marți, 1 mai 2012

ELIBERAREA DE ENERGIA ANXIETĂŢII - KRYONSalutări, Dragii noştri, EU SUNT KRYON din Serviciul Magnetic.

Încă odată este minunat să mă aflu cu voi toţi aici, în Marina da Gama, în această seară furtunoasă din Cape Town. Multe provocări şi multă iubire sunt în curs de revărsare. O lume nouă începe să prindă contur, odată cu o nouă formă de existenţă ivită din întuneric.

Fiecare are o parte întunecată şi prin aceste învăţături v-am învăţat cum să lucraţi cu umbra voastră, cu partea de întuneric, cu partea care nu funcţionează cum v-aţi dori. Aceste învăţături par acum să prindă rod. Multă iubire şi multe provocări sunt pe cale de apariţie. O lume nouă începe să prindă contur. Un fel absolut nou de a înţelege adevărata natură a lucrurilor. Pentru fiecare lucru există un loc şi un timp potrivit, iar acesta este timpul iubirii. Este timpul blândeţii, de vreme ce toţi treceţi printr-un proces accelerat de vindecare şi vă confruntaţi cu multe schimbări în propria viaţă. O lume complet nouă aşteaptă să se nască.

Acolo în interiorul propriei întunecimi se află genialitatea. Acolo veţi descoperi darurile individuale, iar dacă aveţi curajul să intraţi, veţi găsi şi mai multă iubire şi frumuseţe interioară. Vă repetăm din nou; chiar după colţ vă aşteaptă o lume minunată, o lume nouă în care vă puteţi crea propria realitate bazată pe iubire şi nu pe teamă.

Marele inamic al iubirii este opusul său, frica. Frica vă blochează capacitatea de a iubi. Întotdeauna am spus că frica are mai multe aspecte subtile. Nu seamănă cu un ciocan uriaş care vă trăsneşte în moalele capului spunând “Sunt aici.” Frica poate fi foarte, foarte subtilă şi vă poate corupe mintea fără voie. Frica vă poartă departe de inimă, fără voie. Frica vă ţine încătuşaţi la distanţă de visurile, de aspiraţiile voastre, dar poate fi învinsă, nu uşor, dar totuşi poate fi învinsă pe măsură ce v-aţi clarificat emoţiile trecutului suficient pentru a face loc în interior prelucrării temerilor.

Temerile vor opri cursul firesc al iubirii. Frica este asemenea unui baraj care opreşte cursul unui râu, iar fără cursul liber al iubirii nu se poate. Energia trebuie să curgă liber. Iubirea este fluxul firesc, dar frica nu trebuie să îi imprime destinaţia, fiindcă atunci iubirea se iroseşte în van. Este necesar să decideţi cu inima direcţia fluxului de iubire.

Uneori este tare înspăimântător, dar nu o ştiţi şi e ca atunci când se schimbă brusc macazul pe şinele de căi ferate. Una dintre şine conduce către iubire, iar cealaltă către frică şi nu prea sunteţi conştienţi de schimbarea direcţiei, alunecând pe şinele acelea departe de dorinţa inimii. Vă puteţi inventa tot felul de scuze şi motivaţii legate de renunţarea la împlinirea dorinţei. Chiar şi gândurile pot fi influenţate de frică. Seamănă puţin cu interacţiunea dintre undele luminoase şi gravitaţie. Undele de lumină pot fi adesea deviate şi manipulate de alte forţe şi energii.

Frica este o forţă care vă poate manipula gândurile ca parte din corpul emoţional. Frica poate avea la bază motive bine întemeiate, însă frica despre care vorbim în seara aceasta este una condamnată şi exilată în trecut. Frica continuă să fie muzica de fundal în vieţile voastre, care vă însoţeşte de prea multă vreme ca să o mai observaţi, este o formă vagă de anxietate, care creează circumstanţe de anxietate. Întotdeauna creează o realitate anxioasă. Emoţiile generează gândurile care creează realitatea – gândurile creează alte emoţii care creează realitatea.

Dacă simţiţi anxietate în alcătuirea voastră întotdeauna veţi crea o formă de realitate anxioasă. Va opri realizarea viselor după dorinţă, va opri cursul firesc al iubirii să vă poarte unde doriţi.

