marți, 8 mai 2012

Descoperirea spiritualitatii voastre - KryonSalutări dragilor, sunt Kryon din Serviciul Magnetic.

Sunt conştient de locul în care ne aflăm (vorbind despre Templul Înţelepciunii din campusul Universităţii Delphi). Este un templu construit în onoarea maiestăţii Fiinţei Umane. Este un loc sacru, onorând ceea ce este cunoscut în mod intuitiv despre măreţia dinăuntrul vostru, al fiecăruia dintre voi. Este un loc dedicat iubirii de Dumnezeu, iubirii de oameni şi învăţării pline de compasiune a păcii pe Pământ. Este dedicat păcii interioare şi aici începe acest mesaj… un loc perfect.

Când sunteţi în această situaţie, aveţi energia ce emană chiar şi din scaunele pe care staţi. Este energie din pereţi, din podea, din chiar pietrele care sunt aici (vorbind în special despre cristalele care se află chiar în faţa lui Lee), şi tot ceea ce reprezintă ele în puterea şi sincronia lor, cântând acelaşi cântec. Elementele ştiu cine sunteţi! Oh, dragilor, sunt acestea prea ezoterice pentru voi?

Unii dintre voi sunteţi poate copleşiţi de energia anturajului care se revarsă în acest loc, nefiind nici măcar conştienţi de celălalt anturaj care a fost mereu aici. Elementele care au intrat în construirea acestui loc ştiu cine sunteţi, iar unele dintre ele sunt vechi. Culese din pădurile care sunt mai bătrâne decât voi… şi totuşi ştiu cine sunteţi. Vedeţi, sunteţi o bucată de Dumnezeu, tărâmul angelic, forţa creatoare a planetei, iar ei vă văd altfel decât vă vedeţi voi înşivă. Ei nu văd ceea ce vedeţi voi în oglindă, ei simt o prezenţă angelică care a intrat în sală. Se miră de ceea ce este adunarea îngerilor astăzi, ce poate aduce atât de multă energie aici. Ei aud şi văd măreţia voastră. Cântă un cântec măreţ, iar voi nici măcar nu-l puteţi auzi. Dar eu îl aud. Întotdeauna îl pot auzi. Nici măcar nu ştiţi cine sunteţi cu adevărat.

Aşa este făcut totul, Fiinţe Umane. Acest model cere liberului vostru arbitru să vină cu răspunsuri. Stând aici pe scaune, sarcina voastră este să vă treziţi spiritual până la punctul în care puteţi dărâma toate zidurile ce vă despart de Dumnezeu. Se numeşte dualitate şi reprezintă liberul arbitru al unei Fiinţe Umane, gata să distrugă un zid invizibil şi iluzoriu – un zid care este nevăzut multora, dar care este parte a conştiinţei spirituale. Este un zid care, odată înlăturat, va dezvălui secretele vieţii şi motivul pentru care vă aflaţi aici. Despre asta, dragilor, vrem să vorbim în această seară.

Haideţi, aşadar, să clarificăm câteva lucruri, chiar înainte de a începe. Mai întâi, eu sunt Kryon. Ştiu unde sunt şi ştiu ce s-a petrecut aici… şi venerez toate acestea. Există puritate în ghidarea celor care au construit asta şi lucrurile care au loc aici. Sunt vieţi care au fost salvate aici! Vă voi spune într-o clipă ce înseamnă asta.

Vorbesc unui grup de suflete bătrâne. Nu există nimeni care să fie aici pentru prima dată (în sala în care este transmis mesajul channel). Fiecare dintre voi a mai fost aici. Cu toţii aveţi o înregistrare akaşă care este foarte bogată. Sunt Lemurieni în sală. Sunt în sală cei care au venit de la şcolile misterelor. Sunt şamani în sală! În sală sunt tehnici profunde de vindecare, sunt cei care s-au vindecat şi cei care vor să se vindece. Să se ştie, dragi Fiinţe Umane, că v-aţi aşezat în acest templu cu liber arbitru. Aveţi abilitatea de a pleca de aici altfel de cum aţi venit, fiecare dintre voi, indiferent unde vă aflaţi pe cale. În acelaşi timp aţi creat această situaţie pentru voi, aşa că iată-mă. Vă spun aşadar, fie ca soluţiile să fie scoase la iveală pentru ceea ce aţi venit, şi fie a voastră cunoaşterea întrebărilor care vă stau pe vârful limbii. Sunt personale şi sunt unice pentru voi şi calea voastră şi sunt gata să fie lămurite. Într-adevăr, este un timp bun pentru vindecare. Nu există un timp mai potrivit. Aţi venit la locul potrivit.

Mulţi sunt pe Pământ cei care se trezesc. Fiţi conştienţi de asta. Aşa bătrâni cum sunteţi toţi, unii din această sală abia au descoperit premisa trezirii la un Dumnezeu mai măreţ. Mulţi au simţit asta, într-adevăr! Au ştiut, cumva, că sunt fiinţe spirituale, dar au venit aici noi-nouţi, fără să fi auzit vreodată ceva din ceea ce vorbim. Avem imaginea de ansamblu şi ştim cine sunteţi. De fiecare dată când ajungeţi pe Pământ, ajungeţi să analizaţi dacă lucrurile ezoterice sunt sau nu pentru voi. Mulţi dintre voi par să se fi născut în aceste examinări ale ezoterismului. De timpuriu aţi respins ce vi s-a dat ca spiritualitatea familiei sau ca modul în care funcţionează lucrurile şi v-aţi urmat drumul vostru, unii dintre voi cu preţul iubirii familiei voastre. Vedeţi, ştiu cine este aici şi cine citeşte. Nu credeţi că am “parcurs drumul” cu voi? Nu credeţi că îngerii au fost cu voi în timpul discontinuităţilor şi frustrărilor? Nu credeţi că am văzut lacrimile? Nu credeţi că am fost alături de voi când aţi strigat după ajutor? Oh, ba da, am fost. Ştiu cine este aici.

Omenirea se trezeşte la momente diferite şi în moduri diferite. Sufletele vechi de pe această planetă încep să se trezească în masă, datorită schimbării pe care o explicăm de aproape două decenii. Dar atât de mulţi dintre ei nu ştiu încotro să se îndrepte şi ce să facă. Devin tulburaţi şi întreabă “Unde e începutul informaţiei? Unde este cunoaşterea? Cum pot să prind viteză? Unde este manualul la care pot apela?

I-am dat partenerului meu (Lee) multe informaţii timp de 18 ani, cam ca şi ceea ce face azi. Stă în faţa Fiinţelor Umane şi transmite comunicarea mea, tradusă în limba lui, astfel încât să fie confortabil pentru el şi pe înţelesul vostru. Acestea sunt cuvintele lui Kryon şi în această perioadă de timp am discutat despre atât de multe! Multe dintre ele sunt “informaţii academice” şi multe dintre ele sunt “informaţii esenţiale”, toate întrepătrunse în funcţie de grupul care stă în faţa mea. Dar pentru cine se trezeşte în această schimbare masivă, nu există manual, nu există punct de pornire, nu există nici o premisă pe care să poţi clădi o bază.

Sincer, aţi putea începe cu Prima Carte Kryon, pe care i-am spus partenerului meu să o numească Vremurile Sfârşitului. Dar a fost o perioadă criptică pentru el şi a trebuit să înveţe cum să primească mesaje channel. Nu era în uniune cu mine aşa cum este acum. De asemenea, au fost comunicări pentru 1989 şi nu pentru azi. Aşa că mesajul nu era la fel de limpede ca şi astăzi, nu aşa cum este acum. Nu era la fel de personal, nu aşa cum este acum. Aşa că astăzi vom începe cu o sarcină despre care i-am spus partenerului meu. Trebuie să fie un manual cu multe capitole, care s-ar putea să nu ajungă niciodată o carte fizică, dar care are un nume ca şi una fizică. Va reprezenta seturile de instrucţiuni pentru cei care vor să înceapă cu începutul. Tocmai de aceea, mesajul channel din această seară va fi informaţie de bază – lecţia întâi – care îl duce pe cititor la începutul acestei noi energii şi la tot ce are legătură cu ea. Cu asta începe. Aici vor descoperi Oamenii premisa. Este şi ceea ce unii dintre voi au nevoie ca împrospătare, pentru că astă-seară vor fi prezentate anumite informaţii pe care nu le cunoaşteţi.

Spunem aşadar, “începe”, iar acest mesaj channel, care a fost transcris, este cel pe care dorim să-l denumim primul capitol al manualului. Îl vom numi “Conştientizarea propriei voastre spiritualităţi.”

Adevărul – Baza pentru credinţă şi acţiune

Înainte de a începe lecţia, trebuie să discutăm o premisă despre care am mai discutat odată: “Ce este adevărul?” În propria voastră realitate, în interiorul zidurilor percepţiei pe care le construiţi în jurul minţii voastre numite “3D”, există absoluturi în adevăr, matematică, ştiinţă. Când începeţi să dărâmaţi aceste ziduri tridimensionale şi intraţi în sistemul lucrurilor interdimensionale, mai ales a celor spirituale, toate regulile realităţii se schimbă. Ceea ce vă voi spune s-ar putea să nu vă convină tuturor, pentru că le veţi cântări într-un mod 3D, în loc să le cântăriţi într-un mod multiplu-D, din cauza modului în care funcţionează mintea voastră.

Adevărul este relativ la calea voastră şi este multiplu. Mulţi vor spune imediat “Kryon, nu ne place. Trebui să fie un adevăr, pentru că adevărul creează premisele pentru direcţia în care Omul îl caută pe Dumnezeu. De aceea, nu poate fi decât un adevăr şi doar un Dumnezeu.” Un Dumnezeu înseamnă un adevăr, sau puteţi vedea mai multe căi către un Dumnezeu? Când ajungeţi de cealaltă parte a vălului în moarte, nu fiţi şocaţi să găsiţi acolo pe alţii care nu au făcut parte din biserica voastră sau din adevărul vostru. Sunt multe adevăruri şi, cu intenţie pură, toate sunt căi pline de pasiune care duc spre Dumnezeu şi “familia lui Dumnezeu”.

Celor care cer să fie un singur adevăr, vă voi da unul. Există, într-adevăr, un adevăr generic, un adevăr esenţial, care este următorul – că în centrul fiecărui atom din acel univers al vostru veţi găsi iubirea lui Dumnezeu într-un mod personal. Aceasta este energia esenţială. Acesta este adevărul. Dar puteţi spune “Ce drăguţ!” Iar eu vă voi răspunde, oh, nu, nu vorbesc despre drăguţ. Vorbesc despre fizică. Există o energie în miezul fiecărui atom care face ca lucrurile să meargă, iar când îndepărtaţi energia lui Dumnezeu, totul se năruie. Aţi putea spune că este spaţiul dintre norul de electroni şi nucleul atomului cel care ţine totul în mişcare şi separat. Reprezintă mai mult decât veţi măsura vreodată, mai mult decât veţi şti. Este fizică elementară şi este iubirea lui Dumnezeu. Acesta este adevărul esenţial, iar savanţii sunt pe cale să descopere acest lucru. Vor denumi acest lucru altfel, dar va fi conştientizarea unei forţe inteligente care face ca totul să funcţioneze.

Iată definiţia adevărului: Este atunci când o Fiinţă Umană îşi uneşte inima cu pasiunea pentru Dumnezeu şi creează descoperiri. Este conştientizarea unei căutări personale, dacă doriţi, fără a şti mai mult. Este o consimţire, cu liber arbitru, de a afla despre Dumnezeul dinăuntru. Acesta este adevărul. De aceea, aveţi adevăruri multiple de la Fiinţe Umane multiple. Dar, repet, unui Om nu-i place neapărat acest lucru. Spuneţi “Trebuie să fie un adevăr, o doctrină, o clădire”. Iar noi spunem “Cât de 3D din partea voastră!” Liniaritatea existenţei voastre a fost centrată pe Dumnezeu, iar voi aţi decis să faceţi un Dumnezeu 3D! Aşa se potriveşte cu experienţa voastră Umană. Nu vedeţi cât de limitativă este? Este un personaj de desene animate adus la viaţă, care iese din scena 2D şi întâlneşte un Om. Dar ţipă de confuzie şi frustrare, pentru că vede pentru prima oară 3D. Nu poate să-i facă faţă şi nu-l înţelege… pentru că nu are nici un sens. De aceea, se întoarce la domeniul lui pe pagina sa şi desenează oameni în 2D, astfel încât totul să aibă sens pentru el. Sunteţi redaţi apoi ca un desen 2D, din cauza limitării observatorului.

Înăuntrul fiecăruia dintre voi veţi descoperi “familia”. Această “familie” este “grupul” intuitiv care formează întregul lui Dumnezeu. În miezul acestei familii se află acelaşi sistem al lucrului interdimensional şi vine din iubirea lui Dumnezeu şi compasiunea a ceea ce voi numiţi Spirit. De aceea, adevărul vostru este ceea ce faceţi atunci când vă urmaţi pasiunea de a crea manifestare în viaţa voastră. Ceea ce majoritatea Fiinţelor Umane nu înţeleg şi nu vor înţelege este faptul că acest sistem este liantul dintre multele voastre adevăruri. Greu de explicat în 3D, nu-i aşa? Dar între multiplele adevăruri ale căutării voastre a ceea ce trebuie să faceţi există un liant de cunoaştere şi sincronicitate, toate lucrând împreună în cadrul potenţialelor sistemului de a face ca lucrurile să aibă loc în 3D. Aici e mai mult decât pare.

Premisa de început

Haideţi, aşadar, să începem cu premisa. Nu căutaţi o doctrină. Nu căutaţi un profet. Ieşiţi din cadrul credinţei 3D, cea a urmării altora în cadrul unei cutii generice de credinţe şi riscaţi, în schimb, ideea că Dumnezeu este mult mai mare decât orice vi s-a spus vreodată. Căutaţi să aflaţi de ce sunteţi aici, iar premisa este că această căutare vă v-a dezvălui nu doar propria voastră cale, ci şi faptul că sunteţi parte a unui sistem mare. Este un sistem interdimensional despre cum merg lucrurile, este intuitiv şi este împărtăşit de alţii peste tot în lume. Este înnăscut, adică “implementat în celulele omenirii”. Este magnific şi va dezvălui, de asemenea, Dumnezeul dinăuntru, atât de mult încât puteţi deveni propriul vostru profet, propriul vostru maestru, dezvăluind divinitatea din propria voastră existenţă exterioară. Vă va aduce conştientizarea faptului că aţi mai trăit înainte şi că acesta este un element esenţial al sistemului, nu ciudat sau straniu, ci mai degrabă o observaţie înţeleaptă a modului în care toate se potrivesc. Va zbura în faţa celor care sunt pătrunşi de o mitologie 3D, oferită lor de cei care au existat într-o perioadă şi într-o energie mult mai puţin iluminate pe această planetă.

Nu fiţi critici cu voi înşivă dacă nu urmaţi apoi ce vi s-a spus de către o altă Fiinţă Umană sau organizaţie, prin ceea ce cred ei că este adecvat din punct de vedere spiritual. Adevărul lor este diferit de adevărul vostru. Modul în care Îl caută ei pe Dumnezeu diferă de al vostru. Binecuvântată este Fiinţa Umană care Îl caută pe Dumnezeu în orice fel! Binecuvântat este Omul care este gata de a porni şi care spune “Doamne, spune-mi ce trebuie să ştiu. Vreau să dărâm zidul, dualitatea dintre 3D şi multiplu-D. Vreau să dărâm zidul pentru a-mi găsi propria măreţie. Ştiu că există. O simt. Arată-mi calea spre propria mea revelaţie.”

Când o Fiinţă Umană îşi urmează adevărul, ceea ce va descoperi este pasiunea sa pentru Dumnezeu. Este o cale spre propria sa descoperire de a-l găsi pe Dumnezeu în viaţa sa. Asta este adevărat. Este diferit deoarece sunt atât de multe căi individuale pentru Oameni. Fiecare Fiinţă Umană este unică din punct de vedere spiritual. Una lucrează asupra aspectelor legate de abundenţă, alta asupra aspectelor legate de sănătate, alta asupra aspectelor legate de valoarea de sine, iar alta se luptă cu teama. Multe dintre aceste căi sunt un rezultat al experienţelor trecute a Oamenilor pe Pământ, în diferite exprimări (vieţi trecute), ce creează vasta diversitate a personalităţilor la naştere – puterile şi punctele sensibile, multele fobii şi darurile fiecăruia. Vedeţi cum nu puteţi crea o cutie spirituală şi nu puteţi cere tuturor să intre în ea?

