joi, 3 mai 2012

Suflete pereche - nimic nu e intamplator !
Ai impresia ca il stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima. Oare ce sa fie? Exista un sentiment aparte care iti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decat pentru alte persoane. Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice. Par sa fie simptomele intalnirii sufletului tau pereche!


Intalnirea cu sufletul pereche e un eveniment unic in viata. Unii nici nu au acest noroc! Uneori regasirea sufletului pereche e dureroasa: poti simti dureri fizice daca nu esti cu el, dorul poate fi imens, a nu fi cu el poate fi o povara greu de suportat, depui un efort supraomenesc stiindu-l departe. De regula, intalnirea cu sufletul pereche are un rol decisiv, major, capital in destin: ne schimba viata, viziunea asupra vietii, parerea despre noi insine, modul de a intelege destinul, sau rolul lui este unul cat se poate de concret: ne ajuta sa depasim o mare proba, a venit sa ne arate o cale, sa ne dea un sfat, sa ne atraga atentia asupra unui pericol, sa ne ocroteasca intr-un moment-cheie, sa ne deschida calea spre fericire sau implinire...


Nu e obligatoriu ca sufletul pereche, o data intalnit, sa si ramana pentru toata viata alaturi de noi... Intalnirile karmice cu sufletul-pereche pot dura de la cateva ore pana la cativa ani, dar, din pacate, extrem de rar toata viata. Important este ca ni se ofera marea sansa de a invata o lectie de destin extrem de importanta datorita sau prin intermediul lui. Sufletele pereche se regasesc pentru ca au, in fiecare noua reincarnare, ceva sa-si transmita sau sa-si predea unul altuia pentru o evolutie pozitiva in aceasta viata. Dar rareori se intalnesc pentru a evolua alaturi intr-o viata comuna!


Chiar daca simti ca ti-ai gasit sufletul pereche, nu e obligatoriu sa duca la o casatorie. Mai mult, sufletul pereche nu este neaparat si jumatatea predestinata si nu neaparat de sex opus, pentru a ne da sansa de a trai o relatie de iubire. Suflet-pereche poate fi si mama, si fiul, si bunica, si profesorul, orice alt om important din viata noastra, a carui influenta sau interventie o vom resimti ca fiind capitala in evolutia noastra. Uneori un medic ce te salveaza de la moarte poate fi sufletul pereche! Alteori un sfatuitor, un functionar care ne rezolva pozitiv o cerere. Vecinul care suna la usa ta cand simte miros de fum cand casa ta e pe cale sa arda... Necunoscutul de pe strada ce te opreste sa pasesti cand se apropie masina in viteza. Oricine poate fi sufletul tau pereche din alt veac!


Nu te astepta ca, daca acum iubesti nebuneste pe cineva, el sa fie si sufletul pereche! Nu-ti fa iluzii ca, daca te-ai casatorit, ai alaturi sufletul pereche. Poate aparea oricand, in imprejurari neasteptate, in roluri dintre cele mai neobisnuite - mama-fiu, profesor-elev, medic-pacient, prieteni, colaboratori - dar, cu siguranta, amprenta pe care si-o lasa asupra ta - dar si tu asupra lui, pentru ca aici e vorba de o relatie reciproca! - va fi una profunda, intensa, speciala. Intalnirea cu sufletul pereche este un eveniment care iti poate marca viata! Pentru o vreme...

preluat de la: http://doridana.blogspot.com

Un comentariu:

  1. toate au un sens si vb care te poti regasi in ele ......inportant este sa fim capabili sa vedem sufletul pereche de laga noi .''sau din viata noastra '' trecator sau nu.

    RăspundețiȘtergere