duminică, 24 iunie 2012

Romania este Gradina Maicii Domnului

Papa Ioan Paul al II-lea a folosit sintagma "Romania este Gradina Maicii Domnului" atunci cand a vizitat tara noastra, in 1999. Da, ESTE !


Slujba catolica de la Bucuresti din 9 mai 1999 a avut ca ax central un fragment din Evanghelia dupa Ioan, 14 :15-20 :


« Daca ma iubiti, veti pazi poruncile mele. Si eu voi ruga pe Tatal si El va va da un alt Mangaietor, care sa ramana cu voi in veac ; si anume Duhul Adevarului, pe care lumea nu- l poate primi pentru ca nu-l vede si nu-l cunoaste… »


Acest citat nu a fost intamplator ales, dupa cum nu intamplatoare au fost cuvintele Papei :

« Aceasta unitate in credinta este opera Duhului Sfant, care trebuie invocat fara incetare…” cuvinte spuse la aceeasi slujba.


“Ma rog Duhului Sfant ca vizita mea sa aduca roadele cuvenite” – sunt cuvintele cu care isi incheia scrisoarea de raspuns, de acceptare a vizitei in Romania, adresata Patriarhiei Romane, Papa Ioan Paul al II-lea.Aceste cuvinte mi-au adus aminte de cuvintele Domnului Iisus din Biblie, spuse in Pilda vierilor (Matei 21 :43-44), despre piatra pe care au lepadat-o zidarii si care a ajuns sa fie pusa in capul unghiului :«De aceea va spun ca Imparatia Lui Dumnezeu va fi luata de la voi si va fi data unui neam, care va aduce roadele cuvenite. Cine va cadea peste piatra aceasta va fi zdrobit de ea, iar pe acela pe care va cadea ea, il va spulbera. »


Toata lumea a privit evolutia Romaniei, a acestui popor de pe meleagurile noastre, de-a lungul timpului, dar mai les din ultimii 60 de ani, doar din punct de vedere material si al libertatii omului. Dar, de-a lungul timpului, tocmai prin suferinta si nedreptatile indurate, ea a evoluat in plan spiritul.


Si iar revin la cuvintele rostite de Papa, dar cunoscute de noi dintr-un cantec ascultat in Templul din Arad : « Nu ne lasa Doamne, sa cadem pe cale, caci noi suntem fiii lacrimilor tale. » ADEVARAT !


Mi-au ramas intiparite in minte doua afirmatii ale Papei rostite in aula Patriarhiei Romane si pe care la timpul respectiv le-am notat si le-am redat intr-o scrisoare Doamnei Desanca. Prima afirmatie este :« Duhul Sfant care este Sotia Domnului Iisus… Acela care il vindeca pe cel bolnav si il ridica pe cel cazut ».Aceasta afirmatie vine sa intareasca faptul ca Duhul Sfant este o persoana fizica, este femeie, este jumatatea Domnului Iisus. Este Cel Promis, Cel asteptat, Mangaietorul, este Sotia, Mireasa pe care Domnul va veni sa o ia, dupa cum se afirma in Apocalipsa lui Ioan.de la sfarsitul Bibliei. A doua afirmatie a Papei este ca : « Ei asteapta de la noi sa le anuntam anul cand se va pogori Gloria Divina. » Mare adevar a spus, pacat ca nu a facut-o, ca nu le-a spus oamenilor adevarul pe care il stia.

… Dar stia ca nu va fi acceptat si bulversarea generala ar fi creat haos. Se asteapta o revelare totala a adevarului, dar, venita de Sus. S-a inceput sa se vorbeasca despre « fratii nostri extraterestrii, …tot copiii Tatalui…. »……..sursa: http://lotusulalb2.multiply.com

2 comentarii:

  1. sincer nu stiu ce sa cred dak aceste cuvinte rostite de Papa ce semnificatie au sau sub ce inteles lea zis/se sustine k era un om sfant dar e ceva ce se contrazice :mireasa lui ISUS DUHUL sfant e incredibil acest cuvant DUHUL SF e puterea lui Dumnezeu care e cel maiimportan i mai sf pt domnu insusi si alceva:ma rog duhului sf ca venirea mea sa aduk roadele cuvenite ce intelegi voi prin asta eu cred in DUMNEZEU dar ce se vede si se aude despre papi ma km indoiesc de credinta lor de ce zic asta;intrun video o fetita de 17 18 ani isi povesteste moartea si ce a vazut :zice asa k exista viata dupa moarte si k domnul ISUS CRISTOS a purtato in iad sa vada lucrurile de acolo sa vesteask lumi intregi k este real sa nu mai pacatuiasca si sa se intoarca la domnu sa se pokiasca la care fetia a zis iazul d foc ce a vazut acolo cantareti faimosi chinuinduse chiar si p bunica ei si printre la vazut p PAPA AL 2LEA ACOLO ZISELE DOMNULUI la intrebarile fetei k dc se afla acolo,DOMNUL:IN IMPARATIA MEA NU POT INTRA CURVARI MINCINOSI SI IUBITORI DE BANI.In concluzie..a mai zis k ia aratat viata papei cum k ar fi intretinut relatii cu maicute etc..desi nu era casatorit dar traia in casa lui DUMNEZEU si ii slujea acum ce sa mai zic domnul le stie p toate si adevarul adevarat Dumneeu a ne ierte si sa ne indrume pe calea cea dreapta si a pocaintei ;AMIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Tara noastra este o aticamera a iadului ,cu oameni idolatri ,crestini cu numele ,care se uita ciudat la tine ,daca le vorbesti din biblie.O tara fara Dumnezeu care are ca Biblie televizorul ,ca biserica ,cluburile ,chefurile si barurile ,oameni care-pomenesc pe Dumnezeu mai mult in injuraturi.Cred ca tara noastra e o gradina a Diavolului.

    RăspundețiȘtergere