Aşa încât, vă rugăm să închideţi ochii şi să staţi cu picioarele bine aşezate pe podea şi să vă conectaţi simplu la Mama Pământ şi la Tatăl Cer. Dragii noştri, în seara aceasta este atât de mult Spirit în încăperea aceasta şi atât de multă iubire, iar voi aveţi tot sprijinul în acest proces şi în această seară. Observaţi-vă corpurile şi simţiţi-le senzaţiile, simţiţi tot ce se poate simţi. Luaţi-vă răgazul necesar… simţiţi pur şi simplu orice urmă de frică din corp, chiar dacă este doar un pic de anxietate. Aceasta se va resimţi prima, ca un aspect al copilului lovit sau rănit, ce trăieşte în frică din cauza repetării aceluiaşi eveniment, iar pe urmă trecem dincolo de aceasta, regresând în vieţile trecute, înapoi la zilele când vă creaţi Karma.

Rămâneţi fixaţi în această senzaţie, urmând-o vom retrăi pentru început multe din acele aspecte ale copilului interior rănit care trăia în frică. Odată rezolvate, veţi intra mai adânc într-o viaţă anterioară, când aţi simţit şi trăit pentru prima oară această frică.

Multe, multe din temerile celor din familia lui Kryon provin din vremurile Lemuriei şi Atlantidei, vremuri în care aveaţi cheile vieţii în mâini, cunoşteaţi adevărul despre viaţă, vremuri în care conştienţa era cât cerul de înaltă, complet diferită de actualul vostru nivel de conştienţă. În acele timpuri ştiaţi cum să vă creaţi realitatea. Cei care aparţin de familia lui Kryon, grupului de suflete al lui Kryon, erau marii vindecători şi mistici din vremea Atlantidei şi Lemuriei şi ştiaţi să manevraţi realitatea, să o schimbaţi şi să vă creaţi viaţa dorită.

Exista concomitent şi o putere care nu accepta calea femininului, o forţă ştiinţifică care nu accepta lumea misticilor şi care nu diferea de cea din anul 2008 pe Pământ. Diferenţa consta doar în nivelul mult mai scăzut de conştienţă din prezent, comparativ cu cel din Lemuria şi Atlantida. Este chiar mai scăzut decât cel din Egipt de acum două sau trei mii de ani. Conştienţa acestei planete a alunecat în jos. Poate părea diferită, dar nu prea este. Poate părea diferită din cauza întregii tehnologii disponibile şi unii ar putea spune că tehnologia echivalează cu conştienţa, însă adevărata conştienţă constă din relaţia interioară cu sinele, din modul în care relaţionaţi cu toate acele aspecte ale voastre, unul dintre aspecte poate să se teamă de altul şi pot crea o dinamică interioară de frică reciprocă astfel încât să trăiţi mereu în frică. Datorită acestei lupte interioare în continuă desfăşurare şi acelei temeri, adesea ignorată, fugiţi oscilând de la o extremă la cealaltă, chiar dacă v-aţi confruntat cu ea. Fugiţi de frică modificându-vă comportamentul.

În această seară dorim să vă eliberăm de frică. Dorim să vă susţinem într-un spaţiu lipsit de teamă, de teama aceea subtilă de care fuge continuu unul dintre aspectele voastre, fără a avea curajul să o înfrunte direct. O parte a problemei provine din derularea ei îndelungată ca o muzică de fundal, astfel încât nici să nu fiţi conştienţi de prezenţa ei.

Vă cerem să vă cufundaţi adânc şi tot mai adânc în corpuri şi veţi simţi cum apare teama, pe măsură ce pătrundeţi tot mai adânc şi mai adânc în interiorul corpului, iar teama va tinde să vă alunge din corp şi să nu vreţi să fiţi acolo prezenţi. Va face să nu vreţi să fiţi în corp, va întrerupe centrarea voastră în prezent şi vă va schimba comportamentul. De îndată ce intraţi în contact cu această frică, veţi fi şi mai tare cuprinşi de anxietate, veţi înceta să fiţi originali şi autentici şi nu veţi putea face faţă dilemei sau chestiunii, din cauza unei simple temeri instalate cândva în trecutul îndepărtat al copilăriei, atunci când eraţi atât de fragili, de blânzi şi de vulnerabili, atât de uşor de rănit. Probabil părinţii nu se înţelegeau bine, se certau în apropierea unui nou născut sau unui copilaş de câteva săptămâni, atât este suficient pentru a răni un copil şi a-l face să se teamă. O asemenea frică vă îngheaţă şi vă creează permanent o anumită realitate de viaţă. Frica aceasta va emana în lumea exterioară şi desigur că tot ce aţi emis se va întoarce. Emoţiile voastre sunt cele care vă cauzează problemele. Emoţiile sunt manifestările interioare, iar problemele sunt manifestarea lor exterioară în lumea materială.

Aşa încât, dacă aveţi curajul să pătrundeţi adânc în această frică şi să o descifraţi, este doar o senzaţie, un alt fel de sentiment, un sentiment stătut şi foarte, foarte, învechit care era acolo de mulţi, mulţi ani în şir, cauzându-vă anxietatea aceea remanentă. Anxietatea seamănă cu un disc vechi şi uzat care continuă să cânte acelaşi vechi acord zi după zi, săptămână de săptămână, an după an. Pur şi simplu repetă continuu aceeaşi melodie în fiecare minut al vieţii.

Vă cerem să fiţi centraţi în sine, să vă cufundaţi în frică, să o susţineţi în interiorul corpului. Frica aceasta ar putea avea şi altă sursă în afara copilăriei rănite. Ar putea fi transmisă de la strămoşi prin bunicii voştri, părinţii voştri până la voi. Toţi cei din familie trăiesc cu ea, cu această frică şi anxietate, acest nivel scăzut de acceptare, însă voi puteţi să trăiţi la propriu într-o reală abundenţă şi puteţi avea absolut orice aţi visat vreodată. Le puteţi avea pe toate!

Anxietatea se ramifică şi creează forme gând de genul “Nu merit asta – nu voi fi niciodată fericit – nu voi avea bani – nu voi fi bogat – nu voi fi pe deplin sănătos.” Toate aceste forme gând diverse au o singură cauză comună, anxietatea. Permiteţi-vă să simţiţi anxietatea, energia ei. Lăsaţi-vă inima deschisă şi aveţi bunăvoinţa să îi ascultaţi simţirea. Se simte inima deschisă? Sau se simte închisă? Pentru că noi lucrăm cu energia anxietăţii, ca atare este probabil ca inima să vă fie închisă în acest moment.

Anxietatea are forţa de a închide inima, are forţa de a bloca chakrele, de a opri curgerea energiei. Odată conştientizată îşi pierde puterea, puteţi fi cu ea, puteţi fi una cu anxietatea.

Umanitatea întreagă se teme de ceva, dar de unde provine această frică, această anxietate? De unde a început totul? Fiecare persoană are propriile motive de anxietate. Veţi face o călătorie înapoi la vremea copilăriei, dar de unde a început cu adevărat această anxietate?

Dorim să vă purtăm înapoi în timp, din nou, înapoi către începuturile timpurilor când eraţi compleţi şi când nu existau nici măcar două fiinţe separate, ci doar una singură. În acele zile eraţi aproape de Dumnezeu, eraţi o parte din Dumnezeu, din Divin, ştiaţi că sunteţi o parte a sa şi mai ştiaţi şi care din părţi. Chiar la începuturi, aţi venit pe planeta Pământ şi a trebuit să vă divizaţi în două. Acesta este începutul călătoriei terestre al oricărei fiinţe umane. Acesta este motivul existenţei sufletelor gemene, după cum fiecare fiinţă s-a divizat în două de la începutul timpurilor. O parte a destinaţiei acestei călătorii este ziua când cele două părţi s-ar regăsi pe pământ şi odată regăsite ar descoperi paradisul pe pământ împreună.

Este aproape imposibil ca o persoană să găsească paradisul pe Pământ şi iată motivele. În primul rând toţi sunteţi masculini şi feminini în acelaşi timp; sunteţi propriile mame şi proprii taţi interiori, odată ce aţi trecut de probele eliberării mamei şi tatălui vostru genetic. Ca o parte a călătoriei, după cum am explicat, după eliberarea părinţilor genetici şi reconectarea tot mai profundă la Mama Pământ şi la Tatăl Cer, veţi deveni modelul arhetipal al mamei şi tatălui interior. Odată cu dezvoltarea copilului interior şi extinderea sa în cele 7 chakre veţi deveni acel copil magic sau iluminat care păşeşte pe Pământ între cer şi pământ.

O entitate singulară are destule de rezolvat. Întâlnirea sufletelor gemene creează o realitate total diferită. Se creează o dinamică complet diferită în planul terestru. Mai întâi se generează un flux intens de energie, atâta vreme cât sunt procesate continuu problemele care apar între cei doi, iar ei nu se blochează sau nu se împotmolesc. Câta vreme continuaţi să redaţi lumina, energia care vă aparţine, veţi recupera părţi din voi cu care nu aţi putut relaţiona sau nu aţi ştiut cum, este vorba de revenirea iubirii şi a conectării, a conectării cu cealaltă jumătate a sinelui vostru real.

Am venit aici în această noapte, chiar în această noapte, ca să vă eliberăm de energia aceea a anxietăţii pe care o purtaţi în voi încă de la începuturile timpului. Flacăra geamănă a fiecăruia dintre voi trăieşte aici în această noapte, undeva pe planeta aceasta.

Depinde de fiecare să îşi ducă corpul şi energia într-un spaţiu în care să capete o asemenea oglindă echivocă. Trebuie să vă descoperiţi într-un spaţiu în care vă iubiţi pe sine, fiindcă geamănul este la fel ca voi, poate nu arată la fel, dar energetic este la fel, celulă de celulă, exact ca voi. Deci unele dintre părţile voastre urăsc alte părţi, iar flacăra geamănă va reflecta aceasta. Le veţi vedea în celălalt şi îl veţi urî o perioadă dar relaţia va fi foarte, foarte dificilă.

Relaţia va deveni mai simplă doar dacă aţi învăţat deja să lucraţi cu sinele, să fiţi integri şi să vă asumaţi responsabilitatea pentru fiecare gând în parte pe care îl consideraţi bun sau rău. Trebuie să ştiţi că sufletul geamăn va gândi exact la fel. Orice aţi simţi, flacăra geamănă va simţi la fel. Vă puteţi respinge ca nişte magneţi de aceeaşi polaritate, sau vă puteţi lipi ca nişte magneţi de polaritate inversă.

De fapt o parte din călătorie vă veţi respinge şi atrage reciproc în acelaşi timp. Este nevoie de o cantitate imensă de vindecare emoţională pentru a ajunge într-un spaţiu în care să începeţi o relaţie cu sufletul geamăn sau măcar să aveţi o conversaţie. Toţi cei din această încăpere ştiu cine este cealaltă persoană, prin a şti înţelegem că i-aţi cunoscut deja, poate nu ştiţi că ei sunt sufletele voastre gemene, sau poate îi veţi întâlni în următoarele luni sau ani.

Va trebui să deveniţi maeştri în arta integrităţii absolute şi a sincerităţii absolute, dacă vreţi ca relaţia să funcţioneze. Va trebui să fiţi maeştri în arta autovindecării şi a lucrului cu sinele. Aceasta vă va purta pe noi tărâmuri şi noi realităţi pe care foarte, foarte puţine fiinţe umane le-au experimentat vreodată de când există Mama Pământ.

Planul pământesc se transformă, dragii noştri. Energia planului pământesc se deplasează într-un tărâm nou. Se întâmplă multe, multe lucruri pe care acum zece sau douăzeci de ani nimeni nu şi le-ar fi imaginat că se pot întâmpla pe Pământ. Noile puteri ale lumii – Brazilia, China şi India devin tot mai puternice şi vor crea o nouă dinamică a puterii în planul terestru. Cu această creştere a populaţiei va fi foarte dificilă realizarea marelui vis American: o maşină mare, o casă mare pentru fiecare. Consumul de combustibil este prea mare.

Este avansată şi pusă la dispoziţie o nouă tehnologie. Va fi nevoie probabil de încă câteva evenimente cataclismice ca să fie permisă adoptarea acestei noi tehnologii, dar se va ajunge acolo în următorii zece sau cincisprezece ani. Va însemna puterea verde şi un mod nou de a construi lumea materială şi o nouă cale de a trăi în lumea materială. Va fi nevoie de salturi masive în evoluţia conştienţei şi spiritualităţii.

Planeta întreagă va deveni tot mai conştientă spiritual. Oamenii ca voi, cei care lucraţi cu lumină, voi sunteţi cu mult înaintea conştienţei maselor. Am spus-o mereu că transmutarea energiilor voastre va atrage transmutarea conştiinţei de masă. Există în mase anumite aspecte care nu vor accepta transformările aşa cum vin ele şi care vor dori să continue în lumea veche, dar lumea veche nu se mai poate susţine singură.

Pe planeta aceasta sosesc multe, multe energii minunate. Lucrătorii în Lumină îşi fac lor înşişi un imens serviciu şi servesc planeta Pământ prin transmutarea energiei planetei şi mutarea într-o dinamică nouă, o lume nouă, un loc foarte special unde Spiritul poate îndestula oamenii Pământului cu noi daruri, noi energii, dar ce trebuie să fie foarte bine înţeles este faptul că va trebui să existe chiar de la bun început o reală înţelegere şi o mare limpezime de conştienţă relativ la cine sunteţi şi cine aţi devenit.

În concluzie, voi copiaţi relaţiile părinţilor voştri. Purtaţi în interior amprenta acestei relaţii. Nu este amprenta voastră de bază, dar se suprapune peste ceea ce ar fi trebuit să fie relaţia. Este ca şi cum v-aţi scoate un palton vechi şi pe dedesubt aţi purta un costum minunat în care arătaţi complet diferit. Este normal să vă simţiţi tot mai bine îmbrăcaţi în haine tot mai frumoase. Vechiul palton nu prea vă face să vă simţiţi bine, mai ales dacă vă determină să faceţi lucruri nedorite.

Dragii noştri, paltonul vechi trebuie scos şi odată scăpaţi de el veţi străluci ca luceafărul dimineţii. Veţi aduce iubire acestui Pământ, fiindcă vă doriţi iubire pentru sine. Totul e valabil în ambele sensuri, totul!

Lăsaţi deci iubirea să vă curgă prin inimi şi simţiţi-vă acum inimile. Simţiţi diferenţa dintre starea de acum şi cea de mai înainte, când v-am rugat să lăsaţi iubirea să curgă. Simţiţi blândeţea şi fineţea din inimă, odată ce Spiritul v-a eliberat corpul de anxietate. S-ar putea ca anxietatea să revină în valuri şi este modalitatea prin care Spiritul eliberează anxietatea. Puteţi lăsa să treacă orice senzaţie. Numai ce nu se simte nu poate fi eliberat. Aţi devenit lucizi şi conştienţi de ceea ce eliberaţi.

Lăsaţi-vă trupurile să devină moi şi relaxate nu la modul naiv, fiindcă relaţiile pe care le cereţi în această încăpere nu sunt naive, ci se bazează pe putere şi iubire. Este vorba de a face următorul pas în dimensiunea următoare. Umanitatea este în curs de pregătire pentru a lume complet nouă, pentru o schimbare radicală a energiei.

Dragii noştri, voi cei din sala aceasta reprezentaţi primul val. Sunteţi ca nişte prototipuri care înaintează primele. Lăsaţi doar să circule liber prin voi sentimentele.

Dragii noştri, aşa a fost menit să fie. Voi şi partenerul vostru, sufletul geamăn, aţi parcurs o lungă şi uimitoare călătorie prin negurile timpurilor… aşteptând ca să se întâmple odată acest eveniment. Este ca atunci când se potrivesc două piese de puzzle. Va avea o mare însemnătate. Veţi dobândi o nouă inteligenţă. Această formă de relaţie va avea o nouă inteligenţă, un mod nou de existenţă, o stare de unitate şi de adevărată înţelegere, două nivele de telepatie. Veţi citi gândurile celuilalt şi îi veţi cunoaşte cauzele gândurilor. Va fi necesar un nivel înalt de onestitate şi de integritate.

Dragii noştri, când aceasta se va întâmpla, se va întâmpla pentru voi. Veţi avea tot ceea ce vă este necesar pentru a face relaţia să funcţioneze.

Dragii noştri, ancorăm acum această nouă energie a statutului de flăcări gemene aici în Marina da Gama, eliberând anxietatea pe care o purtaţi de mii şi mii de ani în voi, acea anxietate de a crede că nu veţi mai întâlni niciodată sufletul geamăn.

Mergeţi cu bine, Dumnezeu să vă binecuvânteze şi aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc. Aici Kryon care se retrage.

Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.

Traducere de Dana Buzoianu © http://www.lucratorul-in-lumina.comsursa: http://eusuntvictor.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu