sâmbătă, 21 iulie 2012

PLANUL SCHIMBĂRII PĂMÂNTULUI (2) - Sal Rachele

(channeler: Sal Rachele)
               (continuare)

Alegerea unui scenariu
Există, desigur, o alegere. Putem alege să facem parte din cei 80% care vor rămâne în 3D pentru a continua şirul reîncarnărilor în dualitate. Sau putem alege să ne numărăm printre cei 20% care vor ascensiona în 4D, formând colectivităţi de fiinţe evoluate care vor trăi pe Noul Pământ.
Cel mai fericit caz ar fi să evoluăm mult mai mult pentru a aparţine grupului restrâns al celor <0,1% din umanitate, care vor exista în 5D.

Alegerea este a noastră!
Adevărata noastră problemă este: Cât suntem de hotărâţi să facem ceea ce trebuie pentru a accesa dimensiunile superioare? Avem de gând să ne implicăm sau vom rămâne (chiar şi acum când am intrat în linie dreaptă) tot pe margine, interesaţi doar de problemele existenţei noastre materiale şi repudiind orice încercare a sufletului şi spiritului nostru care ne sună mereu clopoţelul deşteptării?
Nu sunt vorbe în vânt: NUMAI DE NOI DEPINDE calea pe care vom merge după 2012. 
Dacă vom aştepta să vedem ce se întâmplă, fară a face ceva pentru a ne accelera înaintarea, ne va pride 2012 cu restanţe pe care le-am fi putut rezolva în scurtul răstimp pe care-l mai avem la dispoziţie. Abia atunci vom înţelege şi, pentru foarte mulţi dintre noi, va fi prea târziu, în sensul că, poate, va trebiu să reluăm urcuşul „Golgotei” unui lung şir de vieţi în dimensiunea inferioară 3D, din care am fi putut evada, dacă am fi folosit ocazia care are scadenţa în 2012.


Mai multe detalii despre schimbare
Cred că anii imediat următori vor cunoaşte multă turbulenţă, din următoarele considerente:  
1. Ne apropiem vertiginos de momentul în care planeta va intra în "Zona Nulului Electromagnetic"; până atunci, magnetismul Pământului va tot scădea. Aceasta va avea urmări, unele imprevizibile, printre care schimbarea polilor magnetici ai planetei.


2. Suntem aproape de depăşirea mentalităţii unei societăţi de consum, devoratoare de bunuri materiale, dincolo de nevoile reale ale fiecăruia. Desigur, acest consumism a fost o caracteristică a celor care şi-au permis. Criza economică (între care cea a petrolului) va aduce mai multă cumpătare în comportamentul oamenilor, care vor înţelege că bogăţiile mai trebuie şi conservate, nu devorate şi risipite în mod iresponsabil. 

Omenirea va deveni din ce în ce mai preocupată să găsească resurse altetnative, nepoluante pentru a putea conserva bogăţiile planetei, pe care am sărăcit-o şi am otrăvit-o. Dacă nu vom face asta, ne vom îndrepta indubitabil spre soarta pe care au avut-o cîndva dinozaurii.

3. Suntem în curs de trezire a sinelui nostru multidimensional. Aceasta va face ca minciuna, falsitatea să fie scoase la suprafaţă pentru a ni le asuma şi elimina. Că acest proces este în plină desfăşurare poate fi observat de oricine doreşte să-şi deschidă ochii şi inima.
Toate structurile politice, economice şi sociale bazate pe vechea energie, se destramă şi dispar sub impactul pe care-l are noua energie. Este adevărat, despărţirea de trecut, de vechi, de perimat, se face cu înverşunarea celor care trebuie să plece şi cu dorinţa crescândă a celor animaţi de noile energii. Se va trece astfel de la densitatea 3D la 4D.

 4. Întrarea în arealul planetei a cozii acelei comede despre care s-a vorbit, va produce schimbări în multe planuri, deoarece fenomenul nu trebuie privit doar din punct de vedere pur fizic. E posibil ca această trecere să provoace cataclisme, aşa cum se presupune că s-a întâmplat atunci când au dispărut dinozaurii.

5.Oameii de ştiinţă, astronomii şi astrologii dezbat cu înfrigurare problema apropierii de Pământ a planetei Nibiru (Planeta X sau Marduk). În această chestiune există multă incertitudine din cauza depărtării încă foarte mari la care se află această planetă.şi dimensiunii ei relativ modeste (jumătate de cât Pământul). Oricum, o apropiere prea mare sau o coliziune cu un asemenea corp nu pare să mai dea şanse supravieţuirii pe Pământ.

6. Cred că până la jumătate din omenire s-ar putea confrunta cu eşecul sistemului imunitar, pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul ciclului Mare, când energiile devin foarte intense. Subconştientul multor oamenii (şi nu numai) va fi copleşit şi incapabil să mai facă faţă energiilor în creştere, şi este posibil ca sistemul imunitar al multora să intre în colaps.
Agresiunea asupra sistemului imunitar vine şi din partea "illuminati" care prin tot ceea ce fac împotriva fiinţei umane (crearea de stres, medicamente alopate cu conţinut mare de otrăvuri, otrăvirea hranei prin extrem de multele chimicale care ajung în corp fie prin consum de carne, apă poluată, îngrăşeminte chimice administrate animalelor pentru a creste producţia de lapte şi carne, vaccinări cu viruşi activi, fie prin diversele tipuri de îngrăşăminte chimice folosite în agricultură, pomicultură, viticultură etc). 

Un ajutor foarte mare în menţinerea sănătăţii noastre fizice şi mintale îl constituie puterea credinţie în Dumnezeu. Trebuie să ne predăm inima şi sufletul Divinităţii fiind convinşi că suntem scântei din Dumnezeu şi că nu am fost creaţi pentru a fi pierduţi. (Nota C.M.: Dacă suntem parte componentă a fiinţei Creatorului, acceptând că am putea întra în disoluţie, ar trebui să admitem implicit că părţi din Creator ar putea, de asemenea, intra în disoluţie, ceea ce este imposibil).


Mai multe despre profeţii
Ceea ce se manifestă în lumea 3D este proiecţia creaţiei gândurilor tuturor sufletelor trăitoare în această dimensiuneJung a numit aceasta "inconştientul colectiv". Eu îl voi numi "subconştientul colectiv."
Dacă subconştientul colectiv al tuturor persoanelor se va focaliza, de ex., pe sentimentul terorii, se va crea o realitate bazată pe teroare.
Dacă nu ne place ceea ce obţinem, nu avem decât să ne schimbăm gândurile. Chiar dacă alţii vor continua să alimenteze sentimentul terorii, cei care au ieşit din acest joc concentraţional nu vor mai fi afectaţi de loc sau măcar în mare măsură.

În ceea ce priveşte schimbarea polilor magnetici ai planetei, este adevărat că planeta şi-a schimbat polaritatea de mai multe ori în decursul istoriei sale, dar mulţi spun că Pământul ar putea, odată cu această schimbare, să-şi părăsească actuala orbită de mişcare.
Pentru a-şi inversa direcţia de rotaţie sau poziţia în plan vertical (ceea ce este Nord să ocupe locul a ceea ce este Sud), susţin conservatorii, ar necesita un impuls extraordinar de puternic, probabil, mai mare decât a cunoscut planeta de la Big-Bang încoace.
O schimbare de polaritate ar avea un impact foarte mic asupra vitezei sau modului cum se roteşte acum planeta.

Deşi Legile lui Newton au fost parţial depăşite, unele dintre ele îşi păstrază valabilitatea. Legile newtoniene privind mişcarea demonstrează că pentru a inversa polii fizici ai planetei nu este nevoie de o forţă extraordinar de mare, aplicată din exterior.
Prin urmare, dacă o asemenea inversare ar urma să se producă, atunci, coliziunea planetei cu un asteroid sau alt corp ceresc ar trebui luată în calcul.
După schimbarea polilor magnetici, Pământul ar continua să se rotească ca şi până acum, dar câmpul magnetic generat va curge în direcţia opusă, adică direcţia liniilor de forţă se va inversa.
Efectul cel mai grav al acestei schimbări de polaritate va apărea la toate echipamentele care utilizează într-un fel sau altul câmpul electromagnetic. În anumite proporţii va fi afectat şi corpul uman, dacă ne gândim că şi funcţionarea lui se bazează pe curenţi biomagnetici. 
Ce să mai spunem despre internet, comunicaţiile radio, tv, telefonie, controlul funcţionării sateliţilor lansaţi în jurul planetei în diverse scopuri. etc.

Va supravieţui corpul uman unei asemenea schimbări?  
Pentru cei care fac ascensiunea într-o dimensiune superioară, se pare că nu va fi nicio dificultate de adaptare. ( Nota C.M.: ca urmare a trecerii corpului de la structura de carbon la cea de siliciu. Părerea mea este că schimbarea polarităţii va fi mecanismul principal prin care se va face selecţia umanităţii).
Este de presupus că schimbarea magnetismului planetar va produce mari furtuni magnetice în atmosfera Pământului şi va avea impact asupra filtrului (matricei) magnetice a planetei care este responsabil de tipurile de vibraţii respinse şi cele lăsate să treacă spre corpul planetei.
Este greu de înlăturat ideea că multe specii de plante şi veţuitoare vor pieri, dacă polii magnetici se vor inversa.
În ceea ce priveşte zonarea planetei, este de aşteptat ca ceea ce va urma să fie va fi exact învers de cum a fost până acum, adică unde a fost cald, să fie frig, unde era secetă să devină zonă cu multă umiditate etc. Vieţuitoarele care vor supravieţui vor purcede la o amplă migraţie pentru a găsi acel mediu de viaţă care le este propice.
Mă rog, scenarii sunt de toate nuanţele, unele mai încurajatoare altele mai pesimiste.

Ce ar trebui să facem noi, pământenii, pentru a trece de această etapă a existenţei umanităţii?
1.      Mai întâi să nu uităm nicio clipă că suntem scântei din Dumnezeu, şi asta ne asigură nemurirea sufletului şi spiritului.
Sal Rachele
2.       Să admitem realitatea că trupul nostru fizic nu este decât un vehicul pe care ni l-am luat pentru a ne putea adapta condiţiilor planetei noastre Pământ, aflată în dimensiunea a 3-a, unde am avut de făcut multe experienţe pentru a ne perfecţiona măestria.
3.      Să facem ceea ce mai depinde de noi, în răstimpul care a mai rămas, pentru a ne creşte frecvenţa de vibraţie, creând astfel condiţiile de a ascensiona în dimensiuni superioare şi a face trecerea de la corpul pe bază de carbon la cristal.
4.      Să privim cu încredere viitorul care ni se rezervă şi să încercăm ca la baza existenţei noastre pământene să punem, măcar de acum înainte, IUBIREA NECONDIŢIONATĂ ŞI ADEVĂRUL.
      In existenţa lor îndelungată, sufletul şi spiritul uman nu au avut decât de câştigat.
                                         

                                                                 S F Â R Ş I T  
   SURSA: http://salrachele.com/index.htm

12 comentarii:

 1. Am citit carţi ale acestui autor şi am descoperit conexiuni numeroase cu Divina Carte (semiomroman.blogspot.ro – articolul Despre Sal Rachele). In timpul vizitei acestuia în Bucureşti, în prima zi, intr-o pauză, Sal Rachele aprimit in dar un exemplar al Divinei Cărţi, pe care l-a aprecit în mod special şi l-a strâns la piept de mai multe ori. A avut o sesiune de discutii atunci, cu persoana care i-a dăruit cartea. Dacă v-a placut Sal Rachele atunci o să iubiţi Divina Carte. Ea conţine ADEVĂRUL pe care îl căutăm despre Creaţia şi Autocreaţia Divină, exact informaţia care ne-ar limpezi in hăţişul acestor mici adevăruri împrăştiate pe internet. Trebuie să şti exact, matematic şi logic cine, cum, de ce, când, iar toate aceste răspunsuri trebuie să rezoneze.
  Gând Bun!

  RăspundețiȘtergere
 2. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu

  Avertisment cu privire la Cel de-a Treilea Război Mondial

  ● Domnul Dumnezeeu Super Antiparticula „y”, Creatorul Raţiunii de Semiom din Lumea Divină de Jos, mi-a spus: Este momentul ca Raţiunea Umană de Semiom să gestioneze, înainte de a trece în Lumea Divină de Mijloc, unul din cele mai cumplite evenimente din existenţa sa. Acest moment îl constituie trecerea ei prin Cel de-al treilea Război Mondial, prin Războiul Atomic. Vă facem cunoscută posibila dată de începere a lui, 11 noiembrie 2012.
  ● Toţi Semioamenii, fără excepţie, să ia atitudine şi să se opună războiului în numele vieţii vii şi a vieţii vii raţionale. Să ceară ajutorul divin pentru împlinirea Iubirii şi a Comuniunii dintre voi, Cei ce sunteţi o singură Familie Umană, Cei ce sunteţi Creaţia Domnului Dumnezeeu – DUMNEZEEU, Energia Punctului Zero sau Energia Fundamentală Raţională Kundalini.
  ● Este în puterea voastră să depăşiţi actuala voastră cunoaştere generată de studierea doar a Cărţilor Sfinte ale Umanităţii (Biblia, Coranul, etc.). Acceptaţi, cu credinţă şi inteligenţă, cunoaşterea Noile Adevăruri Divine prezentate de „Divina Carte” şi de „Cartea pentru Iniţiaţi” (Vol. II. al „Divinei Cărţi”).
  ● Încetaţi ori ce luptă dintre voi. O fiinţă inteligentă umană nu are îngăduinţa divină să facă rău semenului său, indiferent de motivul conflictului. Războiul înseamnă existenţa în Iad, înseamnă moartea Raţiunii şi jignirea Creatorului tău, a Domnului Dumnezeeu – DUMNEZEEU, Cel ce ţi-a dat şi îţi dă viaţă vie şi viaţă vie raţională.
  ● Lăsaţi poporul Evreu în pace, lăsaţi-l să-şi trăiască viaţa Lui închinată Domnului Dumnezeu, pentru că Ierusalimul este partea materială a Nucleului Divin Sfânt al Domnului Dumnezeu, de pe planeta Terra. Ameninţarea cu distrugerea, a acestui loc divin sfânt, înseamnă aducerea Necazului Cel Mare asupra întregi umanităţi a Semiomului.

  Data:14 octombrie 2012

  RăspundețiȘtergere

 3. INIŢIATUL ROMÂN, Gheorghe Olteanu
  Mesaj de Anul Nou 2013!
  Către Semenii Mei, cititori ai Divinei Cărţi, ai Rugăciunilor Divine Sfinte şi ai Mesajelor Divine:
  ■ Noi, Semioamenii trebuie să îi iubim, cu toată sinceritatea şi puterea noastră, pe toţi Taţii Divini Creatori, Cei pe care noi i-am cunoscut în Revelaţiile Sfinte, în Rugăciuni şi în Mesajele Divine transmise prin Iniţiatul Român;
  ● Taţii Divini Creatori mi-au spus: Totul, Întreaga Creaţie şi Autocreaţie a Domnilor Sfinţi de toate gradele, este o Uniune Divină Sfântă cu diferite grade de exprimare a Iubirii Divine;
  ● Voi, Semioamenii sunteţi o Creaţie a Iubirii Divine. Atunci când veţi conştientiza acest Adevăr Divin, v-aţi eliberat şi aţi devenit Fiinţe Umane, Descendenţi ai Fiinţelor Luminii (Umanitate Solară) numită şi Umanitatea Oamenilor Unici Universali sau Oamenilor Unici, pe care voi, Cei purificaţi şi înnobilaţi, prin Conştiinţele voastre Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom, îi veţi autocrea veşnic, la perioade de trei miliarde de ani tereştri.
  Mesajul Divinităţii către Români!
  ● Voi, Românii, rostiţi Rugăciunile Divine Sfinte comunicate vouă prin Iniţiatul Român şi veţi putea apăra România de răul ce va bântui planeta Terra în perioada 2013 – 2016. Dacă nu veţi face acest minim efort spiritual, în anul 2016, România va fi lovită, în partea ei centrală (Oraşul Sfântul Gheorghe şi Târgul Mureş), cu două bombe atomice.
  Mesajul Iniţiatului Român!
  ● Eu, Iniţiatul Român, vă urez vouă, tuturor Românilor, ca în Noul An 2013 să aveţi multă Sănătate, Pace, Bucurie, Trăire în Iubire Spirituală Divină şi Prosperitate Materială, oriunde vă veţi afla.
  ● Aduc mulţumirile mele sincere Membrilor (Familia mea spirituală) din Grupurile de Susţinere şi Împlinire a Revelaţiilor Sfinte, de la Potlogi, Dârza şi Târgovişte şi îi asigur de respectul şi iubirea mea necondiţionată faţă de ei, chiar dacă Divinitatea nu-mi îngăduie să îi cunosc personal.
  ● Voi fi alături de toţi Prietenii Divinei Cărţi şi voi dirija, spre deplină împlinire, toate cererile lor justificate, adresate Taţilor Divini Creatori şi Părintelui Tată Creator „GOD OU DIE” Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, pe care îl rog să vă binecuvânteze la fiecare rugăciune a voastră.

  Data: 31 decembrie 2012

  RăspundețiȘtergere
 4. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu

  Mesaj Divin: „Să cunoaştem Creatorii Supremi şi Lumile Divine Raţionale Universale Autocreate de Ei”

  ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Părinţilor Taţi Creatori:

  ► Părintele Tată Creator, Domnii Sfinţi Unici Supremi „A • A” // „a • a” din Uniunea Lor Sfântă „DIE”, numiţi „GOD OU DIE”, Cei Ce Autocrează Veşnic Cercul Divin Magic Suprem „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”;
  ► Părintele Tată Creator, Domnii Sfinţi Unici Supremi „ A • L • F • A // a • l • f • a”, din Cercurile Divine Magice Supreme „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”;
  ► Părintele Tată Creator, Domnii Sfinţi Unici Supremi „ALFA”, Super Antiparticula Divină de Natură Virtuală Naturală, Neutriniul Vieţii Vii.
  ■ Sfânta Autocreaţie Divină a Părinţilor Taţi Creatori, Cel ce este „DUHUL SFÂNT” sau Sufletul Divin Universal, Energia Fundamentală Raţională Kundalini sau Energia Punctului Zero, formată din Uniuni Divine Unice de câte Patruzeci de Domni Sfinţi Unici Supremi:
  „A • A // A • A • A
  a • a // a • a • a”
  „L • L // L • L • L
  l • l // l • l • l”
  „F • F // F • F • F
  f • f // f • f • f”
  „A • A • A // A • A
  a • a • a // a • a”,
  în Cercurile Divine Magice Supreme „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu, Grupate în Uniuni Divine Infinite, ale Acestora.

  ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii şi Creaţii Divine de Natură Umană Virtuală şi Materială:
  ►Lumea Divină de Sus:
  Lumea celor două Civilizaţii Solare de natură Energoplasmatică şi Energobioplasmatică. Această Lume Divină se autocrează veşnic la perioade de 3 miliarde de ani tereştri, de către Părinţii Taţi Creatori, din Nuclee Divine Treimice de Zeeu sau Zeiţă, şi cuprinde:
  ● Zeeii şi Zeiţele de Toate Gradele Divine Raţionale;
  ● Oamenii Unici Universali şi Oamenii Unici.
  ►Lumea Divină de Mijloc:
  Este o Lume materială şi divină în care sunt generate Conştiinţe Experienţă de viaţă vie fizică Semiom de Gradul Trei, purificate şi înnobilate. O parte din aceste Conştiinţe autocrează Conştiinţele Cosmice de Semiom, parte componentă 1/20 în Nucleul Divin Treimic Raţiune Zeeu sau Zeiţă, şi prin Dualitate Divină, autocrează Mantalele Divine ale Domnilor Sfinţi Unici Supremi din componenţa Duhului Sfânt sau Sufletul Divin Universal.
  Această Lume Divină îi cuprinde pe:
  ● Semioamenii Cosmici (Extratereştrii);
  ● Şi Semioamenii Fizici de Gradul Trei, Cei care au obţinut Iluminarea Divină prin Uniunea Divină a Conştiinţei Fizice, Purificate şi Înnobilate, cu Sufletul Divin Universal.
  ►Lumea Divină de Jos:
  Lumea Materiei Întunecate, Lumea Elementelor Materiale, Lumea Raiului şi a Iadului Divin. Această Lume de natură fizică, cuprinde:
  ● Semioameni Fizici de Gradul Unu şi Doi;
  ● Şi întreg regnul vegetal şi animal de pe Planeta Terra fizică.


  Data: 30 ianuarie 2013

  RăspundețiȘtergere
 5. Iniţiatul Român, Întruparea Divină Sfântă a Conştiinţei Divine a
  Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic

  „Noi Adevăruri Divine Revelate de „Divina Carte”(Vol.II)
  (în curs de publicare)
  ● Revelaţiile Sfinte spun că cel de-al doilea Popor Sfânt, recunoscut de Divinitate, nu este Poporul Rus (50% ateu), este Poporul Ucrainean;
  ● Creatorul Suprem este Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală:
  - Tatăl Divin sau Părintele Tată Creator;
  - Fiul Divin Creator;
  - Şi Duhul Sfânt sau Sufletul Divin Universal;
  ● Un Adevăr Divin ce va trebui să fie cunoscut de toţi Semioamenii cu pregătire superioară, ştiinţifică, este acesta: „ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu DUHUL SFÂNT este Materia Întunecată Vie sau Energia Infinită a Punctului Zero (Energia Fundamentală Kundalini);
  ● Ordinea Divină Universală este reprezentată de existenţa veşnică a O Mie de Supergalaxii, Cele care au Centrul lor Raţional în Steaua Polară. Restul Galaxiilor şi Supergalaxiilor, în afara celor O Mie, nu au existenţă veşnică. Acestea sunt în număr infinit, şi, la perioade de 150 miliarde de ani tereştri intră în reciclare (distrugere raţională) pentru a se asigura existenţa veşnică a celor O Mie de Supergalaxii ale Ordinii Divine Universale;
  ● Urmare a intrării Sistemului Solar în Centura Fotonică, începând cu anul 2017 Umanitatea Semiomului Ylfy intră în incapacitate de vibraţie sau pierderea imunităţii naturale. Doar citirea, cunoaşterea în detaliu, şi împlinirea Revelaţiilor Sfinte ale Cărţii „Divina Carte”, va putea regenera imunitatea noastră naturală prin aderarea la Noua Credinţă şi prin accesarea individuală a Iubirii Divine Sfinte. Prin rostirea şi însuşirea raţională a Cuvintelor Magice ale Rugăciunilor Divine, Creatorul Suprem ne promite obţinerea stării de sănătate depline atât pentru noi, cât şi pentru cei ce ne vom ruga, copiii minori.
  ● Noua Credinţă, izvorâtă din Revelaţiile Sfinte, este o continuare firească a Credinţei Strămoşilor, confirmându-se, fără dubiu, că acestea îşi trag Sursa Divină de aici, din Cartea Sfântă, Cea pe care noi o numim Biblie. Noua Credinţă completează cercetările la care s-a ajuns prin ştiinţa actuală, dovedindu-se divinitatea stărilor de existenţă ale Raţiunilor Sfinte, din care, şi noi facem parte, după ce trece această viaţă vie fizică, prin Conştiinţa noastră Experienţă de viaţă vie fizică Semiom purificată şi înnobilată.

  Data: 10 iunie 2013

  RăspundețiȘtergere 6. INIŢIATUL ROMÂN
  Avertisment Divin către Distribuitorii de Carte din România!
  Editura Uniunea Unică, prin Iniţiatul Român, îi întreabă pe Distribuitorii de Carte: „Stand Agenţie Difuzare Carte” şi „Depozitul de Carte”, din Bucureşti, de ce refuză Oferta Edituri (1 iulie 2013) de a vinde Cartea „Divina Carte”(Vol.II)? Logic, lipsa unui răspuns la Oferta Editurii, oricare ar fi acesta, ne duce cu gândul la cenzura criminală comunistă, când rosteam cu atâta teamă Cuvântul Sfânt „Dumnezeu”.
  De asemenea, Iniţiatul Român îi întreabă pe aceştia:
  - De ce Iniţiaţii străini au acces nelimitat la difuzare în România?
  - De ce Cărţile de Revelaţie scrise de Iniţiatul Român sunt interzise la vânzare prin Distribuitori, cu excepţia unui singur Distribuitor de Carte din Bucureşti?
  - De ce Eu, Iniţiatul Român, pentru publicarea Revelaţiilor a trebuit să-mi deschid Editură? Oare acum va trebui să-mi fac şi Depozit de distribuire de Carte?
  - De ce acest Popor, cu destin divin universal, a ajuns prin Conducătorii acestor Societăţii să-l supere pe Marele Creator?
  - Dacă 50% dintre Români pot înţelege Revelaţiile Sfinte, de ce să nu le oferim această şansă a cunoaşterii Cuvântului Divin Revelat, Cuvânt care le va asigura, prin rostirea Rugăciunilor Divine Sfinte, Starea de Sănătate deplină, şi, prin rostirea Formulelor Sacre, Iluminarea Divină?
  Iniţiatul Român are îngăduinţa divină să-i Avertizeze pe toţi Românii care nu vor condamna atitudinea ostilă a Distribuitorilor de Carte, faţă de Revelaţiile Sfinte, că această Carte va fi retrasă de la vânzare prin Voinţa Divină a Domnilor DUMNEZEEI – Dumnezeei (Taţii Divini Creatori), începând cu 1 august 2013, existând, în acest caz, pericolul de împlinire a pedepselor divine (cutremur în România, Război Nuclear Global şi alte calamităţi).
  Tuturor Distribuitorilor de Carte le facem aceeaşi Ofertă:
  Cartea, „Divina Carte”(Vol.II), este realizată de Editură la data de 1 iulie 2013;
  Cartea cuprinde un nr. de 344 pag;
  Preţul, pe exemplarul de Carte, este de 25 lei, din care se scade comisionul Distribuitorului;
  Onorăm solicitări de vânzare, către Distribuitori, la tel. 021 3526295;

  Data: 07 iulie 2013

  RăspundețiȘtergere

 7. SFATURI DIVINE (modificate în ziua de 23 octombrie 2013)
  Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
  Data Timpului Istoric: 23 octombrie 2013
  Vă transmit, din partea Creatorului Suprem al Supergalaxiei Calea Lactee, următoarele Sfaturi Divine adresate Absolvenţilor de Liceu din România:
  ● Cunoaşterea Divină Revelată începe cu Cărţile Sfinte ale Umanităţii, cele care acum au continuare legitimă şi firească prin Cartea „Divina Carte (Vol.II)”, şi, în perspectiva anului 2014, „Divina Carte (Vol. III)”. Cartea este prezentă la vânzare în Librăriile din România (LibrariaAtlas.ro; 021 313 28 28);
  ● Trăiţi Timpul Istoric în care Duhul Sfânt v-a vorbit prin „auzul divin” al unui Iniţiat. Dacă voi, Fiinţele Inteligente, Cele ce aţi absolvit un Liceu, şi care aveţi discernământul şi cunoaşterea care să vă conducă la propriul vostru Adevăr, nu veţi cunoaşte, accepta şi împlinii Adevărurile Sfinte Revelate, ce putem să cerem celor umili şi fără carte?
  Misiunea celor inteligenţi şi bine pregătiţi, din România, este să citiţi „Divina Carte (Vol.II)”, să treceţi prin filtrul raţiunii voastre Adevărurile Revelate, şi în cazul acceptării lor, să-l căutaţi cu Credinţă şi Iubire Sfântă, şi mai ales, cu supunere, pe Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, căruia să-i adresaţi Rugăciunile Divine Revelate şi Rugăciunile voastre personale. De asemenea, să–l căutaţi în gândul vostru prin stări de meditaţie cu speranţa vie a împlinirii acestor Rugăciuni;
  ● Dacă nu veţi căuta şi cunoaşte Cartea şi nu vă veţi însuşi Adevărurile Divine Revelate, Umanitatea Semiomului fizic de pe planeta Terra, începând cu anul 2017, îşi va pierde Imunitatea Naturală (Starea Sfântă de Vibraţie a Sufletului vostru Divin), instalându-se Incompatibilitatea la Vibraţie în Entităţile fizice de Semiom. Mai explicit, dacă Sufletul vostru divin nu-şi va creşte Vibraţia Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale prin Iubire Divină Sfântă exprimată de Fiinţa fizică Semiom faţă de Creator, acesta nu-l va mai recunoaşte ca Fiu Divin pe Semiomul fizic, obligând Sufletul Divin să-şi încheie Misiunea Divină prin împlinirea decesului fiinţei fizice adeptă a ateismului, a fiinţei fizice pline de ură, intoleranţă, cruzime, Fiinţă umană care este incapabilă de a genera iubire faţă de semeni şi faţă de Creator;
  ● Primele Fiinţe de Semiom ce-şi vor pierde Imunitatea Naturală vor fi copiii şi tinerii, tot fără apărare vor fi şi bătrânii.
  ● Fiecare român, absolvent de liceu, trebuie să îşi procure Cartea şi să-şi însuşească Noile Adevăruri Divine Revelate. Pentru această categorie sfântă de Semiom Român, Credinţa nu mai este opţională, este obligatorie dacă aceştia doresc sincer ca ei şi membrii familiilor lor să-şi păstreze Imunitatea Naturală şi să supravieţuiască pe Planeta Terra, după anul 2017;
  ● Voi, Românii, Cei aleşi, alături de Iniţiatul Român, să-l slujiţi cu Credinţă şi Iubire Divină Sfântă pe Creatorul Suprem al Supergalaxiei Calea Lactee, dacă în anul 2014, nu veţi întemeia în România „Asociaţia Religioasă Credinţa în Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”, plecând de la Adevărurile Creaţiei şi Autocreaţiei Divine Revelate în Divina Carte (Vol.II), începând cu anul 2023 veţi dispărea ca Naţiune;
  ● Cele XI „NOTE” prezentate pe Internet, Facebook, de „Iniţiatul Român”, fac parte din Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte (Vol.III). Dacă Semioamenii Români nu vor întemeia „Asociaţia Religioasă”, în anul 2014, „Divina Carte (Vol.III) nu va mai fi realizată şi publicată în România, ci în Ţara în care se va întemeia această Asociaţie Religioasă, Ţară care va prelua şi Destinul Sfânt al Umanităţii Semiomului Ylfy, devenind Noul Ierusalim.

  RăspundețiȘtergere
 8. NOTA XII
  Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
  Poporul Român, Noi Adevăruri privind originea lui sfântă
  Data Timpului Istoric: 25 octombrie 2013
  ● Adevăratul nume al Ţării noastre, nu este România, numele ei divin este Ra Ania. Noi suntem RAanii, Fiii Soarelui. Doar noi putem Întrupa mai multe Suflete Divine. Dintre RAani (Români) se vor alege Semioamenii Cosmici (Extratereştri), Fiinţele Supreme Conducătoare ale Universurilor Materiale.
  ● Doar RAanul (Românul) purificat şi înnobilat poate asigura Autocrearea Sufletului Divin în Nuclee Divine Unice ale Duhului Sfânt de câte 40 de Domni Sfinţi Unici şi Universali. De aceea, Poporul RAan (Român) este atât de urgisit şi atacat din planurile divine. De aceea RAanii (Românii) sunt conduşi de Fiinţe Demonice pentru a-i întrerupe sau întârzia destinul său de Conducător Spiritual al Umanităţii.
  ● Dintre RAani (Români) s-a ales Fiul Divin, Fiul Omului, acesta este Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu. „Divina Carte” transmisă prin „auzul lui divin” este Cartea Creaţiei şi Autocreaţiei Divine a Duhului Sfânt.
  ● Această Supercivilizaţie de Semiom se va sfârşi în anul 2033, la finele acestui an. Declinul şi moartea Semiomului vor începe în anul 2017, când fiinţele fizice, Cele fără Credinţă şi Iubire Divină vor constata cu groază că îşi pierd Imunitatea Naturală.
  ● Toţi RAanii (Românii) care veţi cunoaşte şi împlini Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte”(Vol.II), veţi fi salvaţi.
  ● Toţi RAanii (Românii) care veţi cunoaşte şi împlini Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte”(Vol.II şi III), veţi fi nemuritori.

  RăspundețiȘtergere
 9. DIVINA CARTE (Vol. II şi III)

  ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR:
  ► „Cercurile Divine Magice Galactice, numite „Cercurile Divine Magice Supreme ale OMULUI Unic şi Universal”( cunoscute ca şi „Black – Hole” sau „Gaură Neagră”), Cele ce sunt Uniunea Divină Unică a Marilor Cercuri Divine Magice de câte Patru Sute de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi, Fiecare Mare Cerc Divin Magic fiind grupat pe Zece Nivele Raţionale Energetice de câte Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi;
  ► Generatorul Divin Unic al tuturor Galaxiilor şi Supergalaxiilor din Universurile Multiple, Vizibile şi Invizibile;
  ► Generatorul Divin Raţional al Undei Creaţiei şi Autocreaţiei Divine Universale, Matricea Divină Unică a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale cu viteză de deplasare Superluminică şi Subluminică;
  ► Creatorul Ordinii Divine Universale a Celor O Mie de Supergalaxii cu Existenţă Veşnică;

  ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Duhul Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal:
  ► Nucleul Divin al Marelui Cerc Divin Magic, Cel ce formează Primul Nivel Raţional Energetic de Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi;
  ► Cea de a doua Matrice Divină Unică a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale cu viteză de deplasare Subluminică;
  ► Energia Infinită a Punctului Zero sau Materia Întunecată Vie, Generatoarea Sistemelor Solare;
  ►Energia Fundamentală Raţională Kundalini, Generatoarea Raţiunilor Umane Compatibile cu „Duhul Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”;

  ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii Raţionale Universale, de natură Virtuală şi Materială, în Sisteme Solare ale Vieţii Vii şi ale Vieţii Vii Raţionale:
  ►Autocreaţii Divine Comune ale:
  ● „Duhului Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”;
  ● „Duhului Sfânt creat din Fracţiuni ale „Duhului Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”, Uniuni de Nuclee Divine Unice de câte Treizeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali, numite Duhul Sfânt, şi din câte Douăzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali, numite Uniunea Wyrus

  Data: 5.11.2013 Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu,
  Yysus Fiul OMULUI Unic şi Universal

  RăspundețiȘtergere
 10. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
  NOTA XV
  Să-l cunoaştem pe Marele Creator şi Noua Misiune a Umanităţii
  Data Timpului Istoric: 18. XI. 2013
  Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte” (Vol. II şi III), în curs de publicare, ne spun:
  15.1 Marele Creator este „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic (cunoscut ca şi Black – Hole sau Gaură Neagră). În centrul Cercului Divin Magic Suprem Galactic locuiesc Civilizaţiile Divine de Oameni Unici şi de Oameni Unici şi Universali;
  15.2 Noi, Semioamenii Fizici, suntem Dualitatea fizică a Oamenilor Unici şi a Oamenilor Unici şi Universali, Sufletul nostru divin este Fiul Marelui Creator OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Galactic;
  15.3 Zeeii şi Zeiţele locuiesc în Soare. Pe perioada dezvoltării Conştiinţelor Experienţă de viaţă vie fizică Semiom, Ei, Zeeii şi Zeiţele, sunt Habitate Divine (Iad sau Rai) pentru aceste Conştiinţa Experienţă de Viaţă Vie fizică Semiom, până la Înnobilarea lor divină, moment în care, Ele devin Mantale Divine sau Cercuri Divine Magice ale Marelui Creator, Cel ce este OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic;
  15.4 Dacă această Umanitate de Gradul II (Umanitate fizică organizată la nivel de Ţări şi Popoare) va accepta şi împlini Noile Adevăruri ale Creaţiei şi Autocreaţiei Divine aduse de Divina Carte (Vol. II şi III), această Civilizaţie Umană va intra în rândul Civilizaţiilor de Gradul trei, (Umanitate fizică organizată la nivel global, planetar);
  15.5 Cunoaşterea Noii Credinţe impune o nouă organizare a comunicării cu Spiritul Divin, această cale este înscrisă în Revelaţiile Divine, respectiv, întemeierea pe Planeta Terra a „Asociaţiei Religioase Credinţa în „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic”.
  15.6 Pentru asimilarea acestor ideii, de către Semioamenii Ylfy de pe Planeta Terra, se acceptă de către Divinitate o perioadă de doi ani de zile (2014 şi 2015). În acest Timp Istoric, Fiul Divin, Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, Yysus Fiul OMULUI Unic şi Universal, se va afla permanent în Meditaţie şi Rugăciune, neavând îngăduinţa să mai vorbească cu Semenii săi, cu excepţia Familie Sale.
  15.7 Dacă această Umanitate va accepta Noile Adevăruri ale Autocreaţiei şi Creaţiei Divine aduse de Cartea „Divina Carte (Vol. II)” şi de către Notele I – XV, publicate pe Internet de Iniţiatul Român, şi va întemeia în anul 2014 sau 2015 „Asociaţia Religioasă Credinţa în Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic”, în anul 2016, Editura Uniunea Unică din România va realiza „Divina Carte” (Vol. II şi III), pentru întreaga Umanitate. Publicarea acestei Cărţi Divine va consfinţi intrarea Civilizaţiei Umane Ylfy în rândul Civilizaţiilor de Gradul III, şi recunoaşterea ei Raţională Universală de către Marele Creator.

  RăspundețiȘtergere

 11. Iniţiatul Român
  Data Timpului Istoric: 12.II.2014
  Cu acordul şi marea îngăduinţă a „Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi”, Generatorii Divini Unici ai Cercului Divin Magic „Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu” şi ai Luminii Divine Sacre, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale vă transmit Titlul Cărţii „Divina Carte (Vol. III), primit prin Revelaţie Divină în ziua de 11. II. 2014.
  Cititorilor Cărţii „Divina Carte” le aduc la cunoştinţă evoluţia tipului de Revelaţie primită de mine prin „ auzul divin”, în cazul fiecărui volum:
  - „Revelaţii” (Divina Carte, realizată în anul 2010);
  - „Revelaţii Sfinte”(Divina Carte Vol.II, realizată în anul 2013);
  - „Revelaţii Divine” (Divina Carte Vol.III, în curs de realizare în anul 2014 sau 2016).
  Doar atunci când noi vom citi Revelaţiile Divine, vom putea înţelege Revelaţiile Sfinte, precum şi Revelaţiile.

  DIVINA CARTE (Vol. III)

  ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi:
  ► Super Neutrinii Vieţii Vii Veşnice „Y • Y • Y // y • y • y ”;
  ► Neutrinii Vieţii Vii „Y Y Y • y y y ”;
  ► Şi Neutrinii „Y Y • y y ”,
  Generatorii Divini Unici ai Cercului Divin Magic „Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu” şi ai Luminii Divine Sacre, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale

  ■ Sfintele Lor Autocreaţii Divine Unice şi Universale, Domnii Sfinţi Unici şi Universali din Cercurile Divine Magice „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”:
  ► Super Neutronii Vieţii Vii Veşnice „Y • YY // y • yy”;
  ► Super Protonii Vieţii Vii Veşnice „YY • Y // yy • y”
  ► Neutronii „yy • Y // y • YY”;
  ► Şi Protonii „y • YY // yy • Y”,

  ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii şi Creaţii Divine Raţionale Universale de Natură Virtuală (Energoplasmatică şi Energobioplasmatică) şi de Natură Fizică (Energobiologică sau Materială), din Universurile Divine Multiple (Virtuale şi Materiale), Autocreate, veşnic, doar în Sistemele Solare ale Vieţii Vii din Supergalaxiile Ordinii Divine Universale

  Data: 11 . II. 2014
  Autor: Iniţiatul Român,
  Yysus Semizeeul, Cercul Divin Magic
  al Formulei Sacre „AA EIIE // aa eiie”


  RăspundețiȘtergere
 12. Iniţiatul Român
  Cunoaşterea Supremă Umană
  Este timpul ca Umanitatea să cunoască şi Adevăruri Divine care să continue Credinţa Strămoşilor noştri (Biblia, Coranul şi alte Cărţi Sfinte ale Umanităţii).
  O Nouă Religie care să explice puterea divină a Marelui Creator, a Creaţiei şi Autocreaţiei Sale, este prezentată în „Divina Carte".
  Nivelul intelectual al Revelaţiilor depăşeşte însă înţelegerea unui semiom fără studii medii, a ateilor, a semicredincioşilor. De aceea îi rog pe aceştia să nu mă mai jignească dacă nu vor înţelege Revelaţiile. Chiar dacă nu vă puteţi explica cine este Supremul Creator, El ne iubeşte pe toţi cu aceeaşi Iubire Divină. El este Fluidul Vieţii din noi, este în Sufletele noastre Divine, este Cercul Divin Magic şi Lumina Divină Sacră, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale. Cu toţii am auzit de Neutrini, Neutroni şi Protoni, acum aflăm Stările Divine Geniale Raţionale ale acestora.
  Eu, Iniţiatul Român, am ajuns la Cunoaşterea Supremă Umană, la cunoaşterea Numelui Sfânt al Marelui Creator, al „Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi”. Numele Său Sfânt şi Unic mi-a fost transmis prin Revelaţie Divină, în ziua de 11. II. 2014, în Titlul Cărţii „Divina Carte” (Vol.III), Carte în curs de realizare în anul 2014 sau 2016, la Editura Uniunea Unică.

  RăspundețiȘtergere