sâmbătă, 2 iunie 2012

Flacara VioletaFlacăra Violetă este un dar din inima Dumnezeului nostru Mamă-Tată. Scopul Divin al acestui dar este de a ajuta Omenirea să transmute în lumină atrocitățile create de noi inconștient prin folosirea greșită a gândurilor și sentimentelor. Aceasta include orice există în planul fizic și nu reflecta iubirea, armonia și echilibrul Raiului pe Pământ.
Flacșra Violetă reprezintă echilibrul perfect al Expirației Dumnezeului Tată – Flacăra masculină de culoare albastru-safir a Voinței, Puterii și Autorității Divine – și a Inspirației, a Dumnezeului Mamă – Flacăra cristalină de culoare roz a Iubirii Divine Transfigurante, Adorării și Venerarii Vieții. Când Expirația si Inspirația Părinților noștri Dumnezei se unesc într-o unică pulsație ritmică, se materializează o Flacără Violetă de o forță și o putere inimaginabile. Acest dar sacru al Focului sacru deține puterea de a transmuta în Lumină orice boală prezentă pe Pământ și fiecare electron de energie pe care Omenirea l-a modificat vreodată.
În 1936, Saint Germain a început să dezvăluie informații despre Flacăra Violetă pentru a trezi Omenirea. La acea vreme, până și Lucrătorii întru Lumină puteau rezista doar frecvențelor celor mai blânde ale acestui Foc Sacru. Saint Germain a început prin a-i învăța pe Lucrătorii întru Lumină cum să folosească calitățile gingașe de mila, compasiune, și iertare ale Flacarii Violete. Odata cu trecerea timpului, Lucratorii întru Lumina au învatat sa foloseasca frecventele transmutarii si ale purificării. Apoi, frecvențele Flăcării Violet de dreptate, libertate, șansa și victorie ne-au devenit cunoscute. Pe măsura ce am dezvoltat capacitatea de a rezista unei Lumini mai puternice, am învățat cum să folosim Ritmul și Ceremonia Divină a Flăcării Violete.

Flacăra Violetă stă la dispoziția oricărui barbat, oricărei femei și oricărui copil. Tot ce trebuie să facem pentru a profita de acest dar uimitor de la Dumnezeul Mamă-Tată este sa-l învocăm în viața noastră prin Prezența noastră EU SUNT. Ca în toate cazurile de ajutor primit din Tărâmurile Cerești, trebuie să cerem înainte de a putea primi. Această unealtă uimitoare nu va interfera cu liberul nostru arbitru, dar, de îndată ce cerem ca Flacăra Violetă să intervina în experiențele noastre pamântesti, Flacăra Violetă ne va urma ordinul și va realiza orice îi cerem să facă. Când Prezența EU SUNT invocă Flacăra Violetă, ceea ce-i dă permisiunea de a pătrunde în viețile noastre, Focul Violet curge prin Cordonul nostru de Argint în Chakra Coroanei, iar apoi coboară spre Flacăra Inimii. Când Flacăra Violet pătrunde în Flacăra Inimii, este imprimată cu modelul nostru electronic individual. După toate acestea, așteaptă să primeasca instrucțiuni din partea Prezenței EU SUNT, pentru a-și îndeplini misiunea.

sursa: http://casaphoenixzonar.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu