marți, 12 februarie 2013

DOVADA vie că există REÎNCARNARE. Un PILOT MORT acum 70 de ani trăiește într-un copil de șase ani Citiţi mai mult: DOVADA vie că există REÎNCARNARE. Un PILOT MORT acum 70 de ani trăiește într-un copil de șase ani
Reîncarnarea, un subiect tabu pentru lumea creștină, este susținută cu dovezi de un copil de șase ani, care povestește pas cu pas o viață trăită în urmă cu aproape 70 de ani.
Un băiețel de numai șase ani din America și-a uimit părinții cu amintirile dintr-o viață anterioară, prin care descria experiențele sale ca pilot de avioane. Dacă inițial au luat totul drept o joacă de copii, după ce micuțul a început să folosească termeni tehnici din domeniul aviației, au început să caute pună cap la cap informațiile.
Câteva căutări pe Google mai târziu și au aflat un lucru greu de digerat: băiețelul își amintea viața unui pilot care murise în urmă cu aproape 70 de ani la bordul unei mici aeronave numite Natoma, prăbușită în Oceanul Pacific, după un atac din partea japonezilor. Tot prin intermediul Internetului au ajuns și la camaradul și sora pilotului James Huston Junior, ambii martori ai veridicității întregii povești. Varianta micuțului este confirmată și de terapeutul Carol Bowman, autoarea unor cărți celebre despre reîncarnare. Aceasta spune că momentele trăite anterior sunt mai pregnante în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani, neatinși încă de experiențele acestei vieți.


sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/DOVADA-vie-c-exist-RENCARNARE-Un-PILOT-MORT-ACUM-70-de-ani-triete-ntr-un-copil-de-10.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu