joi, 26 iulie 2012

Carti traduse de Alexandru Oprea, un pasionat de spiritualitate si metafizica: Seth Vorbeste, Prisma din Lira, Legea lui Unu


As vrea sa fac cunoscut faptul ca exista printre noi un pasionat de spiritualitate, Alexandru Oprea, care a reusit sa traduca 3 carti, importante pentru evolutia spirituala, carti pe care ni le ofera noua tuturor in format electronic.


Prima dintre ele se numeste Seth Vorbeste si abordeaza teme fundamentale din spiritualitate/metafizica, este printre primele carti de genul, care au spus celebrul "You create your reality". Seth ofera o perspectiva unica si profunda cu privire la teme metafizice clasice. Cartile lui Seth sunt o lectura de baza pentru a intelege concepte ca: sufletul, ego, personalitate, multidimensionalitate, constiinta cristica, anima, realitati probabile, viata de dupa moarte, reincarnare, vise, karma, creativitate, Dumnezeu, simbolismul religios, stari ale constiintei, realitati probabile, Atlantida si Lemuria, etc.

Seth Vorbeste este o carte care intr-adevar te ajuta sa faci schimbari pozitive in viata ta, fara a se pierde in limbajul cartilor de genul. Pe scurt, este o carte extraordinara.


A doua carte se numeste Prisma din Lira si abordeaza tema conexiunilor noastre ancestrale cu diferite rase stravechi, care au influentat genomul uman. Cercetatorii au descoperit acel “junk DNA” despre care nu se stie originea sa. Prisma din Lira ofera o perspectiva unica asupra adevaratei istorii planetare. Este o carte scrisa cu pasiune si dorinta de adevar.


A treia carte se numeste Legea lui Unu, in care Ra vorbeste despre unitatea Creatiei, despre calea pozitiva si negativa, despre Piramide si rolul lor, despre vindecare si evolutia spirituala, influenta Orioniana, oferind Legea lui Unu, cea care ne ajuta sa ne sporim discernamantul, si sa facem alegeri potrivite pentru cresterea noastra ca si fiinte constiente.


Cele 3 carti ne ajuta in aceste momente de transformare la nivelul constiintei, deschizand noi usi prin care potentialul noastru se poate manifesta. Noi, citind astfel de materiale, accesam mentalul superior si intram in acea stare in care putem face transformari pozitive in viata noastra. Acesta este sensul in a citi informatie spirituala, desi noi o putem accesa in orice moment, doar punand intrebarile potrivite.


Toate cele 3 carti in format electronic, pot fi comandate la pretul de 30 de lei in total, un pret accesibil, astfel incat fiecare care doreste aceaste informatii, sa isi permita sa cumpere cartile. Pentru comenzi, trimiteti un mail la triplu_metafizica@yahoo.ro si va va oferi contul bancar in care sa trimiteti banii, apoi va trimite cartile. Sau trimiteti un mail si va trimite cartile, apoi platiti banii. Oricare varianta este buna.


Pentru o prezentare ampla Prisma din Lira, intrati aici: http://salt-in-constiinta.blogspot.ro/2012/03/prisma-din-lira-poate-fi-comandata.html


Pentru Seth Vorbeste, intrati aici: http://salt-in-constiinta.blogspot.ro/2012/06/cartea-seth-vorbeste-este-disponibila.html

Pentru Legea lui Unu, intrati aici: http://salt-in-constiinta.blogspot.ro/2012/07/lansarea-cartii-legea-lui-unu.html


Mentionez ca promovarea o fac benevol si altruist fara nici un avantaj material, ci doar din dorinta de a-l ajuta si de a va ajuta pe voi cititorilor. Sunt putini oameni pasionati ca Alex si trebuie incurajati sa continue aceasta pasiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu