joi, 31 ianuarie 2013

Drunvalo Melchizedek - Trezirea inimii iluminate - activarea corpului de lumina MerKaBa din inima

Invata o noua forma de a-ti activa MerKaBa
si accelereaza-ti evolutia spirituala!

Drunvalo Melchizedek reuneste si impartaseste intreaga sa munca de o viata intr-un singur si nou format de workshop
"AWAKENING THE ILLUMINATED HEART ®"(Trezirea Inimii Iluminate),
in care a introdus urmatoarea etapa a invataturilor strabune:
activarea corpului de lumina - MerKaBa - din inima.


Trecem printr-o perioada de schimbari majore perceputa de fiecare om intr-o maniera unica. Singurul lucru care conteaza acum este sa iti amintesti cine ESTI cu adevarat, pentru te putea deplasa la noi nivele de constiinta mult mai extinse. Modul prin care iti poti aminti unicitatea si splendoarea fiintei tale nu este prin gandirea logica, judecand constant situatiile si oamenii care apar in viata ta, ci prin patrunderea in spatiul Inimii tale, acolo de unde simti si traiesti viata in deplina iubire si pace.


Indiferent cine esti, ce ai facut in viata ta, cite carti, cursuri ai studiat si cate certificate detii care atesta toate acestea, cel mai important este din ce vibratie ai creat totul si daca simti cu tot sufletul sa continui la fel sau nu. Tranzitia omenirii, intrarea intr-un nou ciclu despre care se tot vorbeste este tocmai Trezirea Inimii, intuitiei, partii feminine din fiecare, ascultarea sistemului emotional de ghidare, astfel incat sa nu ne mai dicteze tiparele mentale fixe, rigide, create de parinti, scoala, societate etc. actiunile noastre, ci sa ii permitem acelei Inteligente Universale care vorbeste direct din Inima fiecarui om sa ne ghideze. Doar Doar prin Trezirea Inimii putem face ce ne implineste si ne aduce bucurie, exprimandu-ne astfel adevaratul nostru Sine si traind implinirea de a FI, in totala armonie si bunastare cu noi insine si cu toti ceilalti.
Drunvalo Melchizedek este primul om din lume (din timpurile contemporane) care a definit matematic si geometric Corpul de Lumina al omului, numit in timpurile stravechi "MerKaBa". Mai multe informatii despre ce reprezinta corpul de lumina il puteti afla pe acest site, accesand pagina "MerKaBa".


Incepind cu iulie 2011, dupa 12 ani de predare si dezvoltare a atelierului "Living in the Heart", Drunvalo reuneste si impartaseste acum intreaga sa munca de o viata, reprezentata de studiul si intelegerea naturii constiintei umane si transpusa intr-un singur si nou workshop "Awakening the Illuminated Heart ®". Este pentru prima data in timpurile moderne cand aceste informatii sunt oferite in acelasi mod in care erau predate in timpurile stravechi, si acest lucru fiind posibil pentru ca omenirea a facut o schimbare foarte profunda in constiinta, in utimii ani, acceptand mai mult partea feminina a lumii.


Modul in care a fost creat acest nou workshop, permite activarea corpului de lumina MerKaBa - din inima - intr-un mod usor si natural, facand aceasta metoda mai simpla decat orice metoda prezentata in aceste timpuri moderne.


ACEST WORKSHOP NU NECESITA NICI O PREGATIRE ANTERIOARA !


Anne Marie Trifu si Raluca Heim, traineri autorizati de Drunvalo Melchizedek in iulie 2011, in cadrul noii scoli "School of Remembering®" (Scoala Reamintirii) (http://www.drunvalo.net/teachers/index.php) va vor asista in ceea ce isi propune ca obiective workshopul :
sa eliberezi traume emotionale prin sesiuni puternice de vindecare a corpului emotional care pot culmina cu vindecari fizice;
sa iti vindeci inima si sufletul, sa inveti sa intri in propriul Spatiu Sacru al inimii si cum sa traiesti de acolo;
sa iti reactivezi glanda pineala si sa inveti cum sa o folosesti;
sa intelegi si sa inveti cum sa conectezi inima cu creierul;
sa inveti sa-ti reinstalezi tuburile de lumina (antenele) care odata activate iti vor amplifica toate puterile psihice (paranormale) si vei deveni mult mai constient si responsabil asupra propriei vieti;
sa iti activezi cel mai important camp energetic: propriul MerKaBa.
MerKaBa activata din inima inlocuieste MerKaBa activata din creier care a fost invatata pana acum in workshopurile Floarea Vietii, deoarece MerKaBa singura,fara conectarea cu Inima, este incompleta. Inima este cea care contine Instructiunile Vietii, Adevarul si autenticitatea personalitatii noastre, iar cand inima preia din nou controlul, incepem sa "curgem" cu fluxul vietii si vom realiza ca raspunsurile la toate intrebarile noastre se afla in lumea minunata a Inimii noastre, acolo unde fiecare isi gaseste calauzirea reala si de unde poti sa te conectezi direct cu Dumnezeu !!
sa experimentezi Iubirea Universala si sa-ti deschizi propria inima;


Iar dupa toate aceste experiente din timpul workshopului, vei fi schimbat pentru totdeauna !!Nu sunt cuvinte suficiente pentru a descrie aceasta experienta!
Trebuie sa o simti, sa o traiesti !


Fiecare are liberul arbitru de a alege: sa continue sa traiasca viata din punctul de vedere a unei perspective umane obisnuite, unde singurul scop este sa traiasca pentru a se simti confortabil folosind lucrurile materiale sau pentru a controla prin forta alte fiinte umane, ori sa realizezi ca lumea ta interioara creata de ginduri si emotii are un impact deplin asupra lumii exterioare sau altfel spus ca lumea interioara creeaza lumea exterioara.
Viata poate parea o calatorie misterioasa, dar privita din interiorul inimii este ca o joaca de copil.

Pentru a vedea calendarul complet de evenimente, si a va inscrie la unul dintre urmatoarele workshopuri accesati pagina de ATIH, din cadrul siteului Universul Sacru:
Awakening the Illuminated Heart®articol preluat de la: http://nouaconstiinta.blogspot.ro/

miercuri, 30 ianuarie 2013

suflete pereche - Foarte multe cupluri, foarte multi indragostiti, folosesc expresia "este sufletul meu pereche" dar foarte multi nu stiu exact despre ce e vorba si ce implica regasirea sufletului pereche.

Foarte multe cupluri, foarte multi indragostiti, folosesc expresia "este sufletul meu pereche" dar foarte multi nu stiu exact despre ce e vorba si ce implica regasirea sufletului pereche.

Se spune ca sufletele pereche au trait candva o iubire atat de puternica intr-una din vietile anterioare, incat se intalnesc si in actuala viata, iar iubirea lor este la fel de profunda si intensa si reprezinta o continuare a dragostei de atunci.

Sufletele pereche sunt acele fiinte care de-a lungul mai multor vieti si-au creat o karma pozitiva si li se mai da o sansa de a se intilni in aceasta viata, pentru a se ajuta reciproc, pentru a lucra la un proiect comun. Se regasesc pentru ca au ceva sa-si transmita sau sa-si predea unul altuia pentru o evolutie pozitiva in aceasta viata. Rareori se intalnesc pentru a evolua alaturi intr-o viata comuna. Relatia care exista intre Sufletele pereche va accelera karma fiecaruia intr-un grad atat de mare, incat evolutia lor va fi grabita peste nivelul mediu de evolutie. Aceasta regasire este importanta, in special cand unul dintre ei sau ambii se apropie de finalul ciclului de incarnari proprii. Iubirea lor imensa ii ajuta sa obtina Eliberarea finala mai repede decat ar fi nivelul de timp mediu de obtinere al acesteia.
Cum il recunosti?

Este greu de descris in cuvinte senzatiile pe care le percepi cand iti intalnesti Sufletul pereche. Nu exista doar atractie fizica, emotionala, sexuala, simti ca este mult mai mult, ca tot ce simti si percepi va exista pentru totdeauna. Iubirea este atat de mare si profunda incat orice departare de sufletul tau pereche iti va produce stari de rau, in special stari de lesin (un fel de devitalizare a corpului), dureri de inima etc. Ranile emotionale care apar in timpul relatiei pot fi resimtite mult mai adanc si mai dureros decat ar fi simtite in relatiile obisnuite. Daca iubirea dintre Sufletele Pereche este intrerupta de circumstantele vietii, ambii pot resimti o durere adanca si o tristete istovitoare. Este ceva obisnuit pentru un Suflet pereche sa moara de inima franta, dupa ce i-a murit fizic perechea.

Putem citi in multe carti de astrologie despre sufletele surori, dar in nicio carte nu am gasit o metoda clara de determinare a regasirii sufletelor surori.

Din punct de vedere astrologic sinastria celor doi ar trebui sa evidentieze o serie de superpozitii, sa existe 5-6 elemente karmice de regasire a sufletelor surori. Totusi, sunt multe cupluri care au 6-7 aspecte si conjunctii karmice iar relatia lor este departe de o dragoste nepamanteana.

Intrebarea este cum putem fi siguri ca avem de-a face cu o regasire a sufletelor perechi? Un element extrem de important de la care ar trebui sa pornim este sa observam daca in harta natala exista sansa de a intalni un suflet sora. Acest indiciu este dat de Soare, Luna sau Venus in conjunctie sau trigon cu Pluton, sau daca una dintre aceste planete personale se afla in casa VIII. Atunci cand in hartile natale ale celor doi exista aceasta posibilitate de a intalni un suflet sora putem merge mai departe cu analiza sa vedem daca exista acele elemente care sa indice ca pot fi suflete pereche.

In sinastrie (suprapunerea celor doua harti astrale, notate mai departe cu [1] si [2]) sunt o serie de superpozitii si elemente karmice care pot indica o regasire a sufletelor surori. Conjunctiile karmice, in care Soarele, Luna, Venus sau Ascendentul din [1] se suprapun peste Saturn din [2] este un indiciu al regasirii sufletelor surori. Axa Nodurilor Lunare in opozitie sau Nodul Nord [1] in conjunctie cu Luna sau Ascendentul [2] reprezinta un alt indiciu al regasirii sufletelor surori.

Dar toate aceste superpozitii nu iti pot garanta ca ti-ai gasit sufletul pereche. Daca cercetam tema noastra cu a cunoscutilor nostri exista posibilitatea sa gasim unele din aceste indicii. Relatiile in care intervin indiciile date de Saturn sunt fascinante si uneori chinuitoare.

Dar te vei intreba care sunt acele elemente care sa duca la completarea celor doi si ce poate adeveri faptul ca cei doi sunt suflete pereche? Greu de spus. Intre cei doi ar trebui sa existe o complementaritate remarcabila la toate nivelurile: fizic, emotional si spiritual. Un prim punct de plecare ar fi casa VIII care arata legaturile profunde dintr-o alta viata. Soarele, Luna sau Venus [1] aflate in casa VIII [2] arata o reintoarcere a unei iubiri din trecut. Cat de intensa si profunda a fost aceasta iubire o arata aspectele pe care le face planeta respectiva din VIII. Un aspect foarte puternic ar fi dubla superpozitie Soare - Luna (adica conjunctia Soare [1] - Luna [2] concomitent cu Soare [2] - Luna [1]), fapt ce arata ca intre cei doi exista o intelegere mutuala si o mare armonie si un sentiment de fuziune profunda la toate nivelele, nu doar la cel fizic. Intr-un fel acest interaspect reface unitatea androginului, mitologic omul fiind initial bisexual si ulterior Divinitatea separandu-l in doua elemente distincte (barbat si femeie) care se cauta indefinit de-a lungul reincarnarilor ca doua jumatati ale unui talisman magic. Ne putem intreba daca nu cumva acest interaspect e un indiciu major al unor suflete pereche... dar probabil ca nu e suficient.

Un alt aspect foarte puternic in sinastrie este Piramida care se formeaza intre planetele personale dintre [1] si [2] (putem sa-l includem si pe Saturn). De exemplu Soarele [1] la 15 grade Taur, cu Marte [1] la 16 grade Fecioara si cu Luna [2] la 14 grade Capricorn formeaza o Piramida. Intre cei doi exista o legatura speciala. Exista o mare armonie si intelegere, se completeaza unul pe celalalt la toate nivelurile.

Un alt indiciu extrem de important in regasirea sufletelor surori este dat de Vertex. Vertexul indica regasirea sufletelor surori in sinastrie, unirile predestinate. Poate fi o confirmare a regasirii sufletului pereche atunci cand mai exista si alte indicii de regasire. Daca axa Nodurilor Lunare arata trecutul comun (Nodul Sud) sau o legatura care va continua si in viata viitoare (Nodul Nord), Vertexul [1] in conjunctie stransa cu Soarele, Luna, Venus sau chiar Junon din harta celuilalt [2] indica intalnirile predestinate, regasirea a doua suflete surori care au mai trait deja experiente relationale in alte vieti si care se reintalnesc pentru a-si continua relatia acum si in aceasta viata.

De asemenea, el poate fi declansatorul acestor regasiri. Vertexul este un punct in harta natala care poate fi activat doar de planetele in tranzit. Atunci cand Jupiter, Saturn sau Nodul Nord in tranzit trece peste Vertex, iar Soarele sau Venus in tranzit sunt in conjunctie cu Vertexul sau cu punctul opus (anti-Vertexul) pot avea loc regasirile celor doua suflete pereche.

Mai sunt si alte indicii date de harta compusa dintre cei doi, a caror existenta este extrem de importanta pentru a da siguranta interpretarii. In tema compusa, un indiciu tipic al regasirii sufletelor surori este conjunctia Soare - Venus. Poate e prea mult spus daca i-am spune un indiciu de validare, dar este o confirmare a indiciilor gasite in sinastria celor doi ca sunt suflete pereche.

In tema compusa a doua suflete surori asteroidul relational Amor care reprezinta iubirea spirituala, iubirea neconditionata, marea iubire, va fi intr-o casa unghiulara si/sau in aspect (conjunctie, sextil sau trigon) cu Soarele sau Venus.

Relatia nu beneficiaza intodeauna de happy-end, dar este o binecuvantare sa-ti intalnesti sufletul pereche in aceasta viata. Nu toti avem aceasta sansa, deci te poti considera o persoana norocoasa daca ti l-ai gasit.
articol preluat de la: http://www.mihneafiran.ro

marți, 29 ianuarie 2013

suflete pereche - exista mai mult de un suflet pereche pentru fiecare om de pe aceasta planetaMulte persoane sunt confuze in ceea ce priveste “sufletul pereche”. Aceasta confuzie se datoreaza faptului ca exista mai mult de un suflet pereche pentru fiecare om de pe aceasta planeta.
Un suflet pereche este o persoana pe care ati cunoscut-o intr-un alt loc, in timp.
Uneori sufletele pereche sunt compatibile cu noi, alteori, nu…dar inima noastra si le reaminteste si le iubim instictiv.
Un suflet pereche produce o atractie magnetica care face ca inima sa bata mai repede si sa ni se umezeasca palmele.
Un suflet pereche are ceva deosebit .
Inima noastra e intotdeauna fericita sa-l revada.
Si cand nu suntem impreuna, abia asteptam sa-l revedem.
Cred ca din 1998 se intalnesc mai multe suflete pereche decat se intalneau in anii din urma. Aceasta se datoreaza schimbarii campului electromagnetic al pamantului si a dezvoltarii spirituale pe care o realizam, care ne conduce ,in sfarsit, sa ne iubim pe noi in sine.
Cand ne iubim cu adevarat, suntem gata sa intalnim sufletul pereche.
El ne poate face sa ne simtim fericiti sau distrusi , depinde doar de cum ne simtim in pielea noastra.
Daca inca, nu am reusit sa ajungem in punctul in care sa ne iubim sincer si adevarat, relatia cu sufletul pereche va fi doar “mult zgomot pentru nimic”.

In momentul in care incepem sa ne iubim pe noi insine se deschide
o interesanta energie in charka inimii.
Aceasta energie deschide charka sexuala, care cheama sufletul pereche.
Cand veti incepe sa va chemati sufletul pereche veti vedea ca veti atrage catre voi alte persoane, atrase de energia voastra.
E foarte important sa aduceti catre voi partenerul de drept, care sa va insoteasca pe drumul vietii.
Cand cereti Creatorului un Suflet pereche, asigurati-va ca cereti partenerul compatibil cu voi.
Sa fiti intotdeauna atenti, sa cereti in detaliu persoana compatibila cu voi.
Unele persoane cer Creatorului un suflet pereche cu aceleasi calitati, un suflet pereche geaman.
Este o persoana exact ca voi, daca voi va iubiti cu adevarat, veti gasi compatibila aceasta uniune.
Un suflet pereche se completeaza doar cu voi…
O alta persoana nu reuseste sa va completeze.
Dar in primul rand, trebuie sa fiti completi voi insiva.
Daca o persoana nu este intreaga nu are ce aduce intr-o relatie.
Fiti foarte atenti cand cereti un partener de suflet. Trebuie sa stiti excat ce cereti ca sa stiti ce sa recunoasteti la persoana pe care o veti intalni.
Sufletele pereche sunt o parte din evolutia pamantului.O pereche formata din adevarati parteneri poate evolua si se poate schimba impreuna.
O parte din evolutia fiintelor omenesti este aceea de
a invata sa-i accepti pe altii pentru ceea ce sunt.
E extrem de important sa nu faceti prea multe castele in aer in jurul partenerului vostru, in asa fel incat sa-l vedeti asa cum este el , de fapt.
Expresia “dragostea e oarba” se aplica si in ceea ce il priveste pe sufletul vostru pereche.
E imperativ, sa acceptati aceasta persoana asa cum este cand o gasiti.
Unele persoane sunt prin natura lor generoase, si au tendinta sa dea incontinuu.
Din aceasta cauza, atrag spre ele suflete care nu sunt generoase, si care vor lua din aceasta relatia mai mult decat sunteti dispusi sa dati.
Asigurati-va ca sunteti pregatiti pentru un suflet pereche care sa va restituie toata dragostea pe care i-ati dat-o. Daca sunteti in cautarea unui suflet pereche compatibil, sa fiti siguri ca puteti accepta si primi fie bucurie, fie dragoste.


Faceti testul energetic pentru programul
“ dragostea provoaca suferinta” si inlocuiti-l cu programul pe care vi-l da Creatorul.
Modalitatea cea mai buna pentru a descoperi daca sunteti pregatiti sa primiti sufletul pereche e sa folositi Lucrul asupra Convingerilor.
Test Energetic pentru:


“cred ca pot fi iubit de o alta persoana”
“pot sa primesc dragostea unei alte persoane”

Aceste programe trebuie sa fie prezente si in cealalta persoana pentru a fi persoana compatibila. Exista femei care spun: “ barbatii sunt niste bestii” si ca urmare , intalnesc doar barbati “bestii”. Exista brabati care spun: “femeile stiu doar sa se foloseasca de barbati”.
Din momentul in care cred in acest lucru, acest lucru devine realitate. Subconstientul vostru va duce unde ii cereti sa va duca.
Exista multe controverse in jurul faptului ca o persoana poate iubi mai multe persoane.
Cred ca da.
Dar cred si ca o persoana evoluata spiritual poate iubi doar o singura persoana total si complet. Cred ca daca spui ca iubesti mai multe persoane , ar fi un soi de pretext ca, in acest fel sa nu fim obligate sa cunoastem profund o persoana si sa ne implicam total pana la capat.
Exista chiar gena monogamei.
Oricum e important de stiut ca sufletul pereche exista si ca foarte probabil e in cautarea voastra.
E posibil sa gasesti sufletul tau pereche pentru calatoria vietii.
articol preluat de la: http://www.healing.ro/sufletul-pereche/

luni, 28 ianuarie 2013

Eckhart Tolle - Mintea, pentru a se asigura ca ramane in control, cauta in mod continuu sa ocupe Momentul Prezent cu Trecut si Viitor
Cea mai mare parte a suferintei umane nu este necesara, este autocreata, atata timp cat Mintea neobservata iti conduce viata.
Suferinta pe care o creezi acum este o forma de neacceptare, o forma de rezistenta inconstienta la ceea ce exista Aici si Acum.
La nivelul unui gand rezistenta aceasta este o forma de judecata. La nivel emotional rezistenta este o forma de negativitate.
Intensitatea suferintei depinde de rezistenta impotriva Momentului Prezent, iar aceasta, in interior, depinde de cat de mult te identifici cu Mintea ta.
Mintea tot timpul incearca sa nege Prezentul si sa scape de el. Cu alte cuvinte, cu cat te identifici mai mult cu Mintea ta cu atat suferi mai mult.
Sau o poti vedea si asa …
Cu cat poti onora si accepta total Momentul Prezent cu atat te eliberezi mai mult de suferinta si de mintea egotica.
De ce mintea neaga si rezista Momentului Prezent??
Pentru ca nu poate functiona si ramane in control fara Timp, care este Trecutul si Viitorul, si percepe eternul Aici si Acum ca o amenintare directa.
Mintea si Timpul sunt de fapt inseparabile.
Imaginati-va Pamantul lipsit de viata umana, locuit doar de plante si animale. Mai exista atunci Trecut si Viitor ? Putem vorbi atunci de Timp in vreun fel ? Intrebarea “cat e ceasul ?” sau “in ce zi suntem ?” – daca ar mai fi cineva acolo sa o puna – ar fi fara sens. Egoul stejarului ar fi amuzat de asemenea intrebare. “Cat e ceasul ?” – te-ar intreba el. “Desigur este acum ! Timpul este acum !” – ar raspunde el. “Ce altceva ar putea fi ?”
Da, avem nevoie de Minte si de Timp pentru a functiona in aceasta lume !
Dar vine un moment cand dialogul interior involuntar permanent ne ocupa toata viata si astfel apar disfunctia, durerea si suferinta.
Mintea, pentru a se asigura ca ramane in control, cauta in mod continuu sa ocupe Momentul Prezent cu Trecut si Viitor,
Si asa …
Vitalitatea si infinitul potential al Fiintei, care sunt inseparabile de Aici si Acum, sunt acoperite de Timp.
Adevarata ta natura sunt puse in umbra de catre Minte.
Povara grea a Timpului a fost acumulata in mintea umana. Toti oamenii sufera din cauza acestei poveri si continua sa adaoge la ea, cu fiecare clipa cu care ignora sau neaga pretiosul Moment Prezent, sau vad acest Moment Prezent ca un mijloc pentru a obtine un moment in Viitor – care exista doar in Minte, niciodata in Realitate.
Acumularea de Timp in Mintea Individuala si cea Colectiva contine de asemenea cantitati enorme de durere reziduala din Trecut.
Daca vrei sa nu mai creezi suferinta pentru tine si ceilalti, daca nu vrei sa mai adaogi durere la durerea reziduala din Trecut, atunci nu mai creea Timp sau, cel putin, nu creea mai mult Timp decat este necesar a te descurca cu aspectele practice ale vietii tale.
Cum sa te opresti sa mai creezi Timp ?
Realizeaza ca Momentul Prezent este tot ceea ce ai.
Fa din Aici si Acum obiectivul principal al vietii tale.
Locuieste in Prezent si fa vizite scurte in Trecut si Viitor, cand ai de a face cu aspecte practice cerute de situatiile concrete din viata ta.
Spune intotdeuna DA Momentului Prezent.
Ce poate fi mai inutil si nebunesc decat sa creezi rezistenta interioara la ceva ce deja exista. Ce poate fi mai nebunesc dacat sa te opui Vietii, care este Acum si numai Aici si Acum.
Daruieste-te catre ceea ce exista. Spune DA Vietii ! si observa cum Viata incepe sa lucreze pentru tine, nu impotriva ta.
Momentul Prezent este uneori inacceptabil, neplacut chiar ingrozitor.
Este asa cum este !
Observa cum Mintea il eticheteaza, si cum acest proces de etichetare, acest proces de judecare, creeaza durere si nefericire. Urmarind mecanica Mintii, iesi in afara sabloanelor prin care ea creeaza rezistenta si ii poti apoi permite Momentului Prezent sa fie asa cum este. Acest algoritm psihologic o sa-ti dea gustul Libertatii Interioare fata de Conditiile Exterioare, a starii de Pace Interioara, apoi vezi ce se intampla.
Accepta Momentul Prezent si actioneaza daca este necesar sau posibil!!
Eckhart Tolle

articol preluat de la: http://eulinterior.blogspot.ro

duminică, 27 ianuarie 2013

Eckhart Tolle - Conştientizarea faptului că eşti Fiinţa din spatele gândirii, liniştea din spatele zgomotului mental, iubirea şi bucuria din spatele durerii, înseamnă libertate, salvare, iluminare
INDIFERENT DACĂ TRĂIŢI SINGUR SAU AVEŢI UN PARTENER , cheia rămâne aceasta: să fiţi prezent şi să vă intensificaţi prezenţa printr-o şi mai profundă concentrare a atenţiei în clipa Acum.
Pentru ca iubirea să înflorească este nevoie ca lumina prezenţei dumneavoastră să fie suficient de puternică, în aşa fel încât gândirea sau corpul-durere să nu poată prelua controlul şi să le confundaţi cu cine sunteţi de fapt.
Conştientizarea faptului că eşti Fiinţa din spatele gândirii, liniştea din spatele zgomotului mental, iubirea şi bucuria din spatele durerii, înseamnă libertate, salvare, iluminare.
Să anulezi identificarea cu corpul-durere înseamnă să aduci prezenţa în durere şi, în acest fel să o transformi. Anularea identificării cu gândirea înseamnă a fi observatorul tăcut al gândurilor şi al comportamentului, şi mai ales al tiparelor repetitive de gândire şi al rolurilor jucate de către ego.
Dacă nu o mai investiţi cu identitate, mintea îşi pierde trăsătura compulsivă, care fundamental înseamnă impulsul compulsiv de a judeca şi de a opune rezistenţă faţă de ceea ce este, lucru care creează conflict, dramă şi noi dureri. De fapt, în momentul în care
critica încetează, prin acceptarea realităţii existente, v-aţi eliberat de minte. Aţi făcut loc iubirii, bucuriei, păcii.

PUNEŢI MAI ÎNTÂI CAPĂT CRITICII DE SINE; opriţi-vă apoi din a vă judeca partenerul. Cel mai puternic catalizator pentru transformarea unei relaţii este acceptarea totală a partenerului aşa cum este, fără a simţi nevoia de a-l judeca şi a-l schimba în vreun fel. Aceasta vă aduce imediat dincolo de ego. Toate jocurile mentale şi toată dependenţa au luat atunci sfârşit. Nu mai există victime şi nici făptaşi, nici acuzatori sau acuzaţi.


Acesta este, de asemenea, sfârşitul oricărei codependenţe, al faptului de a fi atras în tiparul inconştient al altcuiva, permiţându-i în acest fel perpetuarea. Atunci ori vă veţi despărţi – în dragoste -, ori veţi pătrunde împreună şi mai profund în clipa Acum în Fiinţă. Poate fi chiar atât de uşor? Da, este atât de uşor.
Eckhart Tolle
articol preluat de la: http://eulinterior.blogspot.ro

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Dalai Lama - mesaj pentru omenire - partea a II-a
Religiile pentru pacea lumii (traducere Mariana Gheorghe )
Principiile discutate până acum sunt în conformitate cu învăţăturile etice ale tuturor religiilor lumii. Eu susţin că în fiecare religie majora din lume - budismul, creştinismul, Confucianismul, hinduismul, islamul, Jainismul, iudaismul, Sikhism, taoism, zoroastrism - are idealuri similare de dragoste, şi acelaşi efort de a transforma urmaşii lor în fiinţe umane mai bune. Toate religiile invata preceptele morale pentru perfecţionarea mintii, trupului si a sufletului.Toate sunt impotriva minciunii, a furtului, a crimei etc. Scopul comun al tuturor preceptelor morale stabilite de marii profesori ai umanitatii este altruismul. Marii profesori au vrut să conducă adepţii lor, departe de faptele negative cauzate de ignoranţă şi să ii indrepte spre cale bunătatii. Cred că toate religiile au, în esenţă, acelaşi mesaj. Diferenţele de dogmă pot fi atribuite diferenţelor de timp şi de circumstanţă, precum şi influenţelor culturale; într-adevăr, nu există nici un scop la argumentul scolastic atunci când luăm în considerare latura pur metafizică a religiei. Cu toate acestea, este mult mai benefic a încerca să se pună în aplicare în viaţa de zi cu zi ,preceptele comune pentru bunătate, predate de către toate religiile, mai degrabă decât de a argumenta despre diferenţele minore în abordare. Pentru ca, toate religiile se străduiesc în felul lor de a ajuta fiinţele vii sa evite mizeria şi sa câştige fericirea. Fiecare religie funcţionează în felul ei , pentru a uşura suferinţa umană şi să contribuie la civilizaţia mondiala.
De exemplu, nu cred că a converti pe alţii la budism contribuie la promovarea cauzei budiste. Mai degrabă, încerc să mă gândesc la cum poate contribui o comunitate budista la fericirea omului. În timp ce subliniez asemănările fundamentale dintre religiile lumii, eu nu susţin o anumită religie în detrimentul tuturor celorlalte, şi nici nu caut o religie nouă in lume ". Toate diferitele religii ale lumii sunt necesare pentru a îmbogăţi experienţa şi civilizaţia umana. Mintile noastre umane, fiind de calibru diferit , au nevoie de abordări diferite pentru pace şi fericire. Este la fel ca hrana noastra. Anumite persoane găsesc creştinismul mai atragator, altii prefera budismul Putem aduce argumente similare si pentru alte religii, de asemenea. Astfel, punctul este clar: omenirea are nevoie de toate religiile lumii pentru a potrivi modurile de viaţă, diverselor nevoi spirituale. Salut eforturile din diferite părţi ale lumii pentru o mai bună înţelegere între religii. Nevoia pentru acest lucru este deosebit de urgenta acum. În cazul în care toate religiile au ca pricipala preocupare pacea lumii , ei pot lucra împreună în armonie cu uşurinţă pentru acest deziderat. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că nu există soluţii rapide sau usoare. Nu putem ascunde diferenţele doctrinare care există între diferite religii, nici nu putem spera să înlocuim religiile existente, printr-o credinţă universală nou. Fiecare religie are propriile sale contribuţii distinctive potrivit pentru ca un anumit grup de oameni să înţeleagă viaţa conform educatiei lor. Lumea are nevoie de toate acestea. Există două sarcini principale cu care se confruntă practicienii religiei, care sunt implicate în pacea lumii. În primul rând, ei trebuie să promoveze o mai bună înţelegere interconfesionala, astfel încât să creeze un grad funcţional al unităţii între toate religiile. Acest lucru poate fi realizat în parte, prin respectarea convingerilor celuilalt şi prin accentuarea preocuparii noastre comune pentru bunăstarea oamenilor. În al doilea rând, trebuie ajuns la un consens cu privire la valorile spirituale fundamentale viabile, care ating fiecare inima omului şi contribuie la sporirea fericirii general-umane. Aceasta înseamnă că noi trebuie să subliniem numitorul comun al tuturor religiilor lumii - idealurile umanitare. Aceste două măsuri ne vor permite să acţionam atât individual cât şi împreună pentru a crea condiţiile necesare pentru pacea lumii spirituale. Noi practicieni de diferite credinte putem lucra împreună pentru pacea în lume atunci când avem religii diferite, în esenţă, cu instrumente pentru a dezvolta o inima buna - dragoste şi respect pentru ceilalţi, un adevărat simţ al comunităţii. Cred că toate religiile majore ale lumii pot contribui la pacea mondială şi pot să lucreze împreună pentru beneficiul umanităţii, dacă punem deoparte diferenţele subtile metafizice. Fie că vom fi capabili de a obţine pacea lumii sau nu, suntem nevoiti sa alegem sa actionam in vederea acestui obiectiv. Dacă mintea noastră este dominata de furie, vom pierde cea mai mare parte a inteligenţei umane - înţelepciunea, abilitatea de a decide între bine şi rău. Furia este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă lumea de astăzi. Furia joacă un mare rol în conflictelele actuale, cum ar fi cele din Orientul Mijlociu, Asia de Sud, problema nord-sud coreeana şi aşa mai departe. Aceste conflicte apar de la un eşec al intelegerii la nivel uman. Răspunsul nu este dezvoltarea şi utilizarea unei forte militare mai mari, nici o cursă a înarmărilor.În fapt, raspunsul este unul spiritual, o înţelegere sensibilă a situaţiei noastre umane comune. Ura şi lupta nu poate aduce fericire nimanui , nici chiar castigatorilor de batalii.Violenţa produce întotdeauna mizerie şi, astfel, în esenţă, este contra-productiva. Este, prin urmare, timpul pentru liderii lumii pentru a afla ce anume transcende diferenţele de rasă, cultură, şi ideologie si sa puna in practica acele actiuni care fac din compromis un mod de evolutie a conditiei umane. Dacă, de exemplu, liderul Statelor Unite ale Americii şi liderul Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste se intalnesc in mijlocul unei insule pustii, sunt sigur că ei ar răspunde reciproc spontan ca orice om aflat intr-o situatie extrema.S-ar simti uniti in aceasta experienta si s-ar comporta uman unul cu altul. Dar un zid de suspiciune reciprocă şi neînţelegere îi separă in momentul în care aceştia sunt identificati ca "preşedinte al SUA" şi "Secretarul General al URSS").Daca ar avea mai multe contacte la nivel uman , ei ar invata ca sunt fiinte umane, cu o mare responsabilitate si ar îmbunătăţi înţelegerea lor reciprocă; Aceste doua parti cu o istorie mereu in antagonism , pot negocia intr-o altfel de atmosfera, fara suspiciune si ura. Sugerez ca liderii Lumii sa se intalneasca o data sau de mai multe ori pe an intr-un loc frumos, fără nici o afacere, doar pentru a ajunge sa se cunoască reciproc ca fiinţe umane. Apoi, mai târziu, acestea s-ar putea întâlni pentru a discuta problemele comune şi globale. Sunt sigur că mulţi doresc ca liderii lumii sa se întâlneasca la masa de conferinţa intr-o astfel de atmosferă de respect reciproc şi înţelegere a omenescului celuilalt. Toate naţiunile sunt dependente una de alta din punct de vedere economic mai mult decât oricând înainte, înţelegerea umană trebuie să depăşească graniţele naţionale şi să îmbrăţişeze comunităţi internaţionale în general. Într-adevăr, dacă nu putem crea o atmosferă de cooperare loială, nu dobândită prin utilizarea amenintarii sau a fortei, ci prin înţelegere sinceră, problemele lumii vor creşte. Realizarea armoniei, pacii si a justitiei depinde de mulţi factori. Ar trebui sa gandim aceste deziderate in beneficiul omului pe termen lung, mai degrabă decât pe termen scurt. Îmi dau seama de enormitatea sarcinii pe care o avem in fata , dar nu văd nici o altă alternativă –cea care se bazează pe umanitatea noastră comună. În condiţiile actuale,este cu siguranta o nevoie tot mai mare pentru înţelegere umană şi un simţ al responsabilităţii universale. Noi nu putem crea pace pe suport de hârtie. În timp ce se promovează responsabilitatea universală şi fraternitatea universala, faptele arata că umanitatea este organizata în entităţi separate sub formă de societăţi naţionale. Aceste societăţi trebuie să acţioneze ca elemente de bază pentru pacea lumii. Aceste calităţi umane ca moralitatea, compasiunea, decenţa, înţelepciunea, şi aşa mai departe au fost fundamentele tuturor civilizaţiilor. Aceste calităţi trebuie să fie cultivate şi susţinute prin educaţie morală sistematică într-un mediu social care favorizează,o lume mai buna. Calităţile cerute pentru a crea o astfel de lume trebuie să fie întipărite chiar de la început, din copilarie. Noi nu putem aştepta pentru generaţia următoare pentru a face această schimbare; actuala generaţie trebuie să încerce o reînnoire a valorilor umane de bază.
http://www.dalailama.com/
articol preluat de la: http://eulinterior.blogspot.ro

vineri, 25 ianuarie 2013

Dalai Lama - mesaj pentru omenire - partea I
Partea a-I-a (traducere Mariana Gheorghe)
Cand ne sculam dimineata si ascultam la radio sau citim ziarele, ne confruntăm cu aceleaşi veşti triste: violenţa, criminalitate, războaie şi dezastre. Eu nu-mi pot aminti o singură zi fără o stire ca ceva groaznic se intampla undeva. Chiar şi în aceste timpuri moderne, este clar că traim intr-o lume nesigura.Nici o generaţie trecuta nu s-a confruntat cu ceea ce ne confruntam astazi, această conştientizare constantă de frică şi de tensiune. Este ironic faptul că aceste probleme grave sunt emise de societăţile mai avansate industrial. Ştiinţa şi tehnologia au facut minuni în multe domenii, dar problemele de bază umane rămân. Această educaţie universala nu pare să fi stimulat binele, ci numai agitaţie mentală şi nemulţumire. Nu există nici o îndoială cu privire la creşterea progresului material si a tehnologiei, dar acest lucru nu este suficient ,deoarece nu a reuşit încă să aducă pace şi fericire în depasirea suferintei. Eu nu sunt deloc împotriva ştiinţei şi tehnologiei - acestea au contribuit imens la experienţa generală a omenirii; la confort material si bunăstare şi la înţelegerea mai mare a lumii în care trăim .
Dar daca punem prea multa importanta pe ştiinţă şi tehnologie, suntem în pericol sa pierdem legătura cu acele aspecte ale cunoaşterii umane şi a înţelegerii care aspiră spre onestitate si altruism. Ştiinţa şi tehnologia, deşi capabila de a crea confort material incomensurabil, nu poate înlocui valorile spirituale stravechi si valorile umanitare care au modelat în mare măsură civilizaţia lumii, în toate formele sale naţionale, aşa cum o ştim astăzi. Nimeni nu poate nega beneficiul material fără precedent a ştiinţei şi tehnologiei, dar problemele noastre fundamentale ale omului rămân; ne confruntam cu aceleaşi, dacă nu chiar mai mult, suferinţă, teamă şi tensiune. Astfel, este logic să încercem să găsim un echilibru între evoluţia materiala pe de o parte şi dezvoltarea spirituală, valorile umane pe de altă parte.Avem nevoie sa reinviem valorile noastre umanitare. Sunt sigur că mulţi oameni sunt ingrijorati cu privire la criza la nivel mondial a valorilor morale şi se vor alătura în apelul meu pentru a ajuta ca societăţile noastre sa fie mai pline de compasiune,si mai echitabile. Eu nu vorbesc ca un budist sau chiar ca un tibetan. Nici nu vorbesc ca un expert în politica internaţională. Mai degrabă, vorbesc pur şi simplu ca o fiinţă umană, ca un susţinător al valorilor umanitare, care sunt piatra de temelie pentru toate marile religii ale lumii. Din această perspectivă am sa împărtăşesc cu voi perspectiva mea personală :
1.Umanitarismul universal este esenţial pentru a rezolva problemele globale;
2.Compassion este pilonul păcii în lume;
3.Toate religiile sunt pentru pacea in lume, aşa cum sunt toti umanitarişti indiferent de ideologie;
4.Fiecare om are o responsabilitate universală de a modela instituţii care să servească nevoilor umane. Rezolvarea problemelor se face prin Transformarea atitudinii umane . Din problemele cu care ne confruntam azi unele sunt calamităţi naturale şi trebuie să le acceptam cu calm.Altele insa provin din conflict de ideologii, politice sau religioase, atunci când oamenii lupta în scopuri meschine, si pierd din vedere acele lucruri care ne leaga pe toti impreuna. Trebuie să ne amintim că diferitele religii, ideologii şi sisteme politice ale lumii sunt destinate fiinţelor şi aceasta ideologie trebuie să fie întotdeauna menţinută. De departe cel mai mare pericol cu care se confruntă omenirea , toate fiinţele vii de pe planeta noastră - este ameninţarea distrugerii nucleare. Nu am nevoie de a reflecta la acest pericol, dar aş dori să fac apel la toţi liderii de puteri nucleare care deţin literalmente viitorul lumii în mâinile lor, pentru oamenii de ştiinţă şi tehnicienilor care continuă să creeze aceste arme de distrugere in masa , şi la toţi oamenii care sunt în măsură să influenţeze liderii lor: Fac apel la ei să-şi exercite puterea umana de bun-simţ şi să înceapă să lucreze la dezmembrarea şi distrugerea tuturor armelor nucleare. Ştim că, în cazul unui război nuclear nu vor fi învingători, deoarece nu vor exista supravietuitori! Oare nu este înfricoşătoare o astfel de distrugere inumana şi lipsita de inimă? Şi, nu este logic ca noi ar trebui să eliminam cauza pentru propria distrugere atunci când ştim cauza şi avem timp şi mijloacele de a face acest lucru Toate speciile existente pe pamant(de la om pana la cele mai simple creaturi), toate fiintele cauta în primul rând pace, confort si securitate. Viaţa este la fel de draga si animalelor mute ca pentru orice fiinţă umană, chiar cea mai simplă insecta se străduieşte pentru protecţia împotriva pericolelor care ii ameninţă viaţa. Aşa cum fiecare dintre noi vrea să trăiască şi nu doreşte să moară, aşa este şi cu toate celelalte creaturi din univers, deşi puterea lor de a efectua aceasta este o chestiune diferită. În general, există două tipuri de fericire şi de suferinţă, mentală şi fizică, precum şi din cele două, cred că suferinţa psihică şi fericirea sunt mai acute. Prin urmare, este greu de suportat suferinţa. Cu toate acestea, am, de asemenea, o idee mai generala şi concreta de fericire: o combinaţie de pace interioară, dezvoltare economică şi, mai presus de toate, pacea lumii. Pentru a atinge aceste obiective simt că este necesar să se dezvolte un sentiment de responsabilitate universală, o profundă îngrijorare pentru toţi, indiferent de crez, culoare, sex, sau naţionalitate. Premisa din spatele acestei idei de responsabilitate universală este simplul fapt că, în termeni generali, sentimentul de pace este dorit de fiecare . Fiecare vrea fericirea si nu vrea suferinta. Daca noi, ca fiinţe umane inteligente, nu acceptam acest fapt, va fi şi mai multa suferinţa pe această planetă. Dacă vom adopta o abordare de egocentrism in fata vietii si incercam să utilizam în mod constant pe alţii pentru propriile noastre interese, am putea avea beneficii temporare, dar pe termen lung, nu vom reuşi , şi pacea mondială iese din discuţie. In cautarea lor catre fericire, oamenii au folosit diferite metode, care de prea multe ori au fost crude si respingătoare.Astfel de acţiuni aduc suferinta atat lor , precum şi celor din jur. Trebuie să avem perspectiva corectă asupra procesului de viaţă universal, astfel încât fericirea sau gloria unei singure persoane sau a unui grup de persoane sa nu fie folosite in detrimentul altora. Toate acestea solicită o nouă abordare a problemelor globale. Lumea devine din ce în ce mai mica - şi mai interdependenta- ca un rezultat al progresului tehnologic rapid şi a comerţului internaţional, Problemele vechi au fost abordate în mod natural la nivel de familie, dar situaţia s-a schimbat. Astăzi suntem atât de interdependenti, atât de strâns interconectati unii cu ceilalti , că fără un simţ al responsabilităţii universale, un sentiment de fraternitate universală convingerea că suntem cu adevărat parte dintr-o familie umană mare, nu putem spera să depăşim pericolele care stau in fata existentei noastre, nemaivorbind de a a aduce pace şi fericire. Unele dintre problemele naţiunilor nu mai pot fi soluţionate în mod satisfăcător doar de la sine; prea mult depinde de interese, atitudine, şi cooperarea altor naţiuni. O abordare universal umanitara la problemele din lume. Deşi interdependenţa crescândă între naţiuni ar putea fi de aşteptat să genereze o cooperare mai buna, este dificil de a realiza un spirit de cooperare reală atâta timp cât oamenii rămân indiferenţi faţă de sentimentele şi fericirea altora. Când oamenii sunt motivati mai ales de lăcomie şi gelozie, nu este posibil pentru ei să trăiască în armonie. O abordare spirituală nu poate rezolva toate problemele politice care au fost cauzate de abordarea existenta de egocentrism. Pe de altă parte, în cazul în care omenirea continuă să trateze problemele doar ca o opurtunitate temporara de dezvoltare , generaţiile viitoare vor trebui să se confrunte cu dificultăţi enorme. Populaţia globală este în creştere, precum şi resursele noastre sunt epuizate rapid. Uita-te la copaci, de exemplu. Nimeni nu stie exact ce efecte adverse au defrişările masive asupra climei, solului, şi de ecologie la nivel mondial ca un întreg. Ne confruntăm cu probleme, pentru că oamenii se concentrează numai interesul lor pe termen scurt, interese egoiste, nu de gândire pentru evolutia intregii societati umane.Daca generatia actuala nu gaseste rezolvari la probleme acum generaţiile viitoare nu vor fi capabile sa le faca fata. Compasiunea ca pilon al păcii în lume Potrivit psihologiei budiste, cea mai mare parte necazurile noastre se datorează dorinţei noastre si ataşamentului faţă de lucruri .Acest atasament implică utilizarea de agresiune şi competitivitate ca instrumente eficace. CE putem face pentru a controla şi reglementa aceste otrăvuri "- iluzii, lăcomia, şi agresiunea”? Pentru că aceste otrăvuri sunt aproape în fiecare probleme din lume. Simt că dragostea şi compasiunea sunt tesatura morală a păcii în lume. Lasă-mă să definesc ce vreau să spun de compasiune. Când aveţi milă sau compasiune pentru o persoană foarte săracai arătând simpatie, deoarece el sau ea este slabă; compasiunea ta este bazată pe considerente altruiste. Pe de altă parte, dragostea faţă de soţia ta, soţul tău, copiii dumneavoastră, sau un prieten apropiat se bazează de obicei pe ataşament. Atunci cand cei din jurul tau se modifica , bunatatea ta se modifica si ea.. Acest lucru nu este dragostea adevarata. Real dragostea nu se bazează pe atasament, ci pe altruism. În acest caz, compasiunea ta va rămâne ca un răspuns la suferinţa umană, atâta timp cât persoana continuă să sufere. Acest tip de compasiune este ceea ce trebuie să ne străduim să cultivam în noi înşine, şi noi trebuie să o dezvoltam de la un cuantum limitat la nelimitat.Compasiunea nelimitată pentru toate fiintele sensibile nu este, evident, dragostea pe care o ai pentru prieteni sau familie, care este aliat cu atasamentul.Trebuie sa pledam pentru o dragoste in inteles mai larg, chiar si pentru cel care ti-a facut rau:inamicul, dusmanul tau. Motivul pentru compasiune este faptul că fiecare dintre noi vrea sa evite suferinta Într-adevăr, toate fiinţele se nasc cu dorinte similare şi ar trebui să aibă un drept egal in In teoria budista ne invata sa vizualizam toate fiintele ca fiind renasterea mamei noastre dragi. În acest fel, toate fiintele din univers fac parte dintr-o mare familie universala. Dacă cineva crede în religie sau nu, nu este nici unul care nu apreciaza iubirea si compasiunea. Chiar de la momentul naşterii noastre, suntem în grija si bunatatea părinţilor noştri; mai târziu în viaţă, atunci când ne confruntam cu suferinţele bolii şi neputinta batranetii,depindem din nou de bunatatea altora. Dacă la începutul şi la sfârşitul vieţii noastre depindem de bunatatea altora, atunci de ce în mijlocul vietii nu ar trebui să ne interesăm cu amabilitate unii fata de altii? Un sentiment de apropiere pentru toate fiinţele umanenu este asociat cu practicile religioase convenţionale. Acesta nu este doar pentru oamenii care cred in religie, ci este pentru toată lumea, indiferent de rasă, religie sau afilierea politică. Este pentru oricine care se consideră pe sine, mai presus de toate, un membru al familiei umane şi care vede lucrurile din această perspectivă mai mare. Putem concluziona că este util să împărtăşim posesiunile noastre cu alţii. Un sentiment de dragoste şi respect pentru ceilalţi - devine posibil, fericirea individuală încetează să mai fie un efort conştient de arivism, Atunci când se confruntă cu o minte calmă şi limpede, problemele pot fi soluţionate cu succes. Când, în schimb, vom pierde controlul asupra minţilor noastre prin ura, egoism, gelozie, şi mânie, ne pierdem simtul de hotărâre. Mintile noastre sunt oarbe ş orice se poate intampla, inclusiv un război. Astfel, practica de compasiune şi înţelepciune este utila tuturor, în special pentru cei responsabili de conducerea treburilor naţionale, în ale căror mâini se află puterea şi posibilitatea de a crea structura păcii în lume.
http://www.dalailama.com

articol preluat de la: http://eulinterior.blogspot.ro

joi, 24 ianuarie 2013

OSHO - despre problemele noastre imaginare, despre Eul nostru, despre conflictul interior ... cum sa depasim problemele

Oamenii crează întotdeauna probleme mari din nimic. Toate problemele sunt imaginare – le creezi pentru că, fără probleme, te simți gol pe dinăuntru. Fără probleme nu ai ce să faci, nu ai cu ce să te lupți, nu ai unde să te duci. Oamenii se duc de la un guru la altul, de la un maestru la altul, de la un psihanalist la altul, de la o terapie de grup la alta, pentru că dacă nu se duc se simt goi și, dintr-o dată, simt că viața nu are sens. Crează probleme ca să poată să simtă că viața e o mare lucrare și pentru că ei trebuie să muncească din greu, să se zbată.

Eul poate să existe numai atunci când se zbate, ia aminte – numai atunci când se luptă. Și cu cât e mai mare problema, cu cât e mai mare provocarea, cu atât mai mult crește Eul. Nu îți crea necazuri inutile. Ești un mare creator de probleme – e suficient să înțelegi asta și, dintr-o dată, problemele dispar. Ești construit perfect; te-ai născut perfect; perfecțiunea este natura ta cea mai intimă. Trebuie doar să o trăiești. Hotărăște-te și trăiește-o! Dacă nu te-ai săturat încă de joc, poți să continui, dar nu întreba de ce. Știi. De ce-ul e simplu. Eul nu poate exista în pustietate, îi trebuie ceva cu care să se lupte.

Eul există numai în conflict – Eul nu e o entitate, este o tensiune. Dacă înțelegi acest lucru, însăși înțelegerea face ca armăsarii să redevină țânțari, iar apoi dispar și țânțarii. Dintr-o dată se face pustiu. Asta înseamnă iluminare – înțelegerea profundă a faptului că nu există probleme. Și atunci, fără nici o problemă de rezolvat, ce faci? Începi imediat să TRĂIEȘTI.

Începe să trăiești din acest moment și vei vedea că pe măsură ce trăiești mai mult, problemele se împuținează. Pentru că acum pustiul din tine înflorește și trăiește. Când nu trăiești, aceeași energie devine stearpă. Aceeași energie care ar fi devenit o floare, este blocată. Şi, nelăsată să înflorească, devine un spin în inimă. Este aceeași energie. Dacă oamenii ar dansa puțin mai mult, ar cânta puțin mai mult, ar fi puțin mai nebuni, energia lor ar curge mai mult și, încetul cu încetul, problemele lor ar dispărea. De aceea insist atât de mult asupra dansului… lasă întreaga ta energie să devină dans și atunci, dintr-o dată, vei vedea că nu mai ai cap – energia blocată în cap se mişca în toate direcțiile, creând modele, imagini, mișcări frumoase. Iar când dansezi, vine o clipă când corpul tău nu mai e un lucru rigid, devine flexibil, curgător. Când dansezi, vine o clipă când granița ființei tale nu mai este atât de clară; te topești și te contopești cu Cosmosul. Trăiește, dansează, mănâncă, dormi, fă lucrurile cât mai total cu putință. Și ține minte: ori de câte ori te surprinzi creând o problemă, ieși din ea imediat!
articol preluat de la: http://dei-matei.blogspot.ro

miercuri, 23 ianuarie 2013

Mesajul celor 7 Sfinti de la Muntele Athos


Acest mesaj a aparut in anul 2010 in cartea "Profetii despre Romania" si este intitulat: "Sfaturi utile si intelepte ce au multa putere harica pentru a-i ajuta pe cei drept credinciosi sa treaca cu bine si nevatamati vremurile apocalipsei pe care le traim"


Iata acest mesaj:
"Dragi copii ai Tatalui Ceresc, dupa o adanca chibzuinta si o mare perioada de ruga catre Tatal Nostru ceresc si catre Fiul Sau Preasfant cu ajutorul si prin mijlocirea milenara a lacrimilor sfinte ale Preasfintei Fecioarei Maria prin glasul fara numar al multimii si al ingerilor, va aducem voua celor care traiti in aceste timpuri binecuvantate, dar care totodata sunt si vremuri de mari incercari si sunt pline de mari daruri ceresti pentru eternitate, cateva sfaturi care va pot servi ca scut si pavaza impotriva oricarui rau.

Prin puterea lor nebanuita aceste sfaturi vor intari mult rugaciunea voastra anemica atunci cand ea nu este rostita cu toata taria gandului sau cand nu are toata trezirea inimii in ea fiind slabita ca forta in felurite tulburari ale trupului tocmai pentru ca trebuie sa stiti ca este necesar sa deveniti fara pata pentru a intra in imparatia Tatalui prin ajutorul Fiului sau Iisus Hristos.

Aflati ca orice viciu, orice gand rau, orice vorba urata ce iese din voi si pe care le tineti cu buna stiinta in mintea, in inima si in trupul vostru hranindu-le, va vor duce pe multi dintre voi la pierzanie in zilele luptei nevazute din urma si pentru aceasta trebuie neintarziat sa luati aminte si sa renuntati inca de pe acum la toate viciile voastre, la toate vorbele urate si la toate sentimentele rele care salasluiesc inca in voi cu acordul vostru.

Ele se realizeaza fie cu voia voastra, fie fara voia voastra, fiind pentru fiecare dintre voi porti prin care demonii intra in voi si in fiinta voastra pentru ca in felul acesta sa-i hraniti cu fiecare fapta rea, cu fiecare vorba sau cugetare rea, inchizand in felul acesta tot mai mult in voi insiva poarta raiului.

Acesta este sensul profund al indemnului duhovnicesc milenar – pocaiti-va si intorceti-va cat mai repede catre Tatal Ceresc. Trebuie sa va umpleti viata cu taina hristica a consacrarii si a oferirii a tot ceea ce faceti bun, a tot ceea ce ganditi si traiti doar in Dumnezeu, pentru Dumnezeu si catre Dumnezeu Tatal.

Luati aminte ca fiecare trebuie sa spuneti asa: "Doamne Dumnezeule Tata ceresc tie iti consacru in totalitate aceasta zi".

Dimineata cand va treziti trebuie sa faceti aceasta actiune iar cand veti vrea sa infaptuiti orice lucru important rostiti aceasta chiar si pentru ceea ce urmeaza sa mancati, rostiti aceasta cu multa iubire chiar si atunci cand veti iubi si veti incheia in felul acesta: "Faca-se voia Ta atotputernica Tata ceresc. Amin"

Si daca veti simti harul Dumnezeiesc coborand ca un raspuns asemeni unei adieri din crestet pana in inima, daca nu pana in talpi, sa stiti ca aceasta fapta este primita de Tatal Ceresc si o veti putea face fiind protejati si ajutati de El, altfel nu!.

Daca nu veti primi raspuns, aceasta nici pentru a treia oara, sa va paziti pentru ca acea fapta este pentru voi inoportuna. In felul acesta, dragi purtatori de lumina sfanta, daca la inceput v-ati lepadat de orice viciu, de orice fapta rea si de orice vorba rea dupa ce ati primit harul Dumnezeiesc si discernamantul divin al faptelor si integrarilor Dumnezeiesti, va vom trimite inca 3 arme de lumina inexpugnabile si de neanfrant ce provin din cerul ierarhiilor ceresti.

Taina binecuvantarii cu har divin este acum deschisa si de mare trebuinta pentru fiecare crestin si iubitor de Dumnezeu. Cu ajutorul ei veti putea proteja, binecuvanta si umple in felul acesta de lumina divina toate faptele, gandurile si scopurile voastre cele bune si placute lui Dumnezeu.

Pentru aceasta veti spune in inima voastra dupa ce veti ridica mana dreapta la umarul vostru cu degetele desfacute:

"Doamne Dumnezeule Tata Ceresc daca este cu putinta binecuvanteaza aceasta fiinta care are numele ... sau acest lucru, sau aceasta fapta/ mancare, faca-se numai Voia Ta Atotputernica. Amin."

Si veti simti atunci cum harul Dumenzeiesc va binecuvanta prin voi si va va binecuvanta pe voi prin trecerea sa prin voi cu usurinta si umplere de o tainica bucurie ce este luminoasa, a intregii voastre fiinte, treptat de la gat pana la inima si in tot corpul.

Aceasta mare taina euharistica va va da voua haine de inger de care atata timp cat le veti purta si exersa mai multe ore pe zi, niciun demon nu se va mai putea atinge de voi pentru ca lumina lor ii va indeparta de voi.

Fiti in felul acesta niste mesageri ai luminii Dumnezeiesti si binecuvantati pe toti si toate in mod total in viata voastra. Iar pentru a va intari si pentru a va curati si mai mult folositi zilnic puterea cea tainica a aceleasi lumini Dumnezeiesti de care va vorbeam mai sus, dar care este condensata in materie prin puterea luminii lumanarilor ce va fi consacrata fie celor dragi, fie voua personal.

Incepeti neintarziat sa va hraniti sufletul si spiritul cu lumina a macar 7 lumanari pe zi. Lumina lumanarilor ce vor fi consacrate va va pazi si va va trece pragul celor 3 zile de intuneric total pe care urmeaza sa le traiti.

Daca toate acestea le veti face incepand de acum si pana atunci iar dupa ce veti prinde mai mult curaj si multa lumina Dumnezeieasca interioara sa indrazniti fiecare ca odata la luna sa va rugati o zi intreaga neintrerupt lui Dumnezeu Tatal si singuri fiind, asa cum stiti voi mai bine si mai cu putere.

Aceasta va fi o alta masura a sfintenieie voastre si va va ajuta sa aveti o mare spalare a pacatelor voastre.Va veti putea ruga in felul acesta:

"O, Doamne Dumnezeule, s-a sfarsit cu toate amagirile mele de pana acum. Nu mai doresc sa vorbesc cu nimeni altcineva acum in afara de tine. Stiu ca Tu esti acum singura mea comoara nepieritoare caci, chiar si atunci cand intreaga lume va dispare, eu voi ramane in vesnicie doar cu tine. Doamne Dumnezeule te implor cu umilinta daruieste- mi gratia ta suprema. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu binecuvanteaza-ma pe mine, cel care sunt copilul tau!"

Noi indraznim sa va spunem toate acestea dincolo de dogmele oricarei biserici lumesti pentru ca in aceste timpuri tot ceea ce este inchistat si aplicat fara intelegere si fara HAR, nu va va duce la Dumnezeul cel viu, dar fiecare dintre voi este liber sa aleaga sa se foloseasca sau sa nu se foloseasca adeseori cu mare siguranta de aceste 5 mari ajutoare Dumnezeiesti pentru a putea deveni el insusi propriul sfant, atunci cand in jur nu se vor gasi alti mai sfinti ca el.

El va putea chiar sa comunice in felul acesta direct fara alt mijlocitor cu gratia cea plina de Har si de mantuire iubitoare a Tatalui Ceresc Dumnezeu si a fiului sau Prea Sfant Iisus Hristos.
Lumina Dumnezeeasca ce va cobora atunci prin voi va va invata si va va proteja si mai mult decat atat, va va inalta mai bine ca orice vorba omeneasca.

Nu mai este timp sa dam explicatii inutile acum cand ceasul pregatirii a trecut si a venit ceasul faptei, la unele intrebari pe care sigur vi le veti pune despre cum se face ca Sfintii parinti Isihasti de pe muntele Athos au dat lumii crestine aceste ajutoare pline de har si putere hristica.

Si atata va mai spunem: practicati si treziti toate acestea in fiecare zi a vietii voastre si va veti convinge si singuri ca Bunul Dumnezeu lucreaza si vegheaza neincetat pe copiii lui de lumina caci un strop din acesta lumina ce este traita direct este mai mantuitoare si mai de ajutor voua dacat ani de ganduri, povete si rugi fara de har.
Toate acestea sa va fie de leac, de ajutor, sa va fie povaza si mijloc de mantuire. Amin!"

articol preluat de la:  http://dei-matei.blogspot.ro

marți, 22 ianuarie 2013

Echilibrarea Portilor Energetice din Corp

 
 
 
 
Daca cateva momente populatia lumii s-ar opri din invalmaseala de ganduri si din dramele individuale, si ar crea o imagine de armonie , frumusete si pace , o forta imensa s-ar degaja si ar schimba brusc toate disfunctionalitatile planetei. Pare paradoxal , dar toate situatiile critice in care ne aflam isi au originea in incapacitatea de empatizare si constientizare a faptului ca noi toti suntem aceeasi fiinta divina , imprastiata in mai multe trupuri. Fiecare din noi are in structura corpului sau, toate instrumentele pentru a percepe si modifica , modela destinul, planul material. Important este sa constientizam aceste instrumente si sa stim sa le folosim. In momentul actual ne centram atentia asupra instrumentelor pe care le avem la indemana in plan material ,ignorându-le pe cele mai subtile, mai aproape de cauzalitate, deci implicit, mai eficiente. In felul acesta am devenit repede jucarii care pot fi manipulate .Eliberarea din acest gen de sclavie moderna se face prin cunoastere , prin educatie si prin intentie., reusind sa accesam nivele superioare de cunoastere, sa crestem constant vibratia corpului nostru. Altfel spus , cu cat un individ reuseste prin energizare constienta sa-si creasca vibratiile , va avea o perceptie mai ridicata si va avea acces la o cantitate de informatii mai mare , care il vor ajuta in evolutia lui.Acest cerc evolutiv functioneaza ca o dubla spirala , frecventa vibrationala a perceptiei crescand in mod continuu. Chackrele sunt centri energetici din organism care convertesc energia universala in combustibil pentru existenta fizica. Glandele endocrine dubleaza chackrele , impreuna, contribuind la armonizarea planului material si planului subtil, vibrational.
Chackrele sunt porti subtile de intrare a energiei universale , ele se folosesc de glandele endocrine pentru a transmite aceasta energie in corp. Fiecare chackra are o glanda endocrina specifica, care traduce si echilibreaza corpul pe o anumita vibratie. Nasul este adevãratul captator de energie,CARE RESPIRA Prana , aceasta urmând apoi, de la nivelul plafonului nazal, alt traiect decât cel continuat de aparatul respirator. De aici, energia urmeazã un drum ascendent, trecând prin mijlocul fruntii, depãsind .al treilea ochi., prin care trece, iar apoi merge posterior, continuând sã coboare de-a lungul coloanei, poposind rând pe rând în toate celelalte chackre, pânã ce ajunge la ultima, Muladhara, cea aflatã între testicule la bãrbat sau între ovare la femeie, aici fiind adevãratul rezervor de energie vitalã al întregului organism. Nu întâmplãtor aceastã regiune este numitã sacralã, cunoscându-se natura sacrã a acestei surse de Viata. Acest drum este autostrada principalã energetica, care uneste sursa de energie exterioarã, preluatã din planul fizic, cu cele sapte surse ce aduc energie din planurile interioare. Corpul nostru fizic este împânzit de o întreagã retea energeticã ce porneste de la nivelul nasului si a celor sapte chackre, unite toate printr-un canal energetic principal, ce se suprapune ca pozitie cu coloana vertebralã, iar de aici pornesc .linii de tensiune, spre fiecare celulã a organismului. Când chakrele sunt curăţate,echilibrate , ele îşi pot îndeplini complet funcţiile, procesează energiile, aduc energie organelor fizice şi corpurilor subtile şi îndepărtează energiile învechite sau stagnante din corp. Dacă in viata noastra staruie o situatie grea , stresanta si nu reusim sa o depasim mult timp, chakrele se pot închide. Atunci când corpul fizic trebuie să funcţioneze sub o presiune continuă sau o depresie, chakrele nu pot funcţiona corect, şi devin dezechilibrate sau blocate cu energie veche şi stagnantă. Gândurile care ne umbla prin minte şi atitudinile noastre pot bloca energia care curge prin chakre. Emoţiile neexprimate, reprimate, pot conduce la supraîncărcarea chakrelor şi la blocarea sau închiderea lor. Când chakrele sunt închise, energia nu poate fi transformată şi eliberată către corpul fizic. Dacă energia nu curge liber prin centrii energetici, pot apărea probleme fizice în anumite zone, conducând la disconfort sau boală. Când o chakră este blocată, ea are nevoie să fie vindecată prin examinarea şi îndepărtarea barierelor. Deoarece chakrele funcţionează împreună ca un sistem, un blocaj la nivelul unei chakre poate afecta şi activitatea altei chakre. Echilibrarea si curăţarea chakrelor ajută la transformarea emoţiilor negative daunatoare( furia, mâhnirea sau vinovăţia), în energii pozitive. Chakrele sănătoase pot îmbunătăţi “starea de bine” la nivel fizic şi emoţional prin curgerea continuă, împrospătarea şi vitalizarea energiei. Chakrele sunt un adevarat filtru ,care purifică energiile din planul dens,material, fizic (asociat cu instinctele noastre primare, de natură animală) şi le transformă în energii pozitive ale planului spiritual, conectându-ne cu însăşi Sursa vieţii. 1. Chakra RĂDĂCINĂ (Muladhara) Este poziţionată foarte aproape de coccis. Este colorată în roşu şi este asociată cu pasiunea, vitalitatea, dorinţa şi energia. Numita “Muladhara”, culoarea ei este rosie si este localizata la baza coloanei vertebrale. Cu cat aveti chakrele mai active, cu atat mai bine se face miscarea energiilor prin ele, astfel incat constiinta de sine, sanatatea si viata pot sa apara. Acum este un timp foarte bun ca sa lucram cu chakra intaia, sau chakra de radacina, care este legata de supravietuire, de siguranta si securitate. Prima chakra inradacineaza corpurile noastre fizice in pamant.. Muladhara determina supravietuirea in situatii limita, controleaza adrenalina, forta bruta si viteza, instinctul natural de a-i proteja pe cei dragi si nevoia de a ne reproduce pentru a asigura continuitatea speciei. Această chakra se învârte, conferindu-ne puterea de a înfăptui (a realiza). Dezechilibrul ei se poate manifesta printr-o stare de boală fizică şi emoţională, anorexie sau lăcomie (aviditate). Incapacitatea de a economisi bani, probleme cronice de sanatate, lipsa unor limite sanatoase, senzatia de “cap in nori”, senzatia de dezradacinare, probleme de alimentatie, frica/teama generalizata, statul prea mult in fotoliu, supraalimentarea, materialismul si lacomia, preocuparea exagerata cu supravietuirea si cu propria persoana O persoană cu o Chakra Rădăcină sănătoasă este flexibilă şi capabilă să se adapteze schimbărilor, este echilibrată şi rămâne ancorată în timpul schimbării. Ascultati sunetele de echilibrare a primei chackre. Imaginati-va cum o retea de radacini energetice se nasc din corpul vostru si ajung in adancimea pamantului , se extind si isi formeaza sediul in sol, de unde sorb umezeala si substantele nutritive care ajuta cresterea si echilibrarea ,in orice moment al existentei . Luati controlul asupra destinului vostru material , faceti alegerile potrivite si actionati pentru bucuria de afi in acest plan material. Cand traim in bucuria de a exista ,vom vindeca Chakra Rădăcină. Sa constientizam ca avem dreptul la bucurie, fericire, abundenta.

 
Chakra SACRALĂ (Swadishtana) Este poziţionată în jurul osului pubian. Portocalie la culoare, ea se numeste “swadhisthana” in sanskrita, ceea ce insemneaza “dulce”. Chakra a 2-a este asociata cu ovarele, testiculele, sistemul reproductiv, vezica urinara, rinichii si toate fluidele din corp. Aceasta controleaza emotiile de baza, relatiile cu cei din jur, felul cum te privesc ceilalti, controleaza libidoul, determina cat de reci/calzi suntem cu cei din jur si determina personalitatea si gusturile fiecaruia. Pe masura ce societatea noastra se confrunta cu probleme legate de sexualitate si amortire emotionala, incep sa apara distorsiuni in functionarea chakrei a doua, . Acesta este centrul intimităţii, al sexului, al reproducerii creative. Funcţia acestei chakre depinde de cât de bine avem grijă de noi înşine. Trebuie să ne cunoaştem limitările, pentru a putea folosi această energie atât pentru activităţile zilnice, cât şi pentru a ne proteja în timpul perioadelor stresante. Corpul are nevoie să fie reîncărcat continuu, pentru a ne putea baza pe el la nevoie. Ea guverneaza , creativitatea, abundenta, sexualitatea, senzualitatea, placerea, emotiile, si grija fata de cei din jur. De multe ori ne cramponam de obiceiuri si credinte care ne blocheaza si ne suprima miscarea sanatoasa a fortei vitale. Cand incercam sa controlam, sau sa suprimam simtirea noastra, forta vitala devine stagnata si constiinta noastra devine ca un canal cu apa statuta, din ce in ce mai tulbure. Dar cum sa facem sa accesam curgerea creativa a vietii, cu placere si cu bucurie? Cum sa raspundem emotiilor noastre? Cum sa oferim si sa primim bucuria si placerea fizica, mentala si spirituala ?Percepand si acceptand ca orice situatie ivita in viata noastra contine o lectie pe care trebuie sa o invatatam si sa o depasim. Dezechilibrul acestei chakre se poate manifesta prin inhibiţie sexuală sau inabilitatea în intimitate. Chakra Sacrală controlează apetitul pentru mâncare, sex şi plăcere. Dacă vom risipi prea multă energie, vom “arde” energii necesare altor sisteme din organism. Dacă păstrăm prea multă energie, vom deveni obsesivi în legătură cu ceea ce nu putem să avem. Echilibrul între controlul şi consumul acestei energii este cheia care va menţine această chakră puternică şi sănătoasă. Deficiente chackra a doua: frica de a pierde controlul, lipsa pasiunii si creativitatii, disfunctii sexuale, atasamente sexuale puternice, senzatia de stagnare, refuzul senzatiei de placere, rigiditate in corp si in idei, limite neclare, ape tulburi, emotivitate excesiva, lipsa sentiment O chackra echilibrata : acceptarea naturala a placerii, acceptarea naturala emotiilor, acceptarea cu incredere a tuturor schimbarilor din viata .


Ascultati sunetele chackrei a doua .Concentrati-va cateva minute asupra celei de-a 2-a chakra. Inchidem ochii si inspiram adanc, dilatand abdomenul. La expiratie, constientizam cum abdomenul se relaxeaza si se micsoreaza, cum se inmoaie; totul e bine. Exprim intentia de a trai in armonie cu pamantul . Accept bucuriile vietii , accept abundenta materiala si spirituala ,ma accept pe mine insumi in armonie cu ceilalti. Viata este o continua sarbatoare . Sunt recunoscator corpului pentru emotiile si senzatiile fizice care ma unesc cu sufletul meu pereche.
 
 
articol preluat de la: http://eulinterior.blogspot.ro

luni, 21 ianuarie 2013

Apa Vie din interiorul corpului nostru poate fi activata !
Această informaţie se referă la LINIŞTITELE APE VII din interiorul corpului nostru, al pământului şi al universului. Ceea ce urmează este o activare individuală pentru toţi cei care vreţi să deveniţi Lucrători în Lumină. Înainte de a activa acest instrument puternic, vă rog să înţelegeţi că acesta este NOUL BOTEZ. Până acum am experimentat totul dintr-o perspectivă exterioară, dar acum trebuie să facem, să spunem şi să interiorizăm puterea adevărului lui Dumnezeu. Trebuie să devenim vasele umane sacre ale apelor vii ale lui Dumnezeu, oferind apa din izvorul nostru tuturor celor însetaţi de adevărul lor interior. Aşa cum Ioan Botezătorul a folosit apa în exterior, noi vom acoperi lumea, distribuind noul botez interior, din propriul nostru vas neseparat (nedivizat) de ape vii ale lui Dumnezeu, o apă neseparată ce va aduce laolaltă separatismul din toate apele noastre individuale, din pământul nostru şi din universul nostru. Fiecare are tot ceea ce îi este necesar pentru a activa acest instrument puternic de vindecare. Nu aveţi nevoie de un guru. Nu aveţi nevoie de vreun echipament special. Nu aveţi nevoie nici chiar să înţelegeţi ceea ce se întâmplă, pentru că se va întâmpla. Singura voastră obligaţie este să LĂSAŢI SĂ SE ÎNTÂMPLE. Bine, haideţi să începem. Aveţi nevoie de un vas cu apă. Acest vas poate fi un degetar sau un ulcior. Nu are importanţă. Cantitatea de apă nu este importantă. Luaţi acest vas în mâinile voastre şi spuneţi cu voce tare: Această apă va hrăni Fântâna din interiorul meu, aducând laolaltă toate apele de deasupra şi de dedesubt, într-o glorioasă fântână a Iubirii Sfinte a lui Dumnezeu! Beţi apa şi vizualizaţi cum corpul vostru se umple cu apă, de la picioare şi până la cap. Când apa ajunge la cap, începe să se reverse şi să cadă peste tot în jurul vostru, pe duşumea. Acum vizualizaţi apa urcând spre centrul vostru, ca un singur şuvoi. Pe măsură ce această apă începe să urce şi ajunge la inimă, ajunge la potirul inimii (SFÂNTUL GRAAL) şi începe să inunde corpul cu Apele Vii, care pot proveni doar din izvorul lui DUMNEZEU. Faceţi acest lucru timp de şase zile şi fiţi pregătiţi pentru o activare si o acordare puternică în interiorul vostru. Pentru cei care aţi fost meniţi să fiţi vindecători, următorul pas este să mergeţi şi să daţi această apă la toţi cei care vă simţiţi înclinaţi să o daţi. Ca vindecător al Apelor Vii aveţi nevoie de pasul următor. Ceea ce urmează trebuie spus de către cel care răspândeşte vindecarea, după ce apele separate din interiorul său s-au adunat. Din fântâna acestuia apele vor fi atunci împărtăşite cu oamenii, cu planeta şi cu universul.
Această apă va vindeca pe ________________(nume) Din Fântâna aflată în interiorul meu şi al Lor, Noi suntem de acord să inundăm pământul Făcut de Dumnezeu, cu Lumina apelor neseparate. Lumina electrică din această apă Va curăţa complet Spiritul şi Va unifica apele din interiorul acestui trup. Fântânile acestui trup vor hrăni atunci Locul ascuns şi Vor inunda întreaga casă Făcută de Dumnezeu. Aşa să fie! Dacă doriţi să vindecaţi pe cineva, spuneţi a doua parte a vindecării, după care rugaţi persona care are nevoie de vindecare să spună prima parte a vindecării timp de şase zile. Spunând a doua parte a vindecării, intenţia voastră intensifică experienţa lor cu apele vindecătoare şi atunci ei vor bea pentru totdeauna din cupa voastră. Dacă sunteţi bolnavi, sau dacă ştiţi pe alţii care sunt, aceasta este MAGIA, aceasta este vindecarea clară pe care a căutat-o lumea.
Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate


articol preluat de la: http://eulinterior.blogspot.roduminică, 20 ianuarie 2013

Puterea Cuvintelor asupra ADN -ului ... ADN - ul poate fi reprogramat prin cuvinte !!!

Cele mai recente cercetari rusesti explica fenomene ca intuitie, clarviziune, vindecari miraculoase spontane, autovindecari, influenta mentalului asupra climei, etc.

Grazyna Fosar si Franz Bludorf arata ca ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si anumite frecvente. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicina in care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele si anumite frecvente, deci fara a-l sectiona si inlocui anumite gene. Chirurgia genetica are un concurent redutabil!

Doar 10 % din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar aceasta mica parte face obiectul cercetarilor occidentale deja cunoscute Si popularizate. Restul de 90 % este considerat "material de balast", adica fara importanta. Cu toate acestea, cercetatorii rusi, convinsi ca natura nu este deloc risipitoare, s-au alaturat unor lingvisti si geneticieni hotarati sa descopere adevaratul rol al celei mai mari parti din adenomul uman. Rezultatele si concluziile acestor cercetari sunt revolutionare!

Cuvintele care vindeca
Conform acestora, ADN-ul uman nu este doar responsabil pentru construirea corpului nostru, dar serveste si ca depozit de informatii si cale de comunicare. Adica un fel de Internet. Lingvistii rusi au descoperit ca intregul cod genetic, indeosebi partea de 90 % declarata inutila de occidentali, respecta aceleasi reguli folosite in toate limbile umane.

Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul in care cuvintele formeaza fraze si propozitii), semantice (studiul intelesurilor intr-un anumit limbaj) si cele gramaticale de baza. Astfel, au descoperit ca moleculele alcaline din ADN respecta regulile gramaticale obisnuite folosite in toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au aparut "la intamplare", ci sunt rezultatul ADN-ului.

Biofizicianul si biologul rus Piotr Gariaev si colegii sai au explorat si comportamentul vibrational al ADN-ului, adica efectul anumitor frecvente asupra acestuia. Concluzia este stupefianta: cromozomii vii functioneaza exact ca si computere holografice/ solitonice folosind radiatie laser generata endogen chiar in interiorul ADN-ului!

Cu alte cuvinte, ei au reusit sa moduleze anumite modele vibratorii pe o raza laser cu care au influentat ADN-ul si informatia genetica. Si din moment ce structura ADN-ului este aceeasi cu cea a limbajului uman, se pot folosi cuvinte si propozitii in mod direct pentru a influenta ADN-ul, nefiind nevoie de nici o decodificare.

Acest lucru s-a demonstrat experimental! ADN-ul viu (din tesuturi, nu "in vitro") reactioneaza prompt la raze laser modulate prin cuvinte si propozitii, dar chiar si la unde radio, daca se folosesc frecventele corespunzatoare. In acest fel se explica stiintific de ce afirmatiile, antrenamentul autogen, hipnoza si gandirea pozitiva pot avea efecte atat de puternice asupra omului.

Este deci normal si natural ca ADN-ul sa reactioneze la limbaj. In timp ce cercetatorii occidentali extrag "chirurgical" anumite gene din lantul ADN si le introduc in alta parte pentru a face experimentari, rusii au lucrat entuziasti la dispozitive care le permit sa influenteze metabolismul celular prin frecvente radio si luminoase corespunzatoare si astfel sa repare anumite defecte genetice.

Grupul de cercetatori al lui Gariaev a reusit sa demonstreze ca, folosind aceasta metoda, pot fi reparati cromozomii afectati de razele X. Mai mult, ei au "capturat" modele informationale dintr-un ADN si le-au transmis altuia, in acest fel re-programand celulele pentru un alt genom. Astfel, au transformat embrioni de broasca in embrioni de salamandra, doar prin transmiterea modelului informational corespunzator!

In acest fel, intreaga informatie a fost transmisa fara nici un efect secundar de tipul celor intalnite in practicile occidentale. Aceasta reprezinta una dintre cele mai mari revolutii in stiinta medicala, care va duce cu siguranta la transformari uluitoare! Rezultatele spectaculoase au fost obtinute doar prin folosirea vibratiilor si a limbajului in locul tehnicilor oarecum "barbare" de chirurgie moleculara. Aceste experimente arata imensul potential al geneticii vibrationale care are evident o mai mare influenta in formarea organismelor fata de procesele biochimice ale secventelor alcaline din ADN (partea de doar 10 % din total).

Invatatorii spirituali si esoterici cunosteau de mii de ani faptul ca acest corp uman este programabil prin limbaj, cuvinte si prin gand. Acum s-a demonstrat si explicat stiintific acest lucru. Desigur, frecventa folosita trebuie sa fie cea corespunzatoare. Si de aceea nu oricine are succes totdeauna sau nu obtine rezultate de aceeasi anvergura. Omul trebuie sa "lucreze" asupra proceselor interioare si sa obtina o anumita maturitate spirituala pentru a putea stabili o comunicare directa si constienta cu ADN-ul. Cercetatorii rusi lucreaza la un dispozitiv care va asigura succesul cu conditia folosirii frecventei corecte.

Fiecare face propria revolutie interioara
Insa un om cu o constiinta spirituala inalta nu are nevoie de nici un fel de dispozitiv! El nu depinde de vreun aparat pentru a-si reprograma ADN-ul. Fiecare dintre noi putem sa realizam acestea, iar stiinta confirma! Cercetatorii rusi au descoperit ca ADN-ul uman creeaza tipare morfologice in vid, si produce asa-numitele "gauri de vierme" magnetice. Acestea sunt echivalentele microscopice ale celebrelor "poduri" Einstein-Rosen care se gasesc in apropierea gaurilor negre cosmice si care fac legatura intre doua pucte foarte indepartate, un fel de scurtatura.

Acestea sunt ca niste tunele avand capetele in diverse zone din cosmos prin care informatia poate fi transmisa in afara legilor spatiului si timpului. ADN-ul atrage astfel de informatii din macrocosmos si le transmite constiintei noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite, in functie de frecventa pe care acestea emit.

Acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient intr-o stare de relaxare profunda. Stresul, grijile sau un mental hiperactiv obstructioneaza acest proces Si informatiile primite sunt distorsionate si inutile. Natura foloseste acest fel de hipercomunicatie de milioane de ani. Omul modern cunoaste doar o mica parte sub numele de intuitie.

Un exemplu din natura: in cadrul unui musuroi de furnici, daca regina este separata spatial de colonie, furnicile continua sa construiasca musuroiul conform planului initial. Daca insa regina este omorata, intreaga activitate din colonie se opreste. Nici o furnica nu stie ce sa mai faca. Se pare ca regina transmite furnicilor ce si cum sa faca, prin intermediul constiintei de grup, iar furnicile o asculta orbeste, ca si cum nu ar avea constiinta proprie.

Omul experimenteaza acest fel de hipercomunicare atunci cand are o intuitie sau o inspiratie. Timp de mai multe zeci de luni, un barbat de 42 de ani visa noaptea ca este conectat la un sistem de informatii de tip CD-ROM. In acest mod, cunostinte verificabile, din domenii foarte diverse, i-au fost transmise, iar el le verifica dimineata. O adevarata cascada de informatii - ca o enciclopedie! Marea majoritate a lor erau din afara sferei sale personale de cunoastere si atingeau detalii tehnice despre care el nu stia nimic.

Efectul de ADN fantoma
Acest fel de hipercomunicare genereaza efecte spectaculoase, atat in ADN, cat si in fiinta umana. Cercetatorii rusi au iradiat o mostra de ADN cu lumina laser, iar pe ecranul aparatului a aparut modelul de unda care era de asteptat. Atunci cand ei au scos mostra de ADN, forma de unda nu a disparut, ci a continuat sa existe! Mai multe experimente de acest fel au aratat ca forma de unda este totusi generata de mostra indepartata, al carei camp energetic ramane. Acest efect a fost numit efectul "ADN fantoma".

"Gauri de vierme" microscopice
Se afirma ca energia din afara spatiului si timpului obisnuit continua sa "curga" prin "gaurile de vierme" activate, chiar si dupa ce ADN-ul este indepartat din experiment. Efectul secundar observat este acela ca si in jurul fiintelor umane capabile de hipercomunicare s-au detectat astfel de campuri electromagnetice inexplicabile.

Dispozitive electronice ca CD playere sau similare pot sa inceteze sa functioneze timp de cateva ore. Pe masura ce campul electromagnetic incepe sa dispara, aceste dispozitive revin la o functionare normala. Multi vinedecatori si terapeuti cunosc aceste efecte de mult timp. Cu cat atmosfera este mai incarcata iar energia este mai mare, cu atat sansele ca aparatul de inregistrat sa se opreasca devin mai mari. Iar butonarea aparatului nu-l va repune in functiune decat dupa cateva ore, timp in care energia a disparut.

In cartea lor "Vernetzte Intelligenz" (Inteligenta Conectata), Grazyna Gosar si Franz Bludorf explica aceste fenomene foarte clar si precis. Ei citeaza surse care afirma ca in trecut, umanitatea era conectata foarte strans, la fel ca si celelalte forme de viata, la constiinta de grup si actiona ca un grup. Insa, pentru a experimenta si modul individual de constiinta, oamenii au trebuit sa uite de hipercomunicare, aproape in totalitate.

Constiinta de grup superioara

In acest moment, la nivel de umanitate, constiinta individuala este relativ stabila, si se poate creea o noua forma de constiinta de grup, cu adevarat superioara, in care putem sa avem acces la intreaga informatie prin intermediul rezonatorului biologic prezent in fiecare celula din corpul nostru - ADN-ul - fara sa fim fortati sau manipulati de la distanta in ceea ce priveste informatia in sine. Ca si in Internet, ADN-ul nostru poate sa transmita propriile informatii in aceasta vasta retea care este VIATA, poate sa primeasca informatii din aceasta retea si poate chiar sa stabileasca contacte directe cu alti participanti din retea.

Vindecarile miraculoase de la distanta, telepatia, clarviziunea, pot fi astfel explicate cu usurinta si in mod natural. De exemplu, unele animale de casa cunosc dinainte cand se vor intoarce acasa stapanii lor. Acest lucru poate fi interpretat prin prisma hipercomunicarii si a constiintei de grup. Orice constiinta colectiva nu poate fi folosita la nesfarsit fara o constiinta individuala. Altfel, ne-am intoarce la o stare primitiva in care instinctul de turma ar putea fi extrem de usor de manipulat.
Hipercomunicarea in acest moment inseamna ceva cu totul diferit: cercetatorii spun ca daca oamenii (care dispun de o constiinta individuala) isi vor regasi accesul la constiinta de grup, vor avea atunci puteri de creatie supraumane cu care vor putea sa modeleze intreaga viata de pe planeta. Cert este ca umanitatea se indreapta evident spre o astfel de constiinta de grup superioara. Se estimeaza ca 50 % din copiii care se nasc acum vor avea mari probleme la scoala. Ei sunt cunoscuti sub numele de "copii indigo" datorita aurei lor de aceasta culoare care indica o inalta constiinta si o puritate exemplara.

In acelasi timp, se nasc din ce in ce mai multi copii cu puteri de clarviziune (conform cartii "Copii indigo din China" de Paul Dong). Acesti copii ne invata pe noi, adultii, ce inseamna constiinta de grup superioara, prin exemplul personal. De exemplu, clima nu poate fi influentata de un singur om, de regula. Insa poate fi iunfluentata de o constiinta de grup - nimic nou pentru unele triburi care aduc ploaia prin dansurile lor. Vremea este puternic influentata de frecventele proprii de rezonanta ale Pamantului, asa-numitele frecvente Schumann. Dar acestea sunt exact aceleasi frecvente care sunt produse in creierul nostru, iar atunci cand mai multi oameni actioneaza in sincronicitate, la unison, se formeaza un efect similar luminii laser - acela de manifestare "in aceeasi faza". Astfel se explica in termeni stiintifici cum se poate influenta vremea!

Cercetatorii constiintei de grup au formulat teoria "Civilizatiei de tip I". O umanitate care a trecut la stadiul constiintei de grup superioare nu ar avea nici probleme de mediu, si nici lipsa de energie. Pentru ca ar avea un control natural si firesc asupra tuturor energiilor si proceselor de pe intreaga planeta. Aceasta include si un control asupra eventualelor catastrofe! Iar o "Civilizatie de tipul II" ar putea avea control asupra energiilor din intreaga ei galaxie.

Constiinta de grup superioara creeaza ordine

Si acum, o adevarata "bomba": atunci cand un numar foarte mare de oameni se concentreaza asupra unui acelasi scop (de exemplu un meci de fotbal, sarbatoarea Craciunului sau alte evenimente similare ca anvergura), s-a demonstrat experimental ca generatoarele de numere aleatoare incep sa ofere numere ordonate, in loc de numere aleatoare. Cu alte cuvinte, o constiinta de grup superioara (ordonata) creeaza ordine in intreg mediul!

Experimente din mediul universitar au demonstrat ca lumea fizica si lumea mentala sunt conectate si interdependente!
ADN-ul este acum privit si ca un superconductor organic ce functioneaza la temperatura normala a corpului, spre deosebire de superconductoarele artificiale care necesita temperaturi foarte joase, intre -200 Si -400 grade Celsius. Toate superconductoarele sunt capabile sa stocheze lumina, si deci, informatie. Si in acest mod se poate explica cum de ADN-ul poate stoca si transmite informatie atat de bine.

In ceea ce priveste asa-numitele "gauri de vierme" (wormhole), acestea sunt, in mod normal, foarte instabile si dispar in numai o fractiune de secunda. In anumite conditii, astfel de "gauri de vierme" se pot organiza de la sine formand zone de vid in care, de exemplu, gravitatea se poate transforma in electricitate. Astfel de zone de vid sunt ca niste mingii radiante de gaz ionizat care dispun de o energie imensa.

Puterea constiintei

Esista anumite zone din Rusia unde astfel de mingii radiante apar foarte des. Rusii au inceput programe masive de cercetare care au condus la cateva concluzii uimitoare. Foarte multi oameni cunosc aceste zone de vid sub forma unor mingii stralucitoare care apar pe cer. Privesc atent la ele si se intreaba ce ar putea fi.
Odata am gandit : "Salut! Daca sunteti OZN-uri, zburati in triunghi". Si, dintr-o data, sferele au format un triunghi. Cu alta ocazie, le-am spus ca sa accelereze de la zero la viteza infinita, si asa au facut. Evident, am crezut ca sunt OZN-uri. Prietenoase, din moment ce au facut ce le-am rugat eu, ca sa-mi faca pe plac.

Acum, rusii au gasit in acele zone unde apar sferele luminoase, ca aceste mingii pot fi ghidate prin gand. Pentru ca s-au detectat frecvente foarte joase in jurul acestor sfere, frecvente similare cu cele produse de creierul nostru. Din cauza acestei similitudini, sferele reactioneaza la gandurile noastre!

Trebuie sa va avertizez ca nu este o idee prea buna sa sari pe una dintre aceste mingii care este asezata pe sol. Pentru ca energia pe care o detine este asa de mare incat ar putea sa ne provoace mutatii genetice… Sau ar putea sa nu. Pentru ca, spre exemplu, se stie ca multi invatatori spirituali produc astfel de sfere vizibile de energie atunci cand se afla in stari adanci de meditatie, declansand astfel stari placute si inaltatoare spiritual.

Este deja celebru cazului unui invatator spiritual care medita pe scaunul lui, iar cand cineva a vrut sa-l fotografieze, in poza nu se vedea decat un nor alb-stralucitor, ca o ceata. Pur si simplu, acest fel de fenomene trebuie sa fie in legatura cu gravitatia si anti-gravitatia, cu acele "gauri de vierme" care sunt stabilizate prin gand, si cu hipercomunicatia, adica o legatura cu energii din afara structurii noastre spatio-temporale obisnuite. Generatiile anterioare, care au avut astfel de experiente de contact prin hipercomunicare si sfere luminoase, le numeau experiente cu ingeri. Desi multe din aceste interactiuni se crede ca au fost doar transferuri de energie spirituala dinspre acele sfere inspre om, asta nu inseamna ca nu exista ingeri!

Stiinta oficiala cunoaste deja zone de pe aceasta planeta cu anomalie gravitationala (care contribuie la formarea unor astfel de sfere luminoase de vid). Pana acum devierea gravitationala era de sub 1 % din valoarea totala a campului. Recent, s-au descoperit alte zone care au o anomalie gravitationala de 3 - 4 %. Unul din aceste locuri este Rocca di Papa, la sud de Roma (pentru localizarea exacta, consultati cartea "Vernetzte Intelligenz" ). Acolo, diverse obiecte de felurite forme, de la sfere pana la autobuze (da, nu e greseala tipografica), se inalta spre cer.

Sursa : http://www.despresuflet.ro/forum/comunicare-f40/adn-ul-este-influentat-de-cuvinte-t989.html