toţi? Simulatorul pătrunde în ceea ce aveţi toţi în comun, care este ceva ce el înţelege şi se ascunde în acestea, pretinzând că este un suflet bătrân. Nu veţi şti asta, exceptând situaţia în care ceva îl va trăda. Aţi auzit vreodată expresia “prea spiritual pentru a fi vreun bun pământean”? Dacă da, el sau ea este un simulator. Ei sunt sezonieri, adevăraţi sezonieri. Ei nu au nimic de-a face cu lumea reală… Ei sunt cei pe care îi veţi afla printre oamenii simpli. “Trebuie să existe o cale mai bună.” spun ei. Ei se înconjoară de spiritualitate şi încearcă să-şi modeleze propria realitate. De asemeni, ei doresc să ascensioneze şi “să plece de aici”. Ar dori să fie precum profetul Elijah… să devină suficient de spirituali şi în mod simplu, să dispară! Acesta este scopul lor. Vor să plece, aşa că nu vor să mai aibă de-a face cu Oamenii vreodată sau cu cei care nu gândesc la fel ca ei. Sunt la fel de preţioşi ca fiinţele nou-venite, dar într-un mod diferit, deoarece ei pot vedea că divinitatea este reală. Ei încearcă să se furişeze înapoi la vântul naşterii ca să o găsească. Dar, ei nu văd niciodată omenirea sau testul dinaintea ei, ca fiind sacre.

“Ei bine Kryon, dacă este aşa, care este scopul omenirii, în general? Înţeleg că noi ajutăm creaţia, dar când o vom termina? Într-adevăr! Gândeam că nu veţi întreba niciodată! (Kryon zâmbeşte). Scopul? Nu sunt sigur că o să vă placă această explicaţie. Scopul este “să faceţi asta până va fi terminată.” Acum, voi sunteţi obosiţi, cu adevărat. Dar iubiţilor, întrebaţi soldatul care duce lupta în fiecare zi, “Eşti obosit?”. Deja cunoaşteţi răspunsul. Oh, dar este atât de măreţ ceea ce faceţi voi, în acest moment! Dacă doar aţi putea vedea sistemul? Dacă doar aţi vedea relaţia? Poate că aţi face asta, pentru totdeauna. Încă sunteţi obosiţi?

Expresii Non-Umane Trecute, pe Pământ

Oh, este atât de multă iubire aici! Sistemul o furnizează. Ştiţi de ce faceţi asta? Deoarece voi sunteţi îndrăgostiţi de sistem. Sistemul sunteţi voi, este şi Dumnezeu (în viziunea voastră) şi este şi natura (în viziunea voastră). Sunteţi îndrăgostiţi de Gaia! Ce energie minunată! Câţi dintre voi sunteţi conştienţi că aţi avut vieţi trecute fără a fi Om? Ahh! Acum devenim spiriduşi! Aţi îndrăznit să vă gândiţi la asta? O viaţă fără a fi Om – cum ar putea fi posibil? Ce spuneţi de o viaţă în interiorul Geiei? Ce ziceţi despre a fi o parte din pământ, pe durata unei sute de ani sau aşa ceva, ca apoi să reveniţi? Ce ziceţi de a fi o parte din stânci, din plante sau din pomi? Ce ziceţi despre a fi o parte din viaţa din aer – din viaţa interdimensională din aer? Aţi ştiut că este un mod de a exista? Dacă înţelegeţi asta, vă vom spune altceva. Vieţile voastre non-umane, nu sunt înregistrate în înregistrarea Umană Akashică. Există acei cititori spirituali care ar spune, “ Citesc înregistrarea ta Akashică şi pare ca şi cum ai dispărut pentru câteva sute de ani, pentru a face altceva, apoi ai revenit. Nu pot spune unde ai fost sau ce ai făcut.” Vă voi spune eu unde aţi fost – aţi fost în pământ, în formă energetică! “Cititorii “voştri pot să citească doar care este scopul vostru în stare umană, deoarece este tot ce poate fi văzut de ei.

Când nu aveţi un tipar energetic pentru a citi ADN-ul vostru interdimensional, nici un cititor sau văzător nu poate vedea “unde” sunteţi sau “unde aţi fost”. În felul acesta presupunerea este liniară. Dacă nu reveniţi pe Pământ ca Om, atunci vă odihniţi undeva de cealaltă parte de voal, pregătindu-vă pentru următoarea reîncarnare. Apoi unii dintre voi vizualizează sufletele-sine în scaune angelice împietrite undeva, mâncând mâncarea angelică (probabil ciocolată) într-o vacanţă universală extinsă – învârtindu-vă prin Rai toată ziua! (Kryon zâmbeşte). Oh, iubiţilor, ascultaţi! Este vorba despre un sistem mult mai extins, decât ştiţi. Liniaritatea voastră vă oferă unele răspunsuri atât de inteligente şi atât de simple, la unele lucruri complexe, care continuă!

“Cum poate fi un astfel de lucru?” pot întreba unii. Pentru a vă putea face o idee, permiteţi-mi să vă întreb: De ce are conştiinţa energia Geiei? Răspunsul este pentru că este o parte din cine sunteţi. Simţiţi ciudat acest fapt, ca fiind “acasă” pentru voi? Poate. Este o energie divină şi acum noi plecăm de acolo, cu adevărat, pentru unii dintre voi, presupun. (Kryon ştie cine se află în audienţă şi acolo există unii care nu au o minte spirituală, dar care totuşi, urmăresc atent). Scopul vostru este de a schimba, prin liber arbitru, vibraţia acestei planete şi de a o ridica cât de sus puteţi. Deoarece, la finele testului (oricând doriţi să fie acesta) energia v-a fi măsurată şi folosită la altceva în univers, ceva ce nu înţelegeţi acum. Apoi, universul se va schimba în consecinţă, de fapt, va folosi măsura pe care aţi creat-o.

Este vorba despre motorul creaţiei. Este ceea ce face ca lucrurile să funcţioneze. Este important pentru ceilalţi dintre noi, la fel cum este hrana aici, pe această planetă. Lucrul la care participaţi, în mod interdimensional şi universal, este ceva profund. Este ceva important şi voi nu ştiţi nimic despre asta, în timp ce vă aflaţi aici. Voi nu puteţi şti, deoarece unde s-ar afla testul energiei? Însă există un scop pentru toate acestea… şi vă întrebaţi de ce vă iubim, în modul în care o facem?

Aproape am terminat. Acum aş dori să vă duc înapoi la vântul naşterii. Aş dori să vă duc la experienţa propriei intrări pe pământ, de această dată. Am fost acolo, ştiţi? Şi voi aţi fost. Timpul este un mare escroc. Doar fiind la o vârstă înaintată voi începeţi să realizaţi gluma timpului liniar, atunci când puteţi privi în urmă la toate, într-o fracţiune de secundă şi când începeţi să realizaţi că aţi trăit toate acestea, doar într-o clipă. Timpul este o construcţie, care permite sistemului să se arate în simplitate, în timp ce ajunge la bun sfârşit, prin complexitate.

Partenerul meu v-a pus această întrebare, mai devreme: “V-aţi gândit vreodată de ce aţi decis cândva, să fiţi acum, aici? Vă aflaţi într-un punct dificil al unei mari probleme de pe Pământ? Vă aflaţi aici pe durata reînnoirii energiei planetei, în momentul în care testul devine dur?” Acum vă voi spune ceva senzaţional: Cel mai uşor dintre lucrurile pe care ar fi trebuit să îl faceţi, este de a trece prin Armaghedon. Nu ar fi fost mare lucru; în mod simplu, aţi fi murit. Aţi mai făcut asta înainte, de multe ori. Aproape toţi de aici, aţi fost arşi de vii. Ce ziceţi despre acesta? Acesta reprezintă o condiţie pentru trezirea spirituală, aşa cum a fost prezentată de istoria voastră religioasă. Aţi ştiut asta? Ar fi fost uşor pentru voi să faceţi asta! Voi aveţi experienţă în a face asta şi totul se sfârşeşte într-o clipă… doar o schimbare de energie. Dar nu aţi făcut asta.

În schimb, voi aţi spus, “Să mergem să rezolvăm această chestiune! Să mergem şi să facem ceva, pentru care ne-am pregătit şi ne-am pregătit! Să fim cei blânzi, care moştenesc pământul! Să schimbăm actuala vibraţie a Pământului! Să ducem bătălia bătăliilor, să fim luptători în tranşeele propriei civilizaţii, zi de zi! Să mergem şi să începem munca dificilă!”

Lângă vântul naşterii, noi v-am ţinut mâna angelică şi v-am privit cu vederea mea energetică – eraţi pe jumătate înger şi jumătate Om. Aveaţi un pas în 4D şi celălalt în ceea ce noi numim multi-D. Este atât de diferit, decât v-aţi putea imagina! V-am reamintit că acesta este un pas diferit de ceilalţi pe care i-aţi făcut. V-am reamintit că urma să reveniţi pe planeta liberului arbitru, fără nici o cunoaştere a măreţiei voastre sau a scopului vostru sau a relaţiei. Fiecare din această cameră şi din cei care citesc acestea, v-aţi născut într-un moment în care profeţia pe Pământ era diferită, decât cea de azi. V-am spus, “Chiar vreţi să faceţi asta? De ce să mergeţi din nou? De ce acum?” Ştiam răspunsul, dar am dorit să aud luptătorii luminii care sunteţi, afirmându-l din nou. Pot îngerii să-şi zâmbească, unul altuia? Oh, da! Ei fac asta prin energia luminii, contopindu-se într-un mod minunat, prin culori strălucitoare. Fiecare dintre voi mi-aţi spus, “Ştiu ce fac. Am petrecut mult timp ajutând Pământul să ajungă în acest loc, voi merge din nou şi voi face o diferenţă!” Şi acum staţi aici, deoarece aţi făcut ceea ce aţi intenţionat.

Nu ştiu ce va însemna pentru voi, după ce vă veţi ridica, după ce veţi pleca şi veţi conduce vehiculele voastre în această noapte sau veţi pune cartea jos şi veţi pregăti masa. Nu ştiu dacă înseamnă ceva pentru voi. Oricum vă voi spune, ce înseamnă pentru mine, înseamnă ceva măreţ! Voi aţi schimbat universul! Iată ce s-a întâmplat pe Pământ… şi voi nici nu aţi ştiut asta! Unii care stau aici, încă nu cred asta. Ei sunt nerăbdători, în timp ce terminăm această comunicare. Ei sunt flămânzi şi doresc ca eu să mă opresc. Aşa că le spun, nu este interesant faptul că nimic din timpul profeţiilor Armaghedonului nu s-a întâmplat? Nu este interesant faptul că nu puteţi găsi nimic care, să aibă loc din scrierile clericale, vechi de 400 de ani? (Nostradamus). Nu este interesant că în schimb, aveţi şi veţi avea evenimente care vor schimba istoria lumii, dar care nu par să existe pe “ecranul radarului” celor mai buni cititori din trecut? Acestea sunt evenimentele care nu au fost nicicând prezise, iar acum chiar şi “jucătorii” vechilor profeţii, au plecat din realitatea voastră. Ar putea acestea să vă spună că există altceva care are loc, în schimb? Vă voi spune, celor care au îndoieli, care este chestiunea cea mai mare: Aceasta constă în faptul că atunci când v-am văzut ultima oară, eraţi cei care mi-aţi spus că veţi merge pe Pământ, ca să schimbaţi energia… şi astăzi sunteţi alături de cei care cred că trebuie să o schimbe! Ce coincidenţă! (Kryon zâmbeşte). Vă voi spune ceva, celor care aveţi îndoieli: Sunteţi iubiţi de Dumnezeu ca orice Om de pe această planetă şi nu veţi fi judecaţi pentru necredinţa voastră. De fapt voi menţineţi un loc, pentru cei lângă care vă aflaţi, permiţându-le să trimită lumina acolo unde este necesar. Astfel, poate… doar poate, voi realizaţi munca pentru care aţi venit, dar acum voi nu ţineţi cont de toate acestea, considerându-le ca fiind o prostie. Acesta este modul în care lucrurile funcţionează adesea. Voi sunteţi la fel de preţioşi pentru mine, ca oricare altcineva!

“Relaţia”

În final, vă voi vorbi despre această relaţie, despre care nu ştiţi că este una profundă. Atunci când părăsiţi acest loc şi vă aflaţi în Holul de Onoare, apare magicul. Se petrece o schimbare interdimensională şi întreaga energie a fiinţei voastre revine la cine sunteţi şi vă alăturaţi mie. Ascultaţi şi citiţi cuvintele… “Alăturaţi-vă mie!”, deoarece eu sunt o parte din voi! Nu ştiu dacă aţi vrut sau nu, să auziţi aceasta. Există o relaţie între noi, care merge dincolo de frate şi soră sau parteneri angelici, deoarece aceştia sunt termeni simpli şi liniari. În schimb, voi deveniţi un fragment de Dumnezeu. Aţi simţit întotdeauna această… relaţie a noastră?

V-am vorbit înainte despre analogia cu supa. Este metafora cea mai bună, pe care o avem pentru ceva din afara înţelegerii voastre totale. Voi priviţi un bol cu supă şi vedeţi supa. Nu vedeţi moleculele din aceasta. Nu vedeţi aromele din ea; nu vedeţi sarea şi piperul sau ingredientele. Atunci când vorbiţi despre Dumnezeu, doar vi-l imaginaţi pe Dumnezeu… ca o singură energie, ce reprezintă iubirea pentru voi sau poate relaţia unei autorităţi? Nu există nici o insultă în ceea ce voi spune mai departe, doar realitate. Percepţia voastră despre ce este Dumnezeu, cu adevărat, se compară cu ceea ce trebuie să creadă/gândească animalele voastre de companie, despre voi. Animalele voastre de companie par superficiale şi nu văd “tabloul mai mare”. El nu pot să vadă, deoarece au un intelect limitat. Limitările voastre sunt asemănătoare. Aţi dori să credeţi că aveţi un intelect cuprinzător, însă intelectul vostru este limitat, cu adevărat, de percepţia voastră dimensională. A fost proiectat în acest mod.

Adevărul este că dacă aţi putea să-l examinaţi pe Dumnezeu şi aţi fi capabili “de a gândi în afara cutiei” în care existaţi, aţi găsi numele vostru acolo! Eu sunt acolo cu voi şi la fel sunt maeştrii care au umblat pe Pământ, prietenii voştri şi toate fiinţele ancestrale. Relaţia constă în faptul că eu sunt voi şi voi sunteţi eu, atunci când nu vă aflaţi aici. Noi suntem o supă unică şi suntem combinaţi într-un mod inexplicabil, pentru oricare dintre voi. De aceea, atunci când citiţi aceste cuvinte de pe pagină, poate că simţiţi ceva, deoarece este o parte din “voi” care de fapt, vă oferă mesajul. Unele dintre părţile voastre care nu sunt cu voi acum, vă oferă mesajul, deoarece ele încă sunt o parte din mine. Ce simţiţi în legătură cu acestea?

Există mai multe lucruri, decât gândiţi voi despre a fi fragmentele de Dumnezeu, care sunteţi. Dumnezeu vă binecuvântează pentru munca voastră! Oh, cel care nu crede încă se află aici. Te cunosc! Te rog, nu te teme de iubirea lui Dumnezeu! Poate gândeşti că vei sta deoparte în această viaţă şi că vei avea o existenţă deconectată de această discuţie spirituală? Ei bine, ce te-a adus aici? Gândeşte-te la acest lucru! Cu adevărat, este un fel de glumă.

Şi, de aceea vă spălăm picioarele, Fiinţe Umane… noi spălăm fiecare picior de aici. Cumva, vă aflaţi în întuneric, însă având un proiector de lumină ce aşteaptă să se dezvăluie, atunci când şi voi veţi dori acest lucru. Iată cine sunteţi! Ar putea fi un moment potrivit pentru vindecare, ştiţi? Ah, nimeni nu a venit pentru asta?

Acum ar putea fi un moment potrivit! Cititorule, “asculţi”? (Kryon zâmbeşte). Acum ar putea fi un moment bun! Chemaţi conectarea în modul vostru propriu! Deschideţi uşa când sunteţi singuri! Cu intenţie pură spuneţi, “Dragă Spirite, Dragă Sursă a Iubirii, Dragă Doamne… spune-mi ce este ceea ce ar trebui să ştiu!” Vreţi să treceţi la pasul următor sau nu? Unii da, alţii nu. Nu există vreo judecată… doar onorarea călătoriei!

Voi sunteţi o parte a familiei. Voi sunteţi o parte din Dumnezeu. Plecaţi diferiţi, decât aţi venit! Unii nu vor dormi la noapte, aşa cum ar dori. Au fost plantate seminţele cunoaşterii şi ale scopului, permiţându-vă să cugetaţi la cele necugetate. Poate aţi luat o decizie? De aceea vă aflaţi aici. Vă promit că dacă veţi face acea schimbare, voi fi acolo să vă ţin mâna şi să vă ajut să treceţi prin aceasta! Nu ca un înger, ci ca o parte a propriei voastre divinităţi. Vă provoc: Staţi în faţa unei oglinzi, deschideţi-vă ochii, priviţi-vă şi spuneţi, “Eu sunt cel ce sunt”, care înseamnă Eu sunt Dumnezeu! Apoi, porniţi din acest loc! Acesta este adevărul! Nu v-am fi adus aceste lucruri, dacă nu erau adevărate. Planul care există aici, este mai mare decât gândiţi voi! Voi, lucrători ai luminii, voi toţi sunteţi mult mai minunaţi, decât vă puteţi imagina! Voi toţi!

Şi aşa este!

Kryon

Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.

Traducere de Graţia © http://www.lucratorul-in-lumina.com

sursa: http://eusuntvictor.wordpress.com

Un comentariu:

 1. Іt's a pity you don't have a donаtе button!
  I'd certainly donate to this superb blog! I suppose for now i'll settlе foг booκ-marking
  and aԁding your RSS feed to my Gοogle account.
  ӏ loοk forward to fresh updates and will share this blog with mу Facebooκ gгouρ.
  Talk soon!

  Here is my website online casino
  Visit my web-site - casino online

  RăspundețiȘtergere