vineri, 25 mai 2012

Generarea energiei spirituale - Owen Waters
Pe masura ce oamenii devin tot mai interesati de spiritualitate si de modul incare aceasta poate sa schimbe lumea si sa le amelioreze viata, intelegereaenergiei spirituale devine un factor cheie in cresterea si evolutia lor. Acestarticol explica natura energiei spirituale si modul in care aceasta poate fifolosita, de exemplu, in vindecarea la distanta, in vindecarea omenirii sau, pur si simplu, la rafinarea meditatiei. Asemenea principiului generarii electricitatii, principiul generarii energieispirituale arata modul in care poate fi generat un anumit tip de flux deenergie. In cazul generarii curentului electric, un flux de electricitate estecreat intr-o anumita directie. In cazul generarii energiei spirituale, un flux deenergie spirituala este creat intr-o anumita directie.Energia spirituala este energie eterica modelata de o intentie spirituala. Energia eterica este o energie primara din Univers, in timp ce energiaelectrica este una secundara, o forma mai densa de energie.Energia eterica este, de asemenea, cunoscuta sub multe alte nume in intreagalume, inclusiv energia vietii, energie vitala, prana, bioenergie, orgon, ki, chisau qi. In ultimii 5 000 de ani, caile vitale ale energiei eterice din corpul uman aufost echilibrate prin folosirea acupuncturii in medicina chineza traditionala.Mai recent, Nikola Tesla, un geniu in domeniul electricitatii, a produscantitati uriase de energie eterica folosind, se pare, ca metoda de atragere aenergiei eterice din atmosfera, frecvente foarte inalte ale electricitatii. Deoarece “comportamentul” acesteia este foarte diferit de cel al electricitatiiobisnuite, el a numit-o electricitate rece.


Asa cum atmosfera este incarcata de electroni, gata sa fie canalizati printr-ungenerator electric, tot asa ea este incarcata si cu energie eterica. Toateenergiile sunt furnizate si reincarcate de catre Soare, inclusiv energiamentala, care formeaza atmosfera mentala globala sau centura mentala din jurul Pamantului.Centura mentala este determinata de gandurile si emotiile omenirii. Fiecare persoana atrage in mod continuu energie mentala, o impregneaza cugandurile si actiunile sale si o trimite inapoi in centura mentala. Fiecaredintre noi are un impact asupra tuturor celorlalti. Un act spiritual – unul careexprima iubirea neconditionata – din partea oricui din orice parte a planeteiamelioreaza centura mentala a intregii planete. Un act distructiv generat deorice persoana de pe aceasta planeta degradeaza centura mentala a intregii planete.Energia eterica este o energie mai subtila decat electricitatea si mai densadecat energia mentala. Cu toate acestea, datorita vibratiei apropiate de cea aenergiei mentale, ea raspunde cu promptitudine la folosirea fortei mentale. Prin intermediul vizualizarii si al intentiei, mintea umana poate atrageenergia eterica, o poate modela in orice fel doreste si, apoi, o poatedirectiona catre orice obiectiv dorit. In 1831, la inceputul epocii electricitatii, Michael Faraday, un om de stiintavizionar, a publicat stirea despre descoperirea legii inductieielectromagnetice. Aceasta lege (sau principiu) spune caun curent electric va fi indus intr-un conductor in momentul in care acesta este deplasat peste uncamp magnetic.
Pe vremea aceea a parut a fi cel mai ciudat lucru din lume!


Miscarea conductorului peste un camp magnetic induce un curent electric peambele laturi ale conductorului. Aceasta descoperire a aratat ca, o data cugenerarea curentului electric, nimic nu se mai desfasura in aceeasi directie cainainte. Au fost incluse toate cele trei directii din spatiu: un conductor metalic care se deplasa inainte printr-un camp magnetic vertical, producandun curent electric de ambele parti. Pentru cei care au vazut acest fenomendemonstrat in mod clar pentru prima data a fost intr-adevar un momentuimitor de inspiratie.Aceasta descoperire a deschis calea catre generarea electricitatii pe scaralarga. Pe masura ce ideea s-a dezvoltat, electricitatea a continuat sainlocuiasca puterea cu aburi ca mediu lucrativ al revolutiei industriale, dandnastere, mai tarziu, domeniului electronicii. Astazi, noile frontiere ale descoperirii se afla in domeniul energiei spirituale.Realizarea faptului ca energia spirituala exista si intelegerea modului in care poate fi atrasa, modelata si transferata deschid o lume intreaga de posibilitatiin folosirea de catre omenire a tuturor tipurilor de energii date de Dumnezeu.Atat energia electrica, cat si cea eterica raspund la tensiune.In cazul energiei electrice, unitatea de masura a tensiunii electrice estevoltul. Cu cat voltajul disponibil este mai mare, cu atat mai multa energieelectrica se poate deplasa printr-un circuit.In cazul energiei eterice, folosirea tensiunii prin intermediul intentieimentale este similara cu principiul voltajului. Cu cat intentia este mai puternica, cu atat mai multa energie eterica va fi indreptata catre obiectivultinta. De exemplu, daca trimiti energie vindecatoare unui prieten aflat ladistanta, cu cat intentia este mai puternica, cu atat mai multa energie vindecatoare poate fi generata si transferata acestuia.


Exista o diferenta majora intre energia eterica de baza, neprelucrata, sienergia spirituala. Energia spirituala este energie eterica modelata prinintentie spirituala. Pentru a realiza modelarea spirituala a enegiei eterice sitransformarea ei in energie spirituala, constiinta individuala trebuie mai intaisa se inalte pana la frecventa constiintei spirituale. Calea de acces de la constiinta materiala la constiinta spirituala se afla ininima omeneasca. Asa cum am explicat in cartea mea, Trecerea: revolutiadin constiinta umana
(The Shift: The Revolution in Human Consciousness), exista doua niveluri ale constiintei inimii si ele rezoneaza la frecventediferite. Este vorba despre o stare yin si o stare yang. Nivelul mai scazut, pasiv, este constiinta inimii, in care persoana se adapteaza la experientaiubirii neconditionate. Nivelul mai inalt, activ, este cel in care persoana puneaceasta constienta a inimii in actiune.Usa catre constiinta spirituala se afla intre aceste doua niveluri aleconstientei centrate in inima. Exista doua planuri importante ale constiinteiumane si fiecare contine sase etape. Planul de baza este axat pe lumeamateriala si variaza de la expresia istorica timpurie a constiintei umane, prinevolutia actiunii si realizarii pline de forta, pana la constienta inimii. Inaceasta stare de constiinta, oamenii trec de la sustinerea, de exemplu, aexpansiunii comerciale, lipsita de ratiune, la o stare de constienta in caremediul inconjurator devine un aspect important.Apoi, oamenii evolueaza spre al doilea plan al evolutiei umane format dinsase etape. Acesta este un plan spiritual si, pasind in el, omenirea face astaziun salt cuantic in constienta. Aceasta este natura esentiala a Trecerii caretransforma societatea actuala. Pe masura ce oamenii petrec din ce in ce maimult timp in planul spiritual, ei se angajeaza in tot mai multe actiuni izvoratedin inima, schimband lumea prin manifestarea iubirii neconditionate.Majoritatea persoanelor din societatea occidentala de astazi se afla inca instadiul expansiunii comerciale a constiintei, dar, totusi, constienta de problemele actuale de mediu. Intre timp, pionierii de azi ai Trecerii isi petrecdin ce in ce mai mult timp aventurandu- se in planul spiritual al constiinteisi, drept urmare, extinzand constienta intregii omeniri.

In concluzie:
Generarea energiei spirituale este realizata prin folosirea intentiei spiritualeasupra sursei universale a energiei eterice. Planul spiritual al constiinteiincepe cu constiinta generata de inima si este accesat prin portalul inimii.Puterea intentiei determina cantitatea de energie eterica ce va fi modelata inenergie spirituala. Intentia este, totodata, folosita pentru a directiona energiaspirituala catre obiectivul dorit, cum ar fi vindecarea la distanta, vindecareaomenirii, sau pur si simplu pentru rafinarea meditatiei.

Pe scurt:
Principiul generarii energiei spirituale sustine ca energia spirituala este generata de orientarea mentala a energiei eterice, prelucrata prin intentie spirituala.


Acest articol a fost scris de
Owen Waters,
autorul cartii
Trecerea: revolutia din constiinta umana (The Shift: The Revolution in Human Consciousness)


Sursa: http://www.scribd.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu