marți, 1 mai 2012

ELIBERAREA DE FRICA - KRYON
Salutări dragii mei, sunt KRYON din Serviciul Magnetic.
Încă odată, este minunat să mă aflu în seara aceasta aici în mijlocul acestui grup de onoraţi vindecători care au conlucrat în cadrul mai multor dimensiuni, planete şi universuri. În seara aceasta este multă iubire în aer şi în această încăpere şi iubirea este tot ceea ce contează. Iubirea este răspunsul la toate întrebările sau problemele prin care treceţi. Pentru unii, există multă frică în vecinătatea iubirii. Unii din voi se tem mai mult de propria lumină decât de propriul întuneric. Majoritatea dintre noi prezintă o mare toleranţă faţă de întuneric şi o intoleranţă faţă de lumină.
Încet şi sigur vă eliberaţi de intoleranţa la lumină şi acest lucru vă va permite să fiţi mult mai centraţi. Emoţiile vor deveni mult mai calme, mai puţin haotice, permiţându-vă să luaţi decizii mai înţelepte – decizii bazate pe mult mai puţină teamă. Nu apelaţi la teamă când vă luaţi deciziile, apelaţi mai curând la lumină şi deci la iubire. Frica reprezintă sclavia planului terestru. Frica este ceva care vă constrânge şi vă împiedică să fiţi cine sunteţi cu adevărat. Frica este o stare de nebunie sau demenţă şi este reală. Frica este întunecimea cu care v-aţi obişnuit atât de bine şi oridecâte ori pătrundeţi în frica voastră, pătrundeţi într-o nouă stare de conştienţă extinsă. Veţi primi multe daruri care sunt ascunse în adâncul fricii voastre, în întunecimea şi cotloanele întunecate ale vieţii voastre aveţi să descoperiţi multe daruri spirituale minunate. Amintiţi-vă, pentru fiecare zonă de întuneric care este dezvăluită sau iluminată, există o temere mai puţin.
Teama poate lua miriade de forme subtile şi indirecte. Cu toate acestea, temerile voastre nu sunt mai puţin reale şi tocmai aceste temeri subtile, aproape invizibile vă produc cele mai mari necazuri. Aceste temeri vă blochează circulaţia energiei şi vă limitează la un spaţiu în care aţi fost reţinuţi toată viaţa. Aceste temeri sunt propagate de la o generaţie la alta, de la o familie la alta şi noi colectăm cu toţii propriile seturi pertinente de temeri care au la bază propria lor experienţă din planul terestru. Toate aceste învăţături se referă la eliberarea fricii, la ancorarea în iubire, în adevăr şi la a deveni sinele autentic. Una dintre cele mai importante reguli spune că “Atunci când eliberaţi ceva, întotdeauna vă apare în cale altceva mult mai bun”. Există o diferenţă între a elibera şi a respinge ceva. Adesea, când îndepărtaţi ceva în mod forţat, evitaţi confruntarea cu teama respectivă şi cu cât respingerea este mai puternică, cu atât mai dificilă va fi confruntarea cu ea.
Acum, închideţi ochii şi fiţi prezenţi în corpurile voastre. Fiţi conştienţi de câtă iubire există în această încăpere. Ghizii spirituali vă stau la picioare şi camera este populată de tărâmul angelic. Kryon însuşi este prezent aici în plină forţă. Experimentaţi ceea ce pare să vină din exteriorul corpurilor voastre şi fiţi conştienţi de ceea ce se petrece în interior. În seara aceasta vom lucra cu frica – frica care vă blochează viaţa, frica care odată eliberată vă va elibera şi pe voi. Există un motiv pentru care experimentăm frica. Pentru voi ea reprezintă un container de siguranţă şi pentru a învăţa despre planul fizic terestru este necesară o anumită cantitate de teamă. Este foarte important ca să le fie teamă copiilor mici, spre exemplu teama de foc îi ajută să nu se ardă sau teama de apă care îi împiedică să sară înăuntru înainte de a şti să înoate. Pe măsură ce vă maturizaţi şi ştiţi mai multe despre planul terestru (deja aţi învăţat să nu vă băgaţi mâna în foc) pericolul şi ca atare teama în sine vor fi imediat sesizate cu ochiul liber. Nu-i straniu faptul că pe măsură ce înaintaţi în vârstă deveniţi din ce în ce mai temători? Vă agăţaţi de temeri; le cultivaţi şi le permiteţi să crească. Fiţi conştienţi de sentimentele voastre atât în exterior cât şi în interior şi realizaţi că nu este nimic de temut în această încăpere, absolut nimic, deoarece vă aflaţi în deplină siguranţă într-un spaţiu ritual sacru… totuşi există multă frică în corpurile voastre… nimic mai mult decât frica în stare pură. Fiinţa umană circulă în permanenţă cu o stare de frică în corp. Fiinţa umană a uitat cum să îşi elibereze teama. Deci, lăsaţi să vă cuprindă frica corpul, frica care vă reţine cel mai tare în viaţă. Gândiţi-vă la un vis pe care l-aţi visat adesea, un vis care nu a fost niciodată împlinit. Poate este vorba de o casă nouă sau de o maşină nouă, ceva material sau ceva abstract, cum ar fi o poveste de dragoste. Visul vi s-ar fi realizat dacă nu ar fi fost frica la mijloc. Acum, fiţi conştienţi de frica din corpul vostru care vă opreşte de la realizarea acelui vis… şi eliberaţi-o. Lăsaţi frica să plece.
Dar cum putem recunoaşte fricile subtile, ascunse pe care le avem cu toţii în interior? Cum vă daţi seama dacă există frică în interiorul vostru? Trebuie să faceţi lucrul de care vă temeţi cel mai tare, iar asta înseamnă să vă pătrundeţi în aceea frică. De exemplu, aţi avut probabil cu toţii experienţa de a sta lângă piscină pe marginea planşetei pentru plonjat de la înălţime, simţindu-vă îngroziţi la gândul săriturii în apă. Poate că aţi şi sărit şi pe urmă aţi renunţat pentru totdeauna, sau poate că aţi repetat de multe ori saltul după acea primă săritură. Este o teamă clară şi reală. Acum, deveniţi conştienţi de ceea ce vă opreşte de la împlinirea visului. Este o teamă de a învăţa ceva nou iar dacă e aşa, de ce ar trebui aceasta să constituie o teamă? De ce ar trebui să se teamă cineva de învăţarea unui lucru nou? Poate că în trecut aţi fost pedepsiţi pentru eşec atunci când aţi încercat să învăţaţi ceva nou. Sau poate că aţi reuşit să învăţaţi, dar nu în măsura dorită şi v-aţi trezit cu o problemă. Deci, fiţi conştienţi de teama de a învăţa ceva nou şi experimentaţi-o în interiorul corpului. Amintiţi-vă, învăţarea înseamnă păşirea în necunoscut. Este o modalitate structurată de a învăţa ceva nou – de a deveni o fiinţă nouă. În lumea occidentală preocuparea pentru învăţătură exclude emoţiile şi oriunde apare o emoţie, ea evidenţiază o problemă. Necunoscutul constituie întotdeauna un factor de teamă, iar teama este însoţită de emoţie.
A învăţa înseamnă a păşi în necunoscut şi în feminin. Unii oameni ar putea detesta femininul din cauza comportamentului mamei lor, sau ar putea avea teamă de feminin. Toate răspunsurile însă se regăsesc în feminin. Visele voastre îşi au sursa în feminin, iar temerile tot de acolo vi se trag. Femininul este necunoscutul. Pe de altă parte, masculinul este cunoscutul şi s-ar referi în mod normal la probleme legate de tată, deoarece toate problemele unei fiinţe umane, pe măsură ce ies la lumină se dovedesc că provin fie de la mamă fie de la tată. Învăţaţi să vă observaţi propriul comportament şi să înţelegeţi Universul, deoarece Universul vă va învăţa tot ceea ce este nevoie să ştiţi pentru a vă trăi visele. Învăţând, vă extindeţi. Prin îmbrăţişarea femininului sau necunoscutului, oferiţi mai mult din voi înşivă lumii, devenind tot mai mult fiinţa care sunteţi cu adevărat.
Voi intraţi în expansiune şi deveniţi autentici. Într-un fel paradoxal, prin ceea ce sunteţi nu reprezentaţi autenticitatea, fiindcă deveniţi cu adevărat autentici doar atunci când acţionaţi în absolută integritate. Iar ceea ce blochează atingerea integrităţii este teama. Întotdeauna integritatea vă va conduce către necunoscut. Iubirea este deasemenea necunoscutul. Toate aceste energii paradoxale îşi au originea în necunoscut. Necunoscutul este paradoxul din cadrul altui paradox care este inclus în alt paradox şi întotdeauna va fi aşa. Încercaţi să vă consolidaţi partea masculină pentru a putea să pătrundeţi esenţa acestui paradox. Cu cât este mai puternic tatăl vostru şi cu cât este mai bună relaţia cu el, cu atât mai uşor veţi putea aborda viaţa pe acest pământ într-o manieră intelectuală. Cu cât este mai bună, mai uşoară şi mai protectoare relaţia cu mama voastră, cu atât mai fermă şi mai solidă vă va fi viaţa pe acest pământ. Asemenea unui stejar uriaş cu rădăcini adânci, este sarcina voastră să vă ancoraţi profund în Mama Pământ propriile rădăcini şi pe măsură ce vă rezolvaţi problemele cu mama, veţi fi şi mai puternic ancoraţi în Mama Pământ. Rezolvându-vă problemele legate cu tatăl vostru, vă veţi conecta mai mult la conştiinţa Christică şi la conştienţa Magicienilor. Acest lucru vă va ajuta să rezolvaţi mai repede paradoxurile făcând posibilă dezvăluirea mai rapidă a femininului. Aceasta este o formă a puterii. Nu este o putere fermecată, dar este magică în sine, iar magia este o manifestare fizică a voinţei Divine. Cu cât vă ancoraţi mai adânc rădăcinile în interiorul Mamei Pământ şi cu cât vă conectaţi mai tare la conştienţa Christică şi la conştienţa Magicianului, cu atât mai multă energie vă va circula prin corp. Masculinul de la Christ şi femininul de la Mama Pământ.
Când vă cuprinde frica, energiile încep să se decupleze, iar teama începe încet să înăbuşe energia Mamei Pământ şi aceea a Tatălui Cer şi să încetinească creaţia, actul natural al creaţiei din propriul psihic. Teama este blocajul natural al succesului. Teama împiedică succesul. Teama vă opreşte de la a vă trăi la propriu visele. Atingând o nouă conştienţă care se ridică sus până la Tatăl Cer, veţi începe să vă simţiţi conectaţi din ce în ce mai intens cu conştienţa marilor Magicieni şi alchimişti care au trăit pe această planetă. Conştienţa Christică sălăşluieşte la 100 km distanţă de planetă, iar conştienţa Magicienilor dincolo de ea cu încă 30 km, deci la 130 km faţă de Pământ. Conectaţi-vă din ce mai mult la conştienţa Magicienilor fiindcă frica aparţine de domeniul lor, iar portalul emoţional către magie trece prin frică. Cu cât vă este mai puţin frică, cu atât mai multă magie puteţi înfăptui. Fiţi conştienţi totodată că magicul este o manifestare fizică a voinţei Divine. Asta înseamnă că atât magia pe care o puteţi realiza cât şi posibilităţile de manifestare a ei scad odată cu intensificarea stării de teamă. Frica face multe şi nenumărate jocuri şi cu cât vă conectaţi mai intens la propriul magician, cu atât mai multă teamă veţi elibera, devenind astfel maeştrii propriului destin.
În următorii doi sau trei ani, pentru toţi aceia care se află în această încăpere, frica se va transforma în ceva de domeniul trecutului. Fiţi conştienţi în mintea voastră atunci când frica vă controlează, sau vă opreşte de la trăirea viselor. Luaţi cunoştinţă şi fiţi conştienţi de temerile voastre în această seară. Acum, să luminăm întunecimea şi să vedem care străluceşte mai tare. Va transpare mai intens întunecimea prin lumină sau invers. Desigur că lumina va expune acele locuri întunecate şi vă va permite să priviţi în interiorul vostru. Probabil că vă veţi întreba de ce acele locuri au fost de la bun început întunecate. Unele temeri sunt întemeiate, însă există în corpul vostru mecanisme care vi le pot semnala de îndată ce apar. Ceea ce aţi trăit până acum este o teamă din trecut – dintr-un eveniment trecut din copilăria voastră, care de fapt vă împiedică să vă trăiţi visul. Pot fi chiar temeri acumulate încă din pântecele mamei. Oridecâte ori simţiţi o energie care vă încapsulează în întregime corpul, ea este în mod normal o teamă, sau o energie din perioada prenatală. Aşa deci, experimentaţi-vă visele şi acolo unde simţiţi frica, eventual în zona stomacului – deoarece frica poate fi resimţită în oricare parte a corpului – experimentaţi-o şi fiţi conştienţi de vârsta la care a fost pentru prima oară observată sau simţită. Apoi eliberaţi-o. În această energie, dragii mei, în această seară, oricare ar fi ea teama de care luaţi cunoştinţă, puteţi să o lăsaţi să plece.
În seara asta, există aici o conştienţă caldă şi iubitoare şi înţelegem starea voastră, o stare de teamă. Vă poate uşor opri să iubiţi, să vă pese, să îngrijiţi pe cineva, sau pur şi simplu să fiţi cu cineva. Teama creează atâta singurătate, atâta solitudine. Teama de a fi atins de o altă fiinţă umană – oricât de mult vă doriţi asta, s-ar putea să vă producă teamă. Aşa încât acum, fiţi conştienţi de propriile corpuri şi de experienţa de a vă fi născut – trecând prin acel canal al naşterii. În clipa aceasta activaţi prin puterea intenţiei acele temeri efective – teama de a vă fi născut şi de a aparţine acestui pământ. În călătoria voastră, temerile au ca punct de pornire concepţia. Cum sunteţi cu toţii creatori şi maeştri ai propriului destin, puteţi răspunde pe loc la întrebarea “Ce mă opreşte să îmi creez destinul cu adevărat visat?” Unul dintre cele mai semnificative lucruri este frica aceea care îngheaţă sângele în vine – incapacitatea de a elibera frica. Nefiind conştienţi de ceea ce reprezintă cu adevărat teama. Deci, cum vă aflaţi în această energie, lăsaţi-vă temerile să circule ca fluxul şi refluxul de la malul mării. De acum înainte, temerile nu vă mai sunt de nici un folos.
Una dintre cele mai mari temeri este teama de propria lumină, de propria strălucire şi magnificenţă – sunteţi cu toţii magnifici şi strălucitori în propria lumină. Din nou frica vă împiedică să manifestaţi toate acestea. Aşa deci, lăsaţi frica, care este o expresie a conştiinţei de masă să vă intre în corp. Experimentaţi-o. Acum, lăsaţi încă o dată energia de la exterior să se amestece cu energia interioară. Lăsaţi lumina să pătrundă înăuntru şi eliberaţi-vă temerile. Şi ce să mai spunem despre teama de visul uman suprem, despre teama de iubire, despre teama de a experimenta iubire adevărată într-o relaţie? Ce este această teamă de a vă contopi cu adevărat cu o fiinţă de sex opus şi de a crea o realitate bazată pe propria alegere? Este ne-existentă dacă îi permiteţi acestei frici să vă intre în corp, să vină şi să o eliberaţi.
Dragii mei, această frică a apărut cu mult, mult timp în urmă, chiar înainte să fiţi doar o clipire a ochiului Divin. Este ancestrală şi este proprie tuturor. Aşadar, lăsaţi aceste temeri să circule asemeni fluxului şi refluxului mării şi fiţi conştienţi că ceea ce eliberaţi nu are milioane, ci miliarde de ani vechime. Teama. Nu mai aveţi nici un motiv să o purtaţi cu voi de aici încolo. Teama nu numai că nu creează realitatea, ci mult mai important, voi creaţi realitatea de care vă temeţi.
Teama poate fi găsită până şi în celulele şi ADN-ul vostru. Luaţi-vă numai un scurt răgaz pentru a vă observa ADN-ul, acea spirală elicoidală miraculoasă care stă la baza alcătuirii corpului vostru – şi eliberaţi-o. Aceasta este teama mamei şi tatălui vostru, a bunicilor voştri şi a tuturor strămoşilor voştri. Şi acum, în seara aceasta vom ancora această realitate netemătoare, aici în Cape Town. Lăsaţi energia neînfricării să vă curgă prin corp şi prin chakra coroanei şi prin tălpile picioarelor, iar apoi ancoraţi-o ferm în inima Mamei Pământ.
Mergeţi cu bine şi Dumnezeu să vă binecuvânteze, acesta este Kryon luându-şi rămas bun. Vă mulţumesc.
Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate
Traducere de Dana Buzoianu © http://www.lucratorul-in-lumina.com


sursa: http://eusuntvictor.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu