sâmbătă, 2 iunie 2012

Cristale Eterice - terapie si vindecare
Vindecarea cu Cristalele Eterice  este un sistem simplu şi puternic  care permite terapeutului   să  vindece  în mod eficient  folosind energia  cristalelor, chiar şi atunci când pietrele nu sunt prezente fizic. Prin iniţieri, veţi avea acces la energia specifică a cristalelor şi veți putea accesa aceste energii.
Aceste cristale eterice sunt mult mai puternice decât cele găsite  în interiorul Pământului. Aveţi posibilitatea să  le puneţi  pe corp, în corpul sau în câmpul aurei. Energia pietrei va dispărea atunci când ea nu mai este necesară.
Terapia cu energiile  Cristalelor Eterice poate fi folosită independent şi în combinaţie cu alte metode de vindecare.
Veţi primi informaţii cu privire la caracteristicile cristalelor, utilizarea lor,  pentru toate nivelurile. Cu ajutorul acestor iniţieri puteţi face o terapie completă cu energia cristalelor eterice, să creaţi minunate elixire doar în câteva clipe şi chiar puteţi să măriţi puterea cristalelor dumneavoastră pe care deja le aveţi.

Cristalele emit vibratii care intra in rezonanta cu undele organismele noastre, iar cu cat acestea sunt mai apropiate ca lungime de unda, cu atat, efectele benefice sunt mai puternice; pot determina purificarea aurei, deblocarea chakrelor, protectia si energizarea organismului, pot purifica incaperile si indeparta fortele malefice.
Terapia cu ajutorul cristalelor se numeste Cristaloterapie. Este o tehnica straveche, cunoscuta si practicata din cele mai vechi timpuri, pentru protectia impotriva energiilor negative, blestemelor, vrajitoriilor sau  farmecelor erau purtate sub forma de amulete sau talismane.
Istoric
Nascute din pamant si ape, incarcate cu energii astrale de mii de ani, detin puteri miraculoase nebanuite. Fiecare mare civilizatie, avea o piatra considerata sacra in cultura tarii respective: China avea jadul, in India era piatra de luna, in Tibet turcoazul, despre care legendele spun ca acesta isi schimba culoarea dupa starea sufleteasca a stapanului iar atunci cand acesta moare, piatra se sparge;  Persanii, foloseau agatul pentru descoperirea comorilor, in Atlantida, cristalele erau folosite pentru comunicarea in ambele sensuri cu celelate civilizatii iar  Egiptenii le-au investit cu puteri magice. Se considera ca piramida lui Keops a avut in  varf un cristal, iar fetele piramidei au fost acoperite cu dale de porfir, roca bogata in cuart, acestea avand menirea de a asigura securitatea zonei mormintelor faraonului si a ramas pana astazi cunoscut ca blestemul faraonilor: “Acela care va tulbura linistea faraonului, isi va gasi sfarsitul.”
In Atlantida maşinile erau puse în funcţiune cu puterea minţii. Cristalele erau folosite pentru furnizarea puterii libere nelimitate. Cu ajutorul cristalelor se transforma energia solară într-o formă de electricitate. Lentilele concave şi convexe captau şi transformau razele soarelui şi depozitau energia într-un material lichid care era defapt o soluţie de cristale lichide. Reţele mari erau destinate captării şi folosirii cîmpului energetic al pămîntului. Toate funcţionau pe bază de cristale.
Cristalele in zilele noastre
Vindecatorii spirituali folosesc anumite cristale pe care le pun pe corpurile clientilor pentru a echilibra si purifica canpurile energetice si pentru a  vindeca  anumite afectiuni. Cristalele focalizeaza energia vindecatoare si sunt de ajutor pentru amplificarea luminii in munca noastra de vindecare.
Cum alegem cristalele?
Alegeti cristalul intuitiv, dupa cum sunteti atrasi de culoarea sa si de modul in care va face sa va simtiti cand il tineti in mana. Tineti cristalul in dreptul celui de-al treilea ochi si observati orice vibratie care poata sa apara si sa arate daca cristalul este viu si are o energie vitala mare. Cristalele obosite nu vor produce nicio senzatie atunci cand le luati in mana.
Cum curatam cristalele?
Imediat ce l-ati cumparat, curatati-va cristalul de incarcatura sa energetica anterioara. Cel mai bun mod de a curata un cristal este sa-l puneti direct la lumina soarelui timp de doua sau chiar patru ore. Unii oameni recomanda cufundarea cristalului in apa sarata, insa aceasta metoda poate deteriora unele cristale. Incarcati cristalele la lumina Lunii, in special in seara de dinaintea lunii pline. Chiar daca norii opresc lumina Lunii, energia ei va patrunde totusi si va incarca cristalul. Il puteti curata folosind simbolurile Reiki, mir si apa sfintita sau sare de Himalaya dar nu cu apa.
Cum purtam cristalele?
Cristalele sunt puternice cand sunt purtate ca bijuterii, tinute in mana, puse pe zonele ranite sau bolnave, deasupra chakrelor sau in casa. Multor oameni le place sa doarma cu cristale alaturi de pat sau sub pat, in timp ce pentru altii acest lucru este mult prea stimulator pentru a putea sa doarma.
Cristalele pot fi puse si in apa de baie, pentru a o incarca cu energie vindecatoare. De asemenea, ele pot aduce energie vindecatoare in apa de baut, daca le punem in sticla sau in pahar.
Mana si degetele pe care sunt purtate cristalele au si ele importanta.
Mana dreapta este transmitatoare de energie, mana prin care energia este eliberata, degajata, deci purtati bijuterii pe mana dreapta cand doriti o eliberare de energie negativa sau transmiterea energiei benefice spre alta persoana (mangaiere, alinare, dragoste, vindecare). Cristalul va prelua surplusul de energie negativa care va creeaza stari de furie, oboseala, mahnire.
Mana stanga este receptoare de energie benefica, deci purtati bijuterii pe mana stanga atunci cand aveti nevoie de un surplus de energie pozitiva, de protectie, de energizare, de activare, cel mai probabil permanent. Schimbati pe mana dreapta cand simtiti ca energia dv. este in surplus si se manifesta agresiv.
Cum se utilizează cristalele şi pietrele tămăduitoare?
Există multe moduri în care cristalele şi pietrele pot fi utilizate pentru vindecarea şi elevarea conştiinţei. Ele vor acţiona chiar dacă dumneavoastră nu credeţi că ele acţionează. Prin simplul fapt că le aveţi în preajmă ele aduc mai multă frumuseţe şi lumină.
Cristalul trebuie doar să fie prezent pentru a aduce mai multă lumină şi energie benefică mediului. Pe măsură ce lumina se reflectă prin şi de la cristal, se creează energia necesară
Bijuteriile
Cristalele şi pietrele pot fi purtate ca bijuterii pentru a vă ajuta să vă menţineţi claritatea mentală, stabilitatea emoţională şi echilibrul psihic.  Portul pietrelor ca amulete sau ca podoabe este forma cea mai simplă şi efectivă de utilizare a forţei lor vindecătoare. Bijuteriile au fost purtate de mii de ani la degete, la gât, pe ombilic sau în zona celui de-al treilea ochi, în păr, la picioare sau în nas.
Drept podoabe erau folosite minunate pietre şi cristale. Lazuritul, carneolul şi malahitul erau folosite de vechii egipteni, smaraldul de incaşi, jadul de chinezi şi turcoazul de către indienii americani.
Majoritatea acestor civilizaţii erau conştiente de puterea vindecătoare a acestor pietre şi le foloseau conştient pentru scopuri precise de vindecare. Conducătorii marilor imperii purtau coroane împodobite cu minunate pietre preţioase, considerate uneori sacre, ce îi ajutau să guverneze cu înţelepciune. De asemenea, pietrele erau prinse de lobul urechii pentru stimularea unor puncte reflexogene care armonizau energia anumitor zone ale corpului.
 Daruri de dragoste
Cristalele şi pietrele constituie unul dintre cele mai minunate daruri. Când sunt oferite cu dragoste ele devin pentru totdeauna cristale dătătoare de iubire şi cuprind în ele frumuseţea celui care le-a dăruit.
Meditaţiile cu ajutorul cristalelor
Orice piatră tămăduitoare sau cristal pot fi considerate un partener de meditaţie. Ele pot fi ţinute în mână sau purtate asupra dumneavoastră în timpul meditaţiei, cu scopul de a le absorbi proprietăţile specifice.
Cristalele sau pietrele mai pot fi plasate în câmpul vizual, ajutând în acest fel la creşterea puterii de concentrare mentală (ele servesc drept obiecte purtătoare de simboluri pentru concentrarea mentală).
Pot fi aşezate pe chakra inimii pentru echilibrarea emoţională sau pe frunte, pentru o mai bună claritate mentală. S-ar putea să găsiţi un cristal care să vă comunice, în mod specific, că scopul lui este acela de a adânci şi de a întări meditaţiile dumneavoastră. Sau s-ar putea să doriţi să experimentaţi diferitele căi prin care anumite cristale vă afectează meditaţiile.
 Cuarţul transparent este unul dintre cristalele folosite pentru a stimula chakra coronală  Efectul acestei meditaţii poate fi accentuat dacă se plasează un cristal de ametist la nivelul frunţii, pentru a linişti mentalul şi unul de citrin (cuarţ auriu) la nivelul ombilicului pentru a fixa temeinic efectele experienţei în realitatea psihică.
Reîncărcarea
Atunci când cristalele şi pietrele sunt folosite pentru vindecare, ele devin foarte receptive la vibraţiile acelora care lucrează cu ele. Ele pot să culeagă şi reţină energiile acelor persoane şi de aceea se impune curăţarea lor după fiecare tratament.
Planul de echilibrare a chakrelor
Acest plan de acţiune poate fi dus la îndeplinire cu oricare grup de şapte pietre care corespund frecvenţelor culorilor fiecărei dintre cele şapte chakre. Cristalele din familia cuarţurilor sunt alese special pentru acest plan, deoarece ele manifestă câteva dintre culorile chakrelor.
Un plan de acţiune simplu ar fi următorul:
Indreptaţi un cristal de cuarţ cu o singură terminaţie către creştetul capului; puneţi un ametist în zona celui de-al treilea ochi, un acvamarin în zona gâtului, un cuarţ roz la inimă, un malahit la plexul solar, un citrin (cuarţ auriu) la ombilic şi un cuarţ fumuriu pe osul pubian.
Pietrele trebuie aşezate în linie dreaptă; un singur generator de cuarţ va fi deplasat peste pietre la o distanţă de 5-15 cm, în scopul armonizării şi echilibrării chakrelor.
Tipuri de cristale:
Cristalele de cuarţ reprezintă evoluţia planului material. Cele şase laturi ale cristalului de cuarţ simbolizează cele şase chakre, iar terminaţia în formă de vârf simbolizează chakra coroanei, cea care ne conectează la infinit. Cele mai multe dintre cristalele de cuarţ au o bază plată, rădăcina lui în pământ. Cristalele curate de cuarţ sunt un simbol al alinierii la armonia cosmică.
Mănunchiurile sunt formaţiuni de cristale individuale având baza comună. Mănunchiurile reprezintă multe cristale individuale care trăiesc împreună, în armonie şi pace. Ele reprezintă comunitatea evoluată, fiecare membru fiind perfect individualizat dar, totuşi, împărţind un teren comun, un adevăr comun. În mănunchiuri, toate unităţile individuale se adună pentru a recolta beneficiile vieţii, evoluând împreună.
Cristalele generator sunt cristale de cuarţ curate, individuale care canalizează şi depozitează energia tămăduitoare pură. Cristalele generator individuale ne învaţă cum să ne concentrăm, cum să ne focalizăm şi şi cum să ne amplificăm propria noastră energie tămăduitoare.
Cristalul cu două vârfuri. va putea să proiecteze acea esenţă unificată prin oricare dintre vârfuri. Această unificare a forţelor permite cristalului cu două vârfuri să fie folosit în meditaţii speciale şi practici telepatice avansate.
Cristalele lamelare servesc drept pod sau verigă de conectare între două puncte oarecare. Puterea lor constă în capacitatea de a transmite orice fel de informaţii de la o latură la alta, menţinându-şi în acelaşi timp un echilibru perfect. Cristalele lamelare sunt adevărate aparate de comunicare conectate, care se vor strădui întotdeauna să echilibreze energiile, unind polii într-o bază comună. Ele pot fi folosite cu rezultate excelente pentru a echilibra energiile dintre doi oameni, două chakre, sau dintre oricare două elemente. Atunci când le folosim în tratament le putem plasa între două chakre pentru a stabili o legătură şi pentru a integra energiile.
Cristalul păstrător de informaţii este unul dintre cele mai sacre cristale cu care s-ar putea lucra vreodată. În aceste cristale pot fi stocaţi eoni de înţelepciune şi, atunci când acordarea la frecvenţa lor este făcută în mod corect, ele pot revela cunoştinţe străvechi şi secrete profunde ale universului.
Cristalele învăţători vor comunica studentului modul exact în care vor fi folosite. Unele sunt aşezate sub pernă sau vor fi aşezate la cap în timpul nopţii pentru a-i asista pe elevi în timpul experienţelor de dedublare. Unele cristale învăţători înregistrează visele din timpul nopţii şi ajută la integrarea anumitor nivele de conştiinţă; altele sunt folosite în timpul meditaţiei pentru a iniţia experienţe de trezire a energiei kundalini. Ele pot fi însă purtate permanent. În orice mod s-ar lucra cu aceste cristale, ele vor colabora direct cu fiecare individ şi-1 vor asista în abordarea pasului următor.
Cristalele curcubeu pot fi folosite în meditaţie pentru a ne însoţi în regatul culorii pure. In timpul meditaţiilor cu cristalele curcubeu, conştiinţa umană poate călători înapoi către sursa luminii pure, marele soare central.
Sferele pure de cristal vehiculează o forţă cu care persoana care le deţine trebuie să se acordeze şi pe care trebuie să înveţe să o folosească. Sferele de cristal au fost dintotdeauna simbolul ocultismului, al înţelepsiunii ascunse şi al bogăţiei interioare. Sferele de cristal sunt obiecte ale autorităţii şi pot avea o mare influenţă în dezvoltarea abilităţilor psihice.
Cristalele spectru sunt rare şi pline de mister. Ele reprezintă multiplele faze de dezvoltare care pot fi experimentate într-o viaţă. Cristalele spectru sunt o culme a cunoştinţelor dobândite în îndelungatul lor ciclu evolutiv. Este foarte utilă folosirea acestor unelte preţioase în meditaţii pentru a învăţa să ne scufundăm în profunzimile înregistrărilor propriului nostru suflet.
Scurte aprecieri asupra efectelor tamaduitoare ale anumitor cristale
 Cristalele in constientizare
Agatul echilibreaza energia yin si yang.