Noua Energie – Ce s-a întâmplat?

Astfel începe călătoria. Despre ce este această Nouă Epocă? Ce este această mare schimbare? Începem cu începutul, iar acest început nu este chiar atât de departe în trecut. În timpul vostru, este doar 1987. Doar atât voi merge înapoi, deoarece acesta este începutul acestei energii, cea care i-a permis lui Kryon să se manifeste ca un învăţător, iar totul înainte de asta a fost o energie mai veche, mai densă. A fost o energie veche ale cărei profeţii au plecat rând pe rând. Aţi observat că energia Pământului este diferită astăzi? Energia veche reprezenta un Pământ care acum nu mai este, dacă aţi observat. Această informaţie este pentru cei care studiază acest lucru pentru prima oară şi au nevoie să audă totul de la început.

În 1987 s-a petrecut un eveniment care a fost unic în istoria voastră. A fost denumit “Convergenţa Armonică”, iar ulterior evenimentul “11:11″. Ceea ce a fost unic a fost de natură ezoterică: Pământul a atins o frecvenţă de vibraţie de neutralitate spirituală în care viitorul o putea lua în orice direcţie. Putea fi tras la un nivel înalt, un nivel interdimensional sau se putea bălăci în vechile profeţii despre sfârşitul lumii. În afara timpului vostru liniar şi dificil de înţeles pentru voi, toate Sinele Superioare implicate în sistemul Pământului au fost chestionate. Toate Fiinţele Umane care au fost vreodată pe planetă, care sunt pe planetă şi vor fi, potenţial, pe planetă au fost solicitate să răspundă la întrebarea: “Vrei să mergi până la capăt cu profeţia din energia veche, potenţialele vechiului, sau doreşti să treci în noua energie despre care cei din vechime au spus că va veni? (mayaşii şi anul 2012) Este o energie care nu apare în profeţiile voastre actuale, ceva ce va crea pace pe Pământ, ceva ce va da de lucru Lemurienilor care sunt aici şi pentru sufletele bătrâne care sunt aici. Va crea Faruri spirituale care se vor trezi în număr mare. Care este alegerea ta?”

Iar răspunsul a fost “Vrem să mergem mai departe.” Şi ca dovadă dramatică a acestui eveniment ezoteric, aproape peste noapte, în decurs de câţiva ani de la acest eveniment, structura geopolitică a planetei s-a schimbat şi s-a transformat în ceva la care nimeni nu se aştepta. În ciuda a toate şi în ciuda tuturor profeţiilor, ţări care au fost jucători puternici al vechiului scenariu de sfârşitul vremurilor, s-au schimbat semnificativ. (Mai ales, Uniunea Sovietică). Priveaţi dintr-o dată o realitate pe care nimeni nu o prevăzuse în profeţii. Nici urmă de război rece! Lucrul care dăduse naştere la 50 de ani de tulburări, teamă şi “fără vreun sfârşit previzibil” s-a stins brusc de la sine. Timpul pentru programatul sfârşit al lumii a venit şi a trecut (1999 – 2001).

Apoi aţi fost puşi în faţa unui eveniment dificil în 2001, numit 9/11. Nu a fost cuprins în profeţii, nici în prezicerile lui Nostradamus, nici în scripturi (Apocalipsa). Aşa cum am spus în faţa grupului Naţiunilor Unite în urmă cu doi ani, evenimentul 9/11 va afecta două generaţii a ceea ce face conducerea voastră aici (SUA). Nu credeţi că ceva atât de important ar fi trebuit să fie în vechile voastre profeţii? Acest lucru este dovada faptului că vă aflaţi într-un viitor nou. Aşadar vă spunem din nou, Convergenţa Armonică din 1987, împreună cu Concordanţa Armonică din anii următori sunt puncte de sprijin ale energiei schimbătoare pe care aţi creat-o voi singuri. Şi iată-vă acum cu o energie complet diferită.

Dacă citiţi aceste lucruri pentru prima dată, şi vreţi să ştiţi ce semnificaţie au pentru voi, citiţi cu grijă şi urmăriţi logica, pe măsură ce avansează. Vă aflaţi aici, pe un pământ schimbător, unul care nu a fost niciodată prezis în profeţii. Puteţi spune “Ce să fac pentru a face ceva important şi cum mă pot schimba?” Iar eu vă voi spune, mai ales dacă sunteţi noi: Chiar actul de a pune această întrebare înseamnă schimbarea pământului.

Binecuvântată este Fiinţa Umană care întreabă “Ce pot face? Ce urmează?” Deoarece prin acest act de compasiune pentru planetă se arată pe sine dinăuntru, arată că au început să dărâme zidul. Eşti tu acela? Dacă da, ceri atunci treptele ascensiunii, nu-i aşa? Şi totuşi nu am să ţi le spun, pentru că nu există trepte. Oh, poate ar fi totuşi una: Începeţi! Astfel vă spunem că Fiinţa Umană care îşi începe călătoria de întrebări “Cum dărâm zidul?” a luat deja târnăcopul în mână, deja dezleagă enigma şi deja pătrunde ceva lumină înăuntru.

Sistemul schimbător al Karmei

Aş dori să vă explic din nou ce se întâmplă legat de karma. Acesta este un vechi proces spiritual care va fi mereu cu voi şi planeta Pământ. Este descris foarte succint prin unele dintre cele mai vechi sisteme de credinţă de pe planetă. Adevărat până în ziua de azi, este un sistem energetic care îşi va păstra locul şi va funcţiona de la sine, la fel ca şi multe alte lucruri legate de energia vieţii. Chiar dacă Fiinţa Umană nu face absolut nimic pentru a-l vedea sau recunoaşte, este în continuare prezent şi va afecta ceea ce face Omul.

Important. Oamenii individuali nu sunt predestinaţi să facă nimic pe Pământ. Nu există o cale predeterminată (predestinare). În schimb, în mod obişnuit sunt predispuşi să urmeze o cale karmică, lucru pe care îl fac pentru simplul fapt că este acolo şi ei vin pe planetă cu echipamentul emoţional de a urma această cale în mod automat. Daţi-mi voie să vă explic. Atât de multe lucruri sunt în lucru la momentul acesta, inclusiv liberul vostru arbitru de a nu avea liber arbitru! Sunteţi în plină bătălie chiar acum şi, într-adevăr, dacă permiteţi conştienţei să treacă într-o situaţie inversată, chiar şi într-un Pământ iluminat, vibrant, liberul arbitru poate dicta că nu mai vrea liber arbitru! Va fi ca şi un vot pentru a nu mai permite votarea! Iată cât de puternici sunteţi. Sunteţi îngeri şi puteţi crea orice vreţi să creaţi ce este pe pământ. Cel mai întunecat întuneric şi cea mai luminoasă lumină sunt ambele pe paleta voastră de culori ale energiei. Orice doriţi, puteţi face. Este o perioadă critică.

Lucrurile s-au schimbat. Vechile profeţii a ceea ce vi s-a spus că se va petrece au căzut şi au fost înlocuite de liberul arbitru al momentului. Mayaşii v-au dat informaţia că 2012 este începutul unei schimbări vibratorii a planetei… o energie a unui nou început. Are o energie 11:11. Într-adevăr, 2012 este viu cu 11:11. Acel 11:11 pe care mulţi dintre voi îl vedeţi pe ceasuri este legat de promisiunea tranziţiei din 2012 într-o energie mai pozitivă, începutul unei noi paradigme. Puteţi naviga spre 2012 foarte bine cu abilitatea ca pământul să vă sprijine într-un mod în care nu a mai făcut-o niciodată, Lucrători în Lumină. Sunt în curs schimbări de care nu ştiţi nimic. Dar o iau prea repede.

Fiecare Fiinţă Umană care este născută pe această planetă, primeşte imediat un implant karmic. Vine şi îşi depune cristalul în Peştera Creaţiei. Cristalul este o energie de memorie ce se aliniază la Reţeaua Cristalină. Este parte din Gaia, iar astfel Gaia ştie că această Fiinţă Umană este aici. La fel este cu voi toţi. Când veniţi pe această planetă, energia karmică este depusă în ADN-ul vostru şi începeţi aici energia. Energia karmică este o energie care este parte a sistemului despre care vorbim, adică forţa vitală a Pământului. Este cea în care Fiinţa Umană nu alege o cale ezoterică, ci doar urmează un “făgaş de karmă existentă”, creat de energii şi expresii anterioare pe planetă cu alţii. Deseori Oamenii sunt născuţi într-un loc în care au fost şi data trecută. Deseori ei urmează direcţia familiei lor şi indiferent ce face familia, fac şi ei. Dacă cei din familie sunt fermieri, sunt şi ei fermieri. Este cel mai natural lucru pentru ei şi este o decizie uşoară. Este ca un drum pe care este minunat să umbli, fără pietre, la fel este şi calea lor karmică.

Această cale îi duce deseori la încercări, din cauza lucrurilor petrecute în vieţi anterioare. Deseori se va reface şi desface, pe măsură ce energia karmică se dezvăluie. Multe dintre energiile yin şi yang sunt astfel manifestate. Este adevărat că culegi ceea ce ai semănat. Şi asta face parte dintr-un foarte vechi sistem dintr-o foarte veche vibraţie… una care este automată. Dar nu trebuie să fie a voastră. Ascultaţi, pentru că acum devine bine/interesant (Kryon zâmbeşte).

În 1989 am început să vă spun că în această nouă energie aţi avut şansa, dacă nu chiar necesitatea, de a ieşi din karmă şi de a porni pe calea propriei voastre alegeri. Deoarece, ca un suflet bătrân, un suflet cu măreţie interioară, aveţi capacitatea de a ieşi de pe făgaş. Puteţi lua această karmă veche şi o puteţi pune deoparte şi o puteţi înlocui cu ceva mult mai înalt ca energie… o energie cu direcţie spirituală stabilită prin intenţie, pentru voi şi planetă. Aţi spune “Aş vrea să-mi fac propria creaţie, propria realitate şi nu vechiul model de karma cu care am venit.” Aţi auzit fraza “Crearea propriei realităţi”? Asta înseamnă. Iar Convergenţa Armonică v-a dat această putere.

În 1989 am sosit cu partenerul meu şi am început să transmitem mesaje channel despre faptul că puteţi crea o situaţie în care să vă anulaţi karma şi să vă mişcaţi în liberul vostru arbitru şi să creaţi lecţia de viaţă pentru care aţi venit. Am vorbit despre un implant, despre care nu mai vorbim. Nu vorbim niciodată despre asta deoarece acum am reinterpretat acest lucru pentru a însemna “implantarea permisiunii de a ieşi de pe făgaş!” Vă implantaţi vouă înşivă pasiune şi adevăr şi mergeţi mai departe, ieşiţi din karmă şi intraţi într-un loc în care aveţi libertatea de a alege energia pe care o creaţi prin pură intenţie.

Karma este interesantă. Iată ceva la care nu v-aţi gândit, Fiinţe Umane – profunzimea karmei. Mă uit la sufletele din această sală (în Georgia). În această sală în care se petrec acestea, sunt opt dintre voi care trăiesc astăzi datorită faptului că au ieşit din karma! Dacă aţi fi rămas pe făgaşul karmic în care v-aţi născut şi dacă aţi fi făcut lucrurile pe care toată lumea dorea să le faceţi şi aţi fi urmat calea karmică, astăzi nu aţi fi aici. Şi asta din cauză că potenţiala voastră karmică “întâlnire cu moartea” v-ar fi luat. Aţi fi fost în locul şi timpul karmic pentru a trece prin experienţa potenţialei voastre morţi. Dar pentru că aţi sărit de pe făgaş şi aţi manifestat propria voastră experienţă de viaţă, toate atributele karmice ale morţii voastre au dispărut. Şi acum, iată-vă, singuri responsabili de când veniţi şi când plecaţi. Opt dintre voi.

Astfel Oamenii ne uimesc de partea noastră a vălului. Tocmai v-am oferit un adevăr care este puternic şi îmbucurător, şi ar trebui să-l sărbătoriţi. Ar trebui să ridicaţi, chiar acum, o statuie morţii de care aţi trecut! Dar nu o faceţi. Nu ştiţi ce nu s-a întâmplat, nu-i aşa? Ei bine, eu ştiu. Cine este cel care are controlul asupra morţii? Ce vi s-a spus despre asta? Cine este doamna cu coasa? Ei bine, indiferent ce vi s-a spus, vă voi spune eu cine este doamna cu coasa. Este Fiinţa Umană care decide să nu-L caute niciodată pe Dumnezeu. Este Omul care doar apare şi nu joacă nici un rol în destinul său… urmează doar calea karmei, inclusiv merge direct spre moarte. Nu este judecat nici un Om care face acest lucru, doar relatăm ceea ce se petrece. Dar opt dintre voi nu ar fi aici, stând pe scaune, dacă nu ar fi “părăsit calea karmei”. Felicitări, familie, pentru că ştiţi despre ce este vorba.

Aşadar, pentru începători, vă spunem că puteţi să vă depărtaţi de karma cu care v-aţi născut şi să începeţi să vă creaţi propria realitate. Aceasta este noua schimbare a energiei. Vă permite să treceţi în conştiinţa unui nou tip de Fiinţă Umană care îşi alege propriul destin. Unii o numesc ascensiune, trecerea într-o energie de creare proprie.

Aşadar, următoarea întrebare este, desigur, “Kryon, ce fac în continuare?” Răspunsul este cel mai greu dintre toate – aveţi răbdare cu sistemul. Oamenii nu se prea pricep la asta. Este nevoie de răbdare pentru ca sistemul să vă ajungă din urmă alegerile. Dacă sunteţi noi şi abia începeţi să înţelegeţi şi să ascultaţi acest mesaj, primul lucru pe care veţi dori să-l faceţi va fi să mergeţi să urcaţi treptele. Veţi dori să faceţi ceva cu cunoaşterea şi pasiunea voastră şi cu noul vostru entuziasm. Veţi dori să faceţi ceva în 3D.

Vechea paradigmă vă determină să faceţi ceva fizic pentru a manifesta ceva spiritual. A fost în istoria voastră şi este parte din mitologia voastră, dar nu aşa funcţionează în această nouă energie. Ştim cine sunteţi şi ce încercaţi să faceţi. Fiecare adevăr este unic, iar adevărul vostru poate fi să puneţi în mişcare o minge care vă va duce, în final, din punctul A în punctul B. Începeţi să vedeţi lecţia vieţii voastre şi începeţi să vă treziţi şi să fiţi conştienţi de sufletul bătrân care sunteţi.

Mulţi care abia au început să simtă aceste lucruri în ei înşişi, simt ca şi cum ar fi cumpărat un bilet de tren şi, drept urmare, aşteaptă ca trenul să apară curând. Ei bine, vă spun că şinele nici măcar nu sunt încă construite! Nu disperaţi, dragilor, pentru că aţi început procesul. Aşa că în timp ce aveţi răbdare, începeţi să studiaţi şi să învăţaţi ce este înăuntrul vostru ce diferă de ceea ce credeaţi. Iar cel mai bun loc pentru a porni este să-i priviţi pe maeştrii acestei planete. Maeştrii planetei sunt cei pe care trebuie să-i copiaţi, deoarece aceasta este noua unealtă a acestei epoci – măiestria!

Măiestria este anularea karmei şi depăşirea unei vieţi în energie veche şi trecerea în alta, păstrându-vă în acelaşi timp propriul corp! Uneltele pentru asta sunt în reţea. Uneltele pentru asta sunt în Cristalin. Memoria planetei se schimbă acum pentru a face loc unui maestru care are chiar numele vostru! Sunt mulţi cei care se trezesc, mulţi ce fac chiar acum lucruri pe care doar maeştrii din vechea energie le puteau face şi pe care le-au făcut pentru ei înşişi. Şi, apropo, e ceea ce ei predau în acest templu în care staţi. Gândiţi-vă la asta.

Aşadar vă spunem să îi luaţi ca exemple pe acei maeştri care au umblat pe planetă înaintea voastră. Ce au avut ei şi voi nu aveţi? Primul lucru este… absolut nimic! Cu toţii au fost Fiinţe Umane. Nu au fost super-fiinţe şi nu au fost născuţi diferiţi faţă de voi. Cel care a spus că El este Fiul lui Dumnezeu a fost foarte clar în legătură cu acestea. El a spus “Eu sunt Fiul lui Dumnezeu şi la fel sunteţi şi voi!” Mesajul său era despre manifestare… să vă ajute să înţelegeţi că măreţia pe care o avea El înăuntrul Său era şi a voastră. Nu dădea bine cu cultura Lui şi cu vremea Lui, iar cuceritorii ţării Sale L-au ucis.

Vreau să vă spun că ceea ce v-a arătat El este ceea ce puteţi face şi voi cu măiestrie. Puteţi schimba materia, puteţi da înapoi ceasul din ADN-ul vostru, puteţi crea vindecare care este dincolo de ce aţi crezut vreodată că aţi putea face şi toate acestea vin direct din Sinele Superior dinăuntrul vostru. Energia maeştrilor este cu voi, iar singurul motiv pentru care au venit aici a fost să fie exemple, astfel încât voi să le puteţi vedea şi să faceţi întocmai.

Întoarcerea Maeştrilor Pământului

Unii spun că maeştrii se vor întoarce într-o bună zi pe planetă şi multe religii ale Pământului susţin acest lucru. Unii privesc spre cer şi spun “Vine, vine… o vreme când maeştrii se vor întoarce să ne salveze”. Îşi agaţă toate speranţele şi dorinţele de asta şi cântă cântece şi ţin slujbe şi îi aşteaptă să se întoarcă. Iată ce vă voi spune: Oamenii care fac asta nu înţeleg, nu văd realitatea a ceea ce s-a întâmplat. Şi asta pentru că maeştrii s-au întors cu toţii şi stau chiar în acest loc!

Oriunde sunteţi, sunt şi ei. Sunt parte a structurii unei noi reţele magnetice şi sunt aici în spirit, nu în trup. Sunt aici să vă pătrundă, dacă doriţi, într-un mod ce va crea vindecare şi manifestare şi soluţii în corpul vostru. Întunericul va fugi de lumină atunci când veţi decide să deschideţi uşa şi să-i permiteţi să intre. Acesta este modul în care Dumnezeu foloseşte bărbaţii şi femeile de pe această planetă. Aşa că dacă sunteţi noi şi vă uitaţi la astea, vă spun că maeştrii v-au arătat ce este posibil acum. Convergenţa Armonică este cea care a permis ca aceste lucruri să se petreacă, iar alegerea voastră ca Fiinţă Umană este să vă uitaţi la astea sau nu.

Noua reţea şi nevăzutul său sistem de rezervă

Sunt multe sisteme de rezervă de care nici măcar nu sunteţi conştienţi. Această informaţie este pentru cei care abia se trezesc şi care ar dori să aibă câteva informaţii de dincolo de văl. Reţeaua Cristalină a acestui pământ este memoria planetei. Este parte a ceea ce aţi numi Gaia. Reţeaua Cristalină a acestei planete este acum reţeaua activă şi este tăbliţa pe care scrieţi energia, pe măsură ce mergeţi mai departe. Absoarbe tot ce faceţi, mergând dintr-un loc într-altul. Reţeaua Cristalină ştie unde aţi umblat şi faptul că aţi lăsat urme în noroi, deoarece reţeaua cunoaşte omenirea. Orice Fiinţă Umană care se trezeşte spiritual pe această planetă este cunoscută de Gaia. Din intenţia voastră radiază lumină şi anulează aspectele voastre tridimensionale ale realităţii.

Există un sistem de rezervă al Reţelei Cristaline a acestei planete… un sistem de memorie. Reţeaua Cristalină nu va fi niciodată distrusă şi totuşi există sisteme ce puteau fi aplicate pământului de către oameni şi omenire, care l-ar fi putut afecta într-un mod care ar fi anulat integritatea întregului. Ar putea rupe lanţul: prea mult electromagnetism aplicat pământului într-un mod obscur ar putea distruge integritatea pentru o vreme. Aşa că există un sistem de rezervă şi este viu, iar unii dintre voi au nevoie să ştie ce este. Va fi mereu cu voi şi este vorba despre balenele acestei planete. Iubiţi delfinii, nu-i aşa? Întrebaţi un biolog despre ei. Sunt cu adevărat mici balene! Aşa că atunci când vorbim despre balene, ne referim la toate. Ce alt mamifer de pe planetă este protejat de peste 80% dintre ţările de pe Pământ prin tratate? Nici unul. Şi asta deoarece, la modul intuitiv, rasa Umană ştie că acestea sunt fiinţe maiestuoase şi trebuie să rămână intacte pe planetă. Este un sistem de rezervă şi este foarte special. Acum ştiţi secretul, ştiţi de ce simţiţi astfel pentru ele.

Rezumat

Este posibil să fie mai mult decât vi s-a spus? Ce vă spune intuiţia despre propriul vostru scop la acest moment? Convergenţa Armonică a făcut mult mai mult decât doar să schimbe energia planetei. V-a dat permisiunea să atingeţi o stare iluminată, şi acum iată-vă aici.

Există mereu întrebarea 3D “Ce ar trebui să fac acum?” Binecuvântat este Omul care simte acest lucru la nivelul inimii, atât de puternic încât va spune “Voi face această călătorie. Îmi voi găsi adevărul.” Pentru că înţelege că însuşi procesul de descoperire creează lumina pe această planetă. Nu veţi adera la nimic şi nu veţi face parte din vreo organizaţie Umană. În schimb, personal veţi ajunge să puneţi întrebări legate de voi înşivă.

Folosim deseori metafora luminii şi a întunericului. Este cea mai bună pe care o avem. Într-adevăr, la un nivel energetic, curiozitatea voastră deschide uşi şi face ca planeta să vibreze la frecvenţe mai înalte. Mai puţin de jumătate de procent din omenire trebuie să se trezească pentru ca această planetă să se schimbe permanent. Asta datorită faptului că nu este nevoie de multă lumină pentru a alunga întunericul. Sunteţi aproape şapte miliarde de Fiinţe Umane, majoritatea nu se vor trezi niciodată nici nu sunt interesate de aşa ceva. Marea majoritate trăiesc doar pentru a supravieţui şi pot fi preocupate doar de masa următoare sau de propriile lor vieţi. Dar voi aveţi privilegiul de a fi preocupaţi de partea ezoterică, spirituală a vieţii. Voi păstraţi, de fapt, potenţialul de lumină al planetei.

Este important să înţelegeţi că sistemul de care nu sunteţi conştienţi ştie de trezirea voastră. Sistemul de care nu sunteţi conştienţi ştie că ochii voştri sunt pe pagină sau că urechile voastre ascultă asta sau că staţi chiar acum în această sală, ascultând. Sistemul ştie de Farul ce veţi deveni, dacă nu aţi făcut-o deja. Mai târziu, vom defini sistemul şi vă vom spune cum funcţionează (în altă lecţie). Universul ştie de această întâlnire. Atât de profund este. Într-adevăr, greu de crezut, în realitatea voastră 3D că poate exista aşa ceva.

Permiteţi-ne acum să ne adresăm celor ce vor ceva mai mult. Dacă sunteţi dintre cei noi, vă voi spune că aici sunt bogăţii. Pe măsură ce demontaţi această informaţie şi descoperiţi mai multe despre voi şi ADN-ul vostru, abilităţile voastre, măiestria voastră, vă puteţi schimba situaţia şi puteţi rezolva problemele din viaţa voastră – puteţi învinge teama. Puteţi să vă dezvoltaţi valoarea de sine şi puteţi extrage din Înregistrarea Akaşă a existenţei voastre, atrăgând lucrurile de care aveţi nevoie. Puteţi merge la izvorul propriei voastre spiritualităţi şi puteţi deveni şamanul care aţi fost, poate nu cu mult în urmă. Puteţi deveni un minunat vindecător, dacă alegeţi, sau cineva care meditează şi îşi radiază lumina pe planetă, zi de zi. Orice alegeţi să faceţi, oricare este pasiunea voastră, acesta este motivul pentru care aţi venit astăzi aici şi pentru care citiţi acestea.

Iar următorul pas este unul legat de încredere. Nu faceţi presupuneri. Fără presupuneri. Mergeţi mai departe cu răbdare şi apoi vom discuta următorul capitol. Următorul care va fi dat este “Trăind cu propria voastră dualitate”. Dificil. Acesta va fi următorul în această serie.

Şamani din această sală, deghizaţi ca Fiinţe Umane obişnuite, nu este vremea să deschideţi acel vas al şamanismului vostru? Da, ar trebui să fiţi vindecător. Ştiaţi acest lucru, tot timpul. Nu este prea târziu. De aceea aţi venit.

Sunt Kryon. Nu voi spune la revedere. Energia anturajului rămâne aici unde va fi mâine în moduri la care nu v-aţi aştepta. Deoarece în cadrul vostru temporal, ziua de mâine vă va aduce anumite lucruri pe care aveţi nevoie să le auziţi, lucruri pe care le voi da partenerului meu în cursul zilei, chiar şi în afara mesajului channel – lucruri pe care aveţi nevoie să le auziţi despre voi înşivă, despre dualitate, despre ce urmează.

Nu sunteţi niciodată singuri. Indiferent ce gândiţi, suntem mereu alături de voi. Acesta este adevărul. Nu ştiţi cine a venit să vadă pe cine astăzi, nu-i aşa? Vă voi revedea, familie, aşa cum am făcut-o de multe ori. Eu sunt energia pe care o vedeţi când veniţi pe pământ. Eu sunt energia pe care o vedeţi când plecaţi. Unii mă numesc păzitorul porţii, doar pentru că sunt Kryon, iubitorul omenirii. Nu sunt cu adevărat păzitorul porţii, deoarece acest lucru este mitologie, dar eu sunt cel care stă la poarta vieţii voastre atunci când veniţi şi când plecaţi.

Şi aşa este.

KRYON

Traducere copyright Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.
Traducere de Simona Karner ©
Materialele de pe site-ul http://www.lucratorul-in-lumina.com/ pot fi copiate sau transmise în scopul evoluţiei personale sau pentru cercetare cu condiţia să nu se perceapă taxe pentru ele, iar această notă de copyright să fie ataşată. Orice fel de reproducere a materialelor pentru profit necesită aprobare în scris de la Monika Szavai.sursa: http://eusuntvictor.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu