miercuri, 2 mai 2012

Cum recunosti ca te afli in prezenta sufletului tau pereche..Semnele:

Reusiti sa va eliberati de “poverile” sociale create de om (legi, reguli) si va simtiti fericiti unul langa celalalt chiar daca sunteti de religii diferite sau apartineti unor societati si culturi diferite.

Te poti intalni cu sufletul tau pereche intr-un moment dificil din viata (o pierdere, colaps sufletesc, etc), rolul sau fiind acela de a te ajuta sa te vindeci. Se poate intampla de asemenea sa-ti cunosti sufletul pereche ajutat de alte suflete (rude sau prieteni), in locuri sacre (biserica), locuri neobisnuite, evenimente deosebite (nunti). Se poate sa il intalnesti in locul in care te-ai fi asteptat mai putin, in momentul in care te-ai fi asteptat mai putin. Intalnirea sufletelor pereche nu este insa niciodata pura intamplare sau coincidenta. Universul si fortele exterioare lucreaza pentru a facilita aceste intalniri. De regula, aceste intalniri sunt legate de anumite circumstante, evenimente sau situatii ce au rolul sa sublinieze voia destinului.

Nu sunteti in mod expres compatibili, insa va completati unul pe celalalt. Sufletul pereche scoate la lumina latura ta cea mai frumoasa si buna si invers. In preajma lui, poti fi tu insati cu adevarat, cu partile tale pozitive si negative expuse, fara sa-ti fie teama ca vei fi parasita, respinsa sau perceputa ca “mai putin compatibila”. Impreuna, degajati pozitivism, iubire, frumusete si armonie.

Exista lucruri pe care le stiti unul despre altul fara a le putea da o explicatie logica. Ai senzatia ca poate vedea si intelege anumite aspecte legate de tine pe care tu insati nu ti le poti explica.

Ati experimentat aceleasi vise sau ati avut vise similare. Se poate ca sufletul pereche sa iti fi aparut in vise si sa ii recunosti chipul si gesturile atunci cand il intalnesti.

Sentimentul de rusine sau jena este inexistent in momentul in care faceti dragoste pentru prima oara. Mirosul trupului celui iubit iti pare familiar.

Nu exista limitari sau jocuri de putere in aceasta relatie: niciunul dintre cei doi nu simte nevoie de a-l controla, a-l domina sau a-l “margini” pe celalalt.

“Simti” in mod explicabil cand celalalt are necazuri sau este in pericol.

Intalnirea cu sufletul pereche este insotita uneori de un puternic sentiment de deja-vu. “Chimia” instantanee care se creeaza intre voi este cu precadere sufleteasca.

Sentimentele pe care le aveti fata de celalalt sunt pur spirituale. Exista o anumita sacralitate a conexiunii dintre voi si aveti sentimentul ca ceea ce traiti acum transcede tot ce ati trait anterior.

In momentul in care iti intalnesti sufletul pereche, timpul si spatiul isi pierd din semnificatie. Ochii celuilalt sunt un indiciu fizic care te ajuta sa il recunosti pe celalalt ca a fi sufletul tau pereche. La nivel fizic, impactul cel mai mare in recunoasterea sufletului pereche il au ochii. Ai impresia ca vezi in ei ca intr-o oglinda. Vocea celuilalt poate atinge si ea o anumita coarda a sufletului tau.

Chiar daca sunteti mandru si orgolios, in compania sufletului pereche aceasta atitudine de mandrie si superioritate este inlocuita prin umilinta si intelegere neconditionata.

Uneori, relatia dintre sufletele pereche este supusa testelor nedrepte, dificile, grele, menite sa le probeze iubirea si sa ii ajute sa se dezvolte spiritual. Daca le este sortit sa fie impreuna in aceasta viata, nimic si nimeni nu ii poate opri sa fie impreuna. Daca se reunesc, sufletele pereche au parte de o viata usoara si frumoasa impreuna. Cu siguranta, destinul le va acorda cu usurinta numeroase oportunitati si sanse pe tot parcursul vietii. Traiesc cu sentimentul ca au fost binecuvantati.

In momentul in care va cunoasteti, aveti un puternic sentiment de familiaritate, ca si cum v-ati cunoaste de o viata. Instantaneu, se instaleaza o conexiune profunda, inexplicabila, ce transcede atractia fizica.

Gelozia nu degenereaza niciodata. Nu exista cu adevarat sintagma de “prea gelos” in sufletul tau. Undeva in sufletul tau, exista o incredere neconditionata in iubirea celuilalt.

Chiar daca va contraziceti intr-o anumita chestiune, nu sunteti de acord asupra unui aspect, chiar daca va certati, stiti ca supararea este una temporara. Intr-un mod ciudat, uneori dizarmonia se poate amesteca cu un puternic sentiment al angajamentului, semn ca aveti de “ars” anumite datorii din trecut. Cu toate acestea, iubirea dintre voi este una autentica, nu se impiedica de nimicuri.

Intuiesti gandurile celuilalt, putand chiar continua sau completa frazele celuilalt. Ii intelegi, fara sa-ti spuna, starile si dispozitiile. Uneori simti ceea ce gandeste, chiar daca nu se afla langa tine.

Actul sexual nu este pentru voi un act pur fizic, ci unul sacru prin care va manifestati iubirea neconditionata pe care o simtiti unul pentru celalalt. Chiar si in momentul in care va atingeti usor, fara conotatie sexuala, simtiti ca exista o conexiune misterioasa intre voi.

In ciuda experientelor anterioare sau a motivelor plauzibile care va impiedica sa fiti impreuna, tot simtiti ca sunteti facuti unul pentru celalalt si ca puteti invinge tot. De asemenea, amandoi simtiti imboldul de a face lucruri pozitive si a servi umanitatii.

Uitandu-va in urma, in trecut, aveti impresia ca tot ce vi s-a intamplat pana acum s-a intamplat pentru a va pregati pentru momentul prezent.

Sunteti amandoi interesati de o anume cultura sau tara si aveti dorinta de a explora aceleasi arii. Sunteti fascinati de aceleasi locuri.

Trecutul vostru prezinta anumite asemanari. Se poate sa purtati aceleasi “poveri” emotionale, sa fi suferit in aceeasi masura in trecut sau sa aveti rani emotionale similare. Se poate sa aveti o atitudine similara fata de o persoana care v-a influentat copilaria (parinti).

Deveniti o unitate, fara sa va pierdeti insa identitatile individuale. Fiecare are nevoie de celalalt in cantitatea “necesara”, fara a deveni dependent de celalalt. Se poate intampla ca in anumite aspecte sa fiti identici, insa in alte privinte cu totul opusi. Nu trebuie sa va mire. Sufletele pereche sunt inainte de toate complementare, iar aceste diferente pot fi percepute drept “indicii” a ceea ce ati putea invata unul de la celalalt.

Conversatiile dintre voi “curg”. Dar, chiar si atunci cand taceti amandoi, simtiti o placuta senzatie de confort. Nu simtiti nevoia de a umple spatiul intre voi prin cuvinte goale sau sporovaieli.

Daruiesti celuilalt fara sa te intereseze daca o sa primesti.

preluat de la: http://tactic-girl.ro

4 comentarii:

 1. PLACUT SPUS....GREU DE GASIT..

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu l-am gasit, dar suntem supusi unui test foarte greu, distanta.

  RăspundețiȘtergere
 3. E f frumoasa viata in doi cand iubesti si daruiesti si primesti la fel

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu l am gasit doar ca e ........deja insurat si nu vom putea fi inpreuna nici o data :((

  RăspundețiȘtergere