Anhidrit favorizeaza intelegerea – acceptarea corpului ca si continator temporar de suflet
Cristalele in vindecare
Agatul albatru dantela deschide si echilibreaza chr 5
Agatul muschi improspateaza sufletul si aduce fericirea
Amazonitul purifica chakrele
Crisoberil aduce compasiune si iertare, incredere si aliniaza 3 cu 7 si excelent pentru creativitate
Jasp heliotrop puternic vindecator, alunga raul si negativitatea, oracol audibil
Boji stone puternic protector, util in eliberarea blocajelor
Calcitul este purificator energetic
Charoit purifica aura si stimuleaza iubirea neconditionata
Chiastolit protector, alunga blestemele
Citrin purifica chr mai ale 2 si 3 activeaza chr 7
Danburit piatra spirituala cu vibratie pura, roz – deschide inima si incurajeaza iubirea de sine
Diamant activeaza chr 7 si o conecteaza cu lumina divina
Dioptaz vindecator al inimii, deschide chr inalta a inimii
Smarald consolideaza unitatea si iubirea neconditionata
Granat purifica chr mai ales chr 1
Hematit ancorarea si protectie, armonizeaza mintea, spiritul si trupul, yang, echilibreaza meridianele
Jad (7 culori ) simbol al serenitatii si puritatii intensifica sentimentul dragostei
Kunzit vibratie mare, stimuleaza iubirea neconditionata
Cyanit excelent pentru armonie si meditatie aliniaza rapid chakrele
Moldavit, activeaza chr 7 pentru receptia energiei superioare
Piatra Nebula – piatra extraterestra – activeaza constiinta vindecare celulara a fiintei
Obsidianul vindeca profund sufletul, extrem de protectoare, conecteaza chr 1 pana in centrul Pamantului, elimina tensiunea, blocaje si stresul, ancoreaza spiritul in corp, trezeste claritatea intelectului, unificarea cu Umbra, vindeca vechi traume, trezeste compasiunea si forta. Lacrima de apas, protejeaza aura, purifica chr 1, inlesneste iertarea. Fulgi de zapada echilibreaza centrii de putere, chr 2 arata tiparele invechite.
Peridot protectoare de aura purifica si activeaza chr 3 si 4
Cuart (are 9 culori) maestru vindecator cel mai puternic amplificator curativ
Aqua Aura purifica si calmeaza aura, activeaza chakrele
Cuart roz piatra iubirii neconditionate si a pacii infinite, purifica inima
Cuart cu turmalina armonizeaza meridianele si chakrele
Cuart fumuriu cristal de ancorare mareste vibratiile in timpul meditatiei antidot contra stresului
Rodocrozit dragoste si compasiune altruista, atrage sufletul pereche
Rodonit echilibreaza emotional purifica si echilibreaza inima si chakra inimii
Cristalele si trezirea spirituala
Ametistul puternic si protector, vibratie foarte inalta, cristale utile in meditatie
Ametrin conecteaza la constiinta superioara, faciliteaza calatoria astrala
Angelit intareste comunicarea telepatica si calatoriile extracorporale
Apofilita conecteaza la Akasha
Acvamarin folosit la meditatie si util pentru clarviziune
Aragonit echilibreaza si creste vibratia
Atacamit activeaza intens al 3 lea ochi
Azeztulit vibratie pura acordata la cele mai inalte frecvente
Azurit conduce sufletul catre iluminaresi ajuta la dezvoltarea intuitiva
Cornalina ancoreaza in realitate are energie mare, restaureaza vitalitatea si motivatia, capacitatea de a purifica alte cristale
Celestit vibratie mare, energie divina, dezvolta spiritual
Ceruzit atenueaza raul de casa, favorizeaza armonia cu intelepciunea superioara si obiectivul karmic
Piatra crizantema faciliteaza calatoriile temporale
Crisocol faciliteaza meditatia si comunicarea
Crisopraz induce stari meditative profunde si ajuta la comunicarea cu sufletul pereche
Diamant Herkimer clarviziune, telepatie, purifica chr
Howlit acces la amintirile din vieti anterioare
Iolit activeaza al 3 lea ochi, foarte bun in eliberarea tiparelor/ dependentelor
Jais absoarbe energia negativa stimuleaza ascensiunea kundalini
Larimar deschide spre noi dimensiuni radiaza dragoste si pace
Lepidolit activeaza chr 4,5,6,7 si leaga cu Akasha
Magnetit aliniaza temporal chr, leaga chr 1 de energiile Pamantului
Magnezit stimuleaza Iubirea Neconditionata
Merlinit faciliteaza lecturarea arhivelor Akashice
Muscovit conecteaza la planurile superioare si faciliteaza calatoriile astrale
Okenit conecteaza cu Eul superior si identifica karma
Onix confera forta faciliteaza conexiunea cu Eul superior si ascensiunea, conduce in viitor, permite invatarea lectiilor, piatra secretelor, stocheaza amintiri, lucrul cu vietile anterioare, tamaduieste vechile tristeti, atenueaza frica, echilibreaza yin si yang
Opal (7 culori) piatra karmica intensifica constiinta cosmica usureaza contactul cu Eul superior
Fenacit intra in contact cu regatele angelice si cu marii maestrii, vindeca si activeaza toate chakrele stimuleaza ochiul 3
Piatra furtunii pastreaza cheile regatului cerurilor leaga constiinta cotidianului de spiritual
Prehnit piatra iubirii neconditionate, face legatura cu Arhanghelul Rafael
Piroluzit fortifica aura si foarte benefica spiritual
Petalit vibratie pura si inalta faciliteaza purificarea spirituala, piatra karmica
Cuart fantoma faciliteaza accesul la Akasha
Cuart rutill integreaza energia faciliteaza astral si chanellingul
Riolit acceseaza intelepciunea karmica
Safir pace spiritualui, serenitate, aliniaza planul fizic, mental si spiritual
Selenit claritatea mintii, deschide chr 7 si chr transpersonala, accede la constiinta angelica
Seraphinit ilumineaza spiritual, autovindecare si chr 7 si chr transpersonala
Serpentin piatra de inradacinare purifica chr stimuleaza chr 7
Shattukit stimuleaza chr 5,6
Sodalit activeaza perceptia spirituala, combina logica si intuitia si stimuleaza chr 6
Spinel deschide chr si faciliteaza ascensiunea kundalini
Staurolit asigura accesul la intelepciunea antica
Stilbit favorizeaza calatoria spirituala
Sugilit piatra iubirii deschire chr catre iubire
Sulf absoarbe energiile, emanatiile si emotiile negative
Piatra soarelui purifica chakrele
Tectita comunicare cu alte lumi favorizeaza desvoltarea spirituala
Ochi de tigru deszolta abilitatile psi, echilibreaza chr inferiore, stimuleaza ascensiunea kundalini
Topaz piatra iubirii calmeaza, vindeca, stimuleaza, reincarca, motiveaza meridianele corpului
Turmalina (13 culori) purifica si echilibreaza chr, formeaza un scut protector in jurul corpului, purifica aura. Indeparteaza blocajele si aliniaza chr
Turcoaza piatra protectoare folosita pe chr 5 si 6, mareste intuitia si face meditatia profunda
Ulexit echilibreaza yin si yang, pe chr 6 ajuta la vizualizare
Unakit piatra de viziune armonizeaza emotiile cu spiritualitatea
Vanadinit favorizeaza meditatea, leaga chr 1 cu Pamantul
Variscit atrage iubirea neconditionata
Wulfenit comunicarea cu lumea spirituala
Zeolit piatra Reiki ajuta la armonizarea cu energiile
Zincit incarca si ajuta la ascensiunea kundalini
Zoisit – Tanzanit contact cu regatele angelice, ghizi si akasha
Cristale de protectie
Agatul de foc f bun impotriva blestemelor, le intoarce
Clorit vindecare, elimina implanturile energetice si neutralizeaza atacurile psi
Fluorina protectoare psi purifica aura
Pirita scut energetic foarte pozitiva invinge complexele de inferioritate
Jasp (12 culori) protectorul suprem, aliniaza chr aliniaza yin si yang
Labradorit piatra puternic mistica si protectoare aduce lumina
Lapis Lazuli deschide al treilea ochi, protector chr 5
Rubin vigoare, energizeaza si echilibreaza, scut puternic impotriva atacului psi
Sardonix piatra de forta si protectie se poate face retea de aparare in jurul casei

Grila de cristale

Grila de  Cristale este mult mai puternica si mai eficienta decat folosirea unui singur cristal. Grila de Cristale se creeaza cu un scop precis, un proiect, dar poate fi si o tema permanenta.
O grila se creeaza prin plasarea de cristale intr-un model geometric folosind simboluri (vezi geometria sacra). Cele mai des intalnite grile de cristale sunt cele plasate deasupra unui simbol cum ar fi Antakarana sau Steaua lui David. Din momentul in care sunt programate cristalele percep intentia si energia noastra si o directioneaza catre scopul propus.
Primul lucru pe care il ai de facut este sa te gandesti la scopul tau. Intentia trebuie sa fie clara si precisa. In functie de acest scop sau tema alegi cristalele potrivite. Este extrem de benefic sa alegi in mod direct fiecare cristal al grilei. Poti simti usoare intepaturi in palme sau daca il duci  in dreptul celui de-al treilea ochi poti simti cum acestea emit energie, in cazul in care sunt ale tale. Daca nu simti nimic, nici o atractie, inseamna ca nu este cristalul tau. Mi s-a intamplat adesea sa merg sa caut cristale pentru o grila si sa aleg cu totul si cu totul alte cristale . Cautand apoi semnificatia lor nu am fost surprinsa sa constat ca aveam nevoie de ele. Vezi  cartea cristaleor anexata!
Dupa ce ai ales sau mai bine zis te-au ales cristalele, urmeaza curatarea lor.  Sfatul meu este sa nu le chinui in apa cu sare!!! Este suficient sa cumperi sare de Himalaya (este cea mai pura) si sa le ingropi in acesta vreme de cateva zile. Le poti incarca la luna noua, caci atunci se incep proiectele  si le poti incarca la lumina  soarelui. Le poti binecuvanta cu apa sfintita si mir, aApoi pe fiecare in parte semnul Sfintei Cruci si/sau simbolurile de curatare din Reiki. De ce este necesara curatarea? Pentru ca sunt foarte empatice! Cristalele preiau intentia/ energia tuturor persoanelor care le ating. Cristalul pana ajunge la tine trece prin multe miini!
 Intenţia ta este cea ce iti va folosi pentru a incarca cristalele. Iei fiecare cristal in parte si ii dai tema dar nu uita sa programezi ca nimeni in afara de tine sa nu il programeze, in cazul in care accidental cineva il poate atinge sau chiar  privi.
Scrie intentia ta pe o bucata de hartie (sau pe partea din spate a unei fotografii care descrie scopul/ tema ta). Hartia se impatureste si se aseaza sub grila. atunci cand este gata.
Cauta un spatiu potrivit unde va sta grila ta astfel incat sa nu fie deranjata. Curata acest spatiu. Unele metode de curatare includ arderea de salvie, tamaie, plasarea unui cluster de cristal in camera. Flori, muzica, lumanari pot fi utilizate pentru a creea ambianta de spatiu sacru.
Creeaza grila si ai grija ca scopul tau trebuie sa fie precis, clar si directionat catre binele cel mai inalt. La sfarsit poti spune o rugaciune de recunostinta. Grilele se curata din cand in cand sau se plaseaza alte cristale in dreptul lor care au rolul de a curata. De asemenea se reincarca. Cand scopul s-a indeplinit ardeti hartia  iar cenusa puneti-o la radacina unei flori.
Exemple de grile
Grila de dragoste pentru generarea iubirii (iubirea/ gasirea partenerului,
iubire de sine, stima de sine, iubirea in familie, etc)

(cuart roz si cuart transparent)
Grila pentru prosperitate folosind simbolul infinit
succes in cariera, abundenta financiara
(citrin in centru, aventurin, jasp rosu, howlite)
Grila pentru sanatate sau mica Roata a Medicinei
Energie = Putere = Cunoastere
(in centru aventurin, in est citrin, in vest onix negru, in sud jasp rosu,
in nord howlite, cuart transparent inserat)
(Compendiul Cristalelor – drepturile rezervate Karyn Maria Lombrea)sursa: http://reiki-angels.com  